Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Veg_

0 bejegyzést írt és 796 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olyan, ötvenes éveikben járó világsztárok, mint Liam Neeson (aki már 60...), Tom Cruise vagy Sean Penn példája nyomán egyre több korukbeli férfi fekszik kés alá, hogy formásabb, izmosabb testet gyártassanak maguknak. Divathóbort, vagy alapvető változás? Sorra kapják le a…..
Némi kitérő, és a menyasszony megfutamodása után végül csak feleségül vette nála 60 évvel fiatalabb volt Playmate-et Hugh Hefner, a Playboy alapítója. A hat évtizednyi korkülönbség kapcsán szedtük össze a tíz legnagyobb korkülönbségű sztárfrigyet. Ronnie Wood és…..
Veg_ 2013.01.09 13:02:09
@esefe: Részvétem. De komolyan... Nagyon megkeseredett életed lehet. A legtöbb ember 30 év alatt nem is talál rá másik felére, a kamaszzizgést meg, mikor némelyek (hálistennek én nem) mindenre, mikor megkivánnak egy nemiszervet szerelemnek hivnak, ergo heti tizszer lesznek szerelmesek, hát én nagyon nem hivnám annak... Igazi szerelem nagyon véletlenül tud kialakulni, mielött lenne egy kis élettapasztalatod...
Én már csak tudom, én pl. elöször igazán szerelmes 30-40 közt lettem, és párom részéről is meglátni, megszeretni volt, és nálunk is van 10 év különbség. És egyikünk se milliárdos :D A családban gyerekkoromban is volt ilyen házasság, ahol 16 év volt a különbség, és ott is a nő volt az idősebb, mint nálunk :D
Nem lesz elég mostantól az angol munkavállalóknak föltölteni az önéletrajzukat az internetre. Az új álláskereső portál megfigyeli a szokásaikat és büntetheti őket, ha úgy találja, nem keresnek elég kitartóan. Formabontó megoldásra készül az angol kormány az…..
Veg_ 2013.01.09 11:20:49
@Ludovikás Levente:
Értem. Igazi posztszovjet rendszer, mint a cikkben szereplő angol. Anyámborogass :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
Élvezet volt benézni, jó napom lett :D
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
Veg_ 2012.09.04 09:15:59
"Kedves" bicajos!
Nem szeretnénk elütni, ezért tőlem is pirinyó kérés:
1. Ha kihajtasz a munkahelyedről, bele a forgalomba, kérlek, nézz hátra. Az autó nagy, nehéz (hozzád képest) megállitani, és ha körülnézés nélkül ráállsz a pedálra, s rollerezve 0,1 km/óra sebességgel elémgurulsz, vagy megáll az autó, vagy nem. Ez esetben ne neheztelj a temetéseden.
2. A bicaj, mint irtad, közlekedési eszköz. Ahogy az autó, a bicaj is egysoros vonalban haladjon közlekedés közben. Ugyanis hiába a két sáv, oldalt kiálló, müszak után hazainduló autókkal (amikre piszkosul kell figyelnem, mert komoly sérülést okozhat, ha összeütközünk), ha közben jobb oldalon kerülök egymás mellett kerekező három-négy bicajost, balra szembejön velem másik kettő egymással szemben, és még háttal nekem (tehát szemben a forgalomnak) is beszédül egy bolond melléjük harmadiknak... Ha választanom kell, hogy karambolozzak egy gallytörős terepjáróval, vagy elsodorjak ilyen szituban egy bicajost, nem a terepjárónak fogok nekimenni. Ugyanis én is azért ülök autóba, mert gyorsabb a gyalogjáratnál, és ha bicajtempóban, 5-10 km/óra sebességgel kell gurulnom, ideges leszek.
