Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiltott Lally

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány hete a Mopedmetal felvonuláson szúrtam ki a kék-fehér mopedet, látszott rajta, hogy nem mai darab, de az is, hogy egyébként hibátlan állapotú. Mikor a tömegben gurultunk végig a városon, próbáltam időnként úgy helyezkedni, hogy fel tudjam mérni, mivel van dolgom. És…..
Annyira régóta van hosszú ötödik (hatodik, hetedik és nyolcadik) az autóinkban, hogy már csak a veteránosok tudják, illetve a nagyon öregek emlékeznek rá, hogy régen minden erősen pörgött, ha a pályatempót valaki tartani akarta vele, még a nagy V8-asok, sorhatosok is, a kisebb…..
Tiltott Lally 2015.07.19 09:37:08
@Komojtalan: Persze, Ezerkecske 110+ utazóval, hehe. Nekem volt, ugye neked is?
Már reggel éreztem, hogy fasza napom lesz, korán felébredtem, fájt a fejem, a hasam, leginkább mindenem, kivéve szempillámat. Imádom ezt, ahogy gondolom minden csaj. Aztán azon gondolkodtam mi lenne, ha még egy pasi is lenne mellettem és így kellene, hogy elviseljen, meg még szexet is…..
Krisztián Sándor videóján hatalmasat mentett valaki a pétervásárai ralin. Tökéletes kontroll, abszolút lényeglátás, villámgyors reflexek (a piros Lada elhaladása után figyeljék!). Ilyet Loeb sem tudna. Maximális tisztelet! // Sikerült ma elkapnom egy nagy tetőt a…..
Tiltott Lally 2015.04.20 18:52:06
A kiérdemesült repülőgép-hordozót atombomba-tesztelésre használták, majd elsüllyesztették. Most kiderült, a víz mélyén is úgy fekszik, mintha várná, hogy felszálljanak róla. Így nézett ki a nukleáris robbantás után Sikerült azonosítani a 2. világháborús USS…..
Tiltott Lally 2015.04.19 17:20:22
@borzimorzi: Mert messze van az usától?

A ruszkik nem cicóztak ennyit Szibériában.
Ha ez a Zoltán által küldött és köszönettel fogadott fotó valódi, akkor a Fardi-Újbest derbi felirat megalkotója tökösebb gyerek, mint John McClane és Borat együtt. Aki egyszerre képes belegázolni a két legagresszívebb fociszurkolói táborba, az tud élni. Rövid ideig, de addig…..
Tiltott Lally 2015.04.13 16:35:17
Úgy kezdődött, hogy szembejött a Cinken egy zsírkrétarajz, és most ott tartok, hogy két órája Orosz Péter hat-nyolc éves totalcaros novelláit olvasom. Nem lehet abbahagyni, de gyorsítósávot rajzolni ehhez a Tempolimit nélküli Autobahnhoz pláne rettentő hálátlan…..
Nem vagyok egy csopperes csávó, és végképp nem vagy az elektromos közlekedés ellensége, de nem hinném, hogy pont a Harley-nak kéne elektromos motorkerékpárt gyártania. Ez az a cég, amely szabadalmakkal védette körbe a 45 fokos V2-es motort, mert csak az mondogatja szépen azt, hogy…..
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja.Direktlink a letöltéshez...
Eljutottunk idáig is, Ponton Dezső a legfőbb bírák ítélőszéke elé került. A Mozaikba. Az öt évre szóló OT-s műszakit ugyanis csak zárt technológiás helyeken mérik, amint ezt tavalyelőtt az okmányirodában megtudtam, amikor épp a zöld Merci papírjait intéztem volna, és…..
Már látom magam előtt a kommenteket: "hőőő, mééé heggeszt má maszk néllkűűű...", "ez a barom, némá, szigszalagot se hord magánál...", "lopja azt a motort a paraszt...?" meg ilyenek. Megírom, van akit szórakoztat, igazából azt is, aki csak hőbörögni jön ide, és ez örömmel…..
Na, ehhez vajon mit szólnának a magyar tinédzserek? Megjegyzendő, a svájciak sem örülnek neki, sőt egyre nagyobb a felhördülés és az elégedetlenség. Ugyanis több svájci város és falu is kijárási tilalmat vezetett be este 10 óra után a 16 éven aluli fiatalok számára. A…..
Külügyér A norvég luxusbörtön 2013.02.26 07:00:00
A norvég Bastoy körülményei inkább egy nyaralásra, mintsem börtönre hajaznak. Nincs szigor, ám mégis a legkevesebb a visszaeső lakói közt. Norvégia csaknem 4000 büntetését töltő elítéltje szinte tényleg csak a szabadságát veszíti el, amikor leültetik. Általában a…..
Belsőség KE-Jetronic szerelés 2013.02.24 06:00:00
- Ezt még berakod, és tutira jó lesz! - biztatott Göbölyös doktor, amikor betettük a vákuumvezérelt gyújtásvezérlőt a Mercibe. A hatás kísérteties volt, kicsit jobb lett, de csak a rámpán sikerült elérni, hogy injektáljon megint. Először csak egy kis torpanás, aztán a…..
Praktikus infó, azoknak a síelőknek, akik azt hitték, megúszhatják a téli gumit, amikor síelni mennek. A hasonlóan gondolkodók kedvéért ugyanis pár európai ország egyszerűen kötelezővé tette a téli abroncsok használatát, véletlenül azok, ahol a legnépszerűbb sítelepek…..
Belsőség Bélapó és az Opel 2013.02.09 11:27:16
Nem túl régen meséltem az Olvasóknak filléres marhaságaim egy részéről, és már akkor is említettem a Magyar Kisipar Szégyene kategóriában induló, fordított Trabant-jellel öntött kerékkupakot. A napokban Muczán Gábor klubelnök is valami hasonlóval jelentkezett, megosztotta…..
Tiltott Lally 2013.02.09 18:22:47
@prokee: Nocsak, milyen sokan vagyunk tudatlanok Trabantilag...Kösz a választ!

