Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kitiltott, de seráfütty

0 bejegyzést írt és 360 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És ki tudja ezt rajtad kívül? Mert ha tényleg az, akkor bizony ott volt az idei szezonnyitó Parkoló Parádén május kilencedikén és nagyon-nagyon sokan látták. Fantasztikus sleeper-Mitsubishi, kanzdsikkal teli, japán belpiacos Supra Mk.4, a sárga földig ültetett cult-klasszikusok,…..
Nincs ebben a sztoriban semmi, csak egy történet egy ellopott és megtalált autóról, ami végül mégsem lett meg. Mert csak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Heti merítés 2014.11.30 09:38:10
Az imádnivaló ékszerdoboz ... Azzal, hogy megvettük az autót, egy álom vált valóra, főleg az öregemé ... az igazi az lenne ha még állna mellette egy biturbós Ghibli II...:D A kicsi francia, aki sokat utazik A használata közben rájöttem még: nagyon koszolódik az…..
kitiltott, de seráfütty 2014.12.01 13:32:58
@Phteven: Tök mindegy, ha így is, úgy is újrafényezés a vége :-) Akkor már érdemesebb a bőrbugyi árát elinni...
Belsőség Heti merítés 2014.11.09 08:37:00
Egy álom, ami könnyen elérhető! Jelenleg is szerelőnél tartózkodik-ugyan is annyi olajat evett ami hihetetlen volt 2,és fél hét alatt teljesen megevett mindent ami benne volt. Szerényen lopakodó Feroza Csak a kezdet volt..féltengelyek horribilis összegbe kerül, utángyártott…..
kitiltott, de seráfütty 2014.11.09 22:44:47
@Józsi a guminagykeres: az elôzô részek tartalmából: egr nem mûködik, vagy nem jó jel, vezérmûtengely helyzet jeladó nem mûködik, vagy érvénytelen érték. A jeladó szar is volt, kinyírta a motorvezérlô tápját, ami ennek a kettônek adja a 12 Voltot. Csere után, már friss szoftverrel, szarul indul, nem fél tekerésre, mint elôtte. Guru mondja, egr. Én mondom: egr tiszta, kint szépen mozog és jók az ellenállás értékek is. Erre ô: higgyem el, nem jó, alul nem szabályoz jól, ezért van a jelenség. Kicseréltem, jelenség maradt.
Belsőség Heti merítés 2014.11.02 08:46:40
Ceausescu bosszúja Nem is vártam túl sokat tőlük csak hogy némi sárdagasztást kibírjanak. De nem bírták. Fapados élvezet 2003 körül jött az ötlet édesapámnak, hogy le kellene cserélni az akkor használt Citroen BX-et, ami inkább megbízhatatlan pénznyelő volt mint…..
kitiltott, de seráfütty 2014.11.02 10:31:35
@alvázvédelem: egyszeruen hianyzik egy kromoszomaja (tehat szeret szopni). :)

Vegre egy normalis Suzukis a mai meritesben, tudtam en, hogy letezik ilyen (nem csak a szovjet nepmesekben)!

A Toyotas "itelet" teljesen felesleges volt, gyakorlatilag semmi informacio tartalma nincs, cserebe nem elvezetes olvasni...