3. Állitólag közlekedési eszköz vagy. Akkor miért tekersz egy épület takarásából, az ut bal oldaláról a sávomba szembe a kocsival egy bekötőútról, intenziven hegyes szögben, mikor ott van neked a macisajt (ÉN vagyok főutvonalon), és a sötét, ködös időben tuti látod a ködlámpáját a kocsinak. Ha ilyenkor vészfékezéssel ugy tudok megállni, hogy nem sérül senki, de eldől a bicaj, akkor ne állj még neki hisztizni, huzd be füled farkad, és legközelebb SZABÁLYOSAN hajts rá az utra. Vagy sétálj (a sok hasonló eset miatt már 25tel megyek ott, igy sikerült a gyorsan elémhajtót ellökni egy ködös hajnalon)
4. Tévedsz. NEM azért kell leszállni a zebránál, mert állva nem birsz a zöldnél elindulni, hanem mert ha nincs lámpa, vagy keresztut van, az autós körülnéz, és megy. GYALOGOS sebességre számitva látja a forgalom hiányát, nem arra, hogy egy balettos kamasz 40nel eléteker a csucscangájával, aki egészen odáig vele párhuzamosan tekert, csak hirtelen kitalálta, hogy ő most keresztben át fog menni, a kocsi meg majd megáll. A kocsi NEM fog tudni megállni.
Veg_ 2012.09.05 07:17:31
@A Tyne folyó déli partja:
Elvben igazad van. Akikről beszélek, azoknál még többet is mondtam. A km óra sose megy mögöttük 10 km fölé, közben trécselnek, csalinkáznak... Gondolom a gyalogostempójuk lehet ugy fél km óránként meg 20 kirakat és 5 kocsma...
Melósokról van szó, munkából hazafele, kétharmaduk 45 feletti sportot max a kényelmesen bebicajozásként ismerik, hazamenetel elött 2-5 sört meg esetleg még pár felest bedobnak, mert a gyárkapu elött közvetlenül van három kocsma... Csakhogy nekem köztük kell hazafelemenni két utcányit, mielött igazából szétspriccelnének...
Onlinemarketing blog Számolni kell 2011.07.31 20:21:45
Kétségtelenül a hétvége mémje Jakab Andor írása arról, miért nem ad munkát senkinek. Az írás több szempontból is tanulságos, íme ezek közül kettő.A tartalomhozNekem nincs 12 alkalmazottam, van viszont négy. Igaz, nem egyszerre vettem fel őket, és nem adtam el a lakásomat a…..
Veg_ 2011.08.08 10:41:06
@Berta_Zsolt: Imélben??? Hát ha nekiállnál teliszorni a postaládámat egy komment kapcsán, akkor nem csak a gerillamarketing izéd miatt lettem volna rosszul. Mert ha kommentelek egy felületen, ott várom a választ. Pl. mert vitázni ugy lehet, ha a többiek nem csak az egyik oldalt látják, hanem a másikat is. Különben értelmetlen. azzal levelezek, aki emberileg érdekel, de ha egy posztra reagálok, akkor nem a posztoló lelki élete érdekel (más, ha a külföldi rokon blogját követem), hanem a téma. És ha lehet posztolni, akkor pláne nem csak a poszt, iró függetlenül, hanem a posztolók is.
Ahogy most is rád reagáltam, nem Konrádra vagy a posztra, holott te itt csak kommentelő vagy.

Azért ennyire nem ártana ismerni az interaktiv netelés gondolkodásmódját.
Persze az aktivokról beszélek, aki nem mozog benne, csak valami miatt regelt, lehet, hogy másként viszonyul, de azt felismered. Akkor igy kezdtem volna:
"Kedves Berta Zsolt!
Elgondolkodtatott az irása, tehát ennek kapcsán megkérdezném Önt, stb."
Szóval aki ennyire blog és netidegenül reagál, annál tényleg müködhet az emil :D
Veg_ 2011.09.05 05:57:21
@Berta_Zsolt: Persze, nem kételkedek benne, hogy azok a nethülyék, akiknek bejön a faces kommentelés (majd jól meglepődnek, ha nem kapnak meg egy állást, mert három éve azt mondták a cégre, hogy a sógort kidobták ok nélkül), és még azt is megosztják, hogy milyen alsógatyát huznak a pecázáshoz, azok boldogan (és talán még céges vagy szolgáltatóhoz kötött sajátneves emilen át is) értékelik, hogy egy ismeretlen idegen telinyomja szeméttel a ládájukat, csupán azt mondom, hogy igy nem a barmokat, hanem a neten kommunikáló értelmes egyedeket is kiszüröd. Bár igaz, hogy azokat a gerillamarketing gondolata is ki fogja szórni, max a hajukat tépik tőle, mert gyülölik, mint én.
