Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nincs1itt

0 bejegyzést írt és 14009 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A #lifeshot élesszemű megfigyelői szúrták ki, hogy Alekszej Navalnij jogilag meglehetősen kétes meghallgatásán Moszkvában egy rendőrirodában a faliújságon Jagoda, a hirhedt sztálini titkosrendőrség egyik vezetőjének a fotója látható...
nincs1itt 2021.01.31 08:14:08
@⠀: akkor te is azt mered gondolni, hogy lavrov megsértette a magyarokat? vagy meg sem nézted a videót? na nem az egészet, csak az első pár másodpercet... az orosz nagykövet még nem fuccál pöpi előtt remeg a szőnyeg szélén? mert lavrov bizony azt mondta, amit... biztosan hazudik!
nincs1itt 2021.01.31 08:25:39
@nincs1agy: a pártállami funkcionárius papa, átmenti a néhai állami vagyont saját vállalkozásba, majd a kisfia kitömi állami megrendelésekkel? az rendben?
esetleg az 1919-es vöröskatona nagypapa "érdemei" miatt pártállami kegyeltként felnőni, majd visszavedleni nyilas házmesterré az is rendben?
nincs1itt 2021.01.31 08:28:40
@nincs1agy: v. judit minisztériumi alkalmazottra gondolsz? aki úgy jelentkezett be a vidéki nyaralóba, ahol iskola sincs, hogy gyerekei bp.-en jártak iskolába, ami csak akkor lehetséges, ha bp.-i lakosok? esetleg te is kapsz 192 millió hitelt 8 millió önrészre? mert 5 azaz öt lakást szeretnél venni? de tényleg minden rendben van/volt ott is...
Az, hogy a hagyományos belsőégésű motorokkal kezdenie kell valamit az autóiparnak (is), nem kérdés, hiszen a fosszilis energiahordozók elérhetősége véges. Ha nem is vár ránk a Mad Maxben elképzelt világ, az biztos, hogy a megújuló energiák felé kell fordulniuk az autógyártóknak. Vagy lehet, hogy ez…..
nincs1itt 2021.01.16 11:41:27
@bontottcsirke: szerinted a befalazott malac elegendő, hogy 20kWh-val tölthesd az autódat? és a kínai hosszabbító is megfelelő lesz hozzá? mekkora az áram "szállítási" vesztesége? és ha egyszerre csak 10 autót akarsz, egy utcában 20kWh-val tölteni, 5 órán keresztül, az mekkora keresztmetszetű kábellel oldható meg?

norvégia = kőgazdag drogdíler, aki a gyári melós szomszédját megszólja, hogy miért nem bio-vegán lazacot csomagol a gyereknek tízóraira... ugyanis norvégia éppen a kőolajból és földgázból gazdagodott meg, amelyek kitermelését a mai napig bővíti... szóval 2,7 millió autóból már 10% elektromos...
nincs1itt 2021.01.16 21:50:32
@bontottcsirke: te jóbarát van neked fogalmad arról, hogyan kerül oda(akárhova) az elektromosság??? mert iszonyatos bornírt dolgokat hordasz össze!
Bájos magyarázat házibulinak nevezni egy gang bang party-t, de nem ez az, amivel Szájer József milliók arcára csalt mosolyt. Önmagában azzal, hogy lebukott, de még inkább, ahogy magunk elé képzeltük, ahogy kezét véresre súrolva az ereszcsatornán menekül a rendőrök elől, táskájában a nyilván…..
nincs1itt 2020.12.01 22:22:51
@Gábor Révész: figyelj, tényleg lehet ebben valami. Nézd az időzítést, azt, hogy ép őt, épp most, és ilyen nagy erőkkel...(szerinted ez az első ilyen bulija?:)) de hogy lehet valaki akkora barom, EU-s képviselő létére, hogy nem gondol a sebezhetőségre és a kompromittáló dolgokra? A Fidesz a letelepedési kötvényekkel és a mindenféle diktátorokhoz való dörgölődzéssel komoly biztonsági kockázatot jelent az EU-ra nézve. Minden követ meg fognak mozgatni, hogy kicsinálják őket, és igazuk van. Nem kell azt hinni, hogy csak azért, mert intelligens emberek az EU vezetői, és kulturált stílusban adják elő magukat, már hülyék és naivak is. Szó sincs róla!
