Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apolkaATpc

48 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paula’s Choice Vásárlás 2012.11.14 21:28:30
A Paula's Choice termékek Magyarországon jelenleg csak online rendelhetők meg. Az európai webáruházban angol nyelven lehet vásárolni. Az angol oldal ide kattintva érhető el.  Szállítási tudnivalókMinden csomagot a holland központból póstáznak, így a szállítási idő kb egy…..
Nem tartozik a jól ismert összetevők közé az azelain sav, pedig ez a gabonafélékben (búza, rozs, árpa) megtalálható hatóanyag nagyon is hasznos több bőrprobléma esetén is: 15-20% mennyiségben hatásos a pattanások kezelésében, és remek alternatívája lehet egy 5%-os benzoil…..
És akkor, hogy teljes legyen a sorozat, íme a harmadik 11 darabos mintacsomagunkhoz járó lépsről lépésre útmutatás. A harmadik csomag a Skin Balancing csomag, ami a kombinált, zsíros, tág pórusú bőr ápoló programja.  Nappalra Miért van rá szükségem? Hogyan…..
apolkaATpc 2013.08.07 14:42:21
@Miciorsi: HUN01ORD kód az első rendelésnél 4 Euróra csökkenti a szállítást, de sajnos csak minta rendelésnél nem használható (azt hiszem 15 Eur min rendelési értéknél működik csak a kód). De ha max 17 db mintát rendelsz, akkor úgy a szállítási költség csak 4,5 Eur alapból is. :)
apolkaATpc 2013.08.07 15:20:43
@Miciorsi: Igen, mehet a szérum szemkörnyékre. :) Hát a hámalsztóból én bevallom 2%-s párti vagyok, mert abban több a hatóanyag, és ha soknak bizonyul, akkor lehet csak másnaponta használni, viszont, ha az 1% kevés, akkor nehezebb ott módosítani. Ezért a 2%-ost szoktam javasolni, óvatos, másnaponkénti kezdéssel, amit aztán lehet süríteni minden napra, vagy akár reggel és estére is a bőr reakciójától függően. :)
Többször is írtam már korábban az AHA hámlasztókról, a szegény BHA pedig eddig kimaradt valahogyan, pedig az AHA-hoz hasonlóan a BHA-val is több, mint érdemes megismerkedni, mert igazi csodaszer számos bőrproblémára!  Mi az, hogy BHA? A BHA nem más, mint a szalicil sav, amit…..
apolkaATpc 2012.08.10 11:34:28
@Jucus10: Szakmai ártalom, egész nap a gép előtt ülök. :)
apolkaATpc 2013.03.03 15:20:27
@blue angel: Hű, BHA, AHA és 1%-os retinol krém egyszerre elég soknak hangzik, szóval szerintem óvatosan. Esetleg tapasztald ki, hogy a három közül melyik működik a te bőrödön a legjobban és legkevésbé, és amelyik a legkevésbé azt hagyd el. Ha mégis mindhármat szeretnéd használni, és bírja is a bőröd, akkor én így próbálnám: heti egyszer este az AHA hámlasztó, a többi este pedig retinol (valószínű elég másnaponta is, mert az 1% elég erős). Reggel a fényvédő alá pedig lehet használni a BHA-t naponta, vagy másnaponta ahoy bírja a bőröd.

Ezek az erősségű hámlasztók állandó használatra alkalmasak. Ha nyáron napozni akarsz, akkor két hétten előbb hagyd abba mindhárom dolog használatát, vagyis ne csak a hámlasztókat, de a retinolt is, mert az is fényérzékenyít.

Apolka
apolkaATpc 2013.03.19 21:49:47
@blue angel: Szuper, orulok, hogy javul a bőröd. :) Az az igazság, hogy a gél állagú BHA-t még pont nem használtam, így nem tudom milyen a szaga. De a BHA belülről a pórusokban hámlaszt, szóval az nem látható, és 2% BHA gyengébb is, mint 10% AHA. Ezért is van az, hogy az előbbi napi használatra, az utóbbi pedig heti használatra javasolt. Viszont ha hámlasz, akkor az azért azt jelezi, hogy valami túl sok a bőrödnek. Retinol, BHA és AHA együtt megterhelő tud lenni, esetleg használd a BHA-t és/vagy a retinolt csak másnaponta, AHA-ból pedig a heti egy is elég, ha esetleg most gyakrabban használod. :)

Apolka
Folytatom a mintacsomagokhoz járó lépésről lépsére útmutatók lefordítását. Ezúttal a Skin Recovery program a soros. :) A Skin Recovery termékcsalád a száraz, érzékeny, rozaceás bőrre való és a mintacsomagban itt is 11 kis mintát találunk. Így kell őket…..
