Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herlock Sholmes

0 bejegyzést írt és 625 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben az írásban a Diósgyőri VTK útját mutatom be a profi ligába, illetve a magyar bajnokság legmagasabb osztályába. Sok-sok mérkőzés, jó csapat és szerencse is kellett a bravúr eléréséhez.   A DiMÁVAG győztes csapata a Ferencváros otthonában. Forrás: Dr. Nagy János - Sike Gábor - Berecz Csaba:…..
Herlock Sholmes 2021.07.16 14:01:39
Az indításra a kaliforniai Vandenberg légibázison került sor, a ULA (United Launch Alliance -  a Boeing és Lockheed együttműködése) jelenlegi legerősebb rakétáján. A Delta IV Heavy hajtóműveit 1,76 millió liternyi folyékony hidrogén és oxigén táplálja, amelyek több mint 2 millió font tolóerőt…..
Herlock Sholmes 2021.04.28 08:52:41
A "háborús filmek" meghatározás meglehetősen tág kategóriát jelent, hiszen az ókori, középkori filmektől (Trója, Rettenthetetlen) egészen napjainkig terjedően ölelheti fel a különböző fegyveres konfliktusokat. Jelen poszt azonban kifejezetten csak a világháborúkra fókuszál, így kiesnek a XX. század…..
Mixie Becsapós csomagolások 2018.01.24 13:25:06
Valószínűleg sokunkkal előfordult már, hogy nem éppen azt a terméket kaptuk, mint amire a csomagolás alapján számítottunk. Jellemző, hogy néhány márka szeretné jobbnak és szebbnek feltüntetni termékét, mint amilyen valójában, de vannak, akik kissé túllőnek a célon. Ezért nem árt mindig…..
Herlock Sholmes 2018.01.27 10:25:05
Rövid vélemények Terápia 2018.01.05 11:01:54
Nem volt töretlen a kapcsolatom az HBO Terápia című sorozatával: Az első évadot imádtam, a puritánsága, a remek történetek és a szuper színészi játék miatt. Elejétől a végéig izgalommal követtem, és ha nem is volt mindegyik nap, mindegyik szereplő ugyanannyira érdekes/szimpatikus, azért…..
Árpi valószínűleg valami forgalmas helyen lakik a belvárosban, és nem a főzőcskézés a hobbija, valamint pizzafüggő, vagy legalább is hetente többször muszáj hozzájutnia. Akárhogy is: házhoz rendelt, a futár jött, a pizza viszont csak nem akart az ajtó előtt landolni. Ráadásul 2x is, mint egy rossz…..
Herlock Sholmes 2017.10.26 18:42:17
Változatlan lendülettel folytatódik a felajánlás által a gyűjteménybe került kisautók bemutatása, ami valószínűleg a héten a végéhez érkezik.Ezúttal pár újabb régi Matchboxot láthattok közelről fotókon. Nosztalgiázáshoz ideális bejegyzés következik ismét. Ha…..
Az évad sajnos a végéhez közelít, ennek viszont jótékony hatása is van, az ötödik epizód ugyanis kíméletlen tempót diktál, elképesztő fordulatokat és egy eszméletlenül látványos lezárás ígéretét hozza magával. SPOILERES ÍRÁS!..
Herlock Sholmes 2017.08.16 16:48:17
Megveszed a 130 centis lapostévét, mert neked fontos, hogy ha már nem kaptál jegyet/lusta voltál kimenni, akkor is akkorában lásd Hosszú Katinkát, amekkorában csak lehet. És elindulnak, és megy a verseny, te ott állsz a tévé előtt gatyában, mert kurva meleg van, de drukkolsz, mert megvan benned az a…..
Szegény Márti azt hitte, új lakást vesz, amit egy jó kis Digi előfizetéssel koronáz meg. Ehelyett egy időzített bombára kötözte magát. Az évek teltek, a bomba pedig csak ketyegett, és több, mint 6 évvel a beállítás után, robbant. Ijesztő sztori tanáccsal és tanulságokkal. Szerencsére többek közt…..
Az öt hónappal ezelőtti fegyveres-szavazós poszt sikerén felbuzdulva (közel hatvanezer kattintást és 335 kommentet kapott, ami a Lemilblog eddigi legolvasottabb cikkévé tette) úgy gondoltam, hogy ismét valami hasonlóval lepem meg a hadtörténelem iránt érdeklődő lemiles olvasóközönséget. A múltkori,…..
Herlock Sholmes 2017.02.07 14:22:57
Ahogy a dakota közmondás is állítja: a jó hírnek sólyomszárnyai vannak. A hétvége sajtója tele volt a szenzációval: a 2009-es Santa Cruz-i rajtaütés után szinte pontosan hat évvel Tóásó Előd átlépte a bolíviai-chilei határt és holnap (hétfőn, 2015. április 27-én)…..
Herlock Sholmes 2015.04.27 10:55:54
@Untermensch4: erre nézvést nincs információ, de olyan büdös ez az egész sztori, mint Tömjén Zsolt szája a vasárnapi mise utáni seggnyalás után.
A baptisták - még ha csak a nevüket adták is - ezzel szépen betérdeltek a szopóbódéba.
Mert ennek fényében simán ki lehet "menekíteni" bármelyik ország bármilyen állampolgárát, aki nagyon fél.
Mert Tóásó megnyilatkozta, hogy ő mennyire fél.
Erre a baptisták meg a Külügy pénzt és fáradságot nem kimélve elutaztat néhány embert a halál kóchengeres faszára, és menekít.
Herlock Sholmes 2015.04.27 16:27:15
@Kara kán: 1. A te apád fasza.
