Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rolkó_

101 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nerazzurri Férfimunka 2019.11.03 17:02:52
Sűrűsödő viharfelhők, időszakonként egyre gyengébb játék, újabb idegenbeli túra, sorozatterhelés közepén... Őszintén szólva - Contéval egyetértésben - a szombat esti, bolognai kirándulásban simán benne éreztem a botlás lehetőségét. Ehhez képest sokan többet kaptunk, mint amit vártunk.  ..
Nerazzurri Beleférhet? 2019.10.27 19:58:12
A kérdés nyilván költői, és eleve csak hónapokkal később tudunk erre választ adni, de ha hirtelen visszatekintünk erre a buta pontvesztésre, talán igennel is válaszolhatunk. Viszont így szűkült a "mozgástér" a további bakizások terén - és még mindig nem feltétlen a Scudettoról szőtt álmokról…..
Sassuolo, 12:30-as meccs... Finoman szólva sem a kedvenc kombó ez számunkra, de nincs mit tenni, ezt is le kell tudni, lehetőleg győzelemmel - az előzményeket tekintve semmiképp sem lesz ez könnyű feladat.      ..
Nerazzurri Mikor, ha nem most?! 2019.10.06 14:15:14
Csak azért nem írhatjuk, hogy az utóbbi évek legfontosabb Derby d'Italiája következik, mert jelenleg a 7. fordulónál járunk, és tavasszal lesz egy (remélhetőleg komoly téttel bíró) visszavágó. Tömött Meazza, szurkolói meccsláz, feszültség, a tabellán egymáshoz közel álló csapatok: a Madonninával…..
Ugye, milyen gyorsan telnek a hónapok? Tavaly ilyenkor még arról írhattunk, hogy a Lazionak van komoly elszámolni valója az Interrel, a két, nagyobbra sikerült téli-tavaszi pofon után viszont nem túlzás azt állítani, hogy Skriniarékban dolgozhat a revansvágy. Nem mellesleg egy 5/5, két rangadóval…..
Nem, itt nem a Brozovic és Lukaku közötti incidensre gondolok, amit olyan szépen tálalt többségében tegnap, de még ma(!) is a magyar sajtó, hanem a csehek elleni világégésre. Tavasszal már sikerült egy hasonló helyzetből felállni, a Frankfurt elleni EL kiesést követően legyűrtük a városi riválist a…..
Nerazzurri Erőpróba #1 2019.09.01 18:55:13
Igen, közhelyes, mi több, elcsépelt a címadás, de jelen szituációban mindenképp indokolt: az igencsak megerősített, hazai pályán mindig, mindenkire veszélyes (hm, újabb lózung) Cagliari ellen mindenre számíthatunk, csak sétagaloppra nem.  ..
Hogy poszt nélkül hagyjuk a valaha volt legdrágább Inter-transzfert? Na, azt már nem! Izgalmas átigazolási sagákban az utóbbi években sem szenvedtünk hiányt, ahhoz viszont nem szoktunk hozzá, hogy végül sikerrel jöjjön ki az aktuális vezetés egy ilyen volumenű üzletből. Körbejárjuk tehát nagyjából a…..
Természetesen már rég nem itt kellene tartani, de... Tudja mindenki, sokszor ki lett tárgyalva, ez az idény már így alakult sajnos. Mindenesetre az Inter sorsa a saját kezében, ma újabb esély van arra, hogy a zárófordulót kvázi tét nélkül játszhassák le Skriniarék.  ..
Nerazzurri A legjobb úton... 2019.05.05 14:04:17
...a BL-indulás elgyökérkedése felé. De tényleg. Annyira, de annyira jó lenne már túl lenni ezen az idényen, de úgy, hogy azért a minimális célkitűzés legyen meg - onnantól jöhetne jó néhány fontos pozícióban a tiszta lap. A baj, hogy ez a hozzáállás nem csak rajtunk, hanem a pályán, az…..
Tavalytól eltérő módon most a véghajrára nem üldözőként, hanem üldözöttként érkezik a csapat, cseppet kényelmesebb is ilyen helyzetben futballozni talán. A könnyű meccs előfordulására persze csekély az esély, de a kiesőjelölt Frosinone ellen illene megmutatni az Internek, miért is akar egymás után a…..
Nerazzurri Átmozgatás 2019.04.04 20:12:01
Az Inter jelenlegi helyzetében ez nyilvánvalóan egy túlontúl nagyképű címadásnak tűnik, de hát ez volt a helyzet - jókor sikerült találkozni a nagyjából senki földjén tartózkodó ellenféllel. Persze azért jó élményeknek nem voltunk híján.    ..
