Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MZ/x

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanulságos megfigyelni, vajon az ellenzéki pártok mivel magyarázzák a megalázó vereséget. A DK például azzal, hogy a Fidesz elcsalta az országgyűlési választást, ezzel azonban most nem foglalkoznék. Az MSZP pedig azzal, hogy a torz választási törvény következtében az egyharmados kisebbség…..
Nagyot megy az Interneten a fenti videó. Csak éppen egyetlen egy dologról feledkezik meg mindenki: A probléma nem egyedi. És várható volt, és sajnos az a várható, hogy még több lesz. Még több lesz, hiszen nem ok nélkül történt ez. ..
Odaadjuk nektek az egyik legnagyobb kincsünk, hogy vigyázzatok rá. És ti nem teszitek ezt, mert nektek nem kincs, csak egy újabb nyűg. Miért választjátok ezt az utat, ha nem tudjátok úgy teljesíteni, ahogy kéne? Az egészségügy a béka feneke alatt és már senki se mer kórházba menni, mert attól fél…..
MZ/x 2017.07.24 13:36:22
Alapjában több kommentelővel egyetértve, a posztolónak nem az agyondolgoztatott egészségügyiseket kellene ekézni.
- most, nyáron beállhatna kicsit kipróbálni az általa bírált embereknek segíteni, hogy belülről is lássa a napi dolgokat.
- esetleg annak is utána járhatna, miért csak ennyi pénzt szán a kormány az egészségügyre és ezeknek az embereknek bérezésére.
- s akkor talán leesne, hogy a jelenlegi kormány elvont pénzeket ebből a minden embert érintő rendszerből.
- ígéret az doszta és a szépség, az életpálya modell a nagy beetetés. A pedagógusokon kezdték, majd jöttek a fegyverestestületek, a tűzoltók most az egészségügyeseknek ígérték be (no nem most, hanem már tavaly csak nagy kuss lett belőle). Mindig utólag kiderült, hogy mindig elvettek valamit, pótlékot, túlórákat stb… A második évre kiderült, hogy rendeletben módosították az alapbérek számítását, ja és összeadni sem tudják az előre beharangozott (félévig a kormánysajtó csak azt nyomatja) éves béremelések %-át (erről nem harsogott a sajtó).
- talán a vizes VB. fele bekerülési költségét akár oda lehetett volna fordítani. Vagy a TAO pénzek felét éves szinten.
- Talán nem ellenségeket kellene keresni, hanem a főbb területek problémát megoldani.
- Akkor talán nem Tusványoson kellene szavazókat verbuválni, hanem itthon felmutatható eredményeket bemutatni.
- S talán nem a miniszterelnöknek járt volna a FINA kitüntetés, hanem azoknak akiknek az adójából rendezték pl. a VB-t.
No ha a fenti dolgokról írta volna a posztot kevesebb kritika érné.
Most tekintsünk el azoktól, akiknek ez a végzettsége, és a munkája. Ők tudják, hogy nem értenek mindenhez az informatikán belül. Inkább azokról legyen szó, akik zsenik, mert soha nem tanulták, és mégis mindenhez értenek. A legfőbb jellemzőjük, hogy mindegyik takarékos felhasználó.  Megveszi a…..
A Fidesz szívesen tetszeleg a kisemberek védelmezőjének, a nagytőke ellenségének szerepében. Holott a kisemberek elnyomója, a nagytőke barátja. Vagy bábja?! A kisemberek elnyomója nem csak itt és most (vö.: 27%-os ÁFA, minimálbér alatt fizetett közmunka stb.), de mindent…..
MZ/x 2014.11.22 16:13:30
A szakképző iskola kétfajta képzést takar szakközépiskolait és szakiskolait. A szakközépiskolai épp úgy érettségit ad, mint a gimnáziumi. Onnan is mehet egyetemre, főiskolára. a bevezetett ágazati szakközépiskolai képzéssel plusz egy szakmai tárgyból szakmai érettségit kell tenni a tanulónak. Idegen nyelvet kell tanulnia. Apropó, az hogy milyen eredményes az idegen nyelvoktatás, külön vitát is megér. Egyenlőre annyit róla, hogy nálunk nyelvi szabályokat tanítanak és többnyire nem idegen nyelvi kommunikációt, szerintem ez utóbbira lenne szükség. S ez probléma gyökere.
Szóval érettségit a szakképzésben is lehet szerezni. Sőt onnan is tovább lehet tanulni és ha nem pedagógus, jogász, színész akar valaki lenni akkor a szakmai megalapozottsága nagyobb lesz, mint mikor gimnáziumból indul tovább. a műszaki, gazdasági, informatikai, kereskedelmi ágazatoknak mind megvan a középiskolai megfelelője. Ahol szakmai és közismereti érettségit közép és emeltszinten épp úgy lehet szerezni, mint gimnáziumban. Tőlünk is lettek színészek, közgazdászok, tanárok tanulók pedig szakképző iskola vagyunk és aki szakközépiskolában végzett és végez továbbtanulhat.
A műszaki és egyéb nem humán jellegű képzésben az első három félévben igen a gimnazisták vannak előnyben a középiskolai nagyobb reál és humán óraszámok miatt. A szakközépiskolásoknak a szakmai óraszámok miatt itt, igen, hátrányuk lehet. De, a 4. szemesztertől illetve az előbb felvett szakma tárgyak esetén a szakközépiskolásoknak is a megalapozott szakmai középiskolai képzés behozza a hátrányt. Természetesen mind két esetben tanulni kell. Folyt. köv.
Elkezdődött az élő adások előtti utolsó felvonás az X-Faktorban, amikor a mentorok kiválasztják az adott kategóriából azt a hármat (plusz egyet, aki vigaszágon bekerülhet), akivel később foglalkozni szeretnének és bekerülnek a legjobb 12 (+1)-be. A szerkesztők a szokásosnál…..
MZ/x 2014.10.12 13:12:15
@katalin: Nyugat-Dunántúlon és Erdélyben meg ny-nel vőfény
A közelmúltban két szerzőtárs értekezett már erről a közelünkben folyó gigaberuházásról. Volt szó a tartalmáról, valamint a múltjáról és jövőjéről is. Nekünk, magyarországi vasútbarátoknak, vagy akár csak közlekedés iránt érdeklődőknek (sőt, tulajdonképpen…..
Varánusz A komcsik amnéziája 2014.01.25 15:29:12
Na, Feleim, azért nem volt, nincs és belátható időn belül nem is lesz lusztrációs törvény Magyarországon, mert a seggnyaló szekértolásra igény mindig van, a rendszerszolga komcsik meg ottsevótam memóriával bírnak. Ráadásul a szerencsétlen balfasz mintapéldánya azt is elhiszi,…..
MZ/x 2014.01.26 15:20:50
@rodeo36: no mindig tudtam hogy a trolloknak kis agy mérete van, de ilyen egyértelműen eddig nem sikerült bizonyítani nekik. 36 éves korra már a borsószem nagyságnál nagyobbra szokott a gondolkodási központ kifejlődni vagy a rodeon sikerült komoly károsodást szerezni?

