Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csú

12419 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csepel jelenlegi vezetőinél az időszámítás csak 14 éve, az ő hatalomra kerülésük után kezdődött. Ez az oka a Rákóczi kerti félrevezetésnek is, amely szerint ötéves a létesítmény.  A 20 évvel ezelőtti önkormányzati újság leleplezi a hazugságot. Ami a Csepeli Hírmondó (CSH) április 24-én megjelent…..
CSEPELIEK ÚJSÁGA Menekülők 2024.04.25 00:03:00
Kósa Lajos miatt Ismét lesújtott Kövér László parlamenti házmester hivatala, munkájukat végző újságírókat tiltott ki az Országgyűlés épületéből, pusztán mert a munkájukat végezték. A Népszava Kocsis Máté kijelentése kapcsán – miszerint Magyar Péter miniszter felesége révén jutott vezető pozícióba…..
 „Sacika, ne, ne, ne…. – hangzott a tömegből. Sacika kicsit határozottabban folytatta: „Ennyi volt. Ennyi volt, ennyi volt, és ennek is hálás vagyok, hogy kaptam 10 évet, és a 10 évet a 10 munkanap alatt nekem megsemmisítették. És azért akarom, hogy tőlem halljátok, mert nem szeretem a hazugságokat,…..
Orbán Viktor miniszterelnöki hivatalában, a Karmelitában kétségtelenül nem tartják sokra követőiket. A számtalan példa mellett most a Szuverenitásvédelmi Hivatalt tudom felhozni. Ennek vezetője, Lánczi Tamás (képünkön), most Magyar Pétert fenyegette börtönnel, egy minapi bejegyzésében. Most…..
Nyoma sincs annak, hogy csomagosztogatás közben legalább néhány szóval megemlítené Borbély Lénárd az ellenzék szerepét a pénzügyi forrás előteremtésében, pedig hát… A polgármester az utóbbi hetekben is folytatta hónapok óta tartó osztogatási akcióját a kerületi Humán Szolgáltatások Igazgatósága…..
Badarságokat hord össze az EP-ről a Fidesz EP listavezetője. Tudása helyett csak a jövedelme nő A magyar baloldali, liberális EP-képviselők azt hiszik, hogy minél jobban romlik a saját nemzetük helyze­te, annál inkább kedvez saját poli­ti­kai törekvéseiknek – többek között erről beszélt az European…..
A gyűlölködő válás ellenére is összenőttek az elmúlt 14 év alatt. A pénzéhség felülírta Németh Szilád Borbély Lénárd iránt érzett több éves gyűlöletét! A külön-külön csapatépítés hátterében a kiegyezés igénye, parancsa is világosan látszik Bizonyára „úgy közéjük csaptak, mint kocsis az egy lónak”!…..
A szerencsés emberre mondják: „malaca van”. Miniszterelnökünk az évek alatt egy egész kondát gyűjtött össze. Még a háború és a menekülthullám, azaz mások szenvedése is jót tett neki: ügyesen eljátszhatta a „békeharcos” és a „nemzetmentő” szerepét saját hatalma bebetonozására. Persze ehhez is komoly…..
Dőlnek a csepeli csontvázak? Vámpírcsapda a Sárkányosnak nevezett Cirmos és Puli sétány közötti játszótéren. A kerületvezetők most új dajkamesével akarják csapdába csalni a környék lakóit, akik petícióban tiltakoznak 153 új lakás megépítése ellen. A főpropagandista alpolgármester és a főnöke, a…..
Megint kezdődik a választási kampány, egyszerre kettő is, a Fidesz érdekeit kiszolgálva. Az EP- és az önkormányzati választásra is aláírásokat kell gyűjteni. Előbbinél a pártközpontok által összeállított listákra, utóbbinál a polgármester- és képviselőjelöltek számára. A Kubatov-listák előtti…..
A 70 méter magas csepeli víztornyot negyven éve, 1984 tavaszán adtak át és ma is az ország egyik legmagasabb víztornyának számít. A HÉV végállomásának szomszédságában nyúlik az ég felé az 1980-as évek első felében épített víztorony. Egyes források tudni vélik, hogy a Csepel Művek dolgozói számára…..
Szamárságok gyűjteményét állította össze hatmilliárd forintért.  Kell-e értenie Rákay Philipnek a történelemhez meg a filmezéshez? Nem ártana! Érdemes tájékozódnia még akkor is, ha egy „filmes nem történész, a történész pedig nem filmes”. Akkor nem követelik az ifjak Táncsics kiszabadulását, akit…..
