Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mákosi Rátyás

0 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még jó, hogy az Origo nem kapott tőlük támogatást!..
Mákosi Rátyás 2019.04.04 23:01:25
@MTA rendes tagja: "Az angol rendszer szerint 93%-a lenne a Fidesznek, a megélhetési dékások meg egyéb szemetek nem lennének bent. "

Bele se merek gondolni, mi lenne itt, ha Orbánnak 93%-a lenne. Még a kétharmaddal s sikerült egy majdnem totalitárius rendszert kiépítenie. Talán a bíróságokat még nem a Fidesz-székházból kézivezérlik.... De majd kijavítotok, ha tévednék... :P
Mákosi Rátyás 2019.04.04 23:13:52
@MTA rendes tagja: "szóval kik szoktak egyfolytában pereskedni? Minden szarért-húgyért a bíróságra rohangálni? Tessék, nézz magadba!"

Ööööö... Akik úgy érzik, hogy hülyeségeket írnak róluk, megsértik, vagy megfélemlítik őket??
Jut eszembe, ott van a kiscsaj a tüntetésekről. Tudom, én hogy a riposztot, meg a prosti srácokat, még a kormányoldalon is bulvármocsok legaljának tekintik, de most tényleg az ellenőrzőjébe képesek belekötni?? Amivel amúgy lábon is lőtték magukat, mert személyes adattal éltek vissza, de ez mellékszál. Nem vagyok újságíró, de normális erkölcsi érzékem mégis azt mondatta volna velem ott, a szerkesztőségi ülésen, hogy "Fiúk, ne már! Ennyit tudtatok összehozni?? Akkor hagyjuk a francba, ezzel ne égessük már magunkat!" És még szép, hogy beperli őket! Vagy tartsa oda a másik orcáját is?
Mélyen Tisztelt Bayer Úr! Tartózkodnék a blog által nyújtott névtelenség adta, pseudo-biztonságos fotelnácizmustól, ezért igen kúltúráltan igyekszem fogalmazni. Továbbá az is lehet, hogy vannak Önben rejtett értékek, melyeket azonban nem pazarol el a "köznek", megtartja magának, otthonra, mert…..
Nagy sorozatban van a frissen nívódíjat kapott Tények. Még egy nap se telt el azóta, hogy a Magyarországot elítélő Sargentini-jelentés megszavazása után rávilágítottak, hogy valójában Orbán Viktort Európa-szerte tömegek éltetik, máris dobtak egy újabb erős anyagot. Ezúttal egy jól bejáratott témát…..
Kezdjük egy kicsit távolabbról. Nem mondunk nagyon újat azzal, hogy az az évi nagyjából 80 milliárd forintnyi közpénzből működő közmédia, azaz az MTVA feladata az alkotmány és a médiatörvény szerint, hogy kiegyensúlyozottan és sokszínűen tájékoztassa az ország lakosságát a közügyekről. Hogy ez…..
Mákosi Rátyás 2018.08.21 21:43:47
@plümpike:
Mondjuk kikérhette volna magának, hogy nyíltan és folyamatosan hírhamisítónak titulálták a volt munkahelyét. Ne adj isten számokkal leírhatta volna, hogy a köz médiájaként hány százalékban közöltek olyan anyagokat, amelyek nem a PÁRT szája íze szerint készültek. Ő aztán biztos hozzáfért ilyen adatokhoz. És a fideszmenatlitást ismerve biztos föl is használná őket, ha meg tudná velük támogatni az igazát. Na de semmi ilyesmi nem történt, és ez az a hallgatás, ami igencsak beszédes... ;)
Szakdolgozatot kellene írnom, de közben a Pestisrácok blogon megjelenik két írás a T.U.D.O.M.Á.N.Y.-ról, és sajnos nem tudtam nem írni róla, mert elvégre is minek tanuljak tudósnak négy különböző egyetemen, ha közben a tudománybarbárok kirántják alólam a szőnyeget és tolják a kulturális forradalmat,…..
