Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csorba Anita - inspiraciok.hu

84 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Sziasztok! Rendhagyó videómban most olyan dolgokról számolok be nektek, amik remek ötletnek tűnnek akkor, amikor olvasol róluk valhol, de amikor kipróbálod őket, rájössz, hogy finoman szólva mégsem azok. Például amikor szembe jön ez az ötlet szalagok, dekortapaszok tárolására sokan bizony úgy…..
Sziasztok! A legújabb videóm mellé, amelyben szuper játékot csinálok Pajtásnak, összegyűjtöttem 2 másik videómat is, melyekben megmutatom hogyan csinálhatsz saját kezűleg kutyafekhelyet, illetve egészséges és olcsó jutalomfalatkákat. Egy kis kreativitással vidámabbá teheted kedvenced életét, nem…..
Közeleg a Valentin nap, amit már sokan nagyon várnak. Szerintem ilyenkor nem érdemes költségekbe verni magunkat, hiszen ez a nap nem a pénzről, hanem a szeretetről szól. Mutatok egy szuper ötletet, amit Te is elkészíthetsz párodnak, ezzel feldobva nem csak a nagy napot, hanem az utána következő…..
Arra gondoltam, hogy indítok egy új videós sorozatot youtube csatornámon, ahol tesztelek jó, vagy jónak tűnő ötleteket, amiket a Pinterest-en találok. Első ilyen, ez a világító befőttesüveg volt, nézzétek meg, valóban jól mutat-e, világít-e, vagy sem. Ha van olyan ötlet, amit Pinteresten találtatok,…..
Sziasztok! Ebben a videómban 10 ötletet mutatok meg, amivel karácsonyi hangulatba hozhatod otthonod. Mindegyik ötletet a szemetek láttára meg is valósítom, hogy utána Te már könnyedén elkészíthesd magadnak a látottakat. Egy kis kreativitással mindegyik ötletbe lehet személyes…..
Sziasztok! Ebben a fantasztikus videóban olyan 20 ötletet mutatok, amiket saját kézzel is elkészíthetsz. Felejtsd el azt a tévhitet, hogy egy ajándéknak drágának kell lennie ahhoz, hogy örömet okozzon. Sokkal többet ér egy saját ötlet, egy személyre szóló kedvesség,…..
1 nap alatt rendeztünk be egy étkezőt, a Kika budaörsi áruházában... Reggel kezdtük a kialakítást, és sok apró trükköt fogok bemutatni videómban, amit Te is hasznosíthatsz majd otthonod csinosítása, dekorálása során. Tudod mi az az OMBRE fal? Azt is megmutatjuk, hogyan…..
Rekord teljesítmény, legalább is nekem, hogy 1 nap alatt berendeztem álmaim hálószobáját. Parkettázás, bútorozás, dekorálás, ágyneműhúzás... A-tól Z-ig mindent megcsináltunk, mégpedig úgy, hogy közben egy videón ezt rögzítettük is. Hiszed, nem hiszed, nézd meg videómat!…..
Ez a technika remekül alkalmazható bármilyen alakú, formájú és színű díszpárna készítéséhez! Legyen szó egy kedves bagolyról, vagy akár egy betűpárnáról, mindkettőt egyszerűen kivitelezheted pár száz forintból, fél óra alatt. Ha teljesen újrahasznosítós projektet…..
A téli hónapok különösen kedveznek a kreatív ötletek kivitelezésének, és a lakberendezésnek, hiszen annyi örömöt és jó érzést tud adni, mint nyáron a napsütés. Szóval ideje belevágnod, ha eddig csak az unalmas kanapédon ültél és nézted az egyhangú falaidat! Elindítottam…..
A Valentin nap csak egy jó ürügy arra, hogy ajándékot adj a szerelmednek, de persze ezzel nem kell addig se várnod, ha Ti nem tartjátok ezt az amerikai ünnepet! Legújabb csináld magad videómban bemutatom, hogyan is készíthetsz dekorgumiból különleges 3 dimenziós faliképet. Nem csak…..
Vidám és különleges partidekorációt készíthetsz az esti bulira, ami garantáltan emelni fogja a hangulatot! A lufifűzért készítsd el (még bőven belefér, hiszen csak pár lufi és színes A4-es lapok kellenek jószerivel hozzá), és a megadott időben pedig pukkaszd ki. Így…..