Csak röviden: annyira megfordult a néphangulat, hogy még az izlandi meccset is elengedte Orbán Viktor. Erre azért nem számítottunk, az eddigi hozzáállása alapján azt vártuk, hogy pénteken jelenti be a normális szigorítást.  Az elmúlt hetekben már a narancshitű szektán túl a laikusoknak is tök…..
nincs1itt 2020.11.28 22:32:34
@Patreides: és gyakorlatilag az egész világon, csak te vagy helikopter! mindenki maszkot, orrot és szájat egyszerre eltakaró biz-baszt visel, ha tetszik, ha nem. értem, hogy azt gondolod ez olyan intézkedés, mint a pisilő sarok, egy úszómedencében. de azért, csak jobb mint a rajtkőről belehugyozni!
nincs1itt 2020.11.28 22:32:51
@Ad Dio: öööö, németo. leállt volna? bocs, nekem innen németországból nem így néz ki a helyzet! a várt gazdasági, gdp és egyéb visszaeséseket is a vártnál jobbra módosították, pedig naponta 23 ezer új fertőzöttet regisztrál az rki.
Jó, ez eldőlt. Hisztizhet még sárgahaj ameddig akar, de el lett hajtva a vérbe, szögezhetjük le szinte 100 százalék bizonyossággal végre. Szavakban nehezen kifejezhető, mekkora károkat okozott az emberiségnek ez az ember, amit pedig a választás napja óta művel, elrettentő példaként kerül be a…..
nincs1itt 2020.11.07 10:45:49
@nemecsekerno_007: ez a "remek" írás, azzal igazolja, hogy bidenék csaltak, hogy a fidesz nem! ugyanazon módszer alapján. ilyen a popszakma, tegnap még president, ma meg már nem az, mert balfasz volt. mi jön utána? ez a nagy kérdés, mert a szenátus rep. többsége megmaradhat, akkor a demokratáknak reszeltek, ha változtatni akarnak valamin. ha csak a "Józan ész" meg nem csókolja őket.ha 4 év szarakodás kezdődik az usa-ban, az senkinek nem lesz jó! mert pl. ez a hszi gyerek kicsit sem veszélytelen! és még kevésbé gyenge! értem, hogy átlag ner-mudzsahednek tetszik a kínai "modell", de csak azért mert nem kell benne élned!
Sokáig olvashattuk, hallhattuk, hogy a magyar elvándorlás eltér a többi régiós országétól, legalábbis kezdetben eltért. Vajon igaz ez ma is? Erre próbál meg választ találni egy friss tanulmány...
nincs1itt 2020.10.31 11:40:45
@Platonica: én kifejezetten magyarokról beszélek és a tapasztalataink nagyon hasonlóak! de! az elvándorlás(tartós letelepedés külföldön) és a munkavállalás között nagy a különbség, mert a munkavállalási céllal érkezők, gyakorlatilag ingáznak heti, havi időközönként és szabadság vagy ünnepek esetén. nem is érzik szükségét az integrációnak.
nincs1itt 2020.11.01 17:13:39
@Platonica: szerintem, jól értesz! de én két alapvető okot jelöltem meg az egyik a nyelvismeret, másik a saját ház/lakás megléte. szerintem ez utóbbi a nyom többet a latba. de igen, olyat is ismerek, magyart, aki 10 éve él itt és, olyan gyenge a németje, hogy én kérek elnézést. de ez persze nem csak a magyarokra igaz.
https://telex.hu/belfold/2020/10/30/az-orosz-kulugyi-szovivo-kiakadt-orban-viktor-beszede-miatt Az orosz "politikailag nem-korrekt", tehát mítoszgyártó propagandistának igaza volt, amikor helyretette a "politikailag nem-korrekt" mítoszgyártó, "volt csatlós" kis ország mitugrász…..
nincs1itt 2020.10.31 10:18:23
@MAXVAL birсaman közíró: mitől hasznos és sikeres a politikája? választott vezető, de kb a <40% szavazott rá. a viselkedése és megnyilvánulásai pedig azt mutatják, hogy bizony többnek képzeli magát egy választott vezetőnél...
Egyik reggel a napi rutin közben véletlenül az m5 csatorna egyik beszélgetésébe csöppentem. Értelmesnek tűnő vita folyt, azt hiszem, az új történelem tankönyvről. A beszélgetést Gulyás István moderálta, aki valamiért az idős Görgeire hajazó fizimiskát csinált magának Gárdonyi-bajusszal. Gulyást…..
nincs1itt 2020.10.08 19:36:21
@midnight coder: csak nem olvastad amit írtam... gondoltam, megér pár másodpercet.