Amit most rögzítek, abban több a honfitársi bú, mint a kajánkodás vagy a leleplezés szándéka. Az országunkat képviselő csúcspolitikusok viselkedési kultúrájáról tűnődnék. Az egész magyar sajtón, sőt a közösségi oldalakon is végigfutott egy alig percnyi dokumentáció. Üléseztek az Európai Unió…..
Mákosi Rátyás 2018.07.11 17:20:18
Igen, Orbán jóval a többiek előtt felismerte, hogy az ellenőrizetlen bevándorlás veszélyt jelent Európára. Volt mersze 3 évvel ezelőtt egy olyan álláspontra helyezkedni, amiért akkor még mindenki fújt rá. Ezek tények, és jó helyzetfelismerésről és bátorságról tanúskodnak. Respekt neki mindezekért.
És akkor most azt magyarázza el nekem valaki, hogy egy ilyen nagyszerűen fantasztikus politikusnak miért esik nehezére megtanulni, hogy a zsebredugott kéz mások társaságában csak annyiról árulkodik, hogy a tulajdonosa egy prosztó, aki pont lenézi a társaság többi tagját. És kiragasztathat az aktuális ölebével millió óriásplakátot, hogy "Tiszteletet Magyarországnak", ezzel csak annyit fog tapasztalni, hogy a többiek csendesen odébbhúzódnak, amikor közeledni látják. És tiszteletből sem lesz több. Nagyon fel tudnak háborodni a kormányban, meg azon kívül is, amikor valami, a Fidesznek nem tetsző dolog hangzik el az EP-ben. Egyből hallhatjuk, hogy "Magyarországot támadják", és valahol jogos is, mert a minielnök mégiscsak hazánk legismertebb képviselője. A baj az, hogy Orbán nem csak akkor képviseli ám Magyarországot, amikor harcba kell szállni Brüsszel ellen, hanem ilyen társas összejöveteleken is, és úgy látom, ez a terep sokkal ingoványosabb neki.
Amúgy a büdösbunkó viselkedése nem csak a külföldiek számára látható, szerintem itthon érzi magát igazán elemében. Amit "a Patyival" művelt az emlékezetes videóban, vagy talán emlékszik mindeki a bohócügyi államtitkáros beszólására, amikor a tűzoltószakszervezet képviselőjével tárgyalt (haha). De nyilván sorolhatnám még. Ezek mind azt mutatják, hogy egy pökhendi, magát kb. tévedhetetlennek képzelő, ember, aki úgy gondolja, hogy bárkivel megtehet bármit, merthogy ő itt a király.
Mákosi Rátyás 2018.07.12 09:37:56
@Attilajukkaja: "Ha nem tesz semmit, csak áll (lecsúszott gatyában), akkor is ez szivárog a pórusaiból. Döbbenetes!"
Az. De ez nem túl jó tulajdonság ám, pláne ha egy ország vezetőjénél jeletkeznek ezek a tünetek. Az ilyen esetekből előbb-utóbb nagy sírás lesz..
Csak mondom Mi volt a kérdés? 2018.06.13 19:54:57
Nagy élmény volt Orbán sajtótájékoztatója a szlovák miniszterelnökkel való találkozója után. Az ember végig azt várta, mikor fog már mondani valami érdemlegeset, de erre nem került sor, tulajdonképpen nem derült ki, egyáltalán miért találkozott a két kormányfő? Nem egyeztek meg semmiben, nem…..
Mákosi Rátyás 2018.06.15 09:07:11
@Sir Galahad: "Amit a reuters tudósítója kérdezett, arra az a válasz, hogy ha alapvető kérdéseket nem alkotmányos szinten szabályoz egy ország, akkor az alkotmánybíróság mindig meg fogja semmisíteni azokat az alacsonyabb szintű törvényeket, amelyek új problémák megoldását szabályoznák, mert az a régi helyzetek alapján íródott alkotmány alapján dolgozik. Ha egy országnak van írott alkotmánya, azt időről időre hozzáigazítják az életviszonyok változásaihoz. Szerintem ebben nincs semmi különös."

