Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MinDigTV

3342 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MinDig TV Blogunk elköltözött 2016.02.24 19:16:05
Kedves Olvasóink!A MinDig TV szolgáltatás blogja elköltözött. Mostantól megújult honlapunkon várjuk Önöket izgalmas témákkal: http://mindigtv.hu/mindigtv/blog...
Február 21-én ünnepelné 70. születésnapját az egy hónapja elhunyt nagyszerű brit színész, Alan Rickman. Bár legnagyobb szakmai elismeréseit -a Golden Globe- és az Emmy-díjat- egy televíziós sorozatban, a Raszputyinban megformált szerepért kapta, ismertséget és népszerűséget…..
A tavasz közeledtének első csalhatatlan jele, ha megkezdődnek a Bajnokok Ligája nyolcaddöntő mérkőzései. Az igazi football rajongónak ilyenkor a keddi és szerda esti programja nem kétséges, szent és sérthetetlen az élő közvetítések nézése az M4 Sport csatorna főműsoridejében. Már ezen  a héten két…..
Ezen a hétvégén a Valentin nap szellemében szinte minden a szerelemről fog szólni. Vasárnap este a televíziós csatornák is "csúcsra járatják" a romantikus filmek kínálatát. Beadjuk a derekunkat, és mi is romantikázunk egyet a hétvégén. És akkor lássuk, hogy mit nézhetünk!Az…..
Nagy érdeklődés és kellő izgalom mellett folyt le „A Dal” három elődöntője, melyből összesen tizennyolc énekes illetve zenekar jutott tovább a két elődöntőbe. Már ismert a két középdöntő résztvevőinek beosztása is, ezek szerint a február 13-i –első- középdöntőben Agárdi Szilvi, Benji, a B the First,…..
A TV2 délutáni műsorkínálatában mutatkozik be február 15-én a Megtört szívek című török telenovella. Az új sorozat minden hétköznap, 16 óra 55 perces kezdéssel lesz látható.A török sorozatok népszerűsége világszerte magas, hazánkban is sok rajongójuk van. Nekik is szól, de új nézőket is szeretne…..
A mesenézés kortalan, hiszen nézzük gyermekként, kamaszként, lassan felnövő felnőttként, majd szülőként, nagyszülőként a gyermekekkel, unokákkal együtt, így nyugodtan írhatjuk azt, hogy minden korosztálynak jó hír, hogy a mese.tv egy hónapig élőben elérhető az ingyenes…..
A 2016-os év mindjárt egy nagy visszatéréssel kezdődik a Barátok közt sorozatban. Újra képernyőn Bartha Zsolt az imádott-gyűlölt rossz fiú (mert biztos vagyok abban, hogy legalább annyian kedvelik, mint ahányan nem szeretik a Rékasi Károly által megformált karaktert). A mindig valamilyen sötét…..
Ha nem is kerek évforduló, a televíziózásban betöltött jeles szerepe okán mégis megér egy kis megemlékezést, hogy január 31-én lesz hatvanhét éve, hogy az amerikai NBC csatorna leadta a világ első szappanoperáját, a "These are my children"-t.A televíziós sorozatok egyik…..
Korábban megígértük, hogy visszatérünk a HbbTV világába, és bemutatjuk, miről hallhattak azok, akik részt vettek az első hibrid tévés workshopon. Arról már meséltünk, hogy az előrejelzések szerint 2016-ban már több mint 500 millió tévékészüléknek lesz internet-hozzáférése Európában, és a háztartások…..
MinDig TV Újra szól A Dal 2016.01.26 15:30:23
A szombati első elődöntővel kezdetét vette "A Dal" című műsor idei évada a Duna TV-n (és a Duna World-ön). Az új adáshoz új zsűritagokat választottak -Zséda, Pierro, Freinreisz Károly és Both Miklós-, és egybehangzó vélemények szerint a személycserék sikeresek lettek, jót tett a műsornak a változás.…..
Még kimondani –leírni–  is hihetetlen, de már tizenegy éve követhetjük nyomon Csillagkút és a Csillagvirág klinika lakói és dolgozói életét. A TV2 saját teleregénye olyan vetélytárs mellé érkezett, mint a konkurencia Barátok köztje –amelynek 1998 ősze óta már közel 8000 epizódját vetítették le az…..