De hát mit tud egy troll? "brühüyyy" meg minősíteni azt, amit még véletlenül sem ismer
:-DDD
MZ/x 2014.01.26 18:35:45
@rodeo36: Csak idézni tudok ilyen trolloknak annyi az esük, hogy nekik kell idézné saját agyi képességeiket:
azt még senki sem mondta neked, hogy lófasz a seggedbe is?

na akkor itt az ideje

azt, hogy én mit tudok azt te nem tudhatod...
egyébként le is vagy szarva
trollok jönnek trollok mennek

brühüyyy

képzeld meg kellett keressem ezt a szart amit ide körmicéltél

szóval: lófasz a seggedbe
Pici Troll én tudásban hozzád képest atomfizikus vagyok, a kisült egysejtű agyad csak mások gyalázására tudod használni, vigyázz arra az egy sejtre is mert a tudá megárt neki! :-DDDDD
Én már nem meneteltem május 1-én, de apám még igen. Tőle hallottam néhány, mára a vörös csillaggal, meg az usánkával a történelem portartójába vonult indulót. Fogtam őket és 21. századi aktulitásokkal töltöttem újra, hogy méltók lehessenek a Nagy Magyar Szabadság idei…..
Proszektúra Kukatudorok alkonya 2012.11.10 19:39:25
Azon siránkozik a Népszava, hogy följelentették a kommentelőit, mert állítólag sértegették a Fideszes Papcsák Ferencet, Zugló polgármesterét. "Én, magam három unokám nevében tiltakozom minden további adó, illeték, sarcolás ellen!! Szemét, aljas mentalitásra vall, ha…..
MZ/x 2012.11.11 14:14:48
@Semper Fidelis: Nem gond a megélhetés? Szegény nagy jövedelmű???????? Mert a többségnek Igen!!!!!
Mindenről? Mindig? Miért? Pakk 2012.11.08 18:02:43
Nyilas Misi effektusa lesz hamarosan az országnak. Már nem levelet fogunk kapni, hanem egy egész csomagot: Csizmadia László arról tájékoztatott, elsőként egy olyan felvilágosító kiadványt kívánnak eljuttatni a mintegy 4.3 millió hazai háztartáshoz, amely elemzi az elmúlt nyolc…..
Orbán Viktor önfenntartó felsőoktatást akar. Az állam vonuljon ki a felsőoktatásból. Nyád! Az egészségügyből ne vonuljon ki? Az oktatás és a gazdasági növekedés közti kapcsolatról tonnaszámra találhatóak tanulmányok. Az állam nem kíván részt venni az állampolgárok…..
Giro-Szász András pénteken Az este műsorában helyretette a zúgolódó pedagógusokat! Ezt mondta: "Amikor nagy vihar van a tengeren, akkor azt is értékelni kell tudni, hogyha valaki kikötőbe vezet minket! Nem biztos, hogy éppen konyakot kell rendelni!" Igaza van! Mit elégedetlenkednek…..
Nehéz mit mondani, ha van valami, amit szerettél, ami hozzátartozott az életedhez, a gyerekkorodhoz, a felnőtté válásodhoz, mindenféle ideológiától függetlenül, aztán jön valaki, aki harsányan, fellengzős, lekezelő stílusban, pláne közpénzből, egyszerű eszközzé,…..
Minden szar, az ország élhetetlen, a fizetés kicsi, az asszony elhízott, a férj hónaljszaga elviselhetetlen. Megy a siránkozás ezerrel, nincs már egér a templom környékén, aki ne itta volna magát halálra. Kis sör, kis unicum, kisfasz, kisember. Augusztus van, meglepnénk egy…..
Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálja rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket. Az elmúlt napokban az egész országot sokkolta a fiatal pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata halála. Számos…..
A 264 oldalas pdf-t még nem tudtam átrágni, de a lényeg amúgy is az utolsó 5 oldalon van."Az államháztartás egyensúlyát a költségvetés bevételi oldalán alapvetően öt új adóintézkedés bevezetésebiztosítja. Az intézkedések kialakításakor a Kormány nagy hangsúlyt helyez…..
Képzavaros világunkban is szép fogás az új köztársaságielnök-jelölt személyének bejelentésekor elhangzott kifejezés. A miniszterelnök elmondta a frakcióülésen, hogy Áder Jánost ő egyfajta horgony-személyiségnek tartja, abban az értelemben, hogy "biztonságot és…..