Hogy mi a különbség az agit-prop és a PR között? A Public Relations, magyarul közkapcsolati kommunikáció, szemben az agitáció és propagandánál nem felülről jövő feladatot hajt végre, hanem „kitalálja” nemcsak a célközönség, de magának a megbízónak is a vágyait és ezek alapján építi fel a kampányt.…..
nincs1itt 2020.09.06 18:34:23
@midnight coder: "Igazából még csak nem is. Azért robbant szét, mert anno különböző támadások (török, tatár) illetve járványok következtében elveszítettük a népességünk nagy részét, és a kipusztult falvak helyére migránsok érkeztek. Akiknek persze esze ágában sem volt integrálódni, viszont szépen szaporodtak.
Így Trianon már többé-kevésbé az akkori valódi etnikai arányokat tükrözte - és persze azt, hogy a magyar diplomácia már akkor is pont akkora kalap szar volt mint azóta is."

tatárjárás: 1236-1242
török hódoltság: 1521-1718(1699, vagy 1692)
a "migránsok" akik nem integrálódtak, csak szaporodtak pl a svábok...
pl. az integráció szt.istváni metódusa, nem a kézlevágásban érte le a legjobb eredményeket, hanem vallási türelemben pl.

kis segítség a fideszes olvasattal szemben:
"VI. A VENDÉGEK BEFOGADÁSÁRÓL ÉS GYÁMOLÍTÁSÁRÓL

A vendégek s a jövevények akkora hasznot hajtanak, hogy méltán állhatnak a királyi méltóság hatodik helyén. Hiszen kezdetben úgy növekedett a római birodalom, úgy magasztaltattak fel és lettek dicsőségessé a római királyok, hogy sok nemes és bölcs áradt hozzájuk különb-különb tájakról. Róma bizony még ma is szolga volna, ha Aeneas sarjai nem teszik szabaddá. Mert amiként különb-különb tájakról és tartományokból jönnek a vendégek, úgy különb-különb nyelvet és szokást, különb-különb példát és fegyvert hoznak magukkal, s mindez az országot díszíti, az udvar fényét emeli, s a külföldieket a pöffeszkedéstől elrettenti. Mert az egy nyelvű és egy szokású ország gyenge és esendő. Ennélfogva megparancsolom neked, fiam, hogy a jövevényeket jóakaratúan gyámolítsad és becsben tartsad, hogy nálad szívesebben tartózkodjanak, mintsem másutt lakjanak. Ha pedig le akarnád rombolni, amit építettem, vagy szét szórni, amit összegyűjtöttem, kétségkívül igen nagy kárt szenvedne országod. Hogy ez ne legyen, naponta nagyobbítsd országodat, hogy koronádat az emberek nagyságosnak tartsák."

egy kis kiemelés a migráncsokról: "Mert az egy nyelvű és egy szokású ország gyenge és esendő. Ennélfogva megparancsolom neked, fiam, hogy a jövevényeket jóakaratúan gyámolítsad és becsben tartsad, hogy nálad szívesebben tartózkodjanak, mintsem másutt lakjanak."
Ha zsarolni próbálja a 9 és fél milliós Fidesz-Magyarország az 500 milliós EU-t (ami annak a nyílt beismerése, hogy Orbán nem Európa-konform zsarnoki+korrupt rendszert épített ki) akkor megnő az esélye annak, hogy jogi-pénzügyi karanténba kerüljön a rendkívüli járványveszélyre való…..
nincs1itt 2020.09.03 12:50:59
@midnight coder: a kérdés a következő: miért akarja o.v. a "puhább" jogállamisági feltételrendszert? ha őszintén akarunk válaszolni, akkor bizony kilóg a lóláb! ez a zsarolás pedig más eu-s tagállamokat is szívatna, amik szintén nem lennének hálásak o.v-nak. az eu "bajban van", a nyugat már süllyed, nem vagyok mai gyerek, de már unom! mennyiszer hallottam ezt. de azért ha befektetés és pénz kell, akkor a "nyugati róbert bácsi"-hoz szalad o.v. és gazsulál. most kína a célpont, mert a sok hátasztánból befektetés és pénz nem jön, az oroszok még várják paks2 elkezdését, talán kína... de az meg életveszélyes játék, azokkal a képességekkel amik o.v.-nak és fuccálpöpinek vannak.
frissítés!     Miniszterelnök Úr szerencsére nem csupán katonás rendszeretetéről, hanem igazmondásáról is híres. A "Több Balaton, kevesebb Adria" elv jegyében így mindössze 6 napot töltött Hvar - régebben költők pennájával is megénekelt - szigetén (rosszakarói szerint pucolni kellett vissza a…..
nincs1itt 2020.08.28 16:52:37
@ulpius66: nagyon halkan válaszolok. amíg miniszter NEM mehet sem ő, sem a családja a haver yachtjára. de látom az erkölcs, jó ízlés és a jó hírnév megőrzése semmitmondó fogalmak a ner-ben.