Veg_ 2011.09.05 06:02:04
@vadász2: Én azoknak a tagja vagyok, aki neten pont ugy kommunikál, mint az életben, viszont vagyok olyan paranoid, hogy ha fent is vagyok a facen, de max 5-6 dolgot "osztottam meg" (mittomén, valaki megkért, hogy szavazzak az állatára, sütijére, mert lemaradt, vagy hasonló, ott is ha lehet, letiltom, hogy közzétegyék a facen), csak az az ismerősöm, aki megkeresett engem, valóban kedvelem és ismerem irl, és még egy arcképet se tettem fel.
A net lehet hogy szabadságot ad megismerni a világ oly részeit, ahova nem juthatnál el, de néminemü paranoia határozottan nem árt.
azbeszt Ne légy már buzi! 2008.06.08 18:42:00
De komolyan! Hallod?! Minek vagy buzi? Az szar. És undorító! Én nem vagyok buzi, ezért folyton arra kell gondolnom, hogy ti buzik milyen gusztustalanok vagytok, amikor egymás faszát szopjátok! Te tényleg hülye vagy? Hallod? Nézd már azt a csajt! Annyira jó nő, úgy szétbasznám a…..
A Blog.hu legfrissebb sztárbloggere, Jakab Andor egyetlen poszttal megmutatta a közösségi média erejét. Válaszcikkek születnek, az online megmondóemberek pedig azóta is elemzik elképesztően gyors terjedését. Mi nem találgatunk, megkérdezzük őt, mit gondol a hirtelen jött…..
Veg_ 2011.08.08 11:07:43
@bohocugyi allomtitkar: Tanulj meg szöveget értelmezni, akkor rájössz, mit is mondott.
Veg_ 2011.08.08 11:32:27
@Adamfark: Olyat kapok. Eredmény? Semmit se vagyok hajlandó megnézni rajta, mert behányok. Csak egyet nézek meg: "Átutalva: xx"
Azt hiszem, az új médiatörvénynek sikerült olyan eredményeket is hoznia, ami az internet egyes részeit idehaza visszalövi a statikus(abb) sajtó korába. Egészen konkrétan arra gondolok, hogy a kommentezés módja és lehetősége az, ami részben megváltozik. Ugyanis mostantól a…..
Veg_ 2011.07.01 07:57:23
@Benbe: Éljünk mi, bérrettegők, mert hogy máris vannak beperelt blogtulajok vagy mert a néven nem nevezett marha magát azonosithatónak tartotta, vagy hsz nem tetszett neki, és nem a blogtulajnak szólnak már, hanem a biróságnak.
Kiváncsi vagyok, mi derül ki majd a birósági gyakorlatból.
Érdekes infok jönnek, de kiváncsi vagyok, hogy perelnek be mondjuk egy magyar blogrendszeren müködő, Kuala Lumpurban lakó blogtulajt...
Veg_ 2011.07.01 08:04:28
@Konrad: Bocs, most láttalak
Veg_ 2011.07.01 10:27:33
@aritus: Nem az első! A tékozló homárt már beperelték, mert valaki azt irta, szarjon sünt akiről a poszt szól. Gyakorlatilag jelképes büntit kapott is miatta az index... Pedig hol volt még julius 1, és ezt a kitétel ott hagyományos szösszenet
Onlinemarketing blog Mások vagyunk 2011.03.04 23:53:00
Ma még igazi vadnyugat van itt nálunk. A felhasználók nagy részének fogalma sincs arról, hogy ki és hogyan tud élni és visszaélni a személyes adataival. Boldog-boldogtalannak megadjuk az e-mail címünket, like-olunk mindenféle vicces és hasznos cikket, szolgáltatást -…..
