Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[Imhotep]

27 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egész a mai napig bíztam az Aliens - Colonial Marinesben, de lassan én is kifogyok a mentségekből. Történt ugyanis, hogy a játék indulása nem csak döcögősen indul, hanem kifejezetten botrányosnak mondható. Az alábbi videóban mindenki megtekintheti a különbséget a tavaly év…..
Nem tudtuk eldönteni, hogy vasárnapi videó, vagy zenesarok legyen, ezért mindkettő lett :) ..
csigafasz.blog.hu Best of 2012! 2013.01.11 10:21:40
Helló mindenkinek! Mivel ma 2013-at írunk és remélhetőleg mindenki maga mögött hagyta már az elmúlt esztendőt, ezért bátorkodtam összeszedni nektek egy kis videócsokrot a tavalyi év győzteseiről.Egyből kezdeném is a PC-s táborral ahol versenyben volt az Assassin's Creed III…..
[Imhotep] 2013.01.16 17:22:47
Nos, bármennyire is fikáztam az elején a Mass Effect 3. részét, de így az Extended cut dlc-vel azért befogták némileg a pofámat :) Bár még így sem ütötte meg a második rész színvonalát, de ettől eltekintve én a Mass Effect 3-nak adnám a koronát 2012-ben.
Egyébként van igazság ami Assassin's Creed 3at illeti, mert sztem is nagyon fasza lett, legalább is amit eddig játszottam vele. Kár hogy beértem Bostonba aztán leesett az fpsem 20ra, így aztán abbahagytam inkább. A legjobb Assassin's Creed címet azért megkapja tőlem így is. Black Ops 2 egy rakás fostaliga, már elnézést a kifejezésért, az új Medal of Honortól úgyszintén nem estem hanyatt. De úgy egyáltalán, ki a faxom kiváncsi már ezekre a modern warfare klónokra. A könyökömön jön már ki ez a stílus :S Aztán történt valami más említésre méltó idén? Esetleg még az új Ufo játék, de valahogy engem annyira nem győzött meg, én inkább egy Gorky 17 remake-nek örültem volna marhára. Közben beugrott még egy páciens, Hitman Absolution. Ezt a gémet vártam már mint a messiást, aztán kipróbáltam, és hát, kicsit átverve érzem magam. Azt hittem hogy ebben a részben szabadabb játékteret kapunk. Ha nem is egy Assassins creed méretűt, de egy Batman Arkham City szerűt legalább. Mikor a második pályán betértem Chinatown-ba, aztán ez kimerült egy olyan 15 négyzetméteres térből akkor kicsit kiborult a bili. EZ Chinatown?? Na nee.. De más problémáim is voltak a játékkal, pl az tök szép és jó hogy a játékosra bízzák hogy csendesen avagy szanaszét lövöldözve haladjon a pályán, DE számomra ez tönkretette az egész settenkedős feelinget, hogy gyak. semmi következménye nincs annak ha vandál módjára haladsz. Mivel így jóval egyszerűbb ezért inkább szétdaráltam mindenkit :) de ez akkor már hol Hitman? Bár van egy sajátos hangulata, meg a grafika sztem baszottjó lett, zenék is ott vannak, de nem érdemli meg tőlem hogy a legjobbnak tituláljam 2012ben, mivel azért több sebből vérzik.
Én azt mondom gyerekek, igenis tagadjuk, hogy a világvége közeledik. Ha tévedünk, úgysem tud majd érte senki felelősségre vonni :D   Na de komoly(abb)ra fordítva a szót: ugye egyik kedves olvasónk se hiszi el azt a sok maszlagot, amit összehordanak. Aki esetleg igen, az kurva…..
Ha valaki esetleg most tért volna vissza a Vénuszról, annak eláruljuk, hogy már több, mint egy hete egy dologtól hangos az internet: A Disney megvette a Lucasfilm-et, LucasArts-ot, Skywalker Sound-ot, és még ki tudja mit, és ezzel a Star Wars franchise jogai ez ölükbe pottyantak. Ennek…..