nincs1itt 2020.08.28 17:20:20
@Ekrü: erkölcs, jó hírnév. tisztában van vele mindenki, hogy sokan pisálnak a medencébe... de fuccál pöpike a rajtkőről hugyozott szép ívesen. és meg vagytok lepődve fidióták, hogy ha szólnak érte? a fidesznek és a fidiótáknak törvény kell arról, hogy ne hugyozz a medencébe a rajtkőről?
nincs1itt 2020.08.28 17:24:12
@ulpius66: ééééés igeeeen! védőháló nélkül!!! öntökönrúgás helyből!!! kicsi fidióta, azt nem karácsony fizeti a bp.-iek pénzéből, hanem az eu adja a pénzt.
...  meg az ő vonzerejéről "A Nyugat elvesztette vonzerejét". Ez volt miniszterelnökünk emlékműavató beszédének vezérgondolata. Amikor ifjú emberként kikerültem a Nagy Szovjetunióba (amit én konzekvensen hosszú ú-val mondok, förtelmesen nem értve, hogy az Akadémia miért nem), fel nem foghattam,…..
nincs1itt 2020.08.28 14:15:07
@midnight coder: a második vh.-t nem "a nyugat" veszítette el, hanem németo. 30 éve akkora bajban vannak, hogy mo.-nak (ha hétfő reggeltől minden durva jól megy) kell még 30 év, hogy a "bajban lévő" nyugatot mai! szintjét utolérje.
ez köszönhető a '49-től dúló szocializmusnak és 89-től(31 év!) máig tartó, eddigi minden kormányra jellemző impotenciának. az elmúlt 10 éves fidióta ámokfutás és szabadrablás tovább mélyítette a távolságot a nyugattól. szombat hajnal 2 órakor az osztrák-magyar határ osztrák oldalán 4 km-es sor állt, hogy belépjen mo.-ra. személyforgalomról beszélek. szerinted ez mit jelez?
nincs1itt 2020.08.28 16:48:33
@midnight coder: nagyobb részt egyet értünk, a technológiai robbanásból kína és india nem "robbantó" profitált. 30 év múlva lesz-e még világ, nem tudjuk. azon a szombat reggelen(kb 2hete), amit említettem, a magyar oldalon egy árva lélek sem ellenőrzött, viszont az osztrákok úgy, mint "régen". ez arról szól, hogy a külföldön dolgozók ilyen tömegben utaznak mo.-ra.
Ez volt miniszterelnökünk emlékműavató beszédének vezérgondolata. Évek óta mondja, hogy a Nyugat hanyatlik, mi bezzeg; most továbblépett kicsit. Azt is hozzátette, hogy Nyugat-Európa — szigorúan ideértve pl. a Vatikánt is — lemondott a keresztény értékekről, mi bezzeg nem. Mert a keresztény értékek…..
nincs1itt 2020.08.24 17:54:31
@p.a: látom elkerülte a figyelmedet, hogy amióta nem kötelező a nyelvvizsga a diploma átvételéhez, több ezer! "beragadt" diplomáért jelentkeztek... és már a világ első 600 legjobb egyeteme között sem szerepel magyar intézmény. de éljen a NER!
nincs1itt 2020.08.24 18:04:56
@midnight coder: kedves fidesz-tálib és/vagy NER-mudzsahed, "világnyelvből" legkevesebb 2 létezik, de majd ha egyet is megismersz az idegen nyelvek közül, könnyebb lesz ítéletet mondanod. továbbá, az EU azért nem választott ki egy nyelvet(egyébként de), mert minden "kis szaros nyelvet" egyenrangúnak tekintenek(liberális demokrácia).
az, hogy zsebből az eu-t baxogatod, ahelyett, hogy kísérletet tennél a mondókám megértésére, jelzi hová is tartozol. igazán bájos, hogy fuccál pöpike bekérette a német nagykövetet, majd elpucolt kínába. kb. ennyit ért bármihez is egy fideszes. ha, esetleg a németek ezt zokon veszik, akkor meg lesz sorosmigráncslibernyákozás, amiért kicsit farba szexuálják mo.-ot. ezt jelenti, ha ostoba fodbalisták "vezetik" az országot. ez a két ostoba o.v. és pöpike, akkor kötekedik a germán kleopátrával, amikor éppen nála van a kassza kulcsa?! ostoba balfaxok!
