Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laszlomoni

430 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai akadémiai életben hagyomány, hogy a professzorok úgynevezett "utolsó előadást" tartanak.  A kérdés az, hogy vajon miről beszélnél, ha tudnád már csak egyetlen előadásra van lehetőséged?..
Bemutatkozni tudni kell, ez nem kérdés. De vajon célravezető az összes jó tulajdonságunkat felsorolni vagy jóból is megárt a sok? És mi is az az előadói paradoxon?..
Minden eszközzel küzdünk a halogatás ellen. Ezernyi módszer, applikáció és persze a listákról se feledkezzünk meg. Pedig vannak esetek, amikor éppen a halogatásból nyerhetjük a legtöbbet. Nézzük, mikor érdemes halogatni! ..
Felejtsük el a régi mondást, hiszen a kíváncsiság számos előnnyel jár!..
A személyes márkaépítéshez elengedhetetlen némi önismeret. Azonban, erősségeink észlelése nem feltétlenül könnyű feladat...
Fontolgatod, hogy tudatosan építsd a személyes márkád? Még csak most kezdtél hozzá vagy már régóta építed? Akárhogy is van, ezeket a tanácsokat nem érdemes figyelmen kívül hagynod...
A posztok alatti kommentelési lehetőség a személyes márkaépítés egyik legelhanyagoltabb területe. Holott megéri aktívan és tudatosan élni vele...
Personal Branding Mindent a fülnek 2024.01.11 07:38:40
Ma nem a betűimet, hanem a szavaimat hoztam. Három beszélgetés, három eltérő nézőpont...
Ha a többiek kútba ugranak, akkor te is utánuk ugrasz? – hallhattuk kamaszként a szülői dörgedelmet igen gyakran. De ezt a kérdést felnőttként sem árt időnként felidéznünk magunknak...
Dame Stephanie Shirley életén átgázolt a történelem és a személyes krízisekben sem volt hiány, azonban ez nem akadályozta meg abban, hogy valóra váltsa elképzeléseit. Olyan életet éljen, amit érdemes volt megmenteni.  ..
A magyar származású, legendás grafikus, Milton Glaser tanácsait nem csak a grafikusoknak érdemes megfontolniuk...
Igaz a mondás: az vagy, amit megteszel. Éppen ezért nem mindegy, hogy mit vállalunk el és mi az, amire nemet mondunk...
Personal Branding A tudás átka 2023.11.01 20:41:09
Az nyilvánvaló, hogy a tudatlanság hátrányokat okoz. De az már kevésbé köztudott, hogy a tudás is járhat mellékhatásokkal. A kellemetlenségeket pedig már azzal is csökkenthetjük, ha ezzel tisztában vagyunk. ..
Personal Branding Ne légy strucc! 2023.10.25 21:47:26
A struccpolitika pillanatnyi enyhülést hozhat kudarc esetén, de hosszútávon megfizetjük az árát...
Érvényesülni, kibontakoztatni a benne rejlő potenciált senkinek sem könnyű. Most három olyan könyvet ajánlok, amelyek megkönnyítik a helyzetedet...
A személyes márkaépítés nem sprint, hanem maraton. Nézzük mire érdemes figyelned útközben!..
Egy szokatlan álláskeresés története, és persze az is, amit a meglepő sztoriból tanulhatunk...
Egy rövid bemutatkozó szöveg megírása még azoknak is gondot okoz, akik egyébként könnyedén írnak. Nézzük, milyen lépések vezetnek ahhoz, hogy a végeredmény megfelelő legyen!..
„A márka egy történet…első a történet, második a márka” - vallja Tom Peters a personal branding atyja. De hogyan fedezzük fel a történetünket?..
Az év eleje jó alkalom az énmárkastratégiád megalapozására. Nézzük mire érdemes figyelned idén!..
Az énmárkádnak nem feltétlenül kell szabadságra mennie veled, az ünnepek alatt is építheted. Ráadásul mindössze tíz percedbe kerül...
Stresszmentes ajándékozás? Nem lehetetlen. Öt kutatásokon alapuló technika, amelyek segítségével enyhíthetjük a megfelelő ajándék kiválasztásával járó feszültségeket. ..
Tudtad, hogy egy könyvvel nemcsak örömet okozhatsz szeretteidnek, hanem az életüket is meghosszabbíthatod ezáltal?..
Tagadhatatlan, hogy az extraverziónak megvannak a maga előnyei - de vajon ez a személyiségjegy valóban olyan, mint amilyennek a közvélekedés tartja?..
Különbözni tudni kell! -  ez a személyes márkaépítés első alapelve. De mégis mi legyen az a központi elem, amire a stratégiádat építheted?..