Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kutyaidomár

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye senki nem felejti el a Modorost és kedves barátait nevezni itt hétfőig, hogy aztán zsűrizhessen is?Ma az egyik legkedvesebbik emberfajtámról, a magyar rock- és könnyűzene feltétel nélküli rajongójáról, a hazai fesztiválok kitartó látogatójáról lesz szó, akit szerintem…..
Project USA 2009 Bucsu 2009.04.07 21:00:00
Ez az utolso poszt innen az Egyesult Allamokbok (nem a laptoprol irunk ezert nincs ekezet). Ezen poszt megjelenesevel elhagyjuk a szallodat, irany a repter es haza. Nem mindennapi elmeny volt ez a 11 nap, minden percet nagyon elveztuk, remelem, nemsokara tervezhetjuk a kovetkezo reszt, bar az nem…..
TÖLTÖTTÜNK FEL PÁR KÉPET Írva: 2009.04.06 ~ 21:15 (Miami idő: 04.06 ~ 15:15) - feltöltve a blogra: Miami idő: 2009.04.06., 15:20 - írta: slatesÚgy gondoltuk délben, hogy behúzódunk a szobánkba, mert kezdett meleg lenni. Mivel nem vagyunk egy otthon ülős típus úgy gondoltuk,…..
Minden egyes  bejegyzés egy napi történésünket  tartalmazza, amit egy nap többször is frissítünk (attól függ mikor, hol férünk nethez). A könnyebb eligazodás érdekében  magyar idő szerint (GMT+1) rendezzük a frissítéseket  a bejegyzésen belül.06:00…..
Lelketlen szolgáltatókon edzett primitív homárszívünk is megremegett két gyermelyi asszony levelét olvasva, akik borzalmas körülmények között kénytelenek napi 80 kilométert utazni. A zsámbéki medencében járatokat üzemeltető Kontakt-Busz Kft járműveinek néha meg kell állniuk,…..
Kutyaidomár 2009.01.14 18:09:40
@Peti817172M: Nem tudom melyik vonalon utaztál ezeken a fos lego buszokon, de biztosíthatlak afelől, hogy pl. a Budapest-Zsámbék vonalon a buszok fűtetlenek. Ezt minden nap tapasztalom sok más utastársammal együtt.
És igen, jól látod, van valami fűtőberendezés, de az nem működik!
Amelyiken mégis, az is csak annyira képes, hogy éppen 0 fok felett van a hőmérséklet...
Kutyaidomár 2009.01.14 20:10:46
@Peti817172M: Igen, van, de: nem a busz teljes hosszában és csak az egyik oldalon (azt hiszem bal). Szóval kb. olyan, mint ha nem is lenne. Ez édes kevés ahhoz, hogy felfűtse az egész buszt.
Kutyaidomár 2009.01.14 22:50:46
@hardrock: Csak ugye nem a vezető tehet a körülményekről... :S
És ettől még fűtés sem lesz, csak még szarabb buszok.
Hát, ha ez egy Joshi Bharat-promó akart lenni, akkor nagyon nem sikerült. Nem mondunk senkinek újdonságot azzal, hogy a Naplóban időnként promóznak premier előtt álló TV2-s műsorokat. Ez önmagában még nem baj, csak az a gáz, hogy ezt röhejes kamuriportok formájában teszik, és…..
Tékozló Homár Ikea a metróban 2008.04.11 10:42:00
Második japán áruháza megnyitására az Ikea kidekorálta Kobe város kikötői magasvasútját. Akkor is ügyes húzás lenne, ha nem a vonattal lehet megközelíteni az üzletet, de így meg zseniális. Egyetlen szépséghibája, hogy a legfelső kanapékat leszámítva a huzatok baromi…..
A forradalmi idők folytatódnak, a reggeli posztban ugyan volt járás, de nem volt szakítás. A délutáni  posztban meg nincs járás, ami különben is távkapcsolat, csak jó nagy pofáraejtés.  Sziasztok! Igen régóta olvasom a blogot és már a kezdetektől fogva volt…..
Ezt a levelet érdemes többször elolvasni, mert egyszerűen hihetetlen. A balatoni nyárban a szerencsétlen mindenes kiscsajt nem elég, hogy megdugják, de még. És ráadásul levélírónk egy borzalmasan pökhendi pöcs. Nem humoros, inkább szomorú és idegesítő történettel van dolgunk.…..
Megint egy főiskola tett tönkre egy kapcsolatot. Kérdezem, akkor minek tanulunk? De minek? Kérlek titeket, legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. Kérlek titeket, ne legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. És ne feledjük:…..