Aki követte az Európai Tanács 2020. július 17-21-i rendkívüli ülésével kapcsolatos híreket, az nehezen igazodik ki azon, hogy végül is miben állapodtak meg az uniós állam- és kormányfők, valamint hogy bekerültek-e a jogállamisági feltételek az uniós költségvetésbe. Az alábbi posztban segítünk…..
nincs1itt 2020.07.25 22:13:46
@ben2: ez nagyon (fehérvári) huszárosra sikeredett. nézzük, gy.f. 12 éve _nincs_ politikai döntéshozói helyzetben, viszont 10 éve o.v. magyarkodik és forradalmaskodik és nyeri a "csatákat" nyakra-főre. a kormány azért teheti meg, mert olyan törvényeket alkot a 2/3-os (8 milliónak mióta a kétharmada 2,5 millió?) felhatalmazással - tudom, tudom ilyen választási rendszer, de azért ilyen mert o.v. kormánya ilyenre szabta -, amilyen csak jól esik. ha az elválasztott hatalmi ágak nem kívánnak együttműködni a kormánnyal, akkor a hatályos törvények szerint megkerülhetők/kényszeríthetők. ha a kormány egyik kegyeltjének az üzletét úgy lehet támogatni, hogy nemzetgazdaságilag kiemeltté nyilvánítja a kormány, akkor a hatályos törvények szerint megteheti, mert ezt a törvényt is magának alkotta. de ettől ez még nem jogállamiság, csak annak a látszata.
persze, persze "nyugaton" is ez megy... öööö... nem. pl. a bmw-nek durvára önmagának kell megoldania, hogy kilábaljon a korona-válságból, "csak" annyiban járul hozzá a bajor állam és a szövetségi költségvetés, hogy megkapja azokat a támogatásokat, amiket mások is. nem olvasni olyan "barátokról", vejekről akik nemzetgazdaságilag fontossá válnak... de biztosan csak azért nem, mert a sorosistalibsibolsituggyukki sajtósok elhallgatják...
és itt érhető tetten, mennyire átszőtte mo.-ot a korrupció, uram-bátyám viszonyok, amihez a kormánypárti polgárok még terjengős magyarázatokat is kanyarítanak, legfőbb végkövetkeztetés: "mindenhol ez van, akkor miért csak mo.-on gond ez!?"
nincs1itt 2020.07.25 22:41:31
@Gyurbán Vikrenc: meggyőződésem, hogy o.v. nem oka, hanem következménye az őt megelőző kormányoknak. akik megválasztják, az általad leírt ok miatt is teszik, illetve azért, mert "nincs jobb", a "többi is lop(o.v. propagandája szerint még többet is), világos, hogy akkor inkább o.v. lopjon, hazudjon... mert o.v. legalább megvédi mo.-ot! meg a zembereket is! éppen azoktól, akiket o.v. súlykolt a fejekbe, hogy bántják és az eu-csúcs óta tudjuk, hogy érthetetlen okból "gyűlölnek minket". de o.v. "sok ilyen libernyákot elvisz a hátán". ezzel a mondattal rögtön meg is határozta, hogy kikhez kíván szólni: a 304-es számú italbolt kupolatermének törzsközönségét célozta meg. ez ma a mai magyar valóság, rozsdatemető
A nép -- némileg leegyszerűsítve -- az egy területen tartósan lakó emberek összessége. A fogalom semmit nem mond egy adott nép kultúrájáról vagy kultúráiról, a képződése történetéről, a tagjai cserélődéséről és összetartozásuk logikájáról stb. Általában egy népet egy országhoz rendelünk, ezen belül…..
nincs1itt 2020.06.23 20:22:18
A XII. kerületi turulszoborról mondta a napokban egy történészi vizsgálóbizottság, hogy a rajta szereplő áldozati ("hősi") lista több tömeggyilkos nevét is tartalmazza (Pokorni nagyapjáén kívül is), így Novák Andrásét, aki nyilas kivégzőosztagot vezető parancsnok volt; Horváth Zoltán…..
nincs1itt 2020.06.22 20:35:44
@Laci A Lakli: bocsánat a fidesz-tálib kimaradt, így már megszólítva érezheted magad.
mo. leszakadása(soha fel nem zárkózása) nem 1948-tól kezdődött, évszázadokkal korábban. a jelenlegi, 10 éve hatalmon lévő "kormány", sem jobb mint az elődei, csak azok hibáinak következménye. v4-ek és a többi agitprop szöveget felejtsd el, mo. egy összeszerelő = jobbágy(helyesebb és pontosabb a rabszolga) országgá vált és ezt a fidesz tovább fokozta, csak árpáccsávós és nemzetthy, hazaffy mázzal öntötte nyakon, mert van olyan aki erre vevő. mint te is.
nincs1itt 2020.06.23 17:14:59
@Laci A Lakli: ezek szerint, nem érted miért fontos a nyelvtudás a diploma mellé, de érettségi mellé sem árt(-ana). de sebaj, amióta nem kell nyelvvizsga a diploma átvételéhez, 13 ezer "beragadt" diplomát vettek át...