Hát ennyike. Akkor a 20 forintos kérdés: ezt miért nem tudja kb. ugyanilyen értelmesen elmondani a miniszterelnökünk?? És máris sokkal kevésbé értelmi fogyatékosnak.
Mákosi Rátyás 2018.06.15 09:09:00
Feltűnő a különbség: ha Orbán Viktor igyekszik pökhendien kikerülni a riporteri kérdéseket, akkor saját lakájmédiájában ő a legnagyobb király, ha azonban egy ellenzéki politikus teszi ugyanezt, akkor tök jogosan teszik fel a kérdést: mégis hogy képzeli ezt? Ezen felbátorodva nézzük meg, milyen…..
Mákosi Rátyás 2018.05.28 11:23:14
@Rettegek mert ballib vagyok:

Bocs, de a TV2-s újságírók (haha) szellemi színvonalától sose voltam elájulva. Akkor se, és most se. Sváby mindig azt hitte magáról, hogy mekkora sztár, de csak egy túlsztárolt pöcs volt mindig is. És nem viccelek: ha Orbán úgy érezné, hogy neki jó lenne odaállni egy nem seggnyaló média képviselője elé, hidd el, azonnal megtenné. De valószínűleg ő is tisztában van azzal, hogy ez nem lenne túl okos lépés a renoméja szempontjából, tehát nem is tesz ilyet. Senki nem láthat olyat, hogy őt, a hiba nélküli, tökéletes államvezetőt valaki számonkéri, ne adj' isten megszorongatja. Márpedig ez csak úgy garantálható, ha csak seggnyaló médiamunkásokat engednek a közelébe.
A Fidesz rasszistával mozdul rá a rasszistákra...
Mákosi Rátyás 2018.03.06 09:38:47
Mákosi Rátyás 2018.03.06 09:56:48
@blah: " erre csak akkor van mentséged ha elmúltál 70."

:D Hát most megnéztem, és jóval fiatalabb vagyok nála, de számomra mindig is volt erotikus kisugárzása. Most pedig lehet a mókusok elé vetni.... :)
Tiszta, egyértelmű, szép beszéd, félreértésnek helye nincs. Aki nem a Fideszre szavaz, azt lovak teszik orálisan boldog(talan)ná. Annak azért örülhetünk, hogy néha igaz szó is elhangzik a NER-lovagok szájából...
Mákosi Rátyás 2018.02.21 14:25:48
@Egéridomár: "Megzavart a vessző a mondatban, ugye fideszgeci? :D..."

Éééés tényleg megzavarta!! :D Ráadásul volt ott még a környéken két gondoltjel is. Igazi nehézpálya egy fidesztrollnak... :)
Polt Péteren a világ szeme, hiszen most úgy tűnik, ő döntheti el az áprilisi országgyűlési választás végkimenetelét. Sokan csóválhatják a fejüket e kijelentés hallatán, ám a legfőbb ügyész kormányszimpátiája az Elios-ügy kapcsán kezd másodlagossá válni. A szokásos „nyomozunk, nyomozunk, aztán meg…..
Mákosi Rátyás 2018.02.12 16:32:02
@Rettegek mert ballib vagyok: "Az ugye nem tűnt fel, hogy a köcsög tolvaj Gyurcsányt, Molnár Gyuszit Hagyót, Simort, se sittelték le soha ?"

