Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atina (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megpróbáljuk elképzelni, hogyan születik egy ilyen műsor. A VIVA felelős döntéshozói barna technikatanár-köpenyben bedöcögnek egy szobába néhány körzővel, milliméterpapírral, logarléccel és a nélkülözhetetlen függvénytáblázattal a hónuk alatt, aztán sűrű…..
Úgy látszik, az egész nyugati világ ugyanabból a település-adatbázisból dolgozik. Tavaly nyáron megjárta a hazai online sajtót a hír, hogy a cnn.com időjárási rovatában a választható magyar települések között van Cigánysor. Hónapokkal később most Oroszországból kaptunk…..
Egyre jobban úgy tűnik, hogy az Oscar-gála se lesz olyan, mint régen, felcsavarják a vörös szőnyeget, kint majd felsöpörnek éppen, amikor a díj átadói elszavalják monológjukat a tök üres nézőtérnek. Aztán biztos jól meg is hatódnak. Ennyit még mi is tudunk, (még ha csak…..
Árárzékeny páncélos tízlábúként mohón figyeljük az akciókat, tüstént le is csaptunk arra a két nagyszerű lehetőségre, amit T. Béláné és P. fotóztak le egy Tescóban, illetve egy Lidl-ben. A versengő ajánlatokból is látszik, miért lett sokkal nagyobb lánc a Tescóból.…..
Cuki ügy, mondanánk, ha nem csokiról lenne szó és nem utálnánk szóviccelni. A valaha volt legborzasztóbb fotók Tibi csokiról címmel posztoltuk be Anita megrázó fotósorozatát egy zacskó kukacos csokibonbonról. A bejegyzés természetesen érzékenyen érintette a terméket gyártó…..
Atina (törölt) 2007.11.19 19:11:50
Lehet, hogy mégis távolkeleti harcművészeti képzésben kellene részesíteni a Praktiker dolgozóiit. Vannak ugyanis kevésbé naiv ügyfelek, akik még nem írástudóak: Azt hiszem a vásárlókat sem mindig kell félteni, ha az érdek és akarat érvényesítés kevéssé intelligens…..