Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Talking Dresses - youQR

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A holdpor az első számú akadály a Holdra való visszatérés útjában" – ezt John Young, az Apollo 16 űrhajósa nyilatkozta jóval a Holdra tett kiruccanását követően, már a XXI. században. Gene Cernan sem vélekedett másképp: „Azt hiszem, minden más fiziológiai vagy fizikai,…..
The Talking Dresses - youQR 2012.03.19 20:10:13
Nemzetközi Nőnapra időzítette a román államfő a családon belüli erőszak megelőzését és megfékezését célzó törvénymódosítás kihir- detését. Traian Basescu a hölgyeknek szóló üzenetében hangsúlyozta: „Ezen túl nem kaphatnak verést otthon a férjüktől. Ha valaki…..
„365 nap elnyomás, 1 nap képmutatás” - vázolta a problémát az egyik transzparens a magyar feministák nőnapi demonstrációján. Nagyobb időtávlatban nézve a nők emancipációja ugyan nyilvánvalóan a legjobb úton halad, de ez valószínűleg nem vigasztalja azokat a nőket,…..
Olvasom a Maritime Bulletinben, ami egy orosz tengerész honlapja, hogy 2012. 03.7-én az esti órákban a Belfastba vezető hajózó csatorna kezdeténél (Belfast Lough) összeütközött az Union Moon darabáru szállító és a Stena Feronia komphajó. A komphajó Liverpoolból érkezett, a…..
The Talking Dresses - youQR 2012.03.09 21:05:21
Subba Kell! Konzol zokni 2012.03.09 11:11:00
 ..
The Talking Dresses - youQR 2012.03.09 20:42:28
A magyar állam bemutatta, hogy hogyan működik a NER a gyakorlatban: a keresztapa időnként ad, időnként pedig elküldi a consiglierét egy aprócska, ámde visszautasíthatatlan kéréssel. Kaptatok lexet, megkaptátok Schmittet a cég reklámarcának, mi mindent megtettünk, hogy kapjatok…..
The Talking Dresses - youQR 2012.02.26 10:40:56
@Pelso..: Őket mindenképp viszik, ingyen. Majomkísérletekhez kellenek súlytalansági állapotok között. Állítólag nem mind alkalmas, aki kihullik, baktériumtenyészetként hajthat tudományos hasznot.
[update 2013. új kedvenc van!]Elég régóta keresgélem a legjobb vietnami marhahúslevest, a phó-t (ejtsd: fö) itthon is. Ahogy azt már korábban megírtam, szerintem ez a világ legjobb levese, aztán a tegnapi vietnami gasztrovideó kapcsán kaptam egy tippet, egy nem titkoltan szoros…..
The Talking Dresses - youQR 2012.02.23 17:01:18
Néhány hete mutattuk be azt a listát, melyet egy külföldi divatoldal szerkesztői gyűjtöttek össze azokról a divatbakikról, melyeket sokan a leggyakrabban követnek el és melyeket tanácsos mellőzni az öltözködés során, most pedig bővül a lista! Az akkori felsorolásban szerepelt…..
The Talking Dresses - youQR 2012.02.23 00:31:58
@bojlergyulabá: Vannak, akik a zoknit is. Ismertem én is ilyet .)
A gazdagsághoz mindig tapad egy jó adag émelygős irigység is. Egészen addig, amíg nem mi vagyunk gazdagok. Ez az autó igazából sose volt még ilyen jó. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Napenergiával működő sílift a svájci Tennában (fotó: skilift-tenna.ch) A klímaváltozás kérdése a téli sportok szerelmeseit jó ideje aggasztják. Elég csak az olvadásnak induló, illetve eltűnőben lévő gleccserekre gondolni. Vannak olyan síközpontok, ahol sopánkodás…..
The Talking Dresses - youQR 2012.02.18 10:46:07
@hha96: Majd megtérül a következő generációs, a következő generációs energiaárak mellett. Az irány számít. Ha a természet azt nézte volna az evolúció során, hogy milyen gyenge képességekkel rendelkezünk pre-pre-emberként, patkánybőrben, akkor abbahagyta volna az egészet, és most nem is lennénk itt. Szóval kár véresszájúskodni, ma legalább már fókuszban a kérdés.
The Talking Dresses - youQR 2012.02.18 10:59:16
@belekotty: Az irány akkor is jó. Szimplán jobb, mint 100 éve. 100 év múlva még jobb lesz, vagy úgysem leszünk itt. Ha gyorsabb változások kellenek, le kell mondani a birkaizmus langyos kényelméről :)
 Az oktatási rendszer „reformja” kapcsán nem általában egyetemfoglalásra van szükség, hanem a részvétel lehetőségének megteremtésére, mint amilyen a tegnapi Hallgatói Fórum volt.  Egyetemfoglalás vagy Hallgatói Fórum?Egyre szaporodtak az…..
Pár hete írtunk arról, hogy az amerikai bulvárlapok már egy ideje azon csámcsognak, hogy Rihanna és Chris Brown talán újra összejöttek, de ha nem is, akkor valószínűleg összejárnak dugni, ami már csak azért sem szép dolog, mert az énekes-rappernek van egy modell csaja. Na, persze…..
The Talking Dresses - youQR 2012.02.18 10:28:16
@Super aGyuri: Ne bántsd, rossz pillanatában kapta el a fotós.
Art of Fashion Adele és a Vogue 2012.02.17 16:20:00
  A Grammy napján került nyilvánosságra (ahol mellesleg elsöprő sikert aratott az énekesnő) az amerikai Vogue címlapja Adele-lel. Őszintén szólva én nem voltam odáig a címlapért, most viszont belebotlottam az editorial többi részébe és teljesen lenyűgözött! Egyszerűen…..
Siemensfalva valahol AusztriábanNem is olyan rég mi is megírtuk, hogy bárki kibérelheti magának Lichtensteint éjszakánként 70 ezer dollárért, azaz úgy 15,4 millió forintért. Na persze az árban nincs benne, hogy mind a 35 ezer lakos könnyes szemmel, zsebkendőt lengetve üdvözli a…..
The Talking Dresses - youQR 2012.02.18 10:23:38