2. Vajon Tóásó Előd mitől annyira fontos személy, hogy ezt az akciót te össze mered hasonlítani az általad említett mentési akciókkal? Az USA és Izrael nyilván hasonló kaliberű embereket ment ki helikopterrel, célszemélyeket eliminálva.
Idióta.
Herlock Sholmes 2015.04.27 16:32:37
@tiboru: meglehet, ez viszont pár év seggbekukival jutalmazott okirathamisítás lett volna. Az útlevele frankó volt, de ha egy fejlett informatikai rendszerrel ellátott országban ezzel prőbálkozik, az bukta. Ugyanis új útlevelet külföldön csak bizonyos feltételek megléte esetében kaphat valaki, erről pedig a fogadó ország illetékes hatóságát értesíteni kell. Ellopták, elveszett, mittudomén. Ilyenkor a konkrét útlevelet letiltják. A határátkelőkön pedig az új útlevelet úgy regisztrálják, hogy hiányzik a beléptető pecsét. Nem kis macera, egyszer - mint utastárs - a résztvevője voltam hasonló babazsúrnak.
Rácsodálkozunk a Nyugatra, mint x évvel ezelőtt, valamint kesergünk a drága kisautók felett. Az Égéstér 140. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Herlock Sholmes 2014.10.11 09:44:08
@Leadfoot: +1
Hogy négy felnőtt ember képtelen legyen úgy kommunikálni, hogy egyszerre csak kettő beszéljen, megoldhatatlan.
Úgy tartják, ami Amerikának Vietnam, az a szovjeteknek Afganisztán volt. Háború idegen földön, sok milliárd rubel az államkasszából, nem kevés emberélet és végül egy csúfos vereség – valóban közel egy kaliber a kettő, csak amíg az amcsiknak ott van Hollywood, hogy ezt…..
Aki esetleg nem ismerné bacsis-t, annak röviden bemutatnám. Ő az a magyar srác, aki megnézte, milyen háztartási anyagokkal lehet helyettesíteni a hűtőpasztát, aki 133 MHz-en futtatott Windows 7-et, aki levitt télvíz idején egy komplett gépet a Balatonra, hogy aztán kipróbálja,…..
Ugye megvannak a régi úszós tollak? Az olajszerű izével töltött tollban esetünkben egy Swift úszkál, a háttérben Esztergom látképével. A nyereményhez egy XXL-es Suzuki póló is jár. A nyereményért csupán meg kell válaszolni egy kérdést. Talán kevesen tudják, de a Suzuki…..
Herlock Sholmes 2013.12.25 19:18:05
Rendszám van rajta, lehet használni! Egy frászt. Köhög, tüsszög a motor, nem lehet újraindítani, ha meleg, ráadásul kábé húsz lóerős. Ezek a restaurálás igazi mélypontjai, amikor kész az autó, a légy nem tud rászállni, mert seggre esik a fényezésen, amin még hajszálkarc…..
Herlock Sholmes 2013.12.01 11:04:07
@Tizenkettő: hehe...és a Pierburg? Na az ám a szopóbódé:-)
Belsőség Heti merítés 2013.11.24 08:13:17
A szabadon engedett ragadozó Az autó elektronikájára nem mondhatjuk, hogy elfogadható, hiszen a Fiat Cromából származik (régi olasz elektronika, gondolom nem kell senkinek bemutatni ...). Az elektromos ablak nagyon vicces tud lenni, amikor fél percen keresztül szenved, amíg teljesen…..
Mai szerzőnk nem mostanában, hanem majdnem 30 éve vándorolt ki, Izraelbe. Nem volt egyszerű megteremteni az egzisztenciát két gyerekkel, de sikerült. Éva azt mondja (írja): minden nehézség egyúttal pozitív energiákat is jelentett. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
Eddig túl sok mindenre nem lehet büszke a köztévé, már ami az olimpiai közvetítést illeti, amit ha feleolyan lelkesen és odafigyeléssel csinálnának, mint amiben igazán jók, azaz a nem kívánatos személyek kiretusálásában és a rendszer seggének alapos kinyalásában, máris…..
Herlock Sholmes 2012.07.31 17:15:39
@WoodrowWilson: ha már meg lettem szólítva.
Nekem egy akárhányszoros ex-világbajnok kommentátor se mondjon meccset asszó helyett.
Szakmai legminimum.
That's all, folks.
Herlock Sholmes 2012.07.31 17:33:26
@WoodrowWilson: komoly értelmezési problémáid vannak.
Szilágyi Áron olimpiai aranyérmes kardvívónk azt mond az asszó helyett, amit akar.
Ő nem sportriporter.
Egy sportriportenek viszont kötelessége ismerni és használni az adott sportág terminus technikusait.
Herlock Sholmes 2012.07.31 20:24:39
@xxiv: szerintem kissé elragadtatod magad, nagyon meleg van nálad?
Sportolni nagyon szép dolog, eredményesen sportolni még szebb.
Sportról beszélni lehet sokféle stílusban, hanghordozással.
Rádióban meg televízióban sportriporterkedni csak kellő tudással és alázattal lehet.
De te ez biztos nem érted, kérj meg valakit, hátha elmagyarázza.
EGYES érdemjegyet érdemel az a produkció, ami a közönségtől is kevés volna. KETTES az az előadás, amitől nem kell eltiltanom anyámat, mert eszébe sem jut megnézni/meghallgatni. HÁRMAS a tízes skálán az a produkció, ami kártékony inger, tehát eltiltom anyámat attól, hogy…..
Hát, drágáim, belecsapunk, innentől kezdve lehet hörögni, ki nyerje a vévéötöt, este nyolctól élőzünk a Velveten, de igényünk van az akolmelegre, meg azt is tudjuk, ahol meleg van, ott büdös is, és hát az anyai öl ringatása, ugye. Az este nagy kérdése, a Lelketlen Gonosz…..