Nerazzurri Meglepetés nélkül 2019.03.15 14:31:48
Tegnap este megtörtént az, ami a realitás volt a jelenlegi helyzetben: egy erős Bundesliga-csapat búcsúztatott egy ezer sebből vérző, gyenge játékosokkal teletűzdelt Serie A-együttest. Kár volt az illúziókért.  ..
Nerazzurri Főzni azzal, ami van 2019.03.09 20:52:57
Úgy néz ki, az elkövetkező heteknek gyakorlatilag ilyesmi lesz a jelmondata, lévén a lehetőségek tárháza, nos... nem túl bő. A meccsek pedig ugye csak jönnek, jönnek és jönnek, mi pedig már azt sem tudjuk, minek és hogyan szurkoljunk. Szóval csak a szokásos Interista lét.  ..
Nerazzurri Infinity VAR 2019.02.26 12:45:29
Úgy jó az élet, ha zajlik - tartja a bölcs mondás. Nos, vasárnap este Firenzében egy hosszabbítással tarkított kupameccsre elegendő történésben (és időintervallumban) volt részünk, más kérdés, hogy ennek a végén mi örülhettünk a legkevésbé...  ..
Nerazzurri Nincs új a nap alatt 2019.02.14 17:42:05
Nem is az Inter lenne, ha a 2018/2019-es európai kupaszezon tavaszi folytatását nem épp egy aktuális botránnyal vezetné fel - mi tagadás, rég volt már ilyesmiben részünk, szinte hiányzott is. Ja, nem. Bécsben viszont nem ártana közben nem megégni.    ..
Valószínűleg olyasmi járhat Icardiék fejében, hogy az utóbbi években nem untuk még meg eléggé a télen menetrendszerűen nyakunkba ömlő fostengert, így az utóbbi hetekben komoly lépést tettek afelé, hogy ilyen tekintetben ne térjünk el a megszokottól.  Nos, ha ez így folytatódik, könnyen lehetnek igen…..
Nerazzurri Szenvedés a köbön 2019.01.20 16:52:16
Vártuk-vártuk, hogy tegnap igazából nekikezdjen a csapat a szezon második felének, aztán annak rendje és módja szerint jött egy kisebb pofára esés - most ugyan nem következett be a szokásos ruha a Sassuolo ellen, de igen kellemetlen élményekkel gazdagodtunk. Már amennyiben ez gazdagodásnak…..
Nerazzurri Kérdőjelek rangadója 2018.12.26 14:02:40
A szeretet ünnepén, merőben szokatlan időpontban rendeznek fordulót idén, és ha már így alakult, miért is ne pont egy Inter-Napoli legyen a nap csúcsmeccse - olyan rangadó lesz ez, ami sok kérdésre választ adhat.    ..
Nerazzurri A remény 90 perce 2018.12.11 19:37:34
A csapat szépen lassan a végére ér a szezon (eddigi) legnehezebb időszakának, amelyből eddig játékban igen, eredményekben viszont nem igazán jött ki jól. Ma azonban pozitívvá válhat a többség hangulata - a feladat persze több összetevős, és természetesen nem csak az Interen múlnak a dolgok.  ..
Nerazzurri Ujjgyakorlat 2018.11.25 13:01:17
A múltkori megaégő "teljesítmény" után illett valamiféle kiengesztelést szállítani a szurkolók felé, és mi tagadás, a gyengécske Frosinone megfelelő alanynak tűnt a feladat kivitelezésére. Ez most egy jó kis este volt szerencsére.    ..
Nerazzurri A szezon meccse 2018.11.06 20:22:17
Ennél rövidebb beharangozó valószínűleg még nem volt a Nerazzurri blog történetében, kollégánk technikai problémája miatt most ez így sikerült, amiért elnézésetek kérjük. Viszont már mindenki remeg az idegtől, mi is vár majd ránk.    ..
Pörögnek a meccsek, itt volt az idő másodjára is összegezni a havi történéseket. Spoiler: jó hangulatú podcastet hallgathattok, ugyanis pozitív időszakot hagytunk magunk mögött...
Nehéz szombatra számítottunk a Genoa idénykezdetét figyelembe véve, és csak egy dolog lebegett a szemünk előtt a Barcelona vendégjátékát megelőzően: bármit áron, de behúzni a három pontot. Nos, ez a vártnál némiképp könnyebben jött össze.  ..
A hármas rangadósorozat végéhez érve egy számunkra újonnan szép emlékű párosítás következik: Rómában, a Lazio ellen vizitál a csapat. Már persze amennyiben valóban lesz mérkőzés, de az már nem a két résztvevőn múlik.    ..