Nekem ebből csak az jön le, hogy a Orbány-Gyurcsán kéz a kézben jár. Mert - ahogy azt a fenti olvtárs is írta - Polt Péter már rég kinyomozhatta volna GyF ügyeit is. Szóval akkor végülis kit nem érdemes visszahozni a hatalomba?
Mákosi Rátyás 2018.02.12 17:03:02
@6.Lenin: Hagymázas álmokról volt szó! A Vona az az Orbán Viktor kicsiben. Szóval igazad van, Jobbik sincs abban a parlamentben. Marad Detti és a KFKP. Ha jól meggondolom, adtunk mi már hatalmat fiatal nyikhaj ficsúr kezébe '98-ban, aztán egész jól túlélte az ország, úgyhogy felőlem....
A tekintélyes brit napilap, a Guardian interjút készített a Terror Háza Múzeum igazgatójával, Schmidt Máriával, akit nemrégiben neveztek ki az „I. világháborús megemlékezésekért felelős kormánybiztosának”.Ilyesmiket mondott: „Mi magyarok vagyunk, és meg akarjuk őrizni a kultúránkat. Nem akarjuk…..
Mákosi Rátyás 2018.02.05 16:42:15
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
Na, 5 kommentből csak egybe - kb a leglényegtelenebbe - sikerült belekötnöd? Ez már haladás! Csak így tovább! :D
A Fidesz előkapta a sajtókamara ötletét, mert nagyon-nagyon zavarja, hogy még nem minden újságot a propagandaminisztériumból szerkesztenek...
Mákosi Rátyás 2018.01.27 23:41:44
@Bolshevik: "független gondolkodás definíciója:
nézzük meg, mit csinál vagy akar Orbán, és kezdjük el az ellenkezőjét akarni "

Hol itt a baj? Csak Orbán ellenzékben alkalmazott stratégiáját alkalmazzák. Ha neki bejött, bejöhet másnak is, nem?
Szél Bernadett, az LMP országgyűlési képviselője, miniszterelnök-jelöltje hazaáruló, aki szigorúan titkos minősítésű információkat ad ki ellenérdekelt félnek - legalábbis ezt állítja a Fidesz nehézsúlyú iszapbirkózója, Németh Szilárd. Valamiért mégsem fordul a hatóságokhoz. Segítsünk neki...
A rendszerváltás utáni magyar politikatörténetben ritkán látni ekkora böszmeséget, mint amit legutóbb megengedett magának Németh Szilárd volt rezsibiztos, meg mindenféle pártököl betöltésére alkalmazott képviselő. Egy parlamenti bizottság rendes tagját nem akarja beengedni egy ülésre arra…..
Mákosi Rátyás 2018.01.16 15:33:22
@Ballib Cenzúrázók Réme 27:

Nagyon jól nyomod, hallod-e? :D Simán felvennének a habonykommandóba szövegírónak!
Aradszki András már nem a sátántól óvna minket: Facebook-posztban hívja fel a figyelmet a hazánkra leselkedő legnagyobb veszélyekre...
Mákosi Rátyás 2018.01.16 10:27:04
@Cicmen.: " Nem nagyon jellemző az ellehetetlenítés szerintem, de persze azt képzelegsz amit akarsz...."

Szerintem meg igen. De persze te is azt képzelegsz, amit akarsz. Ismerősi körből arra tudnék példát mondani, hogy kb. felesleges állami pénzre pályázni, ha nem vagy legalább könyékig benn egy fideszes seggben. Csak időpocsékolás, nincs esélyed nyerni. De persze akár hazudhatok is, szóval itt egy jól ismert példa az ellehetetlenítésre: simlicska lajos, volt fideszoligarhca bácsi.
Mákosi Rátyás 2018.01.16 15:25:33
@Rettegek mert ballib vagyok: "Az MSZP idején ugyanez volt, leszámítva hogy csak MSZP seggében levők nyertek."

Akkor most nekem boldognak kéne lennem, mert ugyanolyan hányásszagú takonybanda irányítja az országot, mint akkor??? De amúgy hiába próbálsz relativizálni és a fideszkormányzást egy szintre hozni L. kurcsányékkal, nem fog sikerülni.
Megfenyegette az Európai Uniót Orbán Viktor: ha Brüsszel nem ad pénzt, majd kérünk Kínától. Most tekintsünk el attól, mennyire csinál be ettől a gatyájába bárki – akkor is marad a kérdés: a végső megkattanás tanúi vagyunk, vagy csak szokás szerint olcsó blöffel próbálkozik a kormányfő...
Mákosi Rátyás 2018.01.12 10:19:06
@Cicmen.: "...Nézzétek meg a saját hőseiteket és azok tetteit, azután lehet szövegelni!"