A héten szabin voltam, gondoltam kihasználom az időt a rendszer újratelepítésre. Nos, ez tegnap meg is történt. A gondom csak akkor kezdődött ezzel a szarral (Tűzróka) mikor is nem volt hajlandó a lapfüleket alulra helyezni. De még csak az opció is eltűnt amivel egy kattintással…..
Sziasztok kedves olvasók, sajnos ritkán érek rá tartalmas *behúzom a fülem-fitymám, mert hallom csigafasz urat ordítani, hogy nem hogy tartalmas... semmilyen posztot nem írok nektek mostanában! Őszintén szégyellem is magam ez miatt, de hát a rendszergazdák élete nem csak játék és…..
[Imhotep] 2012.08.19 16:16:39
Ne hagyd magad ad31n, nem lesz ez rossz konfig, veszel bele egy vidikártyát aztán kb rendben is van. Amúgy meg 8 giga ram mitől lenne kevés, kedves exöszájzbuuk? Én kettővel is vígan elvagyok. Még nem volt olyan game ami kifogyott volna a ramból vagy amiatt görcsölt volna. Jó persze én csak 1440*900-at tudok felbontásban, de minden játékot max beállítással szoktam tolni. Az ilyen 8 giga ram feletti kb a tudatlan, menőmanó csávóknak való akik csak azért basszák tele a gépet hogy elmondhassák hogy nekik bezony mennyi ram van a gépben. Kihasználni az életben nem fogja az átlag júzer.

A játékteszt meg sztem pont hogy ilyesmi konfignál kezd érdekes lenni. Most ki kiváncsi arra hogy egy félmillás atom gépen hogyan futnak a játékok, nyilván jól. Engem személy szerint jobban érdekel hogy egy átlag konfig mire képes. Külön kiváncsi vagyok hogy ez a cpu-ba integrált graf vezérlő mire lesz elég. Szóval én várom azt a tesztet, azért ha lehet valami újnak mondható játékot is bedobhatnál a tesztbe majd. Egy Metro 2033 vagy Crysis 2 sztem megfelelő tesztalany lehetne.

Egy javaslat vidiártya ügyben. A physx-et kb szard le magasról, annyit nem ér az egész. Viszont ettől függetlenül mindenképp nvidiát javaslom. Több szempontól is, de nem részletezném most, csak pár apróságot említenék meg. Pl sokkal kevesebb gondod lesz a játékokkal, gondolok itt elsősorban a driverekre. Kb minden második játékhoz új drivert kell pakolni. Mer valamit nem szeret a kártya, hibásan jelenít meg dolgokat stb.. de erről olvashatsz folyamatosan fórumokon is. Nem is igazán értem a fikázódást mikor az ember olvassa a kommenteket hogy "má megin nvidiára van optimalizálva" Kéremszépen akkor miért nem vettél geforce-ot te ostoba? Mintha drágább lenne. Mindig vannak az nvidiának slágerkártyái amik ár/érték arányba nagyon jók. Én pl tavaly vettem 40ezerért egy ilyent:
www.asus.hu/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX460_DirectCUG2DI1GD5/ Szerintem ez még ma is egy jó kártya. Ami még szintén slágerkártya az a GTX560Ti. Olyan 45ért már be lehet szerezni néhány helyen. Az ATI, vagyis már AMD vonalat annyira nem követem mióta egyszer vettem egyet, aztán csak a nyűg volt vele, 2 hónap után visszacseréltem egy nvidiára.
Bizonyítandó hogy nem tűntem el teljesen a kibertérben megosztom veletek eme zseniális játék, Death Strikes trailerének második felvonását. Bár a video nem a legfrissebb, ettől függetlenül hozza a szokásos színvonalat. Íme a szóban forgó előzetes: Egye fene,…..