Ahogy az egyik fideszes alvezér megmondta: „ a magyar jövő Debrecenben épül” és valóban, amíg Debrecen a következő 3 év alatt majdnem 29 milliárd forintot kap, addig az ellenzéki, tehát „bűnös” Budapesttől 10 milliárd helyett váratlanul és minden előjel nélkül majdnem 22 milliárdot akar elvonni a…..
nincs1itt 2020.06.21 10:17:22
@ez debrecen: a debrecen münchen 114 ezer forint, olcsón! ha van járat, de 2 átszállással sem biztos...
a szakmunkás saját autóval jár, esetleg busz szolgáltatóval.
elég frissen végzett szakmunkással találkoztam már, hogy tudjam, sajnos nem beszélnek idegen nyelvet. ez már diplomásokra is igaz lesz, de ott is túlnyomóan angolul dadognak.
nincs1itt 2020.06.21 15:09:47
@ez debrecen: elárulnád, hogy mo.-i bármilyen műszaki bázisra miért kellenek idegen nyelven beszélő szakmunkások? még az orvosi vizsgálatokhoz csak-csak, de mivel azok is sztenderdek, ezért oda sem nagyon.
természetes, hogy a mo.-i bérviszonyok(már románia sem rosszabb), munkavégzést szabályozó törvények(elképesztően munkavállaló ellenesek) és a magas állami hozzájárulás adó és egyéb kedvezmények terén vonzóvá teszik. továbbá a heti 5 járat idején sem szakmunkásokkal voltak tele a gépek(ha tele voltak). ne erőlködj, addig ne beszélj másról, amíg az első bmw le nem gördül a szalagról... a többi csak rabló-mese...
nincs1itt 2020.06.22 17:59:18
@ez debrecen: gyaníthatóan te sem érted a 400 órás túlórakeret és a 24 hónapos munkaidőkeret lényegét. persze, hogy a melós nem tiltakozik 1./ nem érti, mert alacsony iskolázottságú és/vagy az oktatás színvonala mo.-on annyira alacsony, 2./ nincs érdekképviselet, szakszervezet.
csak jelzem, hogy a járvány okozta gazdasági visszaesés leginkább mo.-ot sújtotta 17% fölött, a következőt is "csak" 11% vetette vissza. csak reménykedni tudok abban, hogy ez a dilettáns, arrogáns, tolvaj banda(a fidesz és csatolmányai) mielőbb eltűnik.
"Nem engedhetjük meg, hogy a mindenkori kormány önkényesen, politikai okokból vonjon vissza már megítélt pályázati támogatásokat."..
nincs1itt 2020.05.09 07:03:48
@alöksz róz: sanyi és valahány név a szerveren... szerintem először a tömött buszon 15% esélyt kéne értelmezned. első lépés: mi az a busz.
nincs1itt 2020.05.09 07:08:00
@Szabó Miklós János: te félkegyelmű, a dakszlinapóleon azt mondta, hogy május 3. tetőzött, akkor az úgy is van és ezért elkezdik a tömeges tesztelést. eddig ahol elkezdték, ott vadul emelkedett a fertőzöttek száma, csak mo.-on csökkent. ez amolyan unortodox, illeberális matek. értem. na ettől a ponttól feldughatod magadnak a 60-30-at, mert azt látom, hogy ennyi az "érvkészlet". szóval, kötschögh magyar jobbágyok, hogy van ez?
nincs1itt 2020.05.09 07:29:44
@rallus: ahogy azt minden alkalommal bizonyítod, van élet az agyhalál után is! ez a fidesz-tálibok egyetlen "mentsége" is.
2 alkalmazott, 0 bevétel, nem csoda, hogy jól jön az a kevéske brüsszeli apanázs. ..
nincs1itt 2020.04.25 20:05:57
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: a toyota mk2 nekem jobban tetszik, a jaguár valahogy nagyon angol nekem...
nincs1itt 2020.04.25 21:59:54
@alöksz róz: te pecás sanyi, ez már nekem (is) kellemetlen... nem akartam belevau-vau de nem menj már le ennyire kutyába, inkább maradj a kutyák királya. a tolvajok fejedelmének szüksége van a munkásságodra, neked meg a szerény, de biztos bevételre.
nincs1itt 2020.04.25 22:07:10
Politikusként viselkedett, mert államférfiként nem tudott. ..
nincs1itt 2020.04.13 13:48:16
@alöksz róz: és még így is csak felnézhetsz rám... ez az igazán kellemetlen... sanyi!
nincs1itt 2020.04.13 14:06:14
@alöksz róz: azért az sokat elárul, hogy még egy nem bővített mondat értelmezése is nehezedre esik.
illetve ez eddig is világos volt, te kis takarékláng elme...
