Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lázár CSaba

171 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az elején leszögezem, ez egy valós példákkal teli cikk lesz!       Összességében igaz, hogy a mesterséges intelligencia integrálása (egybegyúrása) az egyedi készítésű ERP szoftverrel nagyban egyszerűsíti az ügyfélszolgálatot, növelheti a termelékenységet és kiszolgálást, könnyebben…..
  Megmutatom a számomra nagyon bevált 5 + 1 időgazdálkodási tippet! 1. A 2 perces szabály: ha egy feladatot kb. 2 perc alatt meg tudok csinálni, akkor nem halogatom, nem teszem félre, hanem azonnal megcsinálom és kész. Nincs rajta a figyelmem utána. 2. Mikro célokat határozok meg a napra: vagyis…..
  Tudtad, hogy a dinoszauruszok olyan fejlettek voltak, hogy képesek voltak egyszerűbb rajzokat, kisebb műalkotásokat készíteni és azokat kövekbe vésni? S bár a mesterséges intelligencia hajtotta ChatGPT olyannyira ragaszkodik ehhez az ostoba feltevéshez, hogy állítása szerint ezen kövek a mai…..
Ez bizony nagy kérdés. Ki mit engedhet meg magának anélkül, hogy az káros hatással lenne a privát életére, a családi életére vagy a munkahelyére, ahonnan rosszabb esetben ki is rúghatják emiatt. Mert a filmek aztán adják a "jobbnál jobb" ötleteket. Akárhogy is legyen, a tudatos márkaépítés segít…..
  Miért ne? Na de mi is az a podcast?   A „Podcast” szó eredetileg az iPod és a broadcast (közvetít, sugároz) szavak összeolvasztásával lett létrehozva.   A név persze nem teljesen helyes, hiszen nem kell egy iPod ahhoz, hogy létre lehessen hozni egy ilyen tartalmat vagy hallgatni lehessen…..
  Mennyibe kerül egy kiló zsír? 1.500.-, 2.000.- forint. Tehát ezt a tíz literes bödönt 20.000.- forintért lehet teletölteni. Hogy van-e infláció?  De még mekkora! Hozzászoktak-e az emberek? De még mennyire! És hogy hol van a vége? Hihetetlen, de csak rajtunk, embereken múlik… De addig is…..
Egyre többen kérik tőlem, hogy pénz átutaláskor a számla sorszámát, hivatalos helyekre az adószámot, az ügyfélszámot adjam meg. Azt gondoltam, hogy ez biztosan gyorsítja az ügyintézést, ám arra nem, hogy ezzel az adatokkal robotok, trendi kifejezéssel a mesterséges intelligenciák számára tesszük…..
Gyorsan pótolom ezt az írást, amit pénteken kezdtem el, mert nagyon fontos… Közösségi média… sok-sok új üzenet és hírközvetítő rendszer tartalomgyártókkal és tartalomfogyasztókkal. Ugyanaz mint régen, csak akkor újságíróknak és újságolvasóknak hívták őket. Most pedig, ahogy átalakul szinte minden,…..
Minden évben nagyon várom ezt a napot… a napot, amikor újra találkozhatok a barátaimmal, üzleti partnereimmel, hogy együtt ünnepeljük meg a FALCON BRANDING PROGRAM születésnapját és az én születésnapomat, és hogy ebből az alkalomból egy kis meglepetés programmal ajándékozhassam meg őket. Idén…..
  Nem politizálunk. De nem ám… ám a világ éppen most furdul ki a sarkaiból, és mint egy kaleidoszkóp, új kép formálódik. S ezt a képet - ami még nem teljesen látható - igyekszik minden ember megfigyelni.  Próbálom én is megjósolni a jövőt partnereink számára, hiszen a ma kezdődő Márkaépítés…..
  Először is szeretném megköszönni mindenkinek aki leírta a nézőpontját a stúdió fotelek színével kapcsolatban. Meg is rendeltem, és Jose Paulo M. Sangalang válaszolt nekem. Magyarul. Fordítóprogram segítségével. Én magyarul rendeltem, és bevallom nagyon meglepődtem, mert úgy néz ki, hogy spanyol…..
És aztán néztem nagyot… mert a Mcdonald's évek óta csak a drive-on keresztül ismerős nekem De most… a Duna Plazaban nagyot néztem. Óriási érintőképernyők… rendelés… dolgozók alig… és az emberek ahogy néztem imádják… Szemben a KFC-nél hosszú sor, két eladó szerencsétlenkedik… Az emberek közül…..
