Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pinkfloyd

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Az ülőfelület elvesztette tartását, a töltetanyag elvékonyodott. Ez okozza a huzat gyűrődését. A minőségellenőr megvizsgálta az áruházban kiállított darabot, amelyen hasonló elváltozások figyelhetők meg" - igen, oké, de talán egy 2 személyes háztartásban szolgáló kanapénak 1 év használat után nem…..
pinkfloyd 2019.05.07 13:57:36
@Dr.Démonmac1: Ez volt az első gondolatom, de nem mertem leírni, mert a végén még engem is beperel. Elvált, valószínű szeret enni. Evés közben meg fészkelődik is. Ezt nem bírja ki még egy kanapé sem.
Az idei Baselworld, azaz a legnagyobb luxusóra-kiállítás egyik szenzációja a Rolex új Sea-Dwellerre volt, amely a Yellow Rolesor nevet kapta...
A miniszterelnök idén elmondott évértékelőjének mind külső körülményeiből, mind tartalmi állításaiból és a megfogalmazott víziókból egyaránt levonhatjuk a konzekvenciát: Orbán Viktor végképp elveszítette a kapcsolatot a valósággal, maradék híveivel egyetemben sajátos álomvilágban él, ami…..
Soha nem tört még ki ekkora vita a miniszterelnök fasírtjáról, miközben csak azt nem vesszük észre, hogy valójában annyi történt, hogy a miniszterelnök kommstábja nem ismeri a magyar valóságot. Ha ismerné, nem botlott volna el a Gundel-névben...
Kinek rossz a szomszédja, annak sok a gondja. A népi bölcsességben rejlő igazságot valószínűleg mindenki megerősíti, aki nem a Hortobágy vagy egy erdő közepén lakik magányosan, hanem a véletlen sorsolta embertársakkal körülvéve, tőlük legjobb esetben is max. egy kerítéssel elválasztva. Bár egy…..
pinkfloyd 2018.10.08 12:59:02
@Navarone: Hagyjanak engem nyugodtan élni, én nem bántom a dohányosokat azzal, hogy nem füstölök! De elvárom tőlük, hogy tiszta levegőt szívhassak!
Immár két napja hivatalosan is tél van - a mögöttünk hagyott ősz minden volt, csak forró nem. Pedig Orbán és sleppje nyáron még polgárháborúval riogatott...
pinkfloyd 2017.12.04 09:02:12
@schlumbergerna: Ha jól emlékszem, neki nem sikerült.
Az elmúlt 12 évben 23 alkalommal tettem meg nagy busszal a Budapestet egy francia sítereppel összekötő 16-22 órás útvonalat, és ez alatt az idő alatt kitanultam néhány olyan praktikát, amik nem csak elviselhetővé teszik a hosszú utat, de hiszitek vagy nem, évről évre rendesen várom azt. És nem csak…..
pinkfloyd 2017.09.29 09:34:18
@Ezüstliliom: Az iróniát még véletlen sem ismered! Tudod a síelés a mindenem, lassan 47 éve profi módon űzöm, hegyimentő is voltam. Eleinte autóval mentünk, de sokkal rosszabbul jöttünk ki, és volt pár kellemetlen élményünk. Utálom a hosszú buszos utat, de az ottani élményért kibírom és elviselem az ilyen hisztis tyúkokat, mint Te vagy.
Nem vagyok pénzügyi szakértő, ezt szögezzük le a legelején, sőt, távol áll tőlem a számok világa. Azonban a büdzsénk kezelése a mindennapjaink része, hiszen vásárlunk, fogyasztunk, dolgozunk. Íme egy kis szösszenet arról, hogy mit állapítottam meg a pénzről zöldfülű pénzkeresőként. Kezdetben…..
Az MTVA nem egy következetes cég, ezt eddig is tudtuk, a Blikk mai híre viszont erre is rátesz egy lapáttal: állítólag pár órával Jakupcsek Gabriella tavalyi kirúgása után a közmédiánál valaki meggondolta magát, és jelezte a műsorvezetőnek, hogy visszavennék. Jakupcsek Gabriella kirúgása emlékezetes…..
pinkfloyd 2016.02.19 09:29:53
@carp3tm0nster: Az értelmi szinteddel te még oda való sem vagy!