@Grimbusz Makszimusz: az sem az én szegénységi bizonyítványom, hogy a felsorolt személyek számotokra jelentenek valamit.
nincs1itt 2020.04.13 15:40:11
@rdos: ne fáraszd magad sanyival, megpróbált a "hülye vagy" szó kombinációnál bonyolultabbat. nem sikerült...
Úgy tűnik, a kormányzati kommunikáció is gyorsan változik. Néhány napja még kiplakátolták, hogy ne hordj maszkot. Azóta meghalt pár tucat ember. Más a kommunikáció is. Mondjuk a csempe lehullott, a lift nem jár, a tűzoltókészülék a földön, az orvos még felvenni sem tudja a sebészmaszkot. Orbán olyan…..
nincs1itt 2020.04.09 22:17:43
@alöksz róz: már 2 és fél sor sem jön össze? ostoba, magyar ner-jobbágy...
nincs1itt 2020.04.09 22:20:40
@Vitéz Nagyuram: te tényleg fogyatékos vagy! a kórházban fertőződtek meg, mert NEM TESZTELNEK, are not recommended a maszk viselés. tényleg kinek a feladata lenne a tesztelés és a megfelelő védőfelszerelés(legalább a kórházakban) beszerzése és elosztása? ja!!! ami nincs azt nem lehet elosztani.
nincs1itt 2020.04.09 22:22:38
@Vitéz Nagyuram: még az a szerencse, hogy mindent is tudsz...
Ilyen a fideszes közteherviselés. ..
nincs1itt 2020.04.05 15:43:17
@rallus: akkor mesélj még a szín árpádvére, turulsarja magyar termelő vállalkozásokról!!! suzuki? opel(gm), mercedes, audi??? tesco, aldi, lidl??? auchan??? continental, hankook, bosch, zf+tyssen? lear corp?
legalább hazudni megtanulhattál volna a gazdádtól!
nincs1itt 2020.04.06 18:50:32
@Tényelek: jááános, te balfasz magyar(?), látom nem érted... az audi nem kap fizetést havonta, de a dolgozói igen... külföldön, de mo.-on nem. mert ha beszélnél bármilyen nyelven, a magyar is csak akadozva, akkor megtekinthetnéd, hogy mi történik fodbalisztánon kívül. pl. covid19 járvány miatt nem dolgozó munkások, a bérük 60-95%-át megkapják a cégtől és az állam is besegít...
te nem csak a gazdaság világában jársz, kelsz vakon, de bármilyen témában is hülye vagy
eredej a telibebaszott kurva anyádba, ostoba fidesz-tálib....
nincs1itt 2020.04.06 20:25:12
@Tényelek: te kretén! csak mo.-on nem ad fizetést(mert a "remek" törvények megengedik), itt németo.-ban KuG-et fizeti mindegyik cég, minden munkavállalójának. az állam besegít, köcsög, nem kellett egyetlen cégnek sem "tarhálni" és seggetnyalni, ez nem mo.! az állam azért (is) segít, mert olcsóbb mint a munkanélküli segély... könnyebben indul majd újra a cég, ha a szokásos dolgozóival kezdhet.
te ostoba, irigy magyar... lövésed sincs arról, miről ugatsz!
Egy csapásra megoldódna a gazdasági vészhelyzet, ha visszafizetnék a közösbe az ebül szerzett vagyon csak egy kicsi részét is. ..
nincs1itt 2020.04.06 19:48:58
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: mi lenne? megpiszkálták nemstróman és sajátlábonálló vagyonkáját(ezen keresztül a csútirámszeszét)! naná, hogy itt vinnyog az összes. 10 év alatt 2 milliárd dolláros vagyonkát hordtak össze a legyek csak lőrinc barát portájára... most kiderülne, persze nem fog, hogy a libsibolsik csak inasok, ezekhez képest... pedig azok is dolgoztak az "ügyön"...