Veg_ 2011.05.13 09:54:55
@Merras: Jéééééééé! Most látlak, valahogy kiestél a tudatomból, mikor elöször jártam erre :) Ezer éve nem futottunk össze :)
Veg_ 2011.05.16 07:01:05
@Ódor Richárd: Inkább alul van lihegve.
Egy zenészről azért, mert a szinpadon van (tehát ha ő nem akarja), nem tudod meg, hogy mondjuk megfingatja-e a bableves, hányszor izéli meg az asszonyt, mikor utazik el nyaralni stb. Ha valaki intenziven blogol, arról - ha névtelenül is -, de azt is megtudhatod, volt-e övsömörje 25 évesen, és gombás-e a farka.
Viszont biztos, hogy ezt mind közölni akarod a főnököddel, anyósoddal, a haveroddal, aki elött viritani akartál, a 6 éves lányoddal, stb?
Mert sima nicken nem derül ki - ha valaki ügyes, ezért mondom, hogy alul van lihegve, mert sokan eszméletlen marhaságokat csinálnak -, vagy legalábbis erős nyomozást igényel.
De ha irl néven, saját képpel, a blogodat mellékelve irkálsz?
Rólam csak egy nickes fotó készült valami bulin, ahogy ülök egy pohár üditővel a szabadban egy padon, és abból is akkora botrány keveredett, hogy majdnem ráment az állásom.
Pedig ott arccal böktek ki, a nevem nem szerepelt sehol.
Veg_ 2011.05.19 06:00:45
@Ódor Richárd: Hmmm... Itt van az arcképed. Ha itt olvassák mondjuk 500an, amit irsz éppen - olvasni azért többen szoktak, mint irni.
Elöször is, te itt most nem posztolsz, a poszt általában átgondolt iromány, az a cikk. Te most hszeket irsz, mint mindenki más a szerzőn kivül egy blogban vagy fórumon.
Másodszor, nem olvastad, hogy egyetlenegy, helyi, nehezen megtalálható helyen az arcképem és a nickem együtt jelent meg, és majdnem kirugás lett a vége? A képen én voltam, ahogy fogtam egy db. kóláspoharat. És én semmit se irok le a neten, amit nem mondanék valakinek face to face! Tehát olyasmiket irok, mint itt te, csak nickkel, és ezt össze lehetett az arcképemmel kötni!
Ha ezt elsőre is felfogtad (bár nem ugy tünt), akkor harmadszor reménykedek benne, hogy vagy nincs egy gyereked se, vagy nem te tanitod net biztonságra. Utóbbi esetben nagyon remélem, hogy nem lesz tul nagy baja...
És te itt irkáltál, de egyik hszben se zenei linkeket, szépirodalmi novellákat, filmforgatási bejegyzéseket, vagy fotókat láttam. Csak valakit, aki tojik a netbiztonságra, ergo ha rosszat akarnék neki, istenien utána tudnék járni minden infonak, és jól be tudnék keverni, mint bárkinek, aki ezt teszi. Elég egyetlen hsz mondat, amit ki lehet tekerni, és pillanatokon belül ott lennél nevesitve, ahogy hülyét csináltak belőled. Még le se tagadhatod. Pontosabban állithatod, hogy az ellenséged irta a hszt az összes adatoddal, de hát...
Bár attól félek, még mindig nem érted, hogy valami, amit te nem tartasz veszélyesnek, az még az.
"Az abortusz szabályainak szigorítása nem megoldás semmire. Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) adatai szerint az abortuszszigorításhatására sehol nem csökkent az abortuszt igénybe vevő nők száma, csak anők egészségét veszélyeztető illegális abortusz és az…..
Veg_ 2011.05.13 09:35:36
@Észkombájn: No kezdjük:
* HA élve születik.
* Mutass egyetlen példát, ami bünözőnek tekinti jogilag az anyát, ha koraszülöttje születik. Mert azt hogyan bizonyitod, hacsak nem járt hivatalos abortuszon, hogy ártani akart a magzatnak, az akarat ne jogi fogalom.

Morális oldal: A vita onnan indult, hogy ember-e a 0-11 hetes szedercsira/zigóta/magzat, mert nem végig magzat. A véleményem, és mint kiderült sokunk véleménye, hogy MÉG nem ember. Majd lesz. Még csak lehet ember, mint a spermium is.
