Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. GGG77

0 bejegyzést írt és 1150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2013.11.03 08:56:16
Egy igazi autó kalaposoknak:) A kasztni valahogy szerintem kompromisszumok szüleménye, mintha egy eredi terv után azt mondták volna a tervezők, jó, jó, de magas az orra, vegyük alacsonyabbra, de mit csináljunk a műszerfallal, akkor az alacsonyabbra kerül. De mar nincs több idő…..
Belsőség Pofonegyszerű megoldás 2013.11.02 06:52:26
Járós autóm, a negyven éves állólámpás nem szerepel sokat a Belsőség hasábjain. Nem véletlenül, hiszen teszi, amire készült, működik. Elviszi a családot Balatonra, az Őrségbe, megy Belsőség-találkozóra, viszi és hozza a cuccokat Egerből, hetente kétszer elszállítja a…..
Van belőlük mindenféle: kicsi, nagy, olcsó, drága, elsőkerekes és összkerekes, a vásárlók feje zsong a sok rövidítéstől: SUV, SAV, crossover és miegymás, de valójában mindegyik ugyanabba a kategóriába tartozik. Telekjárók ezek, melyek korlátozott mértékben, de el tudnak…..
Szívesebben végignézném azt, ahogy a seggükbe feldugják az egészet, de persze nem élőben, csak a híradóban Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A Bors szerint a Vundersőn és Zuperszexi legkínosabb jelenetének díját Boros Lajos, az egykori konkurens szerepeltetése és megalázása nyerte. A rádiós életkorával, egészségi állapotával is tréfálkozott Sebestyén Balázs és Vadon Jani. A lap szerint senki sem értette, hogy…..
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
Rohadt unalmas egy másik X-Faktor-variánssal példálózni, de muszáj: a RTL Klub olyan magas szintre fejlesztette a szavazattarhálást, amilyet még sehol nem láttunk, pedig ez az az ország, ahol egy két döntőst felvonultató Megasztár-adás is képes volt 3,5 fél órás lenni. A…..
Már egy ideje irkálok, fotózgatok errefelé, de egy dolog valahogy kimaradt. Egy bizonyos kép. Az egyik legfontosabb kép. Egy tesztben lehet hadoválni sebességérzetről, kárpitok tapintásáról, kényelemről, de ezek sokszor firkászfüggő dolgok. Még a tényleges adatokat sem lehet…..
Igen, bevallom: imádtam és elfogult voltam, naná! Mi más lettem volna, amikor végre megérkezik a fekete ötös BMW-k és szürke E-Klassék közé egy Maserati? És ha keresnék a magyarázatot, a titkok kamráját, ahol magyarázatot kapnak arra, miért is szerettem meg azonnal? Elsősorban…..
Dr. GGG77 2013.10.09 23:39:39
@CorollaVVTI: "X3 20D-ben ülő faszagyerek látványa okán, aki azt _hitte_, hogy prémium autóban ül..."

Hát igen... A legutóbbi W140, amiben utaztam a fenekén S500 feliratot viselt. Na, az a menés és az a hang a prémium. :)
TComment Ahol megnyílt a föld 2013.10.09 06:15:00
Ez már a második Tannistestem volt, és bár a 2012-es is felülmúlta minden várakozásomat, most, egy évvel később már köpni, nyelni se tudtam. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Mire jó a hatóságoknak, hogy van ez a regisztrációs matrica nevű dolog? Hát jó sok pénzt lehet vele beszedni. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Lehet, hogy nevetséges, lehet, hogy drága, de az egyetlen értelmes hely a rendes zenének akkor is az autó. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Dezső a bírák előtt 2013.09.28 06:50:32
Úgy döntöttem, mégse viszem FIVÁ-ra Dezsőt. Igaz, hogy a nemzetközi oldtimer-igazolás külföldön némi hitelességet, itthon tízévnyi nyugalmat ad az embernek – műszaki vizsgamentesség, veterán checkup-mentesség – de pont dupla annyiba kerül, mint a sima veteránvizsga, ami…..
Dr. GGG77 2013.09.28 12:06:21
Jelentkezzen az, aki nem örülne annak, ha akár pár tucat sör után is kocsiba ülhetne, mert az autója hazavinné. Na ugye. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A mai kor Zsigulijai ezek. Még a mostani nyomott időkben is sokan megengedhetnek maguknak egy ilyet, és nem is kínszenvedés velük az élet. De a különbségek óriásiak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Dr. GGG77 2013.09.11 17:14:53
@szabi1983: Azért nem Logan, mert az nem tetszik. Valamint nem 100%-os a derekam és jól esne magasabbra ülni.