A minta csomagjaink szerintem hihetetlenül klassz dolgok! Mindössze 3 Euróért egy 11 darabos mintacsomagot kap az ember lánya, amiért kipróbálhatja pár napra a teljes Paula's Choice féle bőrápolási programot. A mintacsomaghoz érkezik egy angol nyelvű lépésről lépésre útmutató.…..
1. Egy jó tonikA ma kapható tonikok többsége nem igazán nevezhető jónak. Általában tele vannak alkohollal és nincs bennük semmi olyan, ami hosszú távon hasznos lenne a bőrnek. A rossz toninál az is jobb, ha semmilyen tonikot sem használunk, de a legjobb persze, ha jó tonikot…..
Nem kevés levelet kaptam már az ügyben, hogy mit lehet tenni a pigmentfoltokkal, pattanás utáni hegekkel és úgy általában az egyenetlen bőrrel, ráadásul a pattanás utáni hegekben én magam is érintett vagyok, szóval nagyon-nagyon örülök, hogy végre megérkezett az új RESIST Skin…..
apolkaATpc 2012.11.16 15:01:33
@csigusz93: Szia csigusz! Bocs, hogy csak most, de nem kaptam email értesítést a kommentedről, pedig szoktam kapni... :( Ha még aktuális a kérdés, akkor én reggel használnám a RESIST szérumot és este a BHA lotion-t. Ha valamiért este szeretnéd mindkettőt, akkor talán a BHA lotion-t előbb és utána a szérumot.
A helyzet az, hogy rengeteg féle ajakápolót kipróbáltam már. Egyszerre kb öt van nálam használatban, mert van egy az éjjeliszekrényen, egy az íróasztalon, egy a táskában, egy a zsebemben.... stb. Ráadásul mindig eltűnnek még jóval azelőtt, hogy elfogynának, szóval tényleg sok…..
Ha netán nem tudod, hogy mi is az a BHA hámlasztó, akkor itt már írtam róla. A lényeg, hogy a BHA az nem más, mint a szalicil sav, ami csodaszerként működik a pattanásos, mitesszeres, problémás bőrön, illetve az egyetlen lehetőség az érzékeny, rozaceás bőr gyengéd…..
A közhiedelemmel ellentétben igazából az a helyzet, hogy ami hasznos, az mindig hasznos. Az, hogy a bőrnek éjszaka speciális ápolásra van szüksége, és hogy a bőr éjszaka jobban megújul, mint napközben nem igaz. A bőr egész nap, minden másodpercben folyamatosan megújul és…..
A mai termék amit be szeretnék mutatni szintén egy régi lakója a fürdőszobánknak, ráadásul nem csak én használom, hanem a barátom is, aki inkább krémfóbiás mint krémmániás, szóval ez már önmagában is mond valamit a termékről. :) Először is a hivatalos ígéretei, mi…..
Ismerd meg!Az augusztusi ismerd meg, nyerd meg játék (a játékról itt olvashatsz) utolsó hetéhez értünk, amikor is a nyeremény egy nagy személyes kedvencem lesz, mégpedig a Heti Bőrmegújító Kezelés 10% AHA-val. Nem csak személyes kedvencem ez a termék, hanem a Paula's Choice…..
apolkaATpc 2012.08.28 13:27:15
@honoemi: De persze. :) Elküldöd mailen milyen néven rendeltél?
Ismerd meg!A második hét terméke (a játékról itt olvashatsz) egy antioxidáns szérum lesz, méghozzá a Skin Balancing Antioxidáns Szérum. Múlt héten főleg a száraz bőrűeknek volt ideális a nyeremény, most pedig a kombinált-zsíros bőrűeknek érdemes megismerni ezt a szérumot.…..
apolkaATpc 2012.08.18 13:42:19
@ansci: Szia ansci! Rendeltél még mást is mellé? Mert ha igen, akkor valóban nem az, de ha csak egy mintacsomagot rendelsz, akkor annak kell lennie. Ha nem, akkor írj egy mailt légyszi a rendelési számoddal és utána nézünk. :) És köszi szépen, örülök, hogy tetszik a Krémmánia és remélem beválnak a PC dolgok. :)
apolkaATpc 2012.08.22 10:40:01
@ansci: Köszi, írtam az ügyben és valami hiba miatt történt a dolog. Visszautalták a 4,5 Eurót a számládra, elvileg 1-2 nap és meg kell érkeznie, majd nézd meg. :)
Ismerd meg!A múlt héten a kombinált-zsíros bőrre való antioxidáns szérum volt a középpontban, ezúttal pedig a száraz bőrűeknek való társa, a Skin Recovery Szuper Antioxidáns Szérum a hét terméke (a játékról itt olvashatsz). Egy gazdag állagú szérum, ami kifejezetten a…..