Sok-sok év, sok tanulás és sok emberrel való munka után azt kell mondanom, hogy az ember jó hangulata nem feltétlenül magától értetődő.  Egy unalmas és robotikus élet - bár lehet, hogy van olyan akit ez lelkesít fel -, nem feltétlenül tartja az embert minimum lelkesen. Én azt csinálom, hogy amikor…..
Éppen befejeztem a BoDoWa edzést és azon gondolkodtam, hogy a tevékenységeimnek egyre nagyobb részét végzem az online térben. Bár van Virtuális Valóság szemüvegem, mégis a kevert valóság az, amit használok a munkában és a szabadidő eltöltésben is. Összeszámoltam, döbbenetes, de napi 3-9 órát…..
Elképesztő, ahogy a média mögött álló erők - ahogy növekszik az emberek ingerküszöbe -, egyre magasabbra emelik a tétet. És a történeteik ezzel együtti egyre vadabbak. Mert hát ugye, hogy Észak-Amerikában két UFO-t is lelőttek a harci gépek. És hogy több sajtó orgánum említést tett arról, hogy…..
  Vannak olyan tevékenységek, amiket meg kell csinálni, és amikhez az embernek semmi kedve sincs. Hogy ezek a dolgok mik? Ahogy én tapasztalom az, hogy ezek nagyon egyéniek. Az egyik ember szeret videót készíteni, míg a másikat a hideg rázza tőle. És ugyanúgy vehetjük szinte bármelyik emberi…..
  Már vártam, hogy bekövetkezik, és itt is van… egyre több partnerem mondja el nekem a tanácsadások során, hogy egy-egy versenytársa a hitelrontás és a rágalmazás eszközéhez nyúl. Tegnap mutattam be VIP Partnerünket Dr. Meggyes Attilát, aki ennek a területnek a specialistája, és aki a Születésnapi…..
…végülis lehet. A ma reggeli tanácsadó videóban ezt a témát elég részletesen elemzem, amire itt nincs lehetőség, de mégis nézzünk meg valamit. Mi a hatása annak, amikor bennünket hibáztatnak? Milyen érzéseket? Milyen gondolatokat váltanak ki bennünk? Jobb vagy rosszabb lesz a viszonyunk, a…..
Bizony vannak az életben váratlan vészhelyzetek, amikor az embernek össze kell kapnia magát, és minden erejére és tudására szüksége van, hogy a helyzetet sikeresen kezelje. December óta több alkalommal is megtapasztaltam ennek igazságát. Őszinte leszek, volt amikor éppen csak rendelkeztem a…..
Újabb felejthetetlen eseményre készülünk március elsején. A minden évben megrendezésre kerülő Nagy Születésnapi Rendezvényünkre. A programról mától folyamatosan érkeznek a friss hírek, amiről azt kell, hogy mondanom, döbbenetesen jó lesz.. A fókuszban a SIKER TITKAI A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN lesz, egész…..
Rengeteg előnye van annak, amikor az embernek a munkahelye nincs messze az otthonától. És ahogy csökkentjük ezt a távolságot, képes elfoglalni szinte ugyanazt a teret.Főleg igaz ez akkor, amikor az okos eszközöket is beleszámítjuk, amik - egy nagyobb méretű okostelefon vagy tablet esetén, amiben…..
Nagyon érdekes a Márkaépítés szemüvegén keresztül megvizsgálni az Egyesült Államokból induló és hazánkban megtalálható gyorsétterem láncok Image-ét. (Image: egy másik emberről, termékről stb. bennünk kialakult szubjektív kép.) Nos, talán furcsán hangzik, de az USA-ban a Mc Donald's image-e a…..
Úgy emlékszem, hogy ez mindig is a túlzott veszélyvállalást jelentette. De hát hogy is van ez? Nekem úgy tűnik, hogy az élet igazi élése ezzel együtt jár. A kalandos életé. Be kell vallanom, hogy én mindig ezt az utat jártam, és soha nem akartam nyugodt hétköznapi életet élni. Éppen tegnap…..
  Bizony… bár az Építs Te is Márkát, vagy legyél TE a Márka című könyvem utolsó fejezetének a címe: "Ha jó vagy, másolni fognak", most a mások oldalról, a másolókról szeretnék írni. Bevallom, hogy nagyon veszélyesnek tartom a vakon másolást. A tudás nélküli másolás valójában orosz rulett. Tudod,…..
  És igen… úgy tűnik igaz a hír. Január 24-étől az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság engedélyezte a házitücsökből és a lisztkukacból készült port felhasználását. "Számos élelmiszer előállításához használhatják fel, beleértve a pizzát, tészta alapú termékeket, dióféléket, olajos magvakat,…..