Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JochaPress

382 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasóim! 2012. januárjában fiatal barátom, Somogyi Péter javaslatára vágtam bele a blog írásába, amelyet most érdekes és tanulságos tizennégy hónap után befejezni szándékozok. Itt köszönöm meg a kezdeti lépésekben sokat segítő Somogyi Péternek, később Kínyó…..
Fenntartható lesz az új FTC-stadion Scheer Sándor, az FTC labdarúgócsapatának új arénáját építő Market Építő Zrt. vezérigazgatója szerint gazdaságos és racionális lesz az új Fradi-stadion. A cégvezető úgy fogalmazott: Fradi-szurkolóként azt érzi, egy álom válik…..
BL-győztes a Szeged A Szegedi TE férfi tekecsapata megnyerte a Bajnokok Ligáját. A Tisza-partiak a szlovákiai Final Four döntőjében a Podbrezova (Zólyombrézó) hazai pályán játszó együttesét győzték le 6-2-re.     A magyar csapat - amely 2006 után a második…..
Szabó Edina: tizenhárom év után elköszöntem a franciáktól Bár tény, hogy a Ferencváros ugyancsak meggyengült játékosállománnyal lépett az Érd ellen pályára, ez mit sem von le az érdiek sikere értékéből. Elvégre az FTC ellen nyerni női kézilabdában - néhány,…..
Nem lesz szálloda a BVSC területén Nincs semmiféle építési terv a BVSC-Zugló egyesület átvett területére vonatkozóan, Papcsák Ferenc (Fidesz-KDNP) polgármester továbbra sem szándékozik szállodát építtetni - közölte a zuglói önkormányzat csütörtökön az…..
Erdei: Mindenem a boksz Erdei Zsolt korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok nem csupán az orosz Gyenyisz Gracsov elleni szombati mérkőzését szeretné megnyerni, hanem ismét a félnehézsúly legjobbja akar lenni.    A hivatásosok között…..
Gyógyulófélben van Rakaczki Bence Rakaczki Bence, a Diósgyőr NB I-es labdarúgócsapatának leukémiával küzdő 19 éves kapusa megnyerte egészségéért folytatott meccsét, most mindenki azon van, hogy ne legyen visszavágó - ezzel a sporthasonlattal élt Nagy Kálmán, a…..
Isztambul ismét olimpiai lázban ég Törökország gőzerővel készül arra, hogy Isztambul nyerje el a 2020-as nyári olimpia rendezési jogát, amelyről szeptember 7-én dönt a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) a 125., Buenos Aires-i kongresszusán.    Ezt jelzi, hogy a…..
Piros és kék zászlók Mogyoródon Majdnem ötven egyesület háromszáznál is több utánpótlás korú versenyzőjének részvételével rendezték meg a WKF karate magyar bajnokságot Mogyoródon március 23-24-én. A természetesnek mondható telt ház és a kiváló hangulat mellett…..
Kedves Mindannyian!   Az elmúlt több mint egy év során itt, a blogok között igyekeztem sporttárgyú írásaimmal minél több Olvasó kedvében járni, felkelteni az érdeklődésüket.      Természetesen voltak jobb és kevésbé jó periódusok ez idő…..
Torna: Megvan a férfi Eb-csapat Kovács István férfi vezetőedző kihirdette az áprilisi moszkvai tornász Európa-bajnokságra utazó férfi csapatot, a válogatottat Berki Krisztián, Hidvégi Vid, Tálas Bence és Rácz Attila alkotja. Mint ismeretes, két válogatóverseny eredménye…..
Az előző elnök látta a csapdákat és azonnal lemondott Nyolc sportági szakszövetségnek különös örömre volt oka a napokban, amikor hivatalossá vált a kormány korábbi ígérete. Ennek megfelelően konszolidálják az eladósodott szövetségeket. A 440 milliós összegből a…..
