Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fbbalázs

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem olyan régen, nálunk a Viharsarokban csak El-Hennawy márkájú dohányokat lehetett kapni, de pár hónapja egy újfajta dohány került a boltba: Al-Sultan.Már a doboza is különbözik a többitől, hiszen van rajta zárjegy és rákerült a"A dohányzás halált…..
Kiskorom óta faltam a filmeket. Ez nem különösebben meglepő, hiszen marha sokat tv-ztem és így azokat sem kíméltem. Elég korán volt már videomagnónk és anyám szépen fel is vett csomó mindent. Legfőképp rajzfilmeket/sorozatokat, de gyermekbarát filmeket is. Visszagondolva nem…..
Köszönet a viccért "Dark Light". Sokáig tartott a megvalósítás, tudom... ..
A LaLee's Blog 2010-es karácsonyi (megkésett) kiadás része ezúttal a Vízipipa Rovaton belül jött létre. Ebben a videóban bemutatom az egyik legkedvesebb karácsonyi ajándékomat, illetve a végére egy kis marhaság is belefért. Jó szórakozást, kellemes ünnepeket és boldog…..
Végre! Mióta már itthon is több helyen lehet kapni Al-Fakher dohányokat, már fájt a fogam erre a márkára. Mivel "bátor" ember vagyok, egyből nehéz feladat elé állítottam az Al-Fakhert, ugyanis egy olyan ízt választottam első alanyként, amivel több márkának meggyűlt a…..
A LaLee's Blog Vízipipa Rovatának legelső széntesztje, amelyben az egyik legnépszerűbb természetes (tehát nem öngyulladós) szenet mutatom be. A videóban is említem, de azért itt is szóvá teszem: a videóban negyedkilós kiszerelés helyett harmadkilósat mondok, ami pedig nem…..
Rossz PC Juniorok World War 3 2007.11.08 22:27:00
Íme az első videó a blogon ami bemutatásra kerül.ReflX és ZMX bemutat nekünk egy harmadik viágháború gondolatán alapuló játékot ami nem is oylan jó.Engem személy szerint sikerült megnevetettniük.Mindenki döntse el maga, hogy játszana-e vele :)Üdv.:Athemil..
Sajnos hajlamos vagyok arra, hogy ha egy adott játékról nem éppen pozitív véleményeket olvasok, akkor valamiért játék közben csak a hibákat veszem észre, és a jó vagy jobb dolgok felett elsiklik a figyelmem. A 2010-ben megjelent Medal Of Honor esetében is így voltam, de meglepődtem…..
Sikeresen felfedeztem Szeged legjobb dohányboltját, így mostantól nem kell egészen Budapestig utazni prémium kategóriás dohányokért. Ennek apropóján a Nakhla prémium kategóriás sorozatának a Mizo-nak a rágógumi ízesítésű dohányáról mesélnék... A tesztet Luigival, a 82…..
fbbalázs 2012.02.17 10:07:49
 Boldog születésnapot, Game Over sorozat!!!Február 9.-e nagy nap a játékbemutató sorozatom történetében. Pontosan 4 éve kezdtem el a videózást, és készítettem el a legelső munkámat, amit aztán publikáltam az interneten nektek. Mintha csak tegnap lett volna, nem igaz? Azóta…..
Nemrég jelent meg hazánkban ez a 2008-as brit horrorfilm, amelyről korábban nem hallottam semmit és csakis a pozitív visszajelzések miatt gondoltam úgy, hogy ez a zsákbamacska megér nekem 2000 forintot. És milyen jól tettem!A történet nem hangzik forradalminak, de ez ne hangoljon…..
Akárhogyan is próbálkoztam anno a War Train videómnál, képtelen voltam túljutni akár csak az első pályán is. Klimy küldött egy e-mailt (olyan befejezéssel, hogy "Ez a játék nehéz"), ahol elküldte nekem a végigjátszást. Maximális tisztelettel beágyazom a két videót.…..