Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cylon Brother Cavil

38 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Varga-show #vargajudit #rogan #maffiakormany #magyarpeter #kapcsolatieroszak #bulvar #propaganda #mindigvanlejjebb #ördögügyvédje Ha már a kovid alatt mindenki önjelölt víruskutató lett ebben az országban, most meg boldog-boldogtalan pszichológus és párkapcsolati szakértő, sőt, mi több,…..
Kevés olyan jellegzetes, és ikonikus löveg van a haditechnika történetében, mint a francia 75 milliméteres, a Soixante-Quinz, amely annyi képen és filmrészleten szerepel. (Talán ilyen lehet még a szovjet ZISz-3-as és a német 8,8 cm-es Flak.) Ha megnézünk egy dokumentumfilmet az első világháború…..
UPDATE: Borkai Zsolt: "...(az ellenzéki pártok) ...sajnálatosan kivonultak az olimpiarendezés támogatása mögül, és elkezdték a magyar társadalmat is megosztani. Ezzel a tevékenységükkel nagymértékben meggyengítették és gyengítik folyamatosan Budapest esélyeit, gyengítik Magyarország…..
Cylon Brother Cavil 2017.02.18 20:26:21
@kolompa lole 1111: hol ovastál nyafogást? Idézd be kérlek. Ja, hogy nincs benne.
Cylon Brother Cavil 2017.02.18 20:29:45
@kúrórudi: Ki mondta, hogy előre kitervelt csali volt?

Én azt állítom, hogy a Fidesz és Orbán olyan mértékben tematizál mindent, hogy abból az ellenzék soha nem tud jól kijönni. Mégpedig azért, mert mindenre csak reagálni tud. Vagyis a szabályokat, a keretrendszert mindig OV alakítja, ezért van nyerő pozícióban.

