Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lunatic ..

14 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
chopstick ballad of henry rollins 2012.09.06 10:40:29
..
Az AMC-nél minden bizonnyal pezsgőt bontottak a The Walking Dead című horrorsorozat vasárnap esti fináléja után, illetve másnap reggel, amikor a nézettségi adatok beérkeztek, hiszen a 13. epizód a kábeladó történetének legnézettebb programja lett kilencmillió nézőjével. És ha…..
Lunatic .. 2012.03.22 20:30:15
Szomorú hírünk van a lovak, lóversenyek és lovas sorozatok rajongóinak: az HBO és a Befutó készítői közösen arra az álláspontra jutottak, hogy nincs értelme tovább folytatni a sorozatot, ami már eddig is három ló életét követelte. Két állat az első évad epizódjainak…..
 utolsó rész, persze, hogy angolba          ......................................................................................................................And now I can't write, really. The point is, that this is film is cool. Really…..
 Megint egy angol szöveg, utolsó előtti részecske  Santa Cruz – Streets on fireAnd now, I cant really write anything. The best skate punk film ever made, dudes! Even for that fucking soundtrack, it’s the best skate punk film of all time. Black fucking flag,…..
 itt van a második rész. természetesen most is angolul. A harmadik rész folytatása holnap. lehet még a negyedik rész is kijön ( film review, article again, by: Lunatic )The psychedelic punk film:Holy Mountain ( 1973 ) Like we don’t care about the story itself, just the…..
Elkezdtem írni egy nem tudom hány részes cikket angolul. A legelső blog bejegyzésemben megemlítettem, hogy miért nincs itt angol szöveg, hát most itt van.( This is a film review, article, by: David, the author of Lunatic ) Punk Attitude I think this is in the top of the punk films…..
 EZ EGY NOVELLA AMI NEM LESZ BENNE A LUNA 3-ban, de benne lett volna, csak túl hosszú lett volna, ezért  promonak mondhatni  Mega-City-Underground Terepgyakorlaton Mindig az ezüst-bányába kellet mennünk, ugyanis valami olyat találtak föl ezek a tudósok, hogy…..
Közeledik az idő, hogy ráncfelvarrás történjen a KLUR blogon, amíg nem jön el az idő, addig is frissülünk és bővülünk folyamatosan, például most már hetente  fogunk jelentkezni lemezajánlókkal. Ha van bármi anyagod, amiről szeretnél, hogy írjunk, jelezd nekünk…..
                                       Szóval, Pénteken Február 17, egy jó kis underground punk…..
Földiek Korabeli Fanzinek 2007.12.26 13:39:00
Még az internet elterjedése előtt együttesek, klubok, geekek nem tudtak saját honlapokat készíteni, blogokat, vagy netes fanzineket működteteni. Viszont adtak ki kiadványokat, melynek javarésze nem a nyomdából jött ki, hanem írógéppel írt, hozzá újságkivágásokkal, fotókkal,…..
Az Aranyglóbusz kiosztása után nem sokkal jött a rendezők (DGA) és a színészek (SAG) céhe, és átadta a jóval nagyobb szakmai becsben tartott díjakat, bár az idei nevezések közül a SAG például ignorálta a Homelandet, ami elég nagy csodálkozást váltott ki Hollywoodban. A…..
Lunatic .. 2012.01.30 21:32:07
Szörnyű az, amikor az ember mások nyomorúságáról olvas a bulvársajtóban, le is teszi a megvajazott pirítóst egy percre, és buzgerálni kezdi a lelkiismeret, hiszen ez már a második szelet volt reggel, és kakaó is jutott mellé (habos), előtte volt kávé és cigi is (nem sodrott,…..
Az EW.com értesülései szerint az ABC veterán sorozatának nem minden szereplője éri meg a békés öregkort, ami majd az idei évad vége után vár rájuk vélhetően, hiszen Marc Cherry az egyik fő(bb) szereplőt el fogja tenni láb alól. Azt egyelőre nem tudni, hogy a most forgatott és…..
Nagyon sok tanulsága van ennek a mai napnak. Nem a legfontosabb, de a legjobban zavaró: a sokszor megénekelt kettős mérce. Értem én, hogy vannak különbségek a 2007-es kordonbontás és a 2011-es blokádépítés között, de azért a lényegük közös: parlamenti képviselők a polgári…..
Buda mi a véleményed a punkról, a hazai szintérről, magáról a zenéről, és a politikáról?A punk klassz dolog, nagy falat lenne elkezdeni elmagyarázni. Nem azért, mert akkor az megöli, mert azért szerintem tényleg lehet róla beszélni és kell is, csak ezen külön nem szoktam…..
Laci, szereted a punkot ? Mustárral és csemegeuborkával. Naná.   Régebben jogásznak tanultál. Ez hogy fér össze? Jogászból Punk. Bár gondolom az ügyvédi pálya megfontolása előtt is hallgattál punk zenét.   Ez így van, illetve még gimnazistaként szálltam be a…..
 Szervezők    Azért is írom ezt a cikket, mert nem mindig gondolunk erre. Van ugyebár a zenekar, konci, a helyszín, de keveset gondolunk szerintem a koncertszervezőkre, pedig az egyik legfontosabbat nekik köszönhetjük. Ők szervezik le a zenekarokat. Volt jó sok koncert…..
A PirateBay is csatlakozott a Blackout for Hungary akcióhoz, amely a december 21-én megszavazott új médiatörvény ellen tiltakozik szerte az interneten. Úgy tűnik, hogy a világ legnagyobb torrentoldala nem sötétül el teljesen, csak a a kezdeményezés angol nyelvű bannerét helyezték el…..
Lunatic .. 2012.01.01 18:53:41
A Huffington Post szerint az alábbi videóban látható/hallható félmondatok voltak a 2011-es év legjobb sorozatbeszólásai. Lehet vele vitatkozni, sőt, kell is, erre vannak a kommentek. ..
  Ha egy másik világban élnénk, ahol nem találták volna fel az internetet, akkor nem ide írnék, hanem éppen egy taxisofőr lennék, és éppen szállítanám a külföldieket az 5. kerületből a 13. kerületbe. De a valóság az, hogy ezt a blogot, totál szét lehetne…..