Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsvadász

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mert ez a show ellopása: amikor összefogni nem akar az antiszociális LMP, de alkalomadtán odatolná a... A rendszeres, kemény munkából nem kér az összefogásban, csak a jó pillanatokból kérne. ***Ahogy az az ATV riportjában sok egyéb hír között szerepelt, a Budapestre…..
Az eredeti: A második világháborúban Magyarország hadat üzent az USA-nak. Magyarország nagykövete bement a washingtoni külügyminisztériumba, majd átadta a hadüzenetet. Ezután a következő beszélgetés zajlott le: USA Külügyminiszter: - Mi az Önök államformája? Magyar…..
zsvadász 2012.01.26 00:48:02
@hgh1: Vitatkozni? Te mindent kútforrást megkérdőjelezel ami nem egyezik a te véleményeddel! Csak azért mert a vörösök minden nagyobb magyart besároznak az még nem jelenti, hogy úgy is volt!
zsvadász 2012.02.13 22:25:19
@istvankah: Szeretnél te olyan lenni! De nem leszel!
zsvadász 2012.02.16 07:23:34
@istvankah: Mi van komcsi buzi? Hiányos a történelmi tudásod? Horty sohasem volt nyilas! Így nem tudom miért hozod fel ezt a pártot! De ahogy olvasom írásod most már tudom, akkoriban miért alakult az a párt! Az ilyenektől akarta megszabadítani az országot mint amilyen te vagy!
De ha már itt tartunk akkor tudd, Horty elöbb le akart mondani, csak azért nem tette nehogy a nyilasok hatalomra kerüljenek, igaz ezt még így se tudta megakadályozni csak elodázni, de miden tőle telhetőt meg tett!
Gondod van azokkal akik szeretik a nemzetüket? Akkor talán hazát kéne változtatnod! Az ilyen patkányok miatt tart ott az ország ahol tart mint amilyen te vagy!
Hiába sirtok vége annak a világnak, hogy nem dolgoztok csak loptok és eltartatjátok
magatokat!
Orbán Viktor sétál az erdőben. Egyszer csak Gyurcsány Ferenc elhúz mellette fejpántban, futócipőben. Mereng, ahogy Gyurcsány eltűnik a távolban, majd rákezd:-ELMÚTNYÓCÉV, ELMÚTNYÓCÉV. ELMÚTNYÓCÉV...   *** Hülyegyerek sétál az erdőben. Egyszer csak meglát egy…..
zsvadász 2012.02.04 00:14:22
@dekol84: Én nem vagyok eladó mint te!
zsvadász 2012.02.04 07:56:43
@dekol84: A büdös komcsik 2 x adták el! Mindent eladtak amit lehetett! Még csoda, hogy egyentalán magyarországnak hívják a hazánkat! Ez aztán a gazdaságpolitika! Tűzre az összessel!
zsvadász 2012.02.13 22:32:55
@pirimogyoró: Mert a malévot nem támogahatta a költségvetésből! A wiz air magyar igazgatója jelentette fel az eu-nál a támogatás végett! Biztos a libsiknek kellett a bevételnővekedés! A másik fapodos társaságban ( ami szintén nyert ezen) meg oszko elvtársunk van benn! Látod ez ilyen egyszerű!
Politikai pályám legnagyobb intellektuális kihívása előtt állok - idézte a The Wall Street Journal Orbán Viktort. Kinek ugye mi az intellektuális kihívás. Van, akinek a képernyőn ugráló kis jelek, van, akinek az, hogy pirospacsit játszik a hugival. Van, akinek az, hogy Gyere ide,…..
zsvadász 2012.01.29 20:09:26
@porfelhő: :-) Visszamutogatás nem új keletű, még 2009 is az első Orbán kormányra mutogattak vissza a szocik! Na az volt csak igazán nevetséges! :-D
zsvadász 2012.02.03 19:41:25
@orbánmentesítő: Mi van baromarcú? A köcsög komcsi apádon mulna, még mindig 36000HUF lenne a minimálbér! Miért nem mész az oroszokhoz, ott még találsz a fajtádból! Bár én inkább a gulágba vinnélek és ott szembesülhetnél milyenek a példaképeid! Meddig kell még elartanunk az ilyen buzi vörös férgeket? Gondolom a szivárvány menetben is részt vettél, ott kurtak seggbe a liberális kutyák!
Szerintem jobb lett volna a világ ha anyád inkább lenyel! Lehet, hogy már fájt a szája? :-)
Tegnap az Új Színháznál két tüntetés volt. Egy Dörner György ellen, ez be volt jelentve, engedélyezett volt, legális volt. Egy szélsőjobbos ellentüntetés pedig nem volt bejelentve, illegális volt. Beszámolók szerint a rendőrség nagy erőkkel lépett fel, hogy a két…..
A jobboldal technikailag nem nagyon jó. A "Békemeneten" a legmodernebb technikai eszköz az autóbusz volt. A mi oldalunkon autóbuszra nincs annyi pénz, de lehetne modern technikával pótolni a dolgot! Legyen olyan Internetes közvetítésünk, amilyen a jobboldalnak nincs! Legyen…..
Ma akadtam rá a Reporters Sans Frontiers felmérésére a sajtószabadságról a 2011/2012 évben. Ez a szervezet világviszonylatban pontozza a sajtó szabadságát minden évben. Azt nem tudom, hogy ez a kettős év mit jelent, hiszen a 2012-es év még alig kezdődött el. De nem is fontos,…..
 Most az a veszély fenyeget, hogy a balliberális oldal csalódik, letörik. Illetve emiatt elkezdi viccelődéssel, cikizéssel elütni a dolgot, szervezés, aktivizálódás, cselekvés helyett. Nem magyarázni, nem cikizni, nem kritizálni kell, nem ekézni kell, ki kell menni…..
zsvadász 2012.01.23 09:05:35
@Dr Karl Friedrich Drais der Freiherr v. Sauerbronn:"" A Belügyminisztérium, amely általában nem szokta a tömegrendezvények létszámát megbecsülni, szombat esti közleményében azt írta, hogy "a békés, jó hangulatú eseményen közel négyszázezren vettek részt. Emberemlékezet óta Magyarországon ekkora tömeg még nem demonstrált a kormány és politikája mellett""
Én nekik hiszek! De ha megtalálod nézd meg a légi felvételeket mindkettőről!
zsvadász 2012.01.23 16:13:50
@Dr Karl Friedrich Drais der Freiherr v. Sauerbronn: :-) Tudod mit, hidd azt hogy kevesen voltak, ha neked úgy megnyugtatóbb! Úgyis az számít, hogy a többség kinek hisz, s kiben bízik jobban! S az nem a baloldal! S nem is a drogos, buzi, rabló liberálisok!