Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tuliPanka

30 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyjából 2 hét után döntöttem úgy, hogy a blog.hu nem nekem való szolgáltatás. Elkezdtem keresgetni a szolgáltatókat, hol lehetne a legjobb, és tegnap sikerült a teljes tartalom átköltöztetése a wordpress-re. Úgyhogy, ide gyertek innentől:frompankawithlove.wordpress.com..
Bagolyszerelem. :)1. Bagolypárnák - The Pioneer Woman 2. Baglyos kötény - ModCloth 3. Oldaltáska - Gingercake 4. Bagolypárnák - Etsy 5. Fogkefetartó - Urban Outfitters 6. Owl always love you - Etsy7. Bagolysapka - Wanelo 8. Ajándékcímkék - Etsy 9. Baglyos nyaklánc - Etsy 10.…..
Nem túl rossz dolog, ha utazni kell, hogy megjelöljük a holminkat az esetleges elkeveredés elkerülése (vagy a visszajuttatás gyorsabb megoldása) érdekében. A HarLex név alatt gyártó honkongi páros bőrből készíti termékeit nagy odaadással és szeretettel: ezek az igazi bőr…..
Hát teljesen el vagyok ájulva ezektől a kis fára akasztható nyalókáktól! Azt hiszem, fogok is beszerezni gyurmát, hogy gyárthassak párat a mi fánkra is. :) Mindenesetre, addig is itt van, hogy hogy készülnek.Ezek kellenek hozzá:Levegőn száradó gyurma (vagy süthető…..
 Tegnap Oroszlányon voltam a Mézeskalács-kiállítás záró rendezvényén. Milyen pompás kreálmányokat láttam! Mindent belengett a sütemények illata, és olyan csodálatos ötletek valósultak meg, mint például a fenti képen a Mikulás szánja és az oroszlányi körforgalom…..
Nagyon jó a felhozatal ebben a hónapban a lelőhelyen. :) Innen tudod őket letölteni:1. Christmas Snow2. Dirty Lady3. Ornamental4. Self Region5. Sweet Home Oklahoma6. Sweetly broken7. Twelve weeks pregnant8. Writing something by handHa tetszett a bejegyzés, oszd meg barátaiddal is!..
A {pinterest} egy olyan igényes online közösség, ahol könnyedén megoszthatod, elmentheted, rendszerezheted, megbeszélheted másokkal az interneten talált érdekes dolgokat és összehozza az azonos érdeklődésű embereket.Olyan sok emberrel találkoztam, aki szeretett volna de nem tudott…..
  A svéd Julias vita drömmar blog Juliájánál így fest a karácsony.                  Napidal: Ezt a kincset is Juliánál találtam.  ..
Egyszer régen még technika órán talán csináltunk pompomokat, de nekem az olyan régen volt, hogy teljesen elfelejtettem, hogyan kell készíteni őket. Ha így vagy ezzel Te is, és szeretnél csinálni, akkor ajánlom ezt a videót, amit a Creature Comforts blogban találtam. :))   Ha…..
Az év ezen szakaszában óhatatlanul is előkerülnek a sütő eszközök: mindenki(vagy legalábbis a nők többsége) a konyhában sürgölődik, míg a lustábbak azt mondogatják, hogy ők nem értenek ehhez. Hát itt a remek alkalom megindítani őket ezen az úton! Az instant kenyér épp…..
Több helyen is láttam már ehhez hasonló csomagolási technikát, szerintem fantasztikus, ha egy teljesen átlagos csomagolópapírt feldobunk ennyi vidám színnel. :) Minden bizonnyal annak is tetszik, aki kapja, nem csak annak, aki adja. Kicsit lehet, hogy szöszmötölősnek tűnhet a nagyobb…..
Üdvözöllek a Talált tárgyak országában! Itt olyan tárgyakat láthattok, amiket az internet hol többé, hol kevésbé elrejtett eddig előlem, de igazi kincsnek számítanak. Mostantól kezdve minden szerdán ellátogathattok velem ebbe a mágikus világba. :)A mai keresgélésem témái a…..
tuliPanka 2011.12.09 06:59:44
@baliquez: :D:D:D
  Pár napja említettem ismerőseimnek, hogy elgondolkodtam egy fotós felfedezésen Győr belvárosában: tele van szűk utcákkal, sikátorokkal, amiket érdemes megnézni, igazi történelmi hangulatuk van. :) Épp ezért, megosztom itt a felfedezés örömét, minden utcát, amit…..