A Trabit meg csak az ócsárolja, aki nem értett hozzá. Egy házelőtti, téli gyújtásállítást kívánok nekik!
Jajj,de csúnya! Britis sókár 2013.02.06 08:05:00
Dávid hívta fel figyelmünket erre az ebay-en futó aukcióra, melynek tárgya egy BMW M3. Egyetlen egy dolog hiányzik róla. Az ominózus krómos-indexes M3 tükör. A hirdetés tanúsága szerint erőteljesen ajánlott megtekintésre, valamint felhívja a figyelmünket az eladó, hogy ez egy…..
Tiltott Lally 2013.02.06 19:03:06
Totalcar TV: Ami sosem került képernyőre from OMG Visuals on Vimeo. Nemsokára indul az új szezon, melyben nem lesz kevesebb baki és mellényúlás, mint a legutóbbiban. Íme, ebből lett a műsor. ..
Tiltott Lally 2013.01.27 08:17:36
A Peugeot 806-osról az embernek nem az jut az eszébe, milyen jól állna neki a tuninglökös. Ja, várjunk csak, kinek van meg a 806-os Peugeot? Itt van ni, csak hogy lássuk, milyen is: Forrás: Google-Wikimedia Ha pedig a közvetlen rokonságát nézzük, jobban ismerhetjük a Fiat…..
Tiltott Lally 2013.01.23 16:01:01
Az újévi poszt végén ott váltunk el egymástól, hogy a sikeres futóműállítás után a Hangyász egy kurva hangos, kissé ideges és darabos, de alapvetően vezethető, menetbiztos autónak bizonyult. Aztán jött a csend. Én tüdőbajos lettem átmenetileg, aztán magamra borítottam…..
Tiltott Lally 2013.01.22 22:55:34
@JohnyG: Szerinted hol van a Zsiguliban a tank?:)

Gratula a Hangyászhoz!
Mihályfán az út szélén Én is eladtam a legjobb autómat – úgy tűnik, ez most kezd rossz szokássá válni a szerkesztőségben. Ez is szögletes és piros volt, akár Bandi XR2-es Fiestája. Egy dologban különböztek: a Pandám nem matt és nem volt repedt a motorja. 2004-ben…..
Belsőség Heti merítés 2013.01.13 08:33:09
Pufi a barátom Az állapota nem volt túl szívderítő, de a kiváncsiságból a nálam levő laptopokon megnézegettem, hogy milyen áron mennek. Na találtam is a közelben, magánszemélynél egy 3.3 automatát, kíváncsiságból megnéztem, kipróbáltam. Azonnali szerelem…..
Boldog új évet, pupákok! A Karotta-háztartás halmazati influenzafertőzéstől szenved, így sajnos a szokásos szószátyárságra nem számíthattok, mert nem nagyon látok a láztól. Viszont nagyszerű örömhíreim vannak. Egyrészt elkészült a Hangyász futóműállítás utáni…..
Tiltott Lally 2013.01.11 20:27:11
@Nínó Karotta: Ez már majdnem HangyászPénteknyi karakter volt :)
Az amerikai marketingesek már rég azon dolgoznak, hogy a vagánynak látszó, gördeszkás generációt motorra ültessék, ami többé-kevésbé sikerült is – a Harley-Davidson Sportsterek ismét egyre több fiatal garázsát díszítik. Ennek ellenére a Skateboarder Magazine srácai…..
Tiltott Lally 2013.01.09 21:34:55
@tailor13: Nálam se.
Tiltott Lally 2013.01.10 17:47:16
@é̶̸͜͠r̀͜͡d̷̸͟͠e̴̢͠͏k̨͘͢͠e̶̕͞s̵̷̛: Kapja be a vimeo, azért sem kapcsolom ki az adblockot. Faszomat a vimeoba IS.