Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hrobert

83 bejegyzést írt és 225 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A CBS All Access nevű streamingplatformjára, illetve a Netflixre szeptember 24-én érkező új Trek-sorozat új előzetese alapján sok mindent mondhatunk, csak azt nem, hogy nem néz ki jól, vagy hogy vidám lenne. A franchise eddigi sorozataira jellemző humornak nyoma sincs az előzetesben, van helyette…..
Jó, nem pontosan így fogalmazott Alex Kurtzman alkotó, aki, és most kicsit idegesebb vagyok a kelleténél, a rémes Múmia-rebootot is rendezte. Azért vagyok ideges, mert a Star Trek-sorozatokat nagyon szeretem, (kivéve az eredeti, James T. Kirk kapitányosat) még az Enterprise-t is…..
Svájcról hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy minden flottul megy, pontosak, precízek. Mint már jó párszor kiderült, és ezt alátámasztja Ági mai posztja is, azért ez nem feltétlenül és nem minden területen van így. Üdvözöllek titeket a svájci egészségügy világában! (Gyorsan hozzátéve, hogy…..
Hrobert 2017.02.03 11:40:39
A tanulsàgokhoz azért pàr szot hozzàtennék:
- "felejtsd el, hogy mi van otthon. Svájc nem Magyarország"- ez elég egyértelmü, és ez àltalànossàgban mindenhol igaz, ha komolyan külföldön akarsz élni, az a minimum, hogy utànanézel dolgoknak, nem akkor mikor màr baj van, hanem elöre, hogy ne akkor érjen meglepetés mikor szarban vagy.
Összességében azért nekem több pozitiv csalodàsom volt màr Svàjcban, mint negativ.

- "egy orvos nem orvos, még Svájcban sem" - oké, azért ne adjunk fel minden hitet az orvosokban, bàrmennyire is tragikus lehet a vége, ök is csak emberek, azok meg mint olyanok, hibàznak néha. Az tuti, hogy a munkàjukat a legjobb tudàsuk szerint igyekeznek elvégezni, mint egyébként minden normàlis ember (bàrhol a vilàgon)

3- "Svájc nem a paradicsom maga és nem csak azért, mert mindennek az ára legalább háromszorosa, ha nem tízszerese, vagy nem is lehet kapni" - hülye az is aki ilyet àllit, persze hogy nem az, itt is tenni kell a boldogulàsért, csak itt sajàt érzésem szerint több gyümölcse van az eröfeszitéseknek, mint Mo-n.
Persze, hogy dràgàbb minden, de nem is havi szàzezerböl tengödnek az emberek.
A kilo husos részt meg màr többen megcàfoltàk, az csak simàn valotlan.

Az elsöhöz, meg a többihez ezek utàn (nem kifejezetten ehhez a sztorihoz, csak ugy àltalànossàgban): mindenkinek nyilvànvalonak kellene lenni, hogy ha egy idegen orszàgba akarsz kültözni, és ott akàr egzisztenciàt kialakitani, netàn beilleszkedni, akkor igen alkalmazkodni kell, megtanulni a szokàsaikat, neadjisten a nyelvüket, utànajàrni a dolgoknak, és nem vàrni, hogy a sült galamb a szàdba essen, és elötte még lehetöleg magyarul figyelmeztessen is rà, hogy nyisd ki jo nagyra.

