Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akacfa

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lajkó Félix - Mező (Fonó) Lajkó Félix sorrendben tizenkettedik lemezéhez érkeztünk, ami önmagában is jelentős szám és egy életműt tekintve is nagy dolog. Ráadásul itt a különlegességet kétszeresen aláhúzza, hogy a kivételes megítélésű hegedűs ezúttal, életében…..
Ákos – 2084(FalconMedia) Az egész úgy kezdődött, hogy egyszer csak azon kaptam magam: azt elmúlt hónapokban határozott kíváncsiság érlelődött bennem Ákos új albuma iránt. Azzal tisztában voltam, hogy 2012-ben éppen tőle várni egy zeneileg igazán izgalmas lemezt meglehetősen…..
Nem nagyon akartam én folytatni ezt a sorozatot, mert ugyan elsőre-másodikra még viccesnek tűnt azt bemutatni, hogy Orbán faragott magának néhány töklámpást és szegény, szerencsétlen értékválságban szenvedő társadalmunkkal beszavaztatta őket a parlamentbe, de úgy a…..
akacfa 2012.08.03 23:13:16
@egyiptomimau: Hát érdeke ember vagyTe. Azért olyan lett amilyen a régi filmjeit sem tudod megnézni? Akkor nézz micimackót. Szegény senki vagy ezzel elárultad. Hát ilyet. Gondolod hogy a Zsámbéki nem áll vele szóba? Mondj egy filmet amiben remekeltél igérem nem fogom nézni többet.
akacfa 2012.08.03 23:21:23
@Doktor Kotász: Te nem inkább doktor kohász vagy a híres sztahanovista a népi kultusz hortobágyon a szürke marhák mellett nevelkedett 22-s IQ- ú szocializmus torzszülött fia. Akinek az apja zsellér volt és elhatároztad, hogy a kapitalistákat kieszed a vagyonukból?
akacfa 2012.08.04 10:49:25
@mizrolist: Eperjes Károly választott képviselő?
Saját beosztottjának húsz évvel ezelőtti nyálas köszöntőjével ünnepeljük lemondott köztársasági elnökünket, hetvenedik születésnapján. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor téptem ki újságból cikket. Ez az éppen ma húsz esztendeje megjelent írás ezek közé…..
akacfa 2012.05.13 14:56:49
@Putyilov gyári melós: A válasz valamilyen szellemi mélységet is tükrözzön. Kérlek!
akacfa 2012.05.13 15:00:57
@Putyilov gyári melós: Jaj tudom már anyád elvert mert a képe előtt rejszoltál! Hát ez az oka
akacfa 2012.05.13 15:30:06
@Rick Astley: Hát van az úgy hogy az eső visszafelé hullik!
A Stop.hu információi szerint Orosz József napokon belül abbahagyja rádióműsorát, és gyorsan Kanadába távozik. A lap információi szerint a Kontra már csak április végéig marad műsoron, azután a rádiós műsorvezető állítólag a tengerentúlon fog tanítani. De hogy mit, arról…..
akacfa 2010.04.16 16:33:35
@Sikin: Menj és csókold szájon a Szanyit, aki a jobboldalt vádolta csalással és közben Ő dumált az aktivistáinak a toborzásról! Ilyen aljas emberekről és a kiszolgálójukról nem lehet másként írni, vagy tényleg a botonba döngölni őket!
akacfa 2010.04.16 16:38:27
@megint: A botox kezelés csodáiról előadást tartana Mónika helyén a kibeszélő showban a sok fogatlan cigánynak!
Az alábbi eset egy közeli kollégával történt meg a hétvégén. Azért döbbenetes, hogy a rendőrségnél még mennyire működnek a kádári éra reflexei, és az sem zökkenti helyre ezt a szemléletet, hogy sorra nyerik ellenük a hasonló törvénytelenségekért a kártérítési…..
 Ismeretlen a szerzője annak a versikének, ami sms-ben terjed Gyurcsány Ferenc születésnapja alkalmából. A miniszterelnök ezen a napon született 1961-ban Pápán. Ebből az alkalomból információink szerint elsősorban a kapcsolat.hu tagjai között terjed az „alkotás”,…..