MinDig TV Ablak a nagyvilágra 2016.01.15 08:09:00
A MinDig TV teljes vertikumának felhasználói -nézői- már több mint egy hete ingyenesen nézhetik a Discovery Channel műsorát, és ez a pompás lehetőség még egészen 2016. január 25-ig elérhető lesz a szolgáltatónál.Nem véletlen az ilyen jellegű, szórakoztatva ismereteket…..
A MinDig TV tavalyi évére visszatekintve azt láthatjuk, hogy itt MinDig történt valami jó, MinDig voltak akciós, kódolatlan ajánlatok a felhasználóknak. Összeszámolni is sok – ha nem tévedek tizenhat különböző kódolatlan időszak váltotta egymást – , hogy hány adó volt elérhető akcióban, és közöttük…..
A CSATORNA KÉT HÉTIG A MINDIG TV ÖSSZES NÉZŐJE SZÁMÁRA ELÉRHETŐAz Antenna Hungária Zrt. és a Discovery Hungary Kft. megállapodásának köszönhetően 2016. január 8. és 25. között az összes MinDig TV néző – közel 800 ezer háztartás – ingyenesen élvezheti a Discovery Channel műsorát. Több mint…..
Még karácsony előtt hoztuk a jó hírt, hogy újabb funkcióval bővült kedvenc ingyenes tévés alkalmazásunk. Chromecast eszköz segítségével most még többet tudunk kihozni a MinDig TV Applikációnkból. A Chromecast lehetőséget biztosít arra, hogy wifi kapcsolattal csatlakoztassuk a mobil eszközünket egy…..
A magyar televíziózás hőskorában - az 1960-as évektől egészen az 1990-es évikig bezárólag - kihagyhatatlan program volt a szilveszter esti adás megtekintése, melynek csúcspontjai Hofi Géza műsorai voltak. Ilyenkor az egész család - kortól függetlenül - együtt nézet és…..
MinDig TV Ezt nézze karácsonykor 2015.12.22 09:57:17
Karácsonykor mindig kedves filmeket láthatunk, ez idén sem lesz másképp. Összegyűjtöttük a kedvenceinket.A filmtörténet katasztrófája, hogy nem készült Piedonéval – alias Bud Spencer – karácsonyos film, de sebaj, mert itt van nekünk a Reszkessetek, betörők! széria, amely ma…..
Jó két évtizeddel ezelőtt kezdődött el Magyarországon az a televíziós „forradalom”, melynek eredményeként a hajdani két adóból napjainkra több száz lett. Az első években az emberek nem győztek rácsodálkozni a nyugati világban már megszokott műsorformákra, de még a…..
Az ünnepi időszak meghitt pillanatai mindenkiben felidézik a régebbi korok kellemes emlékeit, hangulatát. Sokunk gyermekkorának vagy ifjú éveinek meghatározó emlékei azok a műsorok és sorozatok, amelyeket az M3 műsorán nézhetnek meg. Kár is lenne tagadni, szerettük (szeretjük)…..
A „MindDig Veled!” fotópályázatra beérkezett képek nemcsak nagy darabszámukkal okoztak hatalmas örömet a szervezőknek, hanem azzal is, hogy nagyon jól adják vissza azt a széleskörű felhasználási lehetőséget, amit a MinDig TV Applikáció nyújt a felhasználóknak. A…..
A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2015. december 18. és 2016. január 4. között az M3 minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz fogható. Mindemellett a csatorna élő műsora a több mint…..
A Paramount Channel a filmrajongók igazi barátja, ahol egész nap színvonalas filmeket nézhetnek, ráadásul most a MinDig TV platform nézői felhasználói kódolatlanul érhetik el a bőséges és színvonalas kínálatot. A december 14-i héten is számos nagyszerű alkotást tűz a…..
Azt már mondtuk, hogy a MinDig TV nézői számára 2015. december 21-ig kódolatlanul érhető el a Comedy Central műsora, melynek egyik erőssége a szitkom, azaz a szituációs komédia műfaja. A napjainkban világszerte igen népszerű helyzetkomédia keretén belül mindig adott egy…..
A bejegyzés apropóját az adja, hogy nemrég az Antenna Hungária Zrt. – a Mi Software Kft. közreműködésével – megtartotta a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen az első HbbTV Workshopot, ahol a jövő műszaki szakembereit vezették be egy olyan alkalmazásprogramozási…..