Több, mint 8 éve együtt dolgozom egy ingatlan kezelő (property management) céggel, aminek lényegében az a feladata, hogy bérbeadó ingatlanokat karbantartson, felügyeljen és kiadjon. Én a felújításoknál, és a berendezés kialakításánál segítem a feladatukat. Most egy 3 szobás,…..
Szeretem az ilyen posztokat, amikor különlegességeket mutathatok meg Nektek! Ha nem is kézzel fogható inspirációt tartalmaznak, de álmodozásra adnak lehetőséget, az álmodozás meg pozitív érzéseket generál, a pozitív gondolatok pedig kreatív cselekedetre ösztönözhetnek... és…..
Az átalakítást elnézve ez egy kreatív sziget, de ugyanúgy használható konyhaszigetként is. Ikea Expedit polcos elem kell hozzá, igény szerinti belevaló fiókok, 7 capita láb,  az aljára egy megfelelő méretű rétegelt lemez a merevítés és a lábak miatt, és egy 80cm x 120…..
Álmaim otthona hétről hétre változik, mert mindig beleszeretek egy-egy lélegzetelállító házba, lakásba. A virtuális álmodozásban az a jó, hogy problémamentesen helyt adhatunk aktuális kedvencünknek, és képzeletben azonnal be is költözhetünk, fittyet hányva a csomagolásra.…..
Akár egy régi darabot szeretnénk felfrissíteni, akár olyan szemmel vásárolunk egy új szőnyeget, hogy ezzel a technikával mit tudunk belőle kihozni, jól járunk, mert egy különleges és teljesen egyedi szőnyegünk lesz a végén. Ehhez a kreatív ötlethez szükségünk van egy vastag…..
2 különleges kert átalakítást mutatok be, mindkettőben az tetszett, hogy teljesen átlagos, középszerű kertből, közepes költségvetéssel álomkert született. Teljesen eltérő stílusú dolgot fogtok látni, nekem mindkettő nagyon bejön, bármennyire is különbözőek. Ha a külső…..
A világ visszatükröződik ránk, és ebben az esetben ez a mondás minden kétséget kizárólag igaz... A tükör tágítja a teret, mozgalmassá varázsolja az enteriőrt, remek dekoráció a falon, bútoron, lámpán, ajtón, asztalon...hol nem?  Nézzétek meg tükörrel díszített…..
Erre a bejegyzésemre lehet sokan sok kérdőjellel fognak nézni, mert első nekifutásra (talán másodikra is) nehéz meglátni benne az összhangot, a szépséget, és a kifinomultságot. Remélem ennek ellenére sikerülni fog valakinek, mert én máris ott szeretnék lenni!  Adok egy…..
Hétvégére és a kerti szezonra készülődve, hoztam Nektek fantasztikus kerti inspirációkat. Ha kert tervezés előtt állsz, vagy csak egyszerűen szeretsz álmodozni, garantálom, hogy fogsz kedvedre valót találni. 23 fantasztikusan szép, rendezett kert ötletet találsz ma nálam,…..
Tényleg nem egyszerű stílusos és elfogadható áru benti kutyaházat találni kedvencünk számára. Alex egy ilyen kétfiókos ikea malm éjjeliszekrényből (tudtátok hogy kapható új színekben is? a kék és a padlizsán lila szerűség is nagyon különleges...) készített egy…..
Sarah Turner tényleg plasztik kólás palackokból készít virágzóan szép csillárokat, állólámpákat, díszeket. Éles sniccerrel szétvagdossa a műanyagtartályt kidobás  helyett, majd visszahajlítgatja, ily módon kúp alakú virágokat formáz belőle. Végül a virágokat, ha…..
Hétvégére egy csinos, modern, házilag elkészíthető barkács projektet hoztam, ami engem teljesen levett a lábamról. Kell hozzá egy zacskó készbeton, egy vödör, egy kis víz, 3 farúd, és ha a lábát még be is szeretnénk mártani, akkor egy doboz festékre is szükségünk lesz.…..
Raklaphoz olcsón, vagy akár ingyen is hozzá lehet jutni, közben újra is hasznosítunk, és fából van... Röviden összefoglalva talán ezért is olyan kedveltek ezek a raklapos ötletek. Már korábban is sokat foglalkoztam a témával, mindig pozitív visszajelzéseket kaptam, így folytatom…..