Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lonely Boy

7 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE 2019:Bár a poszt 2012-ben íródott, de jelenleg is aktuális! 2019-ben! További hasonló posztok (rendelés külföldről):ÁFA-VÁM határok: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol1reszSzállítási idők: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol2reszVámolási folyamat:…..
Lonely Boy 2015.04.30 09:53:44
@JunkieeeBoy: Köszi a válszt. Egyébként az előző kérdésem után kb 5 perccel jött az sms, hogy csomagot kaptam és a postás vám oldalon nézzem meg mi a teendő. El is küldtem az átutalásról az "igazolást" meg belinkeltem az oldalt is ahol vettem. Most meg felhívtam őket (06-1-421-7235), hogy lehet e személyesen intézni, de a csajszi (bár nem túl magabiztosan) mindenféle nyilatkozatokkal jött, de semmi konkrétat nem mondott... szóval valóban a legegyszerűbbnek ez a levelezgetés tűnik, csakhát így nem lesz a hosszúhétvégére telóm...:S legközelebb felkészültebb leszek. Üdv!
Jó estét UpperEastSiders...;)Méltó valentín napot zárt manhattan krémje.... Vanessa úgytűnik végre vmi értelmes dologra irányította figyelmét. Annak ellenére, h a kígyó is ott kopogtatott az ablakon a mérgezett almával a kezében, sikerült azt nem leszakítania, így az ölébe…..
Azt hiszem épp itt az ideje, h fojtassam a múltheti nyáladzásom...Nos ott tartottunk h vajon Dan most akkor kicsoda/micsoda?Ámde az van, hogy ez (az) a sztori nem róla szól... legalábbis nem teljesen. Nem ő a lényeg, hanem az a kishölgy, akit tavaly nyáron megismert és észrevétlenül,…..
Az elmúlt nap esemémyei közel sem nevezhetőek unalmasnak kedves UpperEastSideorok! Ráadásul megdöbbentőőő is:)Dan Humphrey (or Humphey csupán egy olcsó utánzat?!):P, úgy döntött, hogy szorosabbra fűzi viszonyát V-vel és Y-vel, ami távolról is több mint legendő alkohol…..
Úgytűnik mostanában Dan körül forog a világ. Ez nem feltétlenül így van. Mindenkinek megvan a maga kis világa. Egytől egyig csodálatos kis éveken át formálódó, belső, külső eseményektől alakuló frankó kis építmények vagyunk. Van az úgy, hogy jön egy kis eső, akkor…..
Dan Humphrey!!! Mit képzelsz?! Két vasat tartani a tűzbe nem éppen fairplay... Hogy glod, hogy megúszhatod ép bőrrel?!A következőkben maga Dan fog mesélni arról, hogyan éli meg az utóbbi pár napot... "Mostanában, értem ezalatt az utóbbi pár évet, bele-bele szaladok egykét…..
D+I+V???/D+I,V??? / D, I+V???ÓÓÓÚ Emmm Dzsííí.... Dan! Húzós kis este... Rendesen összekeverodtak a szálak... Értetlenül állsz a történtek előtt... Vajon a pia tette?! Mindenesetre Vanessa és Ivy kitett magáért... és érted... Talán holnap, józan fejjel jobban átlatod majd a…..
Üdv UpperEastSiders!Már megint eltelt egy hét... A Communitea világa tovább pörgött és ontotta magából az eseményeket. Továbbra is a jól megszokott semmi sem az aminek láccik és a szintén szokásos semmi sem biztos... Múlt hétvégén Dan megfelelő mennyiségű alkohol fogyasztása…..
a lelki szemetes láda... Kedd... 2012.02.01 11:05:00
A tegnap estét a Brooklyn Inn-ben töltöttük. Rég láttuk már B.-t így mindannyian ott voltunk. A szokásos könnyű esti oltogatás és piálgatás ment... Természetesen, mint egyedüli "férfi" a csapatban nehéz volt helytállni a csajok össztüzének így inkább…..