A tiltakozás hatására egyelőre mégis meghátrál a kormánytöbbség...
nincs1itt 2020.04.01 19:58:16
@Sir Bates dö Hól: smerteti a cikk az utóbbi hetek rendelkezéseit, melyeket orbán hozott. leírja, hogy hétfő délután az országgyűlési képviselők azonnali hatállyal feloldották saját magukat (ez hülye szó de nem jut eszembe jobb). még kérdéses, hogy a következő napokban, hetekben hogyan fog a média állást foglalni az ügyben. azt írják, orbán egyszerűen kihasználja a világjárványt, teljes hatalmat akar, időkorlát nélkül. azt is elmeséli, hogy a korona szó mit is jelent magyarul...az új koronavírus törvény kriminalizálja a rémhír terjesztést, és az eltorzított állításokat, valamint ha valaki kritizálja a kormányt. a kormány az új törvény szerint átveheti mindennemű vállalkozás irányítását, akár a kiadók és szerkesztőségek felettit is. elméletben lehet bírósághoz fordulni ez ellen, de az nagyon homályosan van meghatározva, hogy tul. képpen mit mondhat és irhat a média. mo-n nem több, mint kb. 12 független média létezik (még). az új rendelkezések még ezeket is kicsinálhatják. kormányközeli kommentátorok pár hete próbálják elérni, hogy a kritikus újságírókat letartóztassák. azzal érvelnek, hogy ezek az újságírók nem a nemzet, hanem a vírus oldalán vannak. magyari péter a 444 független hírportáltól azt mondja, hogy a hatóságok radikális beavatkozása a szerkesztőségek tevékenységébe az alapvető megélhetést lehetetlenítheti el még akkor is, hogyha egy bírósági procedúra végén az adott szerkesztőség pert nyer. alig lehet kételkedni benne, hogy a vészhelyzet az egészségügyi krízis után is megmarad. az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy a jobboldali populista kormány minden alkalmat megragad hatalmának bebetonozására. 2015-ben, a migránskrízis miatt életre hívott veszélyhelyzeti állapot a mai napig érvényben van, habár már 2015 év végén alig volt olyan migráns, aki mo. - ra próbált volna jönni. ennek ellenére a migráns probléma mint kulturidegenek a mai napig akut veszélyt jelentenek a hivatalos állítások szerint. még valami: a hivatalos állítások szerint szerint az iráni diákok felelősek abban, hogy a keresztényi mo-n a vírus el tudott terjedni. az orbán - hű parlamenti többség 2010-ben egy olyan médiatörvényt hagyott jóvá, amely a nemzetközi közösség által erősen vitatott és kritizált. habár a végső formájában néhány finomítás történt, a rendelkezés lényege mind a mai napig él. amúgy pedig mo-n minden média felett ellenőrzést gyakorol a média-tanács. de, ez nem ugyanaz, mint németo,-ban a sajtótanács, amely egy demokratikus keretek között létrehívott bizottság, amely önmagát kontrollálja. a magyar médiatanács kizárólag fidesz-közeli tagokból áll, akik pénzbüntetéseket szabhatnak ki. mindazonáltal a kormány használja a reklámokat is, mint nyomás gyakorló eszközt, a baráti médiákat megjutalmazza, a nem kedvelteket bünteti. azokat a vállalkozásokat, melyek a kritikus kiadványokban hirdetnek, nem hivatalosan ugyan, de kizárják a nyílt pályázatokból. ily módon sikerült a hatalomban lévőknek gyakorlatilag majdnem a teljes média-birodalmat megkaparintaniuk. akik még tartani tudják magukat, egy pár on-line portál, pár heti lap, és magazin. a népszabadság, mely az utolsó ellenzéki kézben lévő napilap volt, kénytelen volt 2016-ban bezárni.

kicsit hevenyészett, esetleg kimaradt ez-az, de lényeget hozza...
nincs1itt 2020.04.03 18:08:53
@Sir Bates dö Hól: a dákóromán elmélet alapja megvan?
nincs1itt 2020.04.03 23:00:19
@Tényelek: jááános, mo.-nak 1100 intenzív ágya van, talán 1000 lélegeztető gépe... hazudj még!!!
Kilőtt a vírus Magyarországon, mióta a kormány azt állítja, hogy sikerült lelassítani...
nincs1itt 2020.03.31 19:54:14
@Tényelek: tényleg sok lesz már az ostobaságodból! a bértáblát beszoptad, a végzett tesztek számát beszoptad, mi kell még ahhoz, hogy felfogd: ne írj többet. teljesen felesleges. ostobaságokat firkálsz.
nincs1itt 2020.03.31 19:57:55
@Sir Bates dö Hól: szívesen, a tesztek számát kb naponta 1000-ben határozták meg, de további ezerrel növelik a kapacitást és önkéntes teszt elvégzésére átalakították a közösségi épületeket, pl jégcsarnokot, koncerttermet stb.
nincs1itt 2020.03.31 20:24:22
@Tényelek: fejezd már be!!! ostoba, gyökér fidesz-tálib.