Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DMNemo

7 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor eljött tehát a negyedik Filmelemző Oscar-t lezáró pillanat. Összesen 18 videó érkezett, ami elég szép szám. Mennyiségben úgy néz ki, ez a verseny is méltó a korábbiakhoz, a minőségről pedig valószínűleg a hétvégén (vagy jövő hét elején, attól függ, hogy tudjuk…..
DMNemo 2013.09.29 13:21:40
@Borsesz: Majd ők eldöntik, ki érdemel helyezést, nem kell helyettük beszélni.
Sziasztok!Egyáltalán nem terveztem azt, hogy írok erről egy bejegyzést, de már egyszerűen agyamra megy az egész YouTube. Komolyan, még karácsonykor is veszekednek, mint a 4 évesek -.-" Tehát: most CTRLAltEgon csinált ilyen karácsonyi köszöntőt, amiben több YouTube videós szerepel,…..
Elég érdekes budgetjáték, de csak ajánlani tudom mindenkinek, pláne a szürreális stílus kedvelőinek. :) ..
  Régóta szerettem volna kipróbálni ezt a kategóriát, elsősorban a PSP játékoknál. Sokan ismerik az olyan nagy címeket, mint a God of War és a Need For Speed széria. Különböző konzolokon biztos játszottatok már velük, ezért szeretném megmutatni, hogy milyen egy…..
Gamefighters Gamefighters terv! 2012.01.30 22:20:00
 Sziasztok! Sokat gondolkodtam, hogy melyik legyen az első játék, amit bemutassak e csoporton belül. Végül az egyik eredeti és egyben kevésbé híres játékomat választottam, az Elven Legacy-t. Aki szereti a Heores: Might & Magic szériát, az biztosan otthon fogja érezni…..
SZIASZTOK!!!  A blog célja az, hogy ismertessem a rég elfeledett játékokat, és felhívjam a figyelmet arra, mennyire élvezetes sárkányháton kalandozni a játékok csodás világában. Remélem, hogy ezek az elfeledett játékok újra ismertek lesznek, és bekerülnek a köztudatba.…..
DMNemo 2012.01.29 23:18:08
@Prey: Köszi :D
DMNemo's Studio Videóvágások 2012.01.29 16:22:00
Ez a menüpont az AMV-imet(=Anime Music Video) és egyéb más munkáimat tartalmazza. Természetesen csak az új vágásokat teszem fel, de még youtubeon megtekinthetőek a régi Movie Maker-rel készített videók is.   Jeanne d'Arc Die Alive       Zene: Tarja Turunen - Die…..
DMNemo's Studio Dragon Games List 2012.01.29 16:19:00
Vastag betűkkel szedtem a már bemutatott játékokat, vagyis még sok munkám lesz. ^^"" A lista folyamatosan bővűl, igyekszem felderíteni az összeset. ;) Thanatos (1986, ZX Spectrum) Battle of Giants: Dragons (Nintendo DS, 2009) Syvalion (SNES, 1988) Saint Dragon (1989,…..
Először is köszönöm szépen a meghívást! :) Megtisztelő, hogy e csoport keretében folytathatom videókészítést. Na de hadd mutatkozzak be: Nemonak hívnak a pajtásaim, több mint 12 éve gyűjtök sárkányirányítós játékokat, emellett gitározom és különféle fantasy-, rpg és…..