Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Randomize

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudok elég dühös lenni, már kinőttem abból a korból, amikor minden úgy magával ragadott, hogy kisregényeket írtam volna a rossz kedvemtől vezérelve. De most úgy gondolom, kötelességem felemelni a szavam a felsőoktatási helyek megnyirbálása miatt. Kedves Hoffmann Rózsa,…..
Randomize 2012.02.04 13:52:59
@i matee i:
Látod ezzel van a baj. Egy normális színvonalú oktatásban kapkodnának az egyetemistákért, ha van ismeretsége ha nincs. Ha kapsz se lesz kellően megfizetett, nekünk igazgató azt mondta érdemesebb kimenni külföldre, és egészbe visszafizetni, mert így is többet lehet megtakarítani.
Középsulimban 2 szaktanár lépett külföldre 2 év alatt. Pedig értették a dolgukat, sajnos helyükre képzetlen lusta gyökerek léptek. Ha így megy tovább hiába lesz több támogatott műszakis hely, ha már korábban elmegy a gyerek kedve az egésztől.(Info prog felkészítő szaksuli)
Már régen is tudták hogy az oktatásba fektetett pénz, ha jó helyre teszik, duplán jön vissza a következő generációnak. Sajnos ahogy egyre többet bolygatják úgy dől össze az egész rendszer. Ha nem állítunk JÖVŐ időben is gondolkozni képes embereket vezetői pozícióba az országunknak lőttek.