Nem egyszer kapom meg azt a kritikát, hogy nem átlagos nőket, hanem "túl vékony" nőket mutatok a blogon, mint ideális női alak megtestesítőjeként. A 30 év körüli nőket fogom most egy kicsit jobban bemutatni, hogy tényleg a valódi képet kapjuk, mit is jelent vagy hogyan néz ki egy átlagos 30 év…..
pinkfloyd 2016.02.15 08:52:17
@sonnika79: Zsíros, gusztustalan hasa van! Nem túlsúlyos, csak kövér!
Ha hiszik, ha nem, Tímár Péter három év múlva hetven éves lesz. Már építészeti egyetemistaként fényképezett, képei kiállításokon szerepeltek. Előbb fotókollázsokat, szekvenciákat, képelemek ismétléséből, variálásából születő új képminőségekkel, kézzel…..
Vitray Tamás a Borsban szólt be egykori mentoráltjának, akivel, ha minden igaz, 2008-ban vesztek össze valami piszlicsáré ügyön (valamelyikük kihagyta a másikat valami műsorból, vagy mittudomén), és azóta sem nagyon beszélnek egymással. A Bors egy gálán kapta el az 57 éve…..
Mikor máskor lett volna technikai problémája szegény AXN-nek, mint tegnap este, amikor a Csillagok háborúját adták a tévében (a saga első három részével nagyon izmos, 10 százalék környéki közönségarányt produkáltak)? A csatorna Facebook oldalának tanúsága szerint a Digi, a…..
pinkfloyd 2015.10.12 08:27:54
Pingjiang megyében, Közép-Kína Hunan tartományában a Shiniuzhai Nemzeti Geológiai Parkban ma megnyitották azt az üvegpadlósra átalakított függőhidat, amelynek régi fapadlózatát cserélték le így egy sokkal "izgalmasabb" anyagra. A szerkezet 300 méter hosszú és 180 méter…..
pinkfloyd 2015.09.25 10:14:21
A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást rendelt el ismeretlen tettes ellen a 07010/2605/2015. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt. A nyomozás adatai alapján két férfi 2015. augusztus 3-án este a Fejér Megyei Szent György…..
Október 1-én kezdetét veszi az idei League of Legends világbajnokság, mi pedig összeszedtük 10 pontban, miért lesz érdemes idén (is) mindenképpen nézni a meccseket!  1. A legenda visszatér Lee "Faker" Sang-hyeok, a világ legjobb és leghíresebb játékosa 2013-ban, mindössze 17…..
Most kivételesen nem főzünk sört mint az a blogtól megszokhattátok. Nem is a kézműves vonalat figyeljük. Következik egy hevenyészett sörteszt a nagyüzemi sörök világából. Pár hete összegyűltünk házi sörfőzők egy kempingben, hogy egymás söreit kóstolgassuk. Egy barátunk…..
Szívbe markoló sorok a Zoltán lelkében kelt fájdalomról, melyet a Hungerit megújult receptje alapján készülő pulykamelle keltett. Isten veled Valdor-íz, te drága! Miért kellett elQrni a Valdor sajttal töltött pulykamell ízét? Tisztelt Valdor! Családom nagyon szereti a…..
Szegény Zoltánnal nagyon együtt tudok érezni. Ott van az a kis aranyszínű dundi csomag, kelleti magát ezerrel, az ember rákészül, előrehajol, hogy a kis csokigirlandos tetejét leharapva ne locsolja a ruhájára a fincsi alkoholt, mert mindkettőért kár lenne - és akkor nem jön…..
Az alsóbbrendű, közértekben/drogériákban kapható hajszínező termékek használata biztos kudarcra van ítélve, amint erről naiv blogger is meggyőződhetett, bár neki fodrász végzettsége miatt tudnia kellett volna. A L'oreal extrém platina hajfesktéke a kép bal oldalán látható…..
A túlárazott divatmárka első nemzetközi raktárkészletpucoló akcióját Magyarországon tesztelték, de nem volt eredményes, mert akkora volt a forgalom, hogy behalt a szerver. 30 másodperc alatt kellett az oldalukon vásárolni, és az első 800 vevő ingyen megkapta volna a cuccot. Az…..
Azt mondják, hogy már létezik torkos csütörtök fagyiból is, úgyhogy naiv érdeklődő rákérdezett az eseményre egy halásztelki cukrászdában. Az egyszavas válasz helyett érkezett körmönfont levelet kioktatásnak értékelte, úgyhogy tovább mélyült közöttük a kommunikációs…..