Én mondjuk sajät tapasztalat alapjàn nem ugy làtom, hogy elegük lenne a külföldiekböl(persze faszok vannak itt is mint mindenhol), csak az olyanokbol akik az innen-onnan összeszedett arroganciàjukkal idejönnek és a fenti hozzààllàssal elvàrjàk, hogy a seggük is ki legyen nyalva, de nemhogy a helyi dialektust vagy legalàbb az irodalmi nyelvet, de még angolul se tudnak megszolalni néha.
(Pl. kresz vizsgàn mellettem ülö ficko màr svàjci személyivel ellàtva azért volt bajban a teszten, mert hogy szar a némete...)
Pedig olyan jól indult minden, ugye. 2008-ban kitalálták, 2009-ben forgattak egy pilotot, amit a BBC visszadobott, 2010-ben meg elindult a formabontó, három másfél órás epizódból álló első évad, és átlagosan hozott 9 millió körüli nézettséget. A BBC azonnal kért még…..
Hrobert 2017.01.27 10:02:02
@Végre Kibasztak: Hàt igen, a kettö között kéne egyensulyt talàlni.
Ez a mind palace dolog meg oké kicsit hülyén hangzik sokaknak, de igazàbol sztem az egy egész ötletes modja volt, hogy vizualizàljàk a gondolkodàst.
Legalàbbis nem olyan unalmas, mintha bàmulna a kamera mellé 3 percig, aztàn felkiàlt, hogy HEURéKA!
A mozikban már egy hete látható a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet, amely amellett, hogy az első antológiafilm a franchise történetében, számos olyan elemmel és részlettel bír, amely újdonságnak számít az általunk ismert és szeretett messzi-messzi galaxisban. Ide tartoznak a vadiúj járművek és…..
Hrobert 2016.12.24 17:35:31
@steery: pont ezt akartam irni, nem a csapatszàllito a csufnév, hanem a vadàszgép.
Ez bizony nem vadàszgép akàrhogy is nézzük, de nézzük el az ironak, elvégre karàcsony van, meg làthatolag nem nagyon érti mirol beszél :)
Bosszantó érzés, amikor megvásárolsz egy prémium vagy közép-felső kategóriás telefont és a gyors, hatékony működés így is csak illúzió marad számodra. Az alkalmazások későn töltenek be, akadoznak a játékok és nem tudsz rajta egyszerre több feladatot elvégezni. Bizonyos  esetekben, még az email…..
A zenekar a Fiúk ölébe lányok című számot dolgozta fel. A dal ugye azon a lemezen van, aminek a címe, hogy Dolgozzátok fel!, és amin a Tankcsapda játszik másoktól dalokat, illetve mások játszanak Tankcsapda-dalokat. Ez utóbbi tartozik természetesen a Wellhello is, akik úgy átalakították a Tankcsapda…..
Hrobert 2016.12.09 10:39:10
@dankógábor: nyilvàn, de attolmég tube-on felfedezik, hàla pl ennek a posztnak. Jönnek is a "TCS meggyalàzàsa" tipusu kommentek.
Néha van az úgy, hogy egy sajtóközleményt érdemes teljes terjedelmében, kommentár nélkül lehozni. Na, ez most van. Tájékoztatunk benneteket, hogy a Petőfi rádió soha nem kereste, és soha nem tárgyalt Balázsékkal a Morning Show kapcsán. Mindvégig ismertük Sebestyén jellemét és közmédiával…..
A kütyüim Szeretem megnézni, hogy mire költöm a pénzem, azonos tudásért nem szeretek a szükségesnél többet fizetni. Szeretek a súlycsoportjukban minimum középkategóriás, de "névtelen" gyártótól származó kütyükkel kísérletezgetni, mivel náluk sokszor minőségi terméket kaphatok a neves…..
Fillion nem tűnik el az ABC-ről, hálistennek, a Modern családban kapott többepizódos szerepet. Egy Rainer Shine nevű (kurvajó név) tévés meteorológust alakít majd. Rajta kívül Martin Short is beszáll a többszörös Emmy-díjas sorozatba, amit ismét nézni fogok, mert megint lesz…..
Hrobert 2016.09.27 11:02:23
@Equinoxe: ooo dehogynem :) pàr évade én se nézem rendszeresen mert eléggé ellaposodott.
Fillion miatt mondjuk lehet elöveszem én is, bàr Shortot meg ki nem àllhatom...
Csak holnap. Ugyanis elmegyünk a másodikra is ma este, aztán egyben vonjuk le a következtetéseket. Előzetesen csak annyit, hogy volt olyan gondolatom is az első este alatt, hogy De kurva jó, hogy jövök holnap is! Aztán hogy mi lett belőle, szombaton olvashatjátok. (Fotó: Artlasso)..