A múltkori Hasselhoff féle bohóckodás elindított valamit nálam, azóta végigjártam a hozzá hasonló borzadályok rögös ösvényeit, ebből mutatnám be most a nagy sikernek örvendő Pókember reboot film kapcsán, hogy is képzelték el ezt az egész ugri-bugri póki szuperhősdit…..
Az alábbi zseniális borzalmat The Great Destroyer nevű kommentelőnknek köszönhetitek. Az ő kedvéért direkt olyan verziót kerestem, ahol odavágták a Hoff bohóckodása alá John Williams zseniális dallamait is. Az Erő van ezzel :)…..
csigafasz.blog.hu Hitman Absolution 2012.07.09 19:53:00
Ki ne ismerné kedvenc 47-es ügynökünket, aki lassacskán visszatér közénk egy meglehetősen ígéretesnek ígérkező epizóddal. Erről gyűjtöttem csokorba pár trailerecskét. Nézzétek, ámuljatok :) Itt éppen ilyen bőrszerkós apácákkal szórakozik vonalkódos…..
Akarod, hogy a faszbúkos e-mail címed legyen az alapértelmezett a közösségi oldalon? Nem? Basznak rá arra, hogy te mit akarsz, elvégre nyavajás kis user vagy és ingyé használod az oldalt... Két új változást is bevezetett a népszerű közösségi oldal, amelyről nem tájékoztatta…..
..
[Imhotep] 2012.06.21 16:09:36
@Celtic: Jaham, megnézlek egy 12 óra sori meló után :P Nem 10 percet kell ám egy műszakban dolgozni. A fenti megnyilvánulásod után kb ennél többet nem is várnék tőled. Sok ilyen szájkaratést ismerek akik 1 hét után 1 hónap táppénzre mennek, mer sajna nem bírják a kiképzést :S Nálunk is ott van a nagy IT részleg, de hadd ne mondjak inkább semmit. Úgy kell rájuk vadászni, vagy az ebédlőben kávézgatnak, vagy a fene tudja sokszor honnan kerülnek elő. Aztán inkább magam elhárítom a problémát, ennyire én is értek hozzá, faxom vár ezekre a semmirekellőkre :P
[Imhotep] 2012.06.21 16:41:20
@Celtic: Hehe, látom jó elbeszélgettél magaddal :) Persze én nem állítom hogy olyan behatóan ismerem a munkaköri feladataidat. Ettől függetlenül továbbra sem sikerült velünk elhitetned hogy el tudnál végezni egy sori melót. Pláne így a Wowos identitásodból kiindulva.
Ahogy DJ Yano énekelte a '90-es években: véget ért egy fejezet. Lecseréltem a jó(?) öreg Pentium 4-esemet, amit vagy 10 éven keresztül toldoztam foltoztam. Kezdtem egy ECS Elitegroup alaplappal, 2.2Ghz-es Celeronnal és 2x128MB SD RAM-okkal. Az alaplap érdekessége volt, hogy 2 SD és 2…..
Hadd szögezzem le az elején: azért nem olyan örülten epikus az a győzelem (a cím inkább válasz Imhotep uraság hasonló, eléggé negatív hangulatú szösszenetére. A különbség kettőnk között csupán annyi, hogy én tudom is, miről beszélek:P) Szóval a Diablo III jött, látott,…..