Amikor erre rátaláltam a DIY Photography Store-on, azt hittem, képzelődöm! valakinek, aki olyan, mint én (tehát, aki imádja ezt az egész témát) ez egy igazi kuriózumnak számít. Plusz, meg is lehet rendelni erről az oldalról 18$-ért. :)Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg…..
A mai inspiráció nem teljesen design dolog, de mindenképpen szeretném valamilyen formában eljuttatni hozzátok, mert annyira eltalálta a szerző, Rick Mereki, hogy miről szól az utazás. Tanácsa így szól: Move. Eat. Learn. Mindhárom dologhoz külön videót készített két barátja…..
frolic!-on találtam ezt a kedves kis kártyát, amit szerintem nem csak karácsonykor lehet kamatoztatni, hanem az év bármely szakaszában. :) Joke Vande Gaer designer ötletét Te is könnyedén meg tudod valósítani.A kis koszorúk elkészítése:  Ezek kellenek…..
Nálunk elterjedt december 6-án ünnepelni Mikulás napját (nem úgy, mint az angolszász országokban, ahol december 24-én jön a Mikulás és hozza az ajándékokat), így úgy gondoltam, hogy ezen alkalomból egy kicsit elmélyedek a témában és kiderítem, mikor is hozott először csokit…..
Nézegelődtem karácsonyi berendezések után, és néhány olyan gyönyörűségeset találtam potterybarn-on (ahonnan mellesleg rendelni is lehet mindenféle jóságot), hogy gondoltam, megosztom veletek is. :) Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel!  ..
Ha Te is azon tűnődsz még mindig, hogy kinek mit vegyél karácsonyra, akkor itt a remek alkalom, hogy egy kicsit inspirálódj a civódásod megszüntetése érdekében. A Gifted Magazine pont erre a célra készült! Alább láthatod is a magazin idei kiadását, amiben 145 oldalnyi tömör…..
Jihan “Jihanimo” Zencirli-nek volt egy álma. Szeretett volna családjának, barátainak, ismerőseinek minél több mosolyt és vidámságot csempészni életükbe. Ezért, 2010-ben elkezdett óriási lufikat fuvarozni szeretteinek. Minden áldott nap a mopedjére szerelt lufikkal…..
Ezek a kis lámpások remek hangulatot varázsolnak, és nem csak ebben az időszakban, hanem bármikor máskor is. Lámpásozásra fel! 1. Vegyünk egy lapot (A4. vagy A5-ös méret elég, és jobb ha a rendes A4-es lapnál keményebb), majd hajtsuk félbe hosszában.2. Kb. 1 centis sávokban…..
Nekem mindig volt rá egy enyhe hajlamom, hogy oda nem illő dolgokat helyezzek befőttes üvegekbe, vagy valamilyen dekorációt készítsek belőlük. Itt van pár mód, hogy úgy használd fel ezeket az üvegeket, hogy közben lakásodat is díszítsék! Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg…..
Nem tagadom, amikor rátaláltam erre, én is elég extrém ötletnek tartom átalakítani a papírkosarat lámpává, de ez a kép olyan meggyőző, hogy elhiszem, hogy meg tudom csinálni. :) Főleg, hogy elkészítése is viszonylag egyszerű, nem igényel nagy szaktudást, és amilyen…..
Az előző naptáras bejegyzésemben nem győztem kiemelni a várakozás fontos szerepét, hogy még meghittebb legyen az ünnep. Most pedig nem győzök ötleteket adni, hogy lehet kreatívvá varázsolni ezt az időszakot! :)1. Karácsonyfadísz adventi naptár: Igaz, a tutorial-t nem…..
Két évvel ezelőtt találtam meg ezeket a kis csillagokat, amint épp a deviantartot nézegettem. Tele volt velük. Volt olyan, aki ötszázat, ezret hajtogatott belőle és aztán eladta őket. Kíváncsi lettem, én is kipróbáltam. Aztán csak gyártottam őket fölöslegesen.Most, két év…..