Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elszabadult Hajóágyú Produkció

29 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ELNÖK, JELENTKEZZ! A hét döntős 2012.03.09 14:14:00
Pikó András  Pikó András vagyok, újságíró és négy gyerek édesapja. Budapesten 18 éve lakom, azelőtt Szegeden, illetve szülővárosomban, Gyulán éltem, ott is érettségiztem a város patinás, Erkel Ferencről elnevezett gimnáziumában. 1982-től a JATE Bölcsészkarán…..
Tegnap este izgalmas, fordulatos és némiképp utópisztikus játék keretében megválasztottuk az Alternatív Köztársasági Elnököt. A győztes DopeMan Papa lett. A gengszterrapper ezúttal legjobb modorát vette elő, csak egyszer mondta ki azt, hogy baszdmeg. A játék valódi tétje, azaz…..
Szavazzatok! Az első körre itt tudjátok leadni a szavazatotokat: https://www.facebook.com/sajtoszabadsagert/posts/410389842311480 Az első szavazási kör lezárult. Hamarosan publikáljuk a második kör szavazását.Szavazzatok a második körben is!…..
 Alternatív Elnökválasztási döntö: 7 jelölt versenye ma este 7-től a Merlin Színházban!   Élőben közvetítjük az interneten, a közvetítést a Milla facebook oldalán tesszük elérhetővé a döntő kezdetekor, szavazógép ugyanitt a döntő ideje…..
Alternatív Elnökválasztási döntö: 7 jelölt versenye MA este 7-től a Merlin Színházban! Élőben közvetítjük az interneten, a közvetítést a Milla facebook oldalán tesszük elérhetővé a döntő kezdetekor, szavazógép ugyanitt a döntő ideje alatt. Hét…..
Magyarországon a családi háttér determinálja a gyerekek iskolai előmenetelét: az iskola hozzáadott értéke nulla. Molnár Lajos - pedagógus szakértő, a Hálózat a Tanszabadságért alapító tagja  Alternatív Elnökválasztási döntö: 7 jelölt versenye MA este 7-től a…..
A hajléktalan büdös, részeg és szakállas. Szigeti Adrienn, a Város Mindenkié aktivistája józan és iskolázott, ha ő lenne az elnök, megszűnne a sztereotípia és nem lenne üres lakás.    Alternatív Elnökválasztási döntö március 8-án csütörtökön este 7-től…..
Mártonyi Zoltán ragaszkodott hozzá, hogy portréját maga készíthesse el. Bár személyéről nem tudtunk meg többet, az körvonalazódni látszik, hogy elkötelezett kapitalista, aki a profit és a társadalmi hasznosság egyensúlyára törekszik.    Alternatív…..
Szelim az Alternatív Elnökválasztás mintamókusa: fiatal, jóképű és okos. Hogy félvérként hogyan lesz képes a nemzet egységét képviselni, kiderül március nyolcadikán, este hét órakor, a Merlin Színházban! Gyere el te is, vegyél részt, szavazz!    Alternatív…..
  A döntő: 2012. március 8. csütörtök este 7 óra - ÁLOMFŐVÁLASZTÁS  a Merlin Színházban   A döntősök között * A Város Mindenkié csoport aktivistája: Szigeti Adrienn     * A hatodik helyezettként továbbjutó Bán Zsófia a tegnapi nap…..
  2012. március 8. csütörtök este 7 óra   az Alternatív Köztársasági Elnökválasztás döntője: ÁLOMFŐVÁLASZTÁS a Merlin Színházban   Cím: 1052 Budapest, Gerlóczy utca 4. Az Alternatív Köztársasági Elnök (AKE) választásának első fordulójában 50 jelölt…..
 A Milla által 2011. október 23-án bejelentett Alternatív Köztársasági Elnökválasztás első fordulója tegnap éjfélkor lezárult. A facebook-on zajló szavazás során a 7 legtöbb szavazatot kapó jelölt jutott tovább a második fordulóba.Köszönjük mind az 50 jelöltnek a…..
  Eltelt egy hét. Egy nagy szakasz - jelesül az Alternatív Köztársasági Elnökválasztás elődöntője - ma lezárul. Már ötezer felett jár a leadott szavazatok száma! És, ahogy várni lehetett, most válik a játék igazán izgalmassá. A második fordulóba hét jelölt jut…..