[Imhotep] 2012.06.06 21:45:17
@DeadMan: Nézd, szerintem lehet ítélkezni ennyi játékidőből is, egy hack & slash esetében. Hiszen ugyanaz megy egész végig. De felvázolom neked egy sorozatos hasonlattal. Ha például megnézed az első pár rész Spartacus-t, abból számodra nem derül ki hogy érdemesnek tartod a továbbnézésre vagy sem? Szerintem simán el lehet dönteni. Itt dettó ugyanez a szitu. Persze nem egy végítéletre kell gondolni. Inkább amolyan tapasztalatok a guest passal. Meg óva intés mindenkinek hogy a 15 ezer forint felesleges kicsengetése előtt azért tájékozódjon, mielőtt anyagi csődbe sodorja magát :)
Zenékkel kapcsolatosan meg , nem tudom, de pl amit linkeltél, végül is nem is lenne baj vele, bár hanyatt nem estem tőle, de nem tartom túl diablósnak. Inkább, ahogy te is fogalmaztál már korábban, kapott egy kis Starcraftos beütésű fennkölt stílust. Ami számomra annyira nem bejövős a diablóhoz. Javaslom újra a Diablo 2es zenesarok postomat, aztán hallgasd újra a zenéket, mert azok a DIABLO-sak :) Amúgy csak nekem tűnt fel hogy szegény Tyrael is új szinkront kapott? Legalább is az átvezető videókban más a hangja mint a második részben. Nem kukacoskodom de nekem az is jobban tetszett a 2. részben. A végére csak annyit hogy az tény hogy többet toltál dio 3al mint én. Viszont akkor is képmutató kijelentés volt hogy én nem tudom miről beszélek, csak te. Hát ez érdekes... de ezt feljebb már kifejtettem.
[Imhotep] 2012.06.07 19:06:10
@DeadMan: Vagy...akár ide passzol is bátyám mondása: "Nem rossz, de a jótól messze van" :) Amúgy tovább tetőzhette nálam nemtetszésemet hogy jelenleg talán legkevésbé vagyok hack & slash-ra rákattanva. Még ha itt a stílus koronázatlan királyának folytatásáról volt is szó. Talán az évek óta haldokló műfaj semmitmondósága tehetett erről, nem tudom. Lehet egy 2007-2008 környékén még én is más véleménnyel lettem volna róla. Csak hát évek óta semmi nem jelent meg ebben a stílusban, aztán már lemondtam az egészről. Mert bármennyire is jó lett egy Titan Quest, de valahogy nem éreztem hogy betöltötte volna azt az űrt amit a második rész lerakása után éreztem. Ha leginkább hasonlítani kéne a helyzetet akkor a Duke Nukem Foreverhez tudnám, vagy a még meg sem jelent Half-Life 2 EP3 hoz. Nah abból a játékból sem tudom hogy valaha lesz bármi érdemi folytatás. De úgy érzem ha kiadják valamikor, már késő lesz..
Persze még csak normal szinten. Egyébként megragadnám a pillanatot, hogy megemlékezzek derék Ad31n kollegánk öregedéséről: ismét egy évvel közelebb került a pokoli adminátorok nyugdíjas klubjához. Na de gondolom ez senkit se igazán érdekel, úgyhogy maradjunk a tárgynál…..
[Imhotep] 2012.06.04 20:30:02
@DeadMan: Az a baj hogy még jó lövöldének se mondanám ezt a Max Payne névvel eladott "játékot" Egy Stranglehold esküszöm jobb játék, főként az akció részeket tekintve. Több a környezettel való interakció is. De továbbmegyek, annyira gagyi sok helyen, mert egy nyomorult ugrás funkciót nem építettek a játékba, hogy ha valami magasabb platformra akarsz ugrani akkor azt is ilyen bullet timeos vetődéssel tudod csak kivitelezni. Mondanom se kell hogy mennyire kiábrándító :S
A minap volt szerencsém kipróbálni a Diablo 3-at, egyik cimborám által adott Guest passnak köszönhetően. Nos ezzel kapcsolatosan fejteném ki mélységes csalódottságomat, a játékot illetően.Az első döbbenet már a megjelenés előtt történt, az official trailer-el kapcsolatosan.…..
[Imhotep] 2012.06.02 12:19:54
@DeadMan: Hmm, szerintem meg pont az a felháborító hogy ennyivel a megjelenés után még mindig ilyen problémákkal küzködik a játék, ami szerintem borzalom. Szinte mindennap olvastam olyan kommentek egész garmadáját ahol sajnos ilyen olyan error kódokra, meg bossoknál kibaszkodásokra panaszkodnak. És ez nem 2 hetes infó, hanem mondjuk tegnapi, meg tegnapelőtti, meg azelőtti stb.. De mondom mai napig fenn állnak ezek a problémák. Úgy néz ki te akkor a szerencsés százaléka estél bele. Ettől a probléma viszont továbbra is fennáll. Múltkor pl pont vasárnap du 2-6-íg nem nagyon akaródzott beléptetni error 33-ra hivatkozva. Aztán mikor játszana az ember ha nem hétvégén, akkor van egy kis szabadidőm.
