Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tejszelet

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap, február 6-án elindult egy gyalogos, tiltakozó menet Miskolcról Budapestre, civilek és borsodi polgármesterek szervezésében ,,Munkát, kenyeret" címmel. A főszervezőt, azt írják, egy barátjának elvesztése indíttatta, aki azért vetett életének véget, mert a munkája…..
Már elnézést, de egész délután ez a kérdés feszíti a gondolataim.Épp egy hete siránkoztam, hogy mennyire kibabrált velem az új felsőoktatási törvény, s bár akkor még nem írtam le, de valahol a tudatalattimban reménykedtem, hogy az ígéretükhöz mérten január 15-ig…..
tejszelet 2012.01.16 19:16:00
@Nightshadow: teljesen egyetértek. a hallgatói hálózat valami nagyra készül, el kell menni, hiszen ez a legutolsó demokratikus lehetőségünk.
Ha kérdezik tőlem, mi szeretnék lenni az egyetem elvégzése után, inkább azt szoktam elmondani, milyen. Olyan, mint a nagymamám: türelmes, empatikus, kitartó, erős igazságérzettel. Mert, hogy mi leszek, sajnos három és fél év után sem letisztázott.2008 telén apám csóválta a…..
Civil Túlkapás Ahol fát... 2012.01.08 14:11:00
Manapság kár magyarázni, mikor hullik a forgács. Nincs is mit magyarázni ezen, hullik. Mi úgy döntöttünk, összeszedjük, formába öntjük és blogot írunk belőle. Persze a forgács is lehet sokféle. Lehet reakció, magyarázat, kiegészítés, hozzászólás, pontosítás, vélemény.…..