Mindig nagy élvezettel olvasom, amikor a fideszbirkák gyurcsótánnyal takaróznak, hogy "de hát ők is csinálták, tehát akkor Szarbánnak is szabad". És nem látják, hogy ezzel azt is elismerik, hogy egy erkölcsi szinten vannak velük. :D

Pedig volt ám erkölcsi felsőbbredűség 2010 előtt, hogy "mi aztán mennyivel szebbek-jobbak-okosabbak vagyunk". Ezek szerint már elmúlt. :)
Mákosi Rátyás 2018.01.12 10:22:00
@ednet2023: Ne problémázz azon, hogy nem lehet vitázni Cicmen olvtárssal. Az ő dolga, hogy a lipsi blogok olvasottságát, kattintásszámát feltornázza. :D
Reflektor Polt Péter szolgálatban 2018.01.02 15:53:13
Cinikusabb magas beosztású vezetőt keveset találni Polt Péternél ma Magyarországon. Domokos László ugyan belehúzott az Állami Számvevőszék ellenőrzéseivel, de Polt legfőbb ügyész halálpontosan, kiszámíthatóan az volt eddig és a pályaívét meghosszabbítva kimondhatjuk, hogy az is marad. A Magyar…..
Mákosi Rátyás 2018.01.03 12:03:16
@Measurer:

Ja. Fájdalom, hogy a poszt szempontjából lényegtelen. Polttal nem a szakmai tudását illetően van probléma, hanem azzal, hogy nem hajlandó semmilyen érdemi vizsgálatot indítani a főnökét várhatóan hátrányosan érintő ügyekben. Egy sima pártkatona. Ezt nem fogta fel/nem akarta felfogni a gajdicsottó se pár héttel ezelőtt egy tévéműsorban.
Mákosi Rátyás 2018.01.03 14:04:23
@Ballib vagyok rettegek:
"Persze hogy ugyanolyan erkölcsi színvonalon vannak.

A politikusaink nagyrésze erkölcstelen tolvaj, aki a törvényi lehetőségeket, kiskapukat kihasználva gazdagodik. "

Hogy te milyen kedves, megértő ember vagy! Gondolom, akkor ezen az alapon nincs gondod a gyurcsótány-érával sem, és nem is érzed magad átverve amiatt, hogy 2010 után - persze többi faszság mellett - a csapból is a zelszámoltatás folyt, hiszen az is csak egy nagy átverés volt a hülyék és az idealisták számára. Jól következtetek?
Magyarország nem szállít 1000 buszt Iránba, csak kifizeti, hogy a perzsák gyártanak maguknak. A NER már megint át lett verve. A választókról nem is beszélve...
Mákosi Rátyás 2017.12.06 22:29:54
@MikeBoy:
Nem hiszem, de arra keményen képezhettik őket, hogy a témához még véletlenül se szóljanak hozzá érdemben. Ehhez is nagy lelkierő kellhet: ott vannak a cikkben az állítások, szíved szerint megcáfolnád őket, vagy egyetértenél velük (jaj, miket beszélek), de nem, neked csak a ballibezés, sorosozás, gyurcsányozás marad. Nem sokáig tudnám csinálni....
Lényegében semmi mást nem kell csinálnia a magyar kormány első emberének, mint rendet tartania a saját pártjában, illetve ellehetetleníteni a külső ellenséget, vagyis az ellenzéki pártokat. Négy hónappal az országgyűlési választások előtt azért tűnik reménytelen vállalkozásnak a Fidesz leváltása,…..
Mákosi Rátyás 2017.12.05 23:35:31
@Budapest a kutyaszar városa:
"...velejéig rothadt személyiségéből árad !" Hát én nem fogalmaznék ilyen durván, de erről eszembe jutott egy történet. Pár évig volt szerencsém Fehérváron dolgozni az egyik volt gimnáziumi osztálytársával, és hát még mindig emlékszem arra, hogy mit mondott: "Már a gimnáziumban is utálta mindenki. Egy parancsolgatási mániás állat!" :) Csak, hogy egy kis személyes benyomással fűszerezzem a sok orbánozást. :)
Mákosi Rátyás 2017.12.06 17:07:05
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
"Így igaz, erkölcsileg szabálytalan, de te is tudod, hogy le lehet ezt papírozni trükkösen"