A 12. hét után, mikor már érez, a legtöbb szerve megvan kezdetleges formában, stb már az, többek között ez is az egyik oka, hogy addig lehet alapon AB végezni.
Ha ezt te nem látod, akkor veled nagy baj van (hogy idézzek valakit)

Keresd vissza nagyon pls! Mert mindent olvastam, és én is tudom, hogy valaki ilyet állitott. Valami Észkombájn. A többiek csak annyit, hogy NEM EMBER
Veg_ 2011.05.13 10:49:51
@Észkombájn: Hát azt hiszem, nem vagy egy észkombájn, ha nem vagy képes saját szavaidat se ugy kifejteni, hogy ne kerülj önmagaddal ellentmondásban, nem emlékszel rá, hogy mit mondtál, de ezért a másikat hibáztatod :)
Várhatóan alkotmányos védelmet kap a magzati élet az új alaptörvényben, így aztán megint felmerült a sajtóban az abortusz betiltásának kérdése. Gulyás Gergely, az Országgyűlés alkotmány-előkészítő eseti bizottságának egyik fideszes alelnöke a Hírszerzőnek úgy…..
Veg_ 2011.05.13 10:20:37
@Szilvay Gergely: A poszt érverése teljesen konzervativ módon, az emberi méltóságot totális mértékben elutasitva harcol a nők ellen, egy szedercsirát, egy zigótát, és egy alig létező magzatkezdeményt elöbbre véve a már megszületett emberek (a nő és annak családja, lehetnek ugye gyerekek, férj, stb) érdekeinél.
A magzatnak nincs feltételes öröklési joga. Semmilye sincs. HA MÁR megszületett, visszaszámolva jogképessé VÁLIK UTÓLAG
A gyerekhez nem kell tudatosan lefeküdni valakivel, valakit lazán megkefélhetnek erőszakkal, részegen, álmában, leütve, gyerek esetében játék közben.
A gyerekhez effektive dugás vagy beültetés kell, nem tudatos lefekvés.
Veg_ 2011.05.13 10:23:27
@kov_vacs: Üdv :) És Jah :(
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Veg_ 2010.02.04 08:58:27
@Gabica [almighty]: Én már nem tudom, kié volt, egymás közt adogattuk :)
Veg_ 2010.02.11 11:59:34
@kIára: De még kéne ugy 605... :D
Oiduft találta a történetet, amelyben a gödöllői Kis-Kastély étterem jóságos személyzete a toalettet kínálta fel szoptatásra. Amikor naiv anyuka ennek ellenére inkább a falnak fordulva, pelenkával letakarva merészelt szoptatni, felszólították, hogy hagyja abba:Gödöllő,…..
Agyhiány Gyik FAIL 2011.03.22 16:11:25
Veg_ 2011.03.25 08:36:36
A nyers politikai akarat leplezendő dolognak számított, amit szakmai köntösbe illett mindig csomagolni. Ennek most vége. A kormány úgy gondolja, legitimációja van arra, hogy minden ötletét nyíltan végigverje. A kormány brutálisan megtorolta, hogy a földrajzinév-bizottság nem azt…..
Veg_ 2011.03.23 21:00:17
@Behajtó70: Anyámborogass.
Veg_ 2011.03.24 21:45:22
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Nem szélsőséges, és szó sincs azonnalról, már régesrégen azt müvelik...
Veg_ 2011.03.24 21:45:24
@Erika Zangolna: Ne légy meglepve, elvégre az összes párt közül náluk van a legtöbb volt kommunista...
Vékony az a határ, ami a kicsit erőltetett politikai párhuzamot elválasztja az ünneprontástól. 1848 és 2010, valamint Bécs, Moszkva és Brüsszel azonosításával Orbán Viktor most ezt a határt átlépte. (Fotó: Huszti István/Index) Orbán Viktor március 15-én szokásához híven…..
