Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ecospinning

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ecospinning Tájékoztatás 2013.01.23 14:28:55
A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. tájékoztatja az RFH Ecospinning Díj 2012 nevezőit, hogy a beérkezett nagy számú nevezési anyag feldolgozása a vártnál hosszabb időt vesz igénybe, ezért az elbírálás határideje január 31-re, az eredményhirdetés pedig február első hetére…..
Most, hogy beüzemelték Burgeont, a hamburger-készítő automatát, ami tíz másodpercenként dob össze egy hambit, igazán felértékelődik a vállalkozói siker emberi tényezőit feltáró sorozatunk, hiszen a jövőben kiesik a harmadik diploma megszerzését követő C-verzió, a…..
Amikor életemben először vetődtem Bikalra, az akkor megnyitott Reneszánsz Élménybirtokra, csak néztem, mint engedetlen puli a kútgém tetején, s arra gondoltam, ki a jóisten csinálta ezt az egészet, ott, látszólag mindentől távol. Amikor életemben először találkoztam Kollár…..
Ecospinning A tölgyes ereje 2012.12.03 10:32:07
Nyíregyháza mellett, Sóstón, a Tölgyes Panzióban, Puskás Lászlónál járunk, ahol minden csupa tölgy. Tölgyerdő veszi körül a tölgyfaborítású Tölgyes Étterem és Panziót, belépve tölgyfa-nyugalom fogad, és a tulajdonos a tölgyfa gyökérzetéhez hasonlatosan mély…..
Egy történet akkor jó, ha kezdetben enigmatikus a vége pedig csattanós. A címmel az Újfehértó Kft. és tulajdonos-ügyvezetője, Dr. Vécsei István vállalkozói történetének engimatikusságáról szeretnénk gondoskodni, mert mégis miképp vezethet egy Nyíregyháza-közeli, 120…..
Ecospinning Csongrádi időkapszula 2012.11.30 12:05:49
Milyen sokféle módon próbáljuk meg leírni, megragadni, közvetíteni a huszonegyedik század második évtizedének Magyarországát, belepréselünk a képbe bort, szürke marhát, fogyatkozó népességet, EU-s meg nem értést, betelepülő globális autóipart, négyes metrót,  és…..
Vállakozói sikeretörténetek háttér-felfedező útja Szegedre, a Trade Art reklámstúdióba vezérelt bennünket. Az odavezető utat most inkább hagyjuk, elég az hozzá, menet közben leesett az első hó, a téli gumi pedig otthon, a garázs legmélyén nyugszik, közvetlenül a szanált…..
Vállalkozói sikereket felfedező utunk első állomása Pécs ipari övezetébe, az elhagyott szénosztályozó misztikus épületének közelébe vezet, a letűnt szénbányászati kultúra szürreális nyomai között kanyargó utca hepe-hupás, szombat reggel van, szitáló eső és köd, elég…..
Ecospinning Személyes történetek 2012.11.19 10:06:33
Vállalkozói sikersztorikat, egészen pontosan a sikerek mögött tetten érhető emberi tényezők némelyikét szerettük volna elcsípni és megmutatni, egész egyszerűen azért, mert megfigyeltük, bizonyos emberek általában mindig mindent megoldanak, függetlenül attól, mi veszi őket…..