[Imhotep] 2012.06.03 20:17:00
@mizrolist: Az a vicc hogy sajnos manapság nagyon ritka az ilyen. De ha nagyon példa kell ott a második Diablo rész. Bugmentes játék tisztában vagyok vele hogy nem létezik. De azért túlzás amit a blizzard művel. Na mindegy, aztán szerintem van élet a Diablo 3-on kívül is. Ettől még én simán végigtoltam múlt hétvégén az Alan Waket, végre valahára :) Talán majd ha kijött egy Lord of Destruction szintű kieglemez, amiben betömik végre a pofámat, talán megvételezzük a játékot. A Dio 2 is igazából szerintem akkor teljesedett ki úgy istenesen.
[Imhotep] 2012.06.03 21:53:44
@mizrolist: Mint említettem szerintem semelyik játék nem bugmentes. De miféle játékmenetet akadályozó bugra gondolsz ami történt a Diablo 2-ben? Én semmi ilyesmire nem emléxem. Pedig 2001-2007-íg aktívan toltam. A javítások is csak ilyen kisebb balanszírozások voltak.
Ki ne látott volna olyan számtechboltot aki a weboldalán/facebookon ne hirdette volna volna az elmúlt hónapokban, hogy csak X ezer Ft-ért most kitakarítja a számítógépünket? Tegnap este vettem magamnak 2 dobozos sört & egy paprikás TUC kexet, hogy kitakaríthassak egy gépet.…..
A nagy Diablo láz közepette kissé el is felejtkeztünk a Max Payne 3 megjelenéséről, pedig hát az Egyesült Királyságban képes volt az eladási listák éléről lelökni kedvenc pokolfajzatunkat. Álljon hát itt most a Max Payne 3 launch trailere, amiben végre megszólal az a bizonyos…..
[Imhotep] 2012.05.28 12:09:43
@DeadMan: Na jó de honnan vetted hogy én adni szoktam ezekre a "hivatalos" gépigényekre? Ismerhetnél már ennyire. De úgy általában is igaz a Murphy törvénye. Szal legtöbb esetben nálam azok futnak jobban amikhez kevés lenne a vasam. Pl sokan sírnak egy Metro 2033-ra hogy milyen brutál gép kell hozzá. Aztán egy 2 magossal, 2 giga rammal meg egy 9600gt-vel simán futkosott very highban. Néhol esett csak le a frame rate, de 98%-ban 40-50 fps környékén ment. Megjegyezem sztem mai napig a legszebb pc-s játék. Egy másik példa. Bulletstorm, de ide lehetne sorolni a Homefrontot is. Össze vissza beakadtak, még akkor is ha gyak. egy helyben álltam. Bulletstormnál meg aztán az összes létező hiba előjött. 16 bites textúrák, akkor mivel 16/10es monitort használok 1440*900ban ezért alapból feleződik az fps. Ez nem vicc ilyen bug is van a játékban. De ide sorolhatnám az árnyék hibát, hogy az egész talajt beborította ilyen vízszintes árnyékcsíkok. Meg mondom akadt a játék, érthetetlen okok miatt. Egy Crysis 2 meg Metro 2033 ezekhez képest mérföldekkel szebb, még is azok faszán futkosnak.
Ez a Max Payne 3 meg, ismerve a Rockstart, sok jót nem ígér ami a pc-s verziót illeti, főként az optimalizálást értem ezalatt.
Sziasztok! Manapság elég nagy divat lett vagy nem is tudom minek nevezzem a Facebookot, ezért szeretném felhívni a figyelmet egy jó kis progira, bár lehet sokan ismerik már közületek, de gondolni kell azokra is akik még nem. Egyik nap böngésztem a neten és akkor találtam rá a linkre.…..
