Regisztráció Blogot indítok
Adatok
en1

2 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikerült a legelső videónkhoz rögtön egy sztárvendéget szerezni, Józsi személyében.Miután teletömtük magunkat hagymakarikákkal, A CCC-ben kérdeztük ki magánéletéről és Obamáról: Ez a videó lett az első próbánk. Jövőhéten további izgalmakkal és meglepetésekkel…..
KGyST Nekem gyanús 2009.02.06 19:52:00
A Lifehackeren a minap szavazás volt arról, hogy mi a legnépszerűbb, a Windows tálcájában futó program. Az erős mezőnyben történetesen egy olyan program nyert, a Digsby, amit totál nem ismertem, nosza, ki is próbáltam. Nem vettem használatba, pedig elvben pont…..
favicon Szépek? 2009.01.29 00:16:00
Az előzőt megelőző bejegyzésben leírtam, definiáltam a favicont.A faviconok tulajdonképpen egy 16 x 16 pixeles képecskék, melyek általában az adott cég logóját tartalmazzák, vagy a blogét, weboldalét, a tulajdonosét, meg amit akarsz. Lényeg, hogy próbál utalni magára a…..
favicon Miről lesz szó? 2009.01.18 12:20:54
A társszerzővel azon agyaltunk (ha már egyszer webisztán beindította a fantáziánk), hogy egy faviconokról szóló blognak mit is kell tartalmaznia, mit tartalmazhat, miről szólhat... miről szeretnénk, hogy szóljon...Némi mailváltás után az alábbiakat ötlöttük ki... (kézenfekvő…..
Marokkó és Norvégia éghajlata elég eltérő, de a fű Rabatban (kis kép) és Oslóban is megterem. Még a villamos sínek között is. De említhetném Párizst vagy akár New Orleans-t is, ahol egyes szakaszokon gyepesített pályákon futnak a szerelvények.  A lyoni külön bája, hogy…..
Azt gondoltam, hogy az Urbanista első, olvasók által küldött anyaga egy fénykép lesz egy különösen szép erkélyről vagy egy különösen randa lakóparkról. Ehelyett kaptunk ajándékba egy korábban nem publikált, két kolumnás, hátterezős cikket, amelyben megszólal a…..
A techrovat teljes fizetését tette volna arra, hogy egy hónapon belül flashjátékoban fogjuk viszontlátni azt, hogy a múlt héten Magyarországon járt Microsoft-vezért, Steve Ballmert tojással dobálták meg a Közgázon. Csak egy hetet kellett várni az Egg Attack nevű csodára, ami a…..
en1 2008.05.28 09:30:09
Május 25-én vasárnap lesz a soron következő Indafotóséta, ezúttal az Erzsébet térről, a  Gödörtől sétálunk majd a bevárosban egy romkocsmáig - nagy valószínűséggel a Szimpláig. Az Erzsébet tér kedvelt találkozási pont a budapesti belvárosban, sokan ejtőznek itt…..