Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elado a lakásunk

9 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 És akkor kezdődhet minden elölről...
Julia Louis-Dreyfus az amerikai sitcom-szcéna egyik legismertebb arca. A stand-up komikus tévés karrierje a Saturday Night Live című szórakoztató varietéműsorban kezdődött még a nyolcvanas években, majd jött az NBC Seinfeld című sorozata, amivel örökké beírta magát a…..
Elado a lakásunk 2012.08.14 12:37:53
Zanzásítva általában elmondható, hogy a magyarországi egyetemek nagy részét irányító rektorok, dékánok, főigazgatók nem menedzser-beállítottságúak, azaz ugyan saját szakterületükön kiváló eredményeket tudnak felmutatni de ugyanakkor fogalmuk sincs arról, hogy miként is…..
A múltkor széllfútta arcokat nézegettünk egy litván fotós képein, ma pedig víz alá merülő fejeket Tim Tadder tolmácsolásában (Fish head series)... van még a tűz, meg a föld, mint a négy elem maradék két tagja, na, olyanokat nem nagyon szeretnék. Btw ki nézi az olimpiai…..
Elado a lakásunk 2012.08.02 10:03:32
Málló vakolat, félig összeomlott lépcsők, kosz és por mindenütt – régvolt dicsőségük utolsó maradékát őrizgetik azok az olasz villák, melyeket egy francia fotós, Thomas Jorion örökített meg Olaszország északi részén. A por és az elmúlás alatt azért felsejlenek…..
A Balatonon kialakult 15-23 centiméter vastag jég a parti sávban alkalmassá vált a  csúszkálásra: egyre több helyen várják ingyenes jégpályákkal a sportolni, szórakozni vágyókat. Ezen a hétvégén különösen sok mindent lehet majd csinálni Kenesétől Keszthelyig: lesz…..
Elado a lakásunk 2012.02.14 13:40:00
Az Andrássy Palace Gardens botrányos tetőtérbe(nem)építése kapcsán többen is megjegyezték, hogy ez tipikus történet. Valóban, a város tele van befejezetlen vagy el sem kezdett ráépítésekkel, a kamufelújításokról nem is szólva. Ezért is örültem meg Péter levelének (na meg…..
Elado a lakásunk 2012.02.14 13:33:51
@Dixi.: Hajlok arra, h igazad van. A panoráma nem akkor szép, ha további háztetőket látok, hanem ha messzeséget, dombot, folyót, parkot stb.
Van már olyan esküvő, amikor a menyasszony és a vőlegény az oltár előtt állítja át a Facebook-státuszát házasra. Olyan keresztelőn pedig már én is voltam, ahol az egyik keresztszülő egy Macbook képernyőjén volt csak jelen. Ehhez képest látszólag nem nagy újdonság, hogy…..
Számos átalakuláson ment keresztül szakmai utunk képes lenyomata: az egyetemi felvételin még bőrére eresztett folyó szöveget vártak, aztán bombaként robbant a tömör és átlátható amerikai típus, majd jött a túlmisztifikált Europass. Ma már csak az számít, hogy már az…..
Ma nem hányom a sok meddőt és nem is eszmélkedek a kert rejtelmein, csak küldök egy rakás szívet. Hogy honnan? Hát persze hogy a kertből (nem az enyémből sajnos...)! Mindenkinek Boldog…..
Elado a lakásunk 2012.02.14 13:20:35
Variációk rovatunkban Valentin/Bálint nap alkalmából ma a klasszikus és a kortárs fotóművészet szerelmes témájú képei közül válogatunk. Nézzük miként jelenítette meg a múlt század fotóin a szerelmet Brassai, Kertész, Martin Munkácsi, Henri Cartier-Bresson vagy akár napjainkban Annie Leibovitz, Gárdi…..