[Imhotep] 2012.05.24 16:04:48
Semmi extra, Pidginnek hívják. Msn, faszbúk és egyéb közhelyek gyűjtőhelye :) Akit érint a dolog: www.pidgin.im/ Annyi a baja hogy ezt tényleg csak chatre lehet használni, mikrofonos pofázást nem nagyon támogat, meg például nálam fileokat se akart küldeni. Aztán lehet az volt a problem hogy akinek akartam küldeni valamit, neki nem ez a pidgin volt fenn, hanem simán msn. Két pidgin között lehet műxik a file küldés. Amúgy leginkább az benne a faszányos hogy minden ilyen faszságot egy progin belül tudsz kezelni, szal pl nálam egymás alatt vannak az msn meg facebook ismerősök. Így nem kell felmásznom facebookra mikor konkrétan olyan emberrel akarok pofázni aki tuti hogy ott lóg éjjel nappal.
Imhotep rendszeres időközönként kiábrándul a PC-ből (tette ezt legutóbb épp a Diablo III Starter Edition kapcsán). Ilyenkor mindig fejébe is veszi, hogy beszerez a PC mellé valamilyen konzolt is. Ebből egyelőre ugyan nem lett semmi, de ami késik, nem múlik; addig viszont…..
[Imhotep] 2012.05.23 16:55:48
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Azt a fél évente gépfejlesztést csak a hangsúly miatt mondtam. Annyira értek én is a gépekhez hogy összerakjak magamnak egy normális rendszert ami pár évig elég. Az a konfig amit meg leírtál azért nem teljesen jogos. Ez a konfig amivel rendelkezel, sztem még pár évig biztos jó lesz játékra is. Mivel jelenleg minden a konzolok hardvereihez van mérve, a játékfejlesztéseknél. Még akkor is ha mesterségesen van generálva sok játéknál az irreálisan magas gépigény, még így is simán elég lesz hozzá a géped. Bár kíváncsi leszek mi lesz itt ha bejön az új konzol generáció :P

DE, nézzünk csak kicsit visszább az időben. Mikor például megjelent egy Crysis, meg úgy kb 2006-2007-től felfelé, Marhára nem volt elég hozzá egy p4. Aztán jöttek a még gépzabálóbb termékek. Kb ez volt az az időszak mikor a pc volt a sereghajtó. Meg közben megjelent a Windows 7 is, amihez szintén vehettél új gépet. De a szarabbnál szarabb konzol portokat már meg sem említem. Csak egy példa GTA4, szerintem ezzel mindent elmondtam. Meg lehetne említeni még az ilyen parasztvakításokat is hogy dx 10 - dx 11 - sőt most már jön a dx 11.1 is. Még jó hogy fél éve vettem 460gtx-et, ami csak dx 11es, de már lassan kibaszhatom úgy néz ki :S Szal ha őszinte akarok lenni leginkább ebből az undorító üzletpolitikából lett elegem.
[Imhotep] 2012.05.15 20:54:24
Tudna, ha nem számolta volna el magát a Blizzard :S Most olvasgatom a híreket hogy elég szánalmas a Diablo 3 startja. Szerverek túl vannak terhelve, error 75, 37, 317002, 316921, 316712 és egyéb nyalánkságok várnak a rajongókra. Egy kisebb csapatnál még ez nem is lenne olyan meglepő, de egy Blizzardtól nem ezt várná az ember. Pc-gurun pl olyan is olvastam hogy: "Úgy néz ki, hogy ha karakterünk Demon Hunter osztályú, akkor a sztori egy korai pontján, mikor egy templomos követővel kell szóba elegyednünk, nem adhatunk neki pajzsot, különben a program kidob a szerverekről Error 3006 üzenettel, és nem is enged visszalépni" Kijelenthetjük tehát hogy nem igazán számoltak a 200ezer teázó rohamára :) A dolog tényleg akkor dühítő, mikor az ember megveszi a tizen x ezer forintos játékot, aztán még egy nyomorult sigle playert sem tud indítani, mert fullos a szerver. Hát az anyátok pitsáját kedves Blizzard :S

Amúgy már vannak ilyen szerver emulátoros kezdemények:
diablo3emu.com/tutorials.php de gondolom milyen fantasztikusan működhet. Itt meg egy kis cikk meg videó hogy mi történik ha szakad a neted, akár csak sima single player közben: www.eurogamer.net/articles/2012-05-15-what-happens-when-youre-disconnected-from-diablo-3-servers
Ehh, gondolkodtam rajta hogy jövő hónap tizedike környékén be kéne invesztálni rá,de az az igazság hogy nincs kedvem asszisztálni ehhez a gyalázathoz :S
Nah, ez lehet egy postot is megért volna, de nem sok időm van pepecselni most.
