Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Berlini Magyar TV

23 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiderült, hogy felesleges nyelvet tanulni! ..
Titkos helyszínek turistáknak. Riporterünk István Kovács már televíziónak szilveszteri műsorához forgatott anyagot Budapesten, ami olyan jól sikerült, hogy úgy döntöttünk a riport egy részét már most bemutatjuk önöknek az év felének elteltével. ..
Beszélgetés turistákkal a Váci utcában, akik Depardieunak nézték riporterünket. Kimaradt jelenetek a következő műsorunkból. ..
Britney Spears tátott szájjal a ringlispílen   ..
A kaszkadőr azt mondta, hogy  ha teheti, a budai Gulyás-hegyi kilátóba is felmegy a napokban. Budapesti stábunk már épp a szilveszteri adáshoz forgatott anyagot a Váci utcában, amikor riporterünk véletlenül belefutott a Budapesten dolgozó Bruce Willis…..
  Sámliról intézi a rengeteg gumit az idős szakember.        ..
 A tiltott bútorokat is elviszik!      ..
Riporterünk a valós keresztmetszet érdekében a társadalom minden rétegét igyekezett megszólítani a tetoválás közös témájában a fővárosi Oktogonon. Extrém esetek és különös eredmény, amit kaptunk. Tetkótervek az Oktogonról.  Tumbnail:  ..
Berlini Magyar TV 2012.05.10 10:38:13
@bikmakk:
Ezt elütésnek hívják szerintem és Goebbels-hez nem sok köze van. Köszönjük, hogy jelezted!
Berlini Magyar TV 2012.05.31 00:09:26
@mrbloodbunny: aba ja
Berlini Magyar TV 2012.05.09 20:44:48
@THeINsane: Szabó Viki a csapatunk erőssége:
www.berlinimagyartv.de/munkatarsak/index.html
 Bádog Gundel a XV.-ben  ..
 Bunda gyanú a tv-s sorsoláson! tumbnail:  ..
Megismerkedés a SzéchenyibenA Hölgy akivel az Oktogonon  beszélt István, személyes történetét is megismerhetjük a tetoválásról.     ..
CSATORNÁNK ELINDÍTOTTA ELSŐ WEBES NYEREMÉNYJÁTÉKÁT! A játék részleteit és a Príma nyereményeket itt az alábbi műsorrészletben ismerheti meg:A megfejtéseiket István Kovács Facebook-oldalán várjuk!  A játékban nem csak Berlini nézőink, hanem már a világ…..
Svájci tisztaság lenne hazánkban akkor, ha mindenki így állna a városához, mint a 79 éves nyugdíjas, aki minden szemetet felszed az utcán. Tudósítónk az Oktogonon tudott interjút készíteni vele. A szemétszedő nénivel a vágatlan riportot itt találja:..
Kollégánk, István Kovács a tetoválásokról kérdezte az embereket, amikor véletlenül találkozott régi ismerősével, aki 2008-ban a Szigeten egy mondatban nevezte ávósnak és nácinak őt. A drámai hatást okozó 2008-as riport: István Kovács friss tudósításokkal és…..
Beszélő béka, halaknak éneklő búvár, titkos kocsonyakészítő és a nagy terekről elnevezett utcák stratégiája – István Kovács a Miskolci Kocsonyafesztiválon forgatott.További videók, érdekességek István Kovács hivatalos Facebook-oldalán...
Fizetős a parkolás, fizetős az autópálya, fizetős a tömegközlekedés – egy keletnémet tartományi képviselő javaslata szerint pedig a gyalogosátkelők használatáért is fizetni kellene. Utánajártunk, mit szólnak a budapestiek a külföldön nagy vitát kiváltó fizetős zebra…..
Egy nyughatatlan csirkeláb-rajongó és menedzsere, a szolnoki gulyáskirály hívta életre a Miskolci Kocsonyafesztivál csirkeláb-evő versenyszámát. A 2012-es megmérettetésen egy alapos férfiú előtt az a fiatal hölgy nyerte az ember nagyságú békát, aki a legrövidebb idő alatt…..
A Berlini Magyar TV egyik küldetése, hogy a németországi magyarok, ha távolról is, de legalább a technika és István Kovács segítségével résztvevői lehessenek az olyan érdekes magyarországi rendezvényeknek is, mint a fegyver-halász-vadász kiállítás, vagy a miskolci…..
A Berlini Magyar TV is ellátogatott az idei Fehovára (Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás). Fény derült a halsimogatás értelmére, a kokainbárók rejtekhelyére, és megtudtuk, hogy áll meg az idő a vadászoknak, akik között vannak vegetáriánusok is, de nem…..
Nem csak kitömött állatok voltak a Fehován: István a szabadtéren találkozott a médiacégnek is nevet adó csiperkével...
Lehet puska nélkül is vadászni, de a fogásokat a szabad kezes vadászoknak is tudniuk kell!..
Nem várt következménnyel jártak István lövései...
Az anyaországban élő magyarok régi vágya teljesült: elindult a Berlini Magyar TV blogja! Ezentúl itt, az internet segítségével már a Kedves magyarországi Nézőink is láthatják tudósítónk, István Kovács legfrissebb riportjait, a kimaradt jeleneteket és más…..