Veg_ 2011.03.17 08:30:38
@Squid: Valamelyik hegyünkben egész fejlett barlanglakásokban laktak anno. Meg kéne nyitni ezeket a fejlett épületeket, és persze lerombolni ami egy szintnél magasabb. Éjjen a kovaköves tüzgyujtás a barlangban! Persze lóhátról nyilazzuk majd az ebédre az apróvadat...
Veg_ 2011.03.17 08:30:40
@mikroport: LOL!
Veg_ 2011.03.19 12:55:26
@Radio Silicon: Sajnálom, hogy nem fogod az iróniát.
De a lényeget már értem: nekünk szar, tehát a fejlemény jó. Ez is egy álláspont, csak nem udvarias közölni.
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
Veg_ 2011.01.13 06:48:59
@fantom105: Hol látsz abban tudatos gáncsoskodást, hogy leirom, hogy nem értek egyet azzal, hogy bármilyen mértékig is le kéne ereszkedni a gyerekhez. Nem hülye, csak kicsi. Ugyanis a legtöbb gyerekmüsort ott tolják el, hogy leereszkednek, és a gyerek ezt tökéletesen érzi, onnantól meg tojik rá. Megjegyzem jogosan.

Nem mondtam, hogy azt irtad, hogy a legkisebbeknek tartsanak alapon programozást, de te már a többedik vagy, aki informatika oktatás alatt a programozást érti, holott jóval fontosabb olyan ismeretek átadása, amire sok szülő képtelen, és a haverok ugyan nem ezt fogják megtanitani. És ez konkrétan az adatok kiadásának veszélyessége. És egy családban, ahol nem ért hozzá a szülő, elöbb fogja kiadni az iwiwen és facen az adatait, mint megtanulni, mit nem kéne...

Ez két elég fontos tény. Gáncsoskodásnak nem nevezném, viszont a te reakciód rám eléggé hisztisnek tünik, bocs :)
Veg_ 2011.01.13 07:16:39
@Tigris: A magyar oktatás informatika része nekem is fájó pont... Én még ott kezdtem, hogy ht-1080 iskolaszámitógéppel csináltunk játékot, hogy fehér háromszögek lövik a fehér kockákat pici pöttyökkel, commodore még tán nem is volt az országban, és az első munkahelyemen akkora vinyókat kellett cserélgetni, mint egy asztal... Még a lyukkártyás rendszeren is kaptunk adagot, és voltak szalagos gépeink is.
De a mai diák nem igy lát elöször számitógépet! Első találkozás: a szülő ül a gép elött, és meredten nézi, de nekem nem szabad böködni. Második: keresünk anyuékkal mesét. Ott ül, mikor keres, dolgozik, stb a szülő. Aki többnyire felhasználó, és nincs elég ismeretanyaga, hogy tuljusson veszély terén azon, hogy jujj, a neten porno van (és pont ugyanaz tudja nézni, mint az ujságot: akit érdekel). Nekiállsz kifaggatni egy felnőtt társaságot mit tudnak az adathalászatról, vagy rákerestetsz vele a saját nevére, mi adatot adott már ki magáról, ledöbben. Nem tudja, nem érti, nem ismeri.
Hogy tanitsa meg erre a gyereket?
Ezt valahogy át kéne adni minden korosztálynak, és minél elöbb, de ugy, hgoy közben az őt érdeklő helyek érdekességeire is megtanitjuk. Nem a farmville és társaira gondolok, azt megtalálja :D
És igen, a programozás (is) érdekes, csak több a tudatlan felhasználó, mint egészséges lenne. A technika fejlődik, a felhasználók hülyülnek - már bocs. Anno valamit ahhoz is kellett érteni, hogy cseveghess valahol, most már nulla tudással felteszel egy csetet a sablonokból felépitett honlapra. Tehát nem szükséges előzetes oktatás az alkalmazásokhoz, és ezért lett veszélyesebb a netelés az átlagnak, mint régen. Ezen legfőbb ideje változtatni.
Veg_ 2011.01.13 07:24:08
@Mme Chauchat: Hát pár(száz) gyereket jó közelről :D Régebben mondjuk többet, de ma is bőven :) Pluszban elég sok szülőt is hallok ugye :D
w Elnöki pornó 2011.01.03 06:45:00
A köztársasági elnöknek, komolyabb jogosítványok híján, egy feladata van tulajdonképpen: hogy legyen rendes ember. Tudjon viselkedni, látsszon tisztességesnek, és ha van is pártkötődése, legalább úriemberségből ne mutogassa úton-útfélen.   Igazán nem kérnek tőle sokat.…..