Elado a lakásunk 2012.02.14 13:19:16
      Lassan külön rovatot indíthatnék "Mivel fessünk, ha snassznak érezzük a hagyományos módszereket?" címmel. A Molotov-koktéllal és a füsttel festő ember után itt a holland Max Zorn, aki a ragasztószalagra esküszik. A képek -minden irónia ellenére- természetesen jók,…..
Székkirálynak hívták a háta mögött… Miközben Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban a dizájnerek és a lakberendezők élnek-halnak az Arne Jacobsen, Verner Panton, Finn Juhl vagy Charles és Ray Eames által ötven-hatvan éve megálmodott bútorokért, addig…..
Elado a lakásunk 2012.02.13 16:29:35
Az egyik leghíresebb casting director, Douglas Perett készítette a lent látható smink nélküli fotókat a világ leghíresebb modelljeiről, most pedig egy könyvet ad ki a képekkel Wild Things címen. A 2000 és 2010 között készített polaroidokon a sminkeletlenség miatt talán kicsit…..
iftikharblog.co.ccSZEMLEBár Hollandiát a legliberálisabb európai országként tartjuk számon, napjainkban – a francia mintát követve – egy erősen korlátozó törvény megalkotásán és elfogadtatásán dolgoznak a királyság államférfijai. Az ország kormánya nemrég…..
Egészen meglepődtem pár napja, mit keres egy fürdőtörténeti-kiállítás megnyitóján ennyi tévéstáb, rádióriporter és újságíró. Aztán megtudtam: a főpolgármestert, aki bölcsen nem jött el, így csak a helyettesítőjét faggathatták arról, mégis mit gondol az előző napi…..
„It’s the oldest question of all, George. Who can spy on the spies?”  (John le Carré)  Miután a hírszerzés főnöke, Kontrol csúnyán belebukott egy nagyszabású akcióba, nincs tovább maradása a Köröndnél. Kontrol azért küldte Budapestre egy emberét, hogy…..
Van nekem ez a mániám, hogy nem szeretek pocsékolni és feleslegesen szemetet termelni. A narancshéj hasznosítása körül folyamatos gondban vagyok, a reggeli narancslé készítése után szép számmal akad héj a háztartásunkban.Ha újrahasznosítanád, ehhez adok most egy tippet. Fogd az…..
Elado a lakásunk 2012.02.08 10:39:40
  Tegnap a szokásos időben érkeztem a pékhez, de csak kifosztott polcokat találtam a rendes kínálat helyett: Budapest lakossága felkészült az évszázad telére, és egy hétre való kenyeret vásároltak. Olyat nem akartam venni, amit úgysem szeretek, ezért megoldást kellett keresnem a…..
Elado a lakásunk 2012.02.07 12:18:54
Gondolom, sokan ismerik a tanulságos mesét a rókáról és a skorpióról. Valahogy így szól: „Egy skorpió sétált a folyó partján, át akart jutni a túlsó oldalra. Egyszer csak meglátott egy rókát, odament és megkérte, hogy vigye át a hátán. A róka ellenkezett: - Ha…..
Dustin Hoffman sitten van, karrierje során talán először, az arca feszült, ilyennek már láttuk párszor. Most engedik ki, én jobban örülnék a dolognak, három év szívás után csak nem lehet annyira szar kijönni a kóterből., Dustin úgy néz a kamerába, mint aki máris tudja, kit…..
Ha nem vagy annyira szerencsés, hogy van egy saját zsebkendőd a hatalmas gigantikus lepedőből, vagy esetleg előre megfontolt szándékkal laksz a sokadik emeleten, még mindig nem vagy szerencsétlen kertészkedésileg. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő tetőteraszok, vagy csak…..
Elado a lakásunk 2012.02.07 12:04:46
  Eladjuk a IX. kerületi József Attila lakótelepen, az Epreserdő 34. szám alatt lévő, összkomfortos, erkélyes lakásunkat. A lakás keleti fekvésű, 3. emeleti, jó állapotú, távfűtéses, tégla építésű. Az 1+ 2 fél szobák ablakai kelet és egy park felé néznek,…..