Még én sem hittem volna, hogy ilyen létezik, de Kínában van használható, rendesen működő okosóra kettőezerhaszáz, azaz 2600 forintért. Nem egészen 9 amerikai dollárért. Ez már az én szememben is a hihetetlen kategóriát veri. Best buy termék tesztje következik!..
Jó fotót készíteni nem egyszerű. Különösen jó fotót összehozni pedig még nehezebb. Na de hogyan lőjünk „lehetetlenül” szép fényképeket? Természetesen Photoshoppal! Egy nemzetközileg ismert és elismert fotós, Peter Stewart most megmutatja, hogy milyen különbség van egy „lehetetlenül” szép kép és a…..
Az eddigi négy helyett hét szereplője lesz a Top Gearnek, közölt a BBC Worldwide egy sajtóközleményben a semmiből, meg is leptek vele mindenkit a szerkesztőségben. Az ugye már köztudott, hogy az autóbuzik (eddig) kedvenc sorozatában lesz Chris Evans  és Matt LeBlanc Most az is kiderült,…..
Hrobert 2016.02.11 15:30:53
@Dr. Trejo: csak ennek az a célja hogy szorakoztato legyen, és ha mérnökök meg autoversenyzök beszélnek faarccal technikàrol, azt nem fogja megnézni 100 millio ember.
Hrobert 2016.02.11 16:04:34
@J. McClane: nem is nézik annyian mint a top geart. Ne értsetek félre, nem azt mondom hogy egy rétegnek, akik tényleg a technikai dolgok miatt nézik ezeket a müsorokat, nem az a vonal az élvezetesebb, de azt be lehet làtni hogy a kicsit lazàbbra vett, esetenként széthülyült formàtummal nagysàgrendileg több embert lehet megfogni. Ök most ezt a brutàlis mennyiségü nézöt akarjàk megtartani, abba meg egy teljes stilusvàltàs nem fér bele.
Amikor Clarkson kirúgták a Top Gearből, valahogy lehetett sejteni, hogy ezzel a lépéssel mindenki jól fog járni, csak pont az a BBC nem aki meghozta a döntést. Azt most hagyjuk, hogy az utolsó csepp a közmondásos pohárban sima gyökérség volt-e (mire befejezték a melót, nem volt…..
ami miatt átgondolod az életed, és kevesebbet fogsz maszturbálni. A versennyel egyidejűleg végzik a szúnyogirtást is a Belvárosban.A propellerekkel egyesével koncolják fel őket. A verseny teljesen biztonságos, mivel kis magasságról zuhannának csak le a gépek, ha baj…..
Hrobert 2015.07.04 20:43:13
A Galaxy S6 (meg persze tesója, az Edge) jött, láttuk és győzött - legalábbis annyiban, hogy lényegében mindenki odavan érte, és a hírek szerint az eladások is jól alakulnak (vagy mégsem? ez majd év végére eldől).   A kellemes (bár kissé ismerős) külsejű és kiváló…..
Hrobert 2015.06.16 19:42:53
@czifraj2: rányúlsz a villanyrezsóra mint Berényi Ákos anno a Barátok köztben, aztán le van cserélve
Azért kíváncsi lennék, mennyit számlázott ki Michael Giacchino a Jurassic World filmzenéjének megírásáért. Bár nagyon bírom őt, ám ennyi erővel simán járhatott volna a kredit John Williamsnek – ugyanis, bár papíron ez az első olyan rész, aminek nem a mester írta a…..
Feltettem pár kérdést pár magyarországi tévének az LA Screenings nevű eseménnyel kapcsolatban, ami tulajdonképpen egy olyan tévés vásár, amin az összes nagy stúdió levetíti az új sorozatai első részét, hogy abból válogatva a világ tévécsatornáinak…..
Hrobert 2015.05.29 20:49:12
@kisvirag78: az a baj, hogy köztévénél nem dolgoznak olyan színvonalon, hogy jogosan ironizálhassanak bárkivel, még ha ilyen kérdéseket is kapnak
A múlt heti teaser óta nem akar elapadni a neten a Star Wars-os kontent, és erre a vonatra én is szívesen felszállok, mert én is az első trilógián nőttem fel, a fényszablya sugárpallos fotonjatagán fénykard zvöööng hangja bennem is szép emlékeket ébreszt. Úgyis régen volt…..
Az első generációs Moto X készülékekkel megérkezett a fa hátlapok korszaka, a második generáció pedig elhozta nékünk a nyárt bőrt. Bőröm, bőröm, mondd meg nékem... (balról: az eredeti, kicsomagolás utáni állapotban levő bőr hátlapú, középen a fekete bőrös, majd a…..