@csiky944: Mint írtam, nem érdekel, hogy nem megy. A turbódízel kerregést pedig hallgatom eleget a céges autóban, otthonra nem hiányzik.

@Sebees: Köszi, igazából a 7-8 liter még belefér, évi 10, max 15 ezer km-re kell.
Dr. GGG77 2013.09.12 12:18:33
@szabi1983: Köszi!
Dr. GGG77 2013.09.12 12:19:57
@Shalala Lala: "esetleg a magas ülés, kényelmesebb ki/beszállás, könnyebb padkára állás"

Ez nekem pont elég indok.
És itt még nem ért véget, mert amint kikapcsoltuk a kamerát, Bandival még legalább negyed órán át tapogattuk-nézegettük a néhai Ferrarit, mert nem tudtuk eldönteni, hogy akkor fólia-e vagy ezek a betegek lecseréltek mindenkarosszériapanelt sajátra. Végül nem zártuk ki egyiket…..
Dr. GGG77 2013.09.11 13:02:32
Még mindig ér nevetni rajta, de azért ha megnézzük, mekkora erőfeszítéssel propagálja és nyomja a FIA a jövőre induló Formula E világbajnokságot, lassan illik észrevenni, hogy a károsanyag-kibocsátás mumusa lassan, de biztosan túrja ki Európából nem csak a szívómotoros…..
Dr. GGG77 2013.09.08 10:42:45
@ZYLO: "A hangja miatti aggódás nevetséges, sokkal egyszerűbb szimulálni bármilyen autó fordulatszámtól függő hangját, mint a motorvezérlést megvalósítani."

Ja, végül is van guminő, meg műpina is...
Belsőség Kultúrsokk Kazanyban 2013.08.30 10:34:47
Ufából Tatárföldre érve sok minden megváltozott, és a változások többsége elég meglepő volt. Az első látható dolog, hogy a tatárok tényleg nem tévesztendők össze a mongolokkal - ha egy magyar városban látnánk ugyanezeket az arcokat, nem is tűnne fel a különbség. Jó, a…..
Belsőség A válságnak vége 2013.08.29 18:23:39
Az úgy volt, hogy a sors némi átszervezés alá vonta az alkalmazotti, családi, lelki, anyagi és szinte minden egyéb állapotomat. Ennek az autós vonatkozása annyi volt, hogy nem volt. Mármint autóm. Sokáig. Mostanáig! Meséltem korábban, hogy „egyéb okokból” meg kellett válnom…..
Már említették megjegyzésben a blogon, de most már "hivatalosan" is megerősítésre került: a Budapest, XIII, Váci út 169. sz. alatti épület lesz a szcientológusok új "ideális orgja". A környéken lakóknak és a Duna Plázát rendszeresen felkeresőknek nem túl jó hír, mivel meg…..
Megvolt az első városnézés, plusz este elmentem futni egy órát Tyumenyben. Ezek alapján a következő dolgokat állapítottam meg. Még választék is van! Az orosz csajok, legalábbis ami Szibériát illeti, tényleg elképesztően jók. Főleg a jócsajság modelli értelmében.…..
Belsőség Kungur, már Mazdával 2013.08.28 19:19:23
Indulás után nagyon gyorsan kiderült, hogy itt nincs autópálya, és az út elég rossz. Konkrétan amolyan román-magyar átmenet, kilométere válogatja. Nekem furcsa volt, hogy épp itt, ahol az orosz földgáz 90%-a, ami sok lóvé, és marha sok kőolaj van, ami az útépítés alapanyaga,…..
Pár hete unottan böngésztem a címlap programajánlóját, amikor belefutottam egy Skoda Találkozó hirdetésébe. Egy pillanatra eltöprengtem, hogy mégis mikor láttam utoljára faros Skodát a forgalomban. Eltűntek. Nekem pedig hiányoznak. Családunk első autója egy Skoda S100 volt. 50…..
Be kell vallanom, hogy meglehetős fenntartásokkal ültem le megnézni az Alföldi rendezte István, a Királyt. Tartottam tőle, hogy öncélú és szenzációhajhász látványelemekkel fogja teletűzdelni az előadást, hadd pukkadozzon az a polgár. Abban sem voltam teljesen biztos, hogy lesz-e…..
A FŐTÁV és az Urbanista Lakótelep-bajnokságának első fordulóját torony(ház)magasan nyerte Békásmegyer, vagyis az első döntősünk már meg is van! Na de ki lesz a második? Ez derül ki eheti fordulónkból, mely hétfőn kezdődött és szombat délig tart. Ezúttal Füredi utcai, a…..