Mert Diablo poszt nélkül hét el nem telhet :)Egyébként ezt a videót a Blizzard adta ki hypenövelés gyanánt, a Darkness Falls, Heroes Rise kampányuk végső durranásaként. Nem néz ki rosszul, bár a harcok nekem kicsit "mangásak". Azért én még mindig valami…..
[Imhotep] 2012.05.10 12:22:16
Amúgy, vakok és gyengénlátók részére itt a magyar feliratos verzsön: www.youtube.com/watch?v=Q7_uxaYzaNU&feature=plcp
Egyetlen értékelhető dolog van a videóban, a történetbe való betekintés. Így lehet érthetőbb lesz egyes olvasónknak. Na ennyi...
[Imhotep] 2012.05.11 12:12:03
@DeadMan: Nekem is jött ilyen invitáció hogy menjek egy kicsit Path of Exile bétázni. De sztem ezt is kihagyom. Amúgy asszem ez mmo, bár ahogy láttam valami olyasmit kell elképzelni mintha egy Dio 3-at tolnál multiban, szal azért távol van egy Wow-tól. Ehh, most hirtelen nem találom, de láttam jútyúbon egy magyar csávesz tesztjét. Végül is rosszat nem mondott róla, olyan Diablo 2.5-nek nevezte. Ha nagyon ráunnánk majd a Diablo 3-ra, és kijön a végleges, akkor esetleg érdemes lesz kipróbálni. Amúgy asszem a Path of Exile ingyenes lesz majd, de jelenleg a zárt béta teszt megy. Most hétvégén meg egy ilyen stressz teszt lesz, hogy mennyire bírják a szerverek a 200 ezer teázó rohamát. Na mindegy, én nem hiszem hogy kipróbálom most, nektek viszont kívánok további jó lagolást :)
[Imhotep] 2012.05.11 20:24:23
@DeadMan: Na jó de te kiáltottad ki magad a hack & slash fő mogulnak, a csigafasz teamből. Bár azért ha nem veszed zokon ezt az állítást megcáfolnám. 3 év Diablo 1, 5 év Diablo 2, meg egy másfél év Titan Quest után lehet picit nagyobb tapasztalatom van. /plusz mínusz 1-2 év Dungeon siege 1-2, Dragon Age stb../ De a fiataloké a jövő, szal átengedem neked eme becses titulust :)

Az az igazság hogy bétákkal én inkább nem foglalkozom. Több oka is van. Egyik hogy a tököm se akar kínlódni a lagos szervereken, meg error 37 stb.. A másik dolog meg hogy jelenleg legkevésbé a hack & slashra vagyok ráhangolódva. Fél órája toltam le újra a FEAR 3-at. Ebből egyébként majd lehet összehozok valami Alma-s kis videócskát. A múltkori game esten úgy sem sikerült igazából bemutatni. Most az hogy a haversrác cimboránk 5 percenként kihalt, nem volt túl izgalmas :) A másik meg amit most kezdtem újra játszani, kb harmadszorra, az a Darksiders. Nah abból már tényleg kéne az a fránya második rész.