Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ggroland91

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az LMP és a PM után egy újabb párt, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) szakpolitikusát kértük fel arra, hogy mondja el véleményét a magyar külpolitika helyzetéről és arról, hogy ha ők határozhatnák meg ezen a területen hazánk stratégiáját, akkor az pontosan hogyan is alakulna.…..
Azt már tudjuk, hogy március 14-én, mikor már óriási gondokat okozott az országban a hó, a katasztrófavédelmi vezérkar a belügyminisztériumban és külön is ünnepelte magát. Szombatra már javult a helyzet, Orbán Viktor személyesen is tájékozódott az M1-esen, mely eseményről…..
A Rikkancs szobrának kezébe erőltetett Blikk az egyébként jámbor V. kerületieknél is kiverte a biztosítékot. Úgy tiltakozunk hát ellene, ahogy tudunk, vagyis élelmes polgártársak szinte minden nap gondoskodnak róla, hogy a Blikket egy másik kiadvánnyal takarják el. Így a Rikkancs…..
Kicsit úgy voltunk ezzel a hét elejével mi is, mint a forint: háromszáz fölötti pulzussal bámultuk, hogy jegybankelnök nertárs máris a devizatartalékban turkál könyékig olyan vehemensen, hogy a feje nem győz neki hazasürgönyözni Varsóból, hogy várjál baszod, legalább addig ne…..
hacsaknem Ciki vagy, békemenet 2013.02.03 12:27:57
Sokadszorra olvasom, hogy Magyarországon békemenetet szerveznek. Az isten tudja hányadikat. Most éppen Gyula település, a Fidesz egyik állítólagos bástyája fogja a helyszínt szolgáltatni. Bencsik András főfőszervező demokrata megszimatolta, hogy a szocialisták tüntetést…..
Azt terveztem nem írok a héten az LMP-ről semmit. Egyrészt a szakadni, vagy nem szakadni és a tárgyalni, vagy nem tárgyalni vonalon is elmondtam már mindent amit gondolok írásban és arcból arcba is. Kicsit - nagyon - unom is a meddő vitákat már, meg úgy voltam vele, döntsék el ők…..
Bemutatkoztam; Kubatov elröhögte magát, kérte Bayer számát, én meg elküldtem neki sms-ben. Szerintem nem kéne arról értekezni, hogy mekkora tehetség a Zsolt és milyen kár érte; nem nagy tehetség, és nem kár érte. Bayer középszerű és félművelt Szabó Dezső-epigon,…..
A szilveszteri buli után Magyarország bedöntésére szövetkező brókerek után mi is visszatérünk - kipihenve a tavalyi évet és a ünnepeket.2013 máris elég erősen kezdett, Gyurcsány Ferenc például éhségsztrájkjával elérte a regisztráció eltörlését, de emellett olyan Nagy…..
A legviccesebb dolog már megint Esztergomban történnek ...Helyi KDNP azt kéri a Tatabányai Törvényszéktől, hogy tiltsa el a képviselőcsoportot (Meggyes Tamásékat) a Fidesz-KDNP név használatától, és állapítsa meg: a frakció megalakulása óta törvénytelenül használja a…..
A kormányoldalon olvasható tájékoztató szerint a kormány a Magyar Vöröskereszt kezdeményezésére egy új törvénnyel szabályozza a szervezet működési környezetét. "A Magyar Vöröskereszt szervezetét és tevékenységét szabályozó, közel húsz éve hatályos törvény…..
Nem fért a Szálasit éltető szlovákiai magyarok fejébe, hogy budapesti vagyok és beszélek szlovákul. Végül rájöttek: csakis zsidó lehetek. Magyarországon a rendszerváltás hajnalán két idealista, romantikus kép létezett a határon túli magyarokról. A liberális humanisták…..
Azt hiszem, kezd az ország egy abszurd vígjáték színterévé válni, ahol a Monty Python szereplői Mr. Beannel és Mekk mesterrel karöltve bénáznak a kormányrúdnál... A hülyeség pedig - lévén, hogy határtalan - egyre terjed.Isten bizony, hangosan felröhögtem a vonaton, amikor…..