Kedves birkabá! Nem hánysz néha magadtól?
Mákosi Rátyás 2017.12.06 22:11:57
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
"Miért kellene?"
Pont erre a válaszra számítottam. :D Ha nem látod, mi a probléma a mondatoddal (Így igaz, erkölcsileg szabálytalan, de te is tudod, hogy le lehet ezt papírozni trükkösen), akkor nem tőlem fogod megtanulni. Én csak arra voltam kíváncsi, hogy milyen embernek tartod magad. :)
Rezsi Szilárd keresztet vet és gyűlöletet arat. Már pénteken a reggeli péksüteményem és gyümölcslevem megvásárlásakor éreztem - nem volt ugyanis a hűtőpultban fagyasztott velőspacal -, hogy ebből gond lesz. Ilyet Csepelen egyetlen élelmiszer bolt nem tehet meg. Tegnap pedig ez fogadott: Most már…..
Mákosi Rátyás 2017.12.06 00:39:44
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

"Helyes akció. Tanuljon tisztességet a Lidl. "

Ja, biztos összefosták magukat a csepeli Lidl dolgozói, és egy életre megtanulták, hogy ilyet nem szabad csinálni. Mert hát minden agyamputált fideszrobot tudja, hogy az egész akció innen indult, tehát az üzenetet is Csepelen fogják a leginkább érteni! :D Ez hasonlít arra, amikor a kurmány teleszórta magyar nyelvű plakátokkal az országot, hogy olvassák el a migréncsok. :D Az is mekkora poén volt!
L. Ron Hubbard élete igen kalandos és fordulatos volt. A szcientológia alapítója tudott élni. És élt is. Többet, mint amennyit a szcientológusok képesek lennének megérteni és befogadni – legalábbis az egyház menedzsmentje szerint...
Mákosi Rátyás 2017.11.07 22:19:56
@Tara11:
"...És ezeknek a nagy támadásoknak köszönhetően egyre erősebb. Én tudom. Mert belülről látom, és nem kintről, mint Te. ;)"
Hát ez érdekes, mert én meg azt láttam kívülről, hogy amikor 2 hete megszállta a rendőrség az orgot, akkor pár napra rá tiltakozásul ki tudtatok állítani kb. 200 (azaz kettőszáz) darab tüntetőt. Ebből gondolom, 180 munkatárs volt... :) Jesszus f@sza, ez aztán az erődemonstráció! És ti akarjátok megmenteni a világot! :D
Mákosi Rátyás 2017.11.07 22:36:20
@Bobby Newmark:
"Vigyázzá, mer' hamar espé lesz belőled! "
Köszi a figyelmeztetést, de nem ez a név szerepel a folderemen. :)
Mákosi Rátyás 2017.11.08 16:34:34
@Jettero:

És téged még nem nyilvánítottak ki "nyitott elmévé"??? Hogy úsztad meg? :)
Bár a "méret nem minden", ha a következő turisztikai nevezetességeknek nem néztetek pontosan utána, könnyen lehet, hogy csalódni fogtok a nagyságukban. Nem tagadom, én is jártam már így. Most következzen az a 10 látnivaló, amitől nagyságilag mindenki kicsit többet vár...   © Bored Panda Mona-Lisa,…..
Az állami média eddig is térden állt a kormány és annak pártjai előtt, mostantól hivatalosan is a Fidesz sajtóosztályaként működik...