Az egyik állítás pont az volt, hogy nekik az is jó, ha nem kell olimpiát rendeszni, sőt, talán a legjobb lehetőség: ld. 5. pont.
Cylon Brother Cavil 2017.02.18 20:30:43
@Cylon Brother Cavil: mármint rendeZni
Taplókánk a korábbi beszólása miatt INGYENJEGYET kapott a MÁV Szimfonikus Zenekar koncertjére. Gondolom így szerették volna kimosni abból a mocsokból, amit maga köré ürített, de úgy tűnik, hogy nem mindenki értékelte ezt a kommunikációs mutatványt, melyet a TMC Management így…..
Jávor Benedek blogja Jelölöm 2015.05.01 00:26:14
Az Európai Polgári Díjjal az Európai Parlament 2008 óta olyan embereket tüntet ki, akik kiemelkedően sokat tettek az európai alapértékek képviseletéért és megvalósításáért. A díj kitüntetettjére minden EP-képviselő javaslatot tehet. Jelölöm Zsák Ferencet az Európai…..
Cylon Brother Cavil 2015.05.01 11:59:10
Fischer Iván legendás művész, aki évről évre elvarázsolja a világot a Budapesti Fesztiválzenekar élén. Stábunk egy éven át követte három földrészen, tucatnyi ország koncerttermein át. Zajos siker követte útját New Yorktól Hongkongig. A filmben megismerjük Fischer Ivánt…..
Szavazz Bochkorra, vagy Bochkor ellen!Kíváncsiak vagyunk a véleményedre A MusicFM 2015.03.18-, és 20-i Önindító c. műsorában Bochkor Gábor, István Dániel és Pordán Petra azon rugóznak, hogy nem ismernek egy japán sztárt sem, ezért japánban sztárnak lenni nyilván nem nagy…..
Az emberek nagy része valóban könnyed szórakozásra vágyik, éppen ezért nem gondolkodik el minden egyes "poén" valóságtartalmán, hanem hajlamos befogadni ezeket az információkat és valóságként el is fogadni. Néhány gondolat azok számára, akik azért védik Bochkort, mert ő…..
... híres japánokat szerettünk volna bemutatni, és Bocsi bebizonyítva a tájékozottságát, illetőleg a médiában betöltendő polihisztorságát rögtön bedobta, hogy ő egyetlen egy japánt ismer, aki úgy tényleg igazán híres volt, a Kobayashi Ken - Ichiro... Pordán Petra és…..
Kép forrása: hir24.hu Nem hiszem, hogy nem értem a viccet – bár a múlt héten ezt a témát is pontosan kiveséztétek, inkább sírni kellett, mint nevetni. Annyira vicces volt nektek egy karmesterverseny, amit megnyert egy japán zseni, hogy majdnem elájultatok a…..
Mielőtt még Bochkor letagadná, emlékeztetőül: Bochkor ezt tudta mondani 03.18-án a MusicFM Önindító c. reggeli "műsorában": Még emlékszem Kobayashi Ken - Ichiro karmesterre, de az a 70-es éveknek a tévedése volt... Olyan szasszon frizurája volt, picit olyan Mireille Mathieu-s…..
Tudjuk, hogy Bochkornak gőze sincs a zenéről. Csak fikázni tud ízléstelen stílusban. A karmesterség Bochkor szerint csak blöff. Szerintünk nem: ..
Ez azért önmagáért beszél. Bochkor, a sötétség fejedelme, akinek fingja nincs a komolyzenéhez, osztja az észt, miközben a beosztott mamelukok lelkesen nyalják a seggét. Gratulálok Bocsi, ismét bizonyítottad, hogy egy igazi sötét seggfej vagy.   ..
2014. április 6.Ha nem mész el, ne csodálkozz, hogy mások mondják meg, milyen lesz a következő legalább négy éved.A jövőd a Tiéd. Ne bízd másra! ..
"Szeretett úri véreim: a serleg tele. Nincs már itt nekünk semmi keresnivalónk: gyerünk vissza Ázsiába!… Egy kis helyet talán kapunk, persze lehetőleg távol még az ázsiai kultúrára hajlandó népektől is. Bejöttünk – agg krónikások szerint – hős Álmossal s Árpáddal és…..
  "...nem lehet az oroszokkal olyan megállapodást kötni, olyan szerződést aláírni, amelyet tíz évre titkosítanak, hogy mi nem tudhassuk meg, hogy pontosan honnan, kik, hogyann befolyásolják az életünket és pontosan milyen gazdasági számítások alapján várhatjuk Magyarország…..
Ezt ugatom immáron 2 éve, de úgy tűnik kevesen fogják az üzenetet...   RENDELETI KORMÁNYZÁS FIDESZ MÓDRA Kövér szerint a mostani, törvényekhez kötött kormányzásra már nincs szükség, ezt a rendszert a diktatúráktól való félelem miatt alkották meg a rendszerváltás…..
„Csak egy szabad, egy nem fél: a vitéz,Nem ijeszti a halál szeme sem, belenéz.”   Eddig minden, a posztjainkat felvezető idézet után közvetlenül ott állt a forrás – de most várjunk ezzel egy mondat erejéig! Aki azt hiszi, hogy a fenti harci dalt valami vérgőzös agyú…..
Több várható fejlemény finom "befogadásának", megemésztésének előkészítésére használta fel Orbán Viktor a pénteki, szokásos reggeli rádióinterjúját.Mindenekelőtt azt vizionálja, hogy az EU talán nem csak a tények alapján dönt, amikor megvizsgálja, hogy kikerülhetünk-e…..
Cylon Brother Cavil 2013.04.06 23:08:10
@veracity: úgy látom felvilágosításra szorulsz. Ám legyen:

"A fasiszta állam lényegében egy tekintélyuralmi rendszer, ami mindig valamilyen "szép új világ" felépítését tűzi ki célul, és ahol a cél elérése érdekében végrehajtott központosítás révén mindent egyetlen központi akarat alá rendelnek. A fasizmus a nemzet egységére, hősiességére, a szorgalmas honépítésre alapoz."

Forrás: hu.wikipedia.org/wiki/Fasizmus

Szerinted nem ez történik most? Nincs azzal semmi baj, ha nevén nevezzük a dolgokat.
Cylon Brother Cavil 2013.04.06 23:18:42
@veracity: te tényleg ennyire korlátolt vagy, vagy csak megjátszod magad?

De tudod mit? Nem érdekel a válaszod, mert úgy látom, nem érted miről beszélek, így nincs mit mondanom számodra.