Veg_ 2011.01.04 11:23:41
@Beginner14: Igen.
Veg_ 2011.01.06 13:42:53
@Lex újdiaszpóra:
Röhögni fox, a reklámok normál hangerővel mennek mai nap is. Egy "apró" trükkkel: csak pár hangsávot használnak, ami viszont filmeken pont az a sáv, amit hangosabban kell lejátszani. Tehát a hangerő jó, viszont ha a filmre jól van beállitva a hangsáv a csatornánál, akkor ha nem állitják át minden egyes reklámblokk elött és után, akkor marad hangos, vagy a filmet nem fogod hallani.
Veg_ 2011.01.07 14:00:29
@Lex újdiaszpóra:
A tévék nem állithatják át folyton a sávok hangerejét. A reklámkészitőknek kell más sávot használni... De nem használnak sajnos...
Fideszfigyelő Az MTI hazudik 2010.12.12 17:23:00
Az MTI szerint mindössze mintegy ezren vettek részt a nyugdíj-lenyúlás elleni demonstráción. Én 3 tucat kiflit veszek Selmeczi Gabriellának, ha a következő képen csak ezren vannak. S mivel kicsit oldalról volt fényképezve több százan lemaradtak róla, mert a tömeg az Andrássy út…..
Veg_ 2010.12.13 07:25:51
@maxrothman: Eszerint nem te voltál a 2002 óta fityiszes, csalódott felszólaló :) Neked tetszik, hogy lenyulják saját befizetéseinket...
Tisztelt Praxis Blog ! Két hét elteltével most jutottam oda hogy leírjam, mi történt november 2-án hajnalban.Lányom 33 évesen első babáját várta, akkor a 34 hétben. 6 hete szigorúan feküdt már, mert már a 12 hetes terhességi UH-on hátul mélyen, majd a későbbi UH-okon elöl…..
Veg_ 2010.11.23 06:30:55
@bakela: Marha vagy. Általában nem is altatnak császárnál, hanem érzéstelenitenek, tehát altatási szövődményről nem beszélhetsz. Ha mégis altatnak, akkor se lesz senkinek se baja egy pohár viztől és némi szőlőcukortól, ha tényleg ennyi, mert akkor minden altatott, szülés közben kialakult, váratlan csaszinál gond lenne.
Az aloe fisrttől tuti nem lesz, ugyanis az egy spray, amit sebekre, gyulladt torokra és hasonlókra szoktak fujni (mondjuk ha szülés elött megvágta az ujját egy darab papirral, és vérzik, mert belsőleg ugye nem tudják használni a spriccniflakont). Tehát ha árt az altatásnak, felfedezted a spanyolviaszt: senki se használjon dezodort vagy szájsprayt test- és szájszag ellen, mert még altatási szövődményt okoz... Röhög a májam.
- interjú Szirtes Mónikával, a Klájszter utcai Szirtesék mindennapjai című nagy sikerű gyermekkönyv szerzőjével Sietősen lép be a hangulatos dél-kelet pesti cukrászda nagyüveges ajtaján. Arcán nyoma sincs fáradtságnak, sokkal inkább kiegyensúlyozottság és – talán…..
Veg_ 2010.10.18 13:21:37
@HRita: (Ujabb próba, ha kétszer jelenik meg hasonló szöveg, azért van, mert merészeltem az index eljárását szidni, amitől indapass korlátozást kaptam, és a blog.hu-n is döcögős, hgoy valami megjelenjen tőlem, és bár frissitettem párszor, lehet, hgoy mégis megjelenik a másik, bocs)

Szóval nagyon nemnormálisak vagytok :D Totál bemutattatok mindent, ami Bartos témában idegesit... Ahogy olvassa az ember, sorrol-sorra csökken az IQja :) És mindenki nézze meg a filmes karikaturát is, az is remek