Isten éltesse Dunai Antalt! Csütörtökön ünnepli 70. születésnapját Dunai Antal olimpiai bajnok labdarúgó. A nagyszerű labdarúgó Gara városában született, s ahogyan az MTI-nek adott interjúban felidézte, reggeltől estig az utcán futballozott. Volt, hogy az utcában lakó…..
Legalább úgy kell bizonyítania, mint ahogy Nagy László teszi A londoni olimpia óta folyamatosan letargikus állapotban voltam; nagyon megviselt Douchev-Janics Natasa sorsa, annak alakulása. Amikor színre lépett Vlade Divac, az NBA-t is sikerrel megjárt, egykori kosaras világklasszis,…..
Népes csapat a nyári EFOY-ra Minden idők legnépesebb magyar csapata vehet részt az utrechti Nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF). Amint a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) keddi közleményéből kiderül, eddig nyolc sportág 77 versenyzője biztos utazó, ugyanakkor a…..
A hazai szakemberek is lehetnek eredményesek A következő, rövid, ám mégis sokat mondó hírt tette közzé az MTI: „a tavaszi idény végéig Schmidt Béla irányítja a férfi kosárlabda élvonalban szereplő Atomerőmű SE szakmai munkáját.”      Tóth…..
Kamuti Jenő tag lett az UNESCO egyik tanácsadó testületében Az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete, az UNESCO egyik bizottságának tanácsadó testületébe választották dr. Kamuti Jenőt, a Nemzetközi Fair Play Bizottság magyar elnökét.    A…..
Századik névnapját ünnepli a világ legidősebb olimpiai bajnoka Ahány ország, s azon belül ahány ember, annyiféleképpen ünnepli a születés- vagy éppen a névnapját. Azért a kerek számoknak általánosságban elmondható, hogy sokkal nagyobb a varázsuk. Már egy „sima”…..
Ungvári Attila: Fantasztikus a dobogó, de még görcsölök a tatamin Bronzéremmel és remek teljesítménnyel tért vissza a nemzetközi mezőnybe a Montevideóban rendezett Világkupa-versenyen a 73 kilós ceglédi dzsúdós Két év eltiltás és két hét edzést követően lépett ismét…..
Érik a Veszprémnek a kölni négyes döntő Nagyüzemben nagy magyar sikerek születtek a szombat-vasárnapi európai kupaküzdelmek során, hiszen mindössze a Vác női együttese maradt alul Párizsban.  A Bajnokok Ligájában viszont túlteljesítettek a magyar részvevők,…..
A túlerővel szemben kevés volt a szív és az akarat Csodák a sportban sincsenek. Ez a tétel most éppen a Ferencváros női kézilabda csapatával kapcsolatosan bizonyosodott be, amely a rendelkezésre álló játékosállománnyal minden erényét felvonultatta, de így sem tudott…..
Étlen-szomjan a hó fogáságában Húsz órát töltött az autópályán a hó fogságába esett kisbuszban az Illés Akadémia-Haladás hét korosztályos válogatottja, valamint Marton Róbert és Simon Attila edzők. A délelőtti beszélgetést követően szerencsére délután már egy…..
Foxi „őurasága” is késett - a Kecskemét százmilliót bukott Ha nem angliai, spanyolországi vagy németországi mércével mérünk, akkor nyugodtan leírhatjuk: igenis elég sok pénz van a magyar labdarúgásban. Éppen elég ahhoz, hogy az itt játszóktól követelni is lehessen,…..
Mi lesz a BVSC-vel? Rendkívüli ülést tart a XIV. kerület képviselő-testülete csütörtökön a BVSC-Zugló térítésmentes átvételéről. Az önkormányzat arról tájékoztatott, hogy a képviselők korábban egyetértettek a sportegyesületnek otthont adó földterület, a…..
Negyven éve nyert BEK-et magyar röplabdacsapat Napra pontosan 40 évvel ezelőtt született meg a magyar röplabdasport történetének egyik legnagyobb sikere: a NIM, azaz a Nehézipari Minisztérium női csapata 1973. március 12-én hódította el a Bajnokcsapatok Európa Kupáját…..