Mármint a "Don't Go to the Cosmetics Counter Without Me" könyv nélkül, aminek a napokban jelent meg a vadi új, friss és naprakész 9. kiadása (remélhetőleg hamarosan hozzánk, Európába is elér).  De mi ez a könyv?Paula jelmondata, hogy segítünk megtalálni Neked a legjobb…..
Úgy vettem észre, hogy valamiért az él nagyon sokak fejében, hogy a bőr hozzászokik az anti-aging összetevőkhöz. Valószínűleg onnan jön ez, hogy rengeteg márka különböző korosztályoknak különbőző krémeket ajánl.  Már írtam régebben arról, hogy ennek semmi értelme…..
Ismerd meg!Az első hét terméke (a játékról itt olvashatsz) egy személyes kedvencem lesz, méghozzá a Skin Recovery Hidratáló Pakolás, ami már sok éve a fürdőszobám állandó darabja. Egy növényi olajokban, zsírsavakban, vitaminokban és lipdekben gazdag krémről van szó, ami…..
Arra gondoltam, hogy itt az ideje egy nagyobb játéknak, amiben minden héten megismerhettek egy Paula's Choice terméket, amit meg is nyerhettek! Figyeljétek minden hétfőn a blogot és/vagy a Facebook oldalunkat, akkor fog jönni a "hét terméke", amiről írok majd pár szót, hogy mit tud,…..
A pattanások legyőzése téma a személyes érintettségem miatt abszolút a szívügyem, írtam is már korábban egy jó hosszú posztot róla, ahol egy teljes arcápolási rutint mutattam be a pattanásos bőr kezelésére. Abban a posztban javasoltam a benzoil-peroxid gél (Akneroxid)…..
apolkaATpc 2012.07.29 12:39:44
@csucsoka2: Még nem próbáltam, de a Krémmánián meg tudod nézni az összetevőket és egy vélemény is van róla itt: kremmania.hu/kremek/erborian-bb-creme-au-ginseng-spf25
A tonik az a lépés a bőrápolásban, aminek szükségességét sokan vitatját. Vannak akik, szerint felesleges, vannak, akik csak megszokásból használják, de legkevesebben szerintem azok vannak, akik tényleg jó tonikot használnak és pontosan meg is tudják mondani, hogy mi célt szolgál…..
Paula’s Choice A majdnem BB krém 2012.07.11 20:28:00
A BB krémes posztban írtam, hogy van két BB krémem is, és van egy fényvédős színezett hidratálóm is. Most ez utóbbit, a Barely There Sheer Matte Tint SPF 20-t szeretném Nektek részletesen bemutatni, és azt is le fogom írni, hogy a BB krémekkel összevetve, hogyan…..
Paula’s Choice A mintákról 2012.07.04 10:00:00
Nem, nem a kockás, csíkos, pöttyös vagy esetleg virágos mintákról lesz szó, hanem arról, hogy minden Paula's Choice termékhez rendelhető minta is. És egy szuper jó hírem is lesz a poszt végére! :) Miért is klassz dolog az,  hogy van minta minden termékből?Gondolom nem csak én…..
A jó bőrápolás olyan, akárcsak a helyes, kiegyensúlyozott étrend. Nem egyetlen csodaösszetevővel látja el a bőrt, hanem számos fontos és hasznos anyaggal. Ilyen hasznos anyagok például az antioxidánsok, a sejtjelző összetevők és a fényvédők, valamint az NMF-ek is, amikről…..
Ha már így minden tudnivalót leírtam az AHA hámlasztásról, akkor szeretném részletesen is bemutatni azt, amelyiket én használom. Ez nem más, mint a RESIST Weekly Resurfacing Treatment, a 10% AHA-t tartalmazó heti bőrmegújító kezelés. Először is a kezelés hivatalos ígéretei…..
apolkaATpc 2012.06.25 11:55:06
@TPSB: Szia TPSB! Hát, az igazság az, hogy szerintem legjobb lemondani a szoláriumról AHA hámlasztótól függetlenül és inkább önbarnító krémet használni helyette. De ha szeretnél szoláriumba menni, akkor vagy takard le az arcod, vagy előtte 3 héten át ne hámlassz, vagy előtte 1 héttel ne hámlassz és használj egy jó, min SPF 30-s fényvédőt. Szóval a lényeg, hogy frissen hámlasztott bőrrel ne, és a jó fényvédő szoláriumban is segít, igen. :)