Betiltanam azokat az iteleteket, amiknel minden kibaszott mondat felkialtojellel vegzodik, semmi ertelme.
Irvine, Kalifornia, 2012 áprilisa, reggel hat. A második DeTomaso Pantera rotyog el az orrom előtt, majd megjelenik mögötte egy 123-as Merci. Beáll egy 190 SL mellé. Rosszat sejtek. Az árkülönbségükből kijönne álmaim flottája, álmaim fényképezőgépével. Ha az autó…..
A szerencsétlenül járt motorost Tim Sleethnek hívják, és Ausztráliából jött. Burma, Kambodzsa, India, Indonézia, Irán, Laosz, Malajzia, Nepál, Omán, Tájföld, az Egyesül Arab Emirátusok és Törökország után érkezett Budapestre, ahol tegnap ellopták 2006-os Suzuki DRZ400S…..
Néha még nekünk is nehéz eligazodni a zűrzavaros kategóriák között, egy laikus végleg elveszik. És persze kretén autónevek Opel-módra. Az Égéstért 138. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Ó, de várjuk már ezt a hétvégét! Hosszú évek tradícióját nem adjuk fel, hiszen az első (kvázi) közönségtalálkozónkat 2007-ben, azaz hét (!) éve hoztuk össze. És - nagy szerencsére - azóta is sikerült tartani azt a békés, nyugodt és laza családias hangulatot, melyet az…..
  Két hét múlva ilyenkor madárcsicsergésre ébredünk Földváron, kiverjük a szemünkből a csipát a mosdó szélén, mint hamut a nagypapi pipájából – elég az alliterációkból –, azt a három, S-es méretű Tesco-szatyrot, amit összekészítettünk a kéthetes útra (és…..
Még három éve sincs meg az 504-esem, két éve használom is, de már úgy tűnik, mintha legalább egy évtizede együtt lennénk. Ez egy emberek közötti kapcsolatban még akár pozitív kicsengésű is lehetne, de a Peugeot esetében a temérdek alatta, fölötte, mellette, olajosan,…..
kitiltott, de seráfütty 2014.07.05 10:38:50
@Rocko-: :-) na igen, "véletlenül" a Renault vezérlése volt ilyen meglepi utoljára. A "könyv" szerint "A" szett volt benne, csak sajnos a valóságban "B". Mindez persze lebontáskor derül ki és a másik rendelhetô csak, nincs raktáron. Mondjuk nem is lett volna mivel menni érte... :)
TComment Utáljunk mindenkit! 2014.05.27 10:51:45
Az autósnak útban a biciklis, a biciklis ököllel üti az autót, de mindenek felett mindketten gyűlölik a motorosokat. És persze, a gyalogosok, hát azok baromira bosszantóak. Itt mindenki hülye? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Van isten, a hátsó gumik csak az Akropolisz Rali utolsó szakaszán lehelték magukból ki az utolsó szisszenetet. Persze, nem versenyezni voltunk ott, nem is jártuk be az egész útvonalat, csak két, nagyjából 15-15 kilométeres részt, de most már azért van némi fogalmam arról, miért…..
kitiltott, de seráfütty 2014.05.24 10:32:26
@edcsajka: He?!
Belsőség Így jó nosztalgiázni 2014.05.01 17:12:58
Április utolsó hétvégéje gyakorlatilag tökéletesre sikerült. Szombaton Oldtimer Premier reggeltől késő délutánig, egész hétvégén Retropartyzánok, vasárnap pedig budaörsi reptéren a Goldtimer-napon lehetett öreg autókat, motorokat, katonai járműveket és repülőket nézni.…..
kitiltott, de seráfütty 2014.05.02 01:12:40
kitiltott, de seráfütty 2014.05.02 15:52:35
@bigwhite: a busz változat, ha lehet ilyen fokozatokról beszélni egyáltalán a Robur kapcsán, tán még trógerebb volt :-)
kitiltott, de seráfütty 2014.05.03 12:27:54
@Rocko-: Ez olyan, mint a költôi kérdés, nem vársz rá választ, hiszen tudod már elôre :) Az emberek alapbeállítása szerintem olyan, hogy az elvárt minimum már jónak számít és ezzel le is van tudva. Aki többet vállal/jobban csinálja, az elôrébb jut, egy bizonyos szintig. Azon felül már inkább a kapcsolatok számítanak. Mindenhol. Tisztelet a kivételeknek...
Mi köze a legendás, döntött kanyarnak a porszívóhoz és milyen a jó gép? Szakértő a stúdióban! Az Égéstér 117. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
kitiltott, de seráfütty 2014.05.02 22:47:36
@Rocko-: Sivatagosító!!! :-)
kitiltott, de seráfütty 2014.05.03 00:17:22
Belsőség Ekkora tömeg nincs 2014.04.29 16:20:23
A legnagyobb DMC-koncentráció azon a napon az egész világon Leszakadt az arcunk, amikor megkaptuk a hétvégi Oldtimer Premier pontos látogatási statisztikáit. 16 052 fő látogatott ki az esős idő ellenére azért, hogy csodálatos öreg és még öregebb autókat simogathassanak. Ez…..
kitiltott, de seráfütty 2014.04.30 23:46:50
@stig: Nem tudom, te hogy vagy vele, de ha az a helyzet, amit felvázoltál, én inkább szégyellném, nem hogy közszemlére tenném... Ezen kívül pár lakatosnak is kijárna a pofon, amiért ilyen rugalmasan kezelik az egyenes és a párhuzamos fogalmát. Ez csak szakmai igényesség, nem pénz kérdése.
Én mondtam! Na de most már gyere ki, SOFORT! Valamivel hét óra előtt értünk ki a Premier Outlet-területére és nem mondom, átfutott a fejünkön, hogy ez a mai buli halálra van ítélve. Szakadt az eső, a sildes sapkánkról arcunkba csöpögött a víz, amíg felraktuk a…..
Arra koncentrálnék, hol vannak olyan apró fájó pontok, amiket egy kis kenőccsel, masszázzsal mindenki számára fájdalommentesen kezelni lehetne. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Zörögsz, te rohadék?! 2014.04.19 13:48:34
Feleségem Balenója sem akarja megbízhatatlanságával feldobni az Avensistől beszürkült hétköznapjainkat. Megy, na. Pár apróságot majd még megcsinálok rajta, de azok már komfortszolgáltatások lesznek, mint a tolatóradar, amit két éve aszalunk a dobozában. Én persze csak néha…..
Hogyan gondolkodik egy nepper és mivel nem számol az autóvásárló. Valamint egy kis oldtimerezés és persze tanács-hegyek! Az Égéstér 115. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez.  ..