Az Ábel Attilával készített álinterjúból kiderült, hogy az alpolgármester a választáson nem indul egyéni jelöltként. Sokat sejtetően azért azt is kijelentette, hogy „fontos tagja vagyok a csapatnak” Ami a Csepeli Hírmondó (CSH) április 17-én megjelent idei 9. számából kimaradt, azt mi…..
"Az egyszemélyi autokrácia legveszélyesebb szakaszához értünk. Egy társak és kontroll nélküli vezér néz szembe a népével.  Ott fenn már nincs kivel konszolidálni, hatalmat megosztani. A légtornász szólóban hajtja végre mutatványait a magasban. Egyedül van, csak saját kezével próbálhatja megtartani a…..
A csepeli iskolák többsége nem ért egyet az átszervezéssel, de az előterjesztő alpolgármester viszont igen. Miért? - Tízmilliót fizet a kt meghallgatása nélkül a polgármester. Miért? - Nem mondják el az igazságot az Erdősor út 45-47 szám alatti beruházás csődjéről. Miért? - Ezekre a kérdésekre és a…..
Ez a miniszter körülbelül felméri a helyét a világban és beáll egy ilyen színvonalas üzleti vitába, segédcsendőrnek. Most még csak a kisebb pofonok kiosztása tartozik rá, de bizonyára belejön majd még a verőember szerepébe. Drukkoljunk neki. A Spar meg vegyen bokszleckéket, ha nem tetszik neki a…..
Soltész Miklós egyházi és nemzetiségi ügyekért felelős államtitkár Csepelen járt a Jedlik Ányos Gimnázium kápolnájában, ahol különös kijelentést tett  Erről az eseményről több országos orgánum is beszámolt. A Demokrata című lap szintén megírta, hogy Soltész államtitkár Adorján Attila Munkácsy-díjas…..
A pedofiliát érintő kegyelmi ügy után elhíresült Bicske és az Orbán-birodalom gyöngyszeme, Hatvanpuszta közel van egymáshoz. Kis ország, kis távolságok, az általunk fizetett pazarló luxus és a szintén általunk fizetett, kétharmaddal megválasztott hatalom által elsikált pedofil bűnözés helyszínei…..
A park elnevezéséről és az odatett gyűlölködő szövegről, továbbá a volt pedagógus szálló  helyének hasznosításáról nem kérdezték meg a környék lakóit. Ön is leleplezheti a hazugságáradat forrását, ha csak egyetlen szálat felgombolyít abból a gubancból, amit Borbély Lénárd polgármester újraválasztása…..
Mint az közismert, egyelőre nem adott szerződést a magyar színházi világot fideszizáló helyi érdekeltségű III. Richárd Udvaros Dorottyának. Lehet, hogy még ad és most csak megmutatja ki az úr a házban, lehet, hogy nem ad, hogy megmutassa, ki az úr a házban. Megteheti. Most magát Vidnyánszkyt idézem:…..
A Cirmos sétányon tartott utcafórum tapasztalatai, illetve a fórumon részvevők felhatalmazása alapján a Momentum petíciót indított, Ne épüljön társasház a Pedagógus Szálló helyén! címmel.   Indoklásként ez olvasható a petíció kezdeményezőitől:   „A fideszes Borbély Lénárd, Csepel jelenlegi…..
Elöljáróban a lényeg: drukkolok Magyar Péter mozgalmának, noha eszem ágában sincs rá szavazni az EP-választáson. Nem ellenséget látok benne, egyelőre nem is szövetségest (ezt ő sem akarja), de lehetőséget. Stefano Bottoni szavaival „nem Messiást, de a változás katalizátorát”. Aki nem olyan világot…..
A polgármester mindig minden programjáról tájékoztatást ad saját közösségi (fb) oldalán. Ez az interjú vajon miért nem jelenhetett meg? Ezen a héten jelent meg a YouTube-n a Ki az úr a háznál: a választókerületi elnök vagy a polgármester? Borbély vagy Németh? -KFJ- 2024.04.09 című kb. másfélórás…..
A lakosságnak csaknem a hetven százaléka úgy érzi, hogy országunk romokban hever. (Képünkön a Csepel közelében omladozó, volt nagyvásártelep maradványa) Na mármost tíz emberből kettő vagy három jó eséllyel tökfej, a pesszimisták szerint akár a fele is, de a többség állítólag nem, vagy legalábbis…..
1978. április 13-án, 17 óra 10 perckor az egyik Csepel felől érkező HÉV szerelvény fékezés nélkül belerohant a Boráros téri - akkor még a vágány vonalában lévő - állomásépületbe. A hatkocsis vonat jóformán letarolta az épületet. A tragédia áldozatinak emlékére ma délután 3 órakor emléktáblát avatnak…..