  A csapból is ez folyik: nincs alternatíva. Nincs alternatívája Orbánnak és Gyurcsánynak, nincs alternatívája a kormánynak és az ellenzéknek. Nincs alternatívája az eliteknek - egyiknek se, nincs alternatívája a parlamentáris demokráciának, a képviseleti rendszernek, nincs…..
ELNÖK, JELENTKEZZ! Szavazás indul 2012.02.06 07:24:00
 A szavazógép a facebook-on van:   KLIKK  IDE! Örömmel jelentjük, van itt 50 FÜGGETLEN JELÖLT. Nem parlamenti választásokra jelentkeztek. Nem hatalmat akarnak. Nem egy párt hírnevét kívánják öregbíteni. Nem is karizmatikus vezérüknek szeretnének…..
Elszabadult Hajóágyú Produkció 2012.02.06 16:59:16
A szavazás hétfőn kezdődik! Előttetek a hétvége, hogy megismerkedjetek a jelöltekkel, íme az 50 beérkezett videopályázat: hosszúkarú platánfa - Molnár Péter tolmácsolásában Madarász Csaba…..
Elszabadult Hajóágyú Produkció 2012.01.21 15:12:11
@harcimacska: felkerült, köszönjük. :-)
Elszabadult Hajóágyú Produkció 2012.01.22 18:52:22
@viclondonban: Most. :-)

Kedves jelentkezők, türelmeteket kérjük, minden beküldött anyag sorra kerül, a szavazás egyszerre fog indulni.
  Nagyon köszönjük a beérkezett videókat, az utolsó napi lelkesedésetek minden várakozásunkat felülmúlta. A jelentkezés ugyan lezárult, de most van csak igazán szükség az aktivitásotokra.A szavazást nem ma, hanem hétfőn indítjuk, mert a beérkezett pályázatok…..
  Azok számára, akik őrzik az utolsó pillanatra hagyás ősi magyar hagyományát, a Milla nyílt napot tart a Sirályban (Budapest, VI. Király u. 50.) a jelentkezés utolsó napján, február 2-án csütörtökön délután 4 és este 8 között: Elkészítjük, és feltöltjük…..
  A jelentkezési határidő napján, február 2-án csütörtökön Alternatív Elnökválasztási Nyílt Napot tartunk a Sirályban (Budapest, VI. Király u. 50.): a Milla stábja délután 4 és este 8 között bárkinek felveszi, és még aznap publikálja a videoját. Vegyél részt…..
A Milla, ahogy eddig is, ezután is támogatni fog minden olyan kezdeményezést, ami a civilek tiltakozását szolgálja. De tiltakozni kevés. Ha nincsenek felelős állampolgárok, akik nem csak a nemtetszésüket, de az elvárásaikat is képesek megfogalmazni, akkor semmi sem fog változni.…..
  Sokan nem értik, hogy mi a bánatot is akar a Milla az Alternatív Köztársasági Elnök kampányával. Nem csoda. Mindenki az elmúlt napok mozgalomalapítási, ellenzéki összefogási és tömegtüntetési lázában ég. A Milla, ahogy eddig is, ezután is támogatni fog minden…..
  Küldjétek be az 1 perces vágatlan portrévideóitokat! Kezdjétek azzal a félmondattal, hogy: "Ha én elnök lennék..." - és mondjátok el, mit tennétek, mit szeretnétek, mi a ti ügyetek! Mutasd meg, hogy van hangod, szavad, arcod! Mondd el, hogy neked mi a fontos, és…..
Az óév végére, az újév elejére az országban óriásivá nőtt az elégedetlenség. Civil szervezetek és politikai pártok tucatjai egységfrontot alkotnak. Mindennaposakká váltak a tüntetések, nincs nap új tiltakozás, aláírásgyűjtés, demonstráció, útlezárás, felhívás,…..
Október 23-án bejelentettük, még az óévben elindítottuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert VAN alternatíva. Jelölnéd magad? További infókat itt találsz!..
Október 23-án bejelentettük, még az óévben elindítottuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert VAN alternatíva. Boldog új évet kívánunk Mester Dórával! Jelölnéd magad? További infókat itt találsz!..