Regisztráció Blogot indítok
Adatok
serko79

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indafotóblog Nándi lelépett... 2014.06.03 16:09:16
...de az élet nem áll meg. Mi maradtunk, és igyekszünk továbbra is azt a színvonalat hozni, amit Nándi nyújtott. Lezárult az Önarckép sorozat - Hívd elő magadból Vivian Maiert! fotópályázat. A zsűri már gőzerővel dolgozik a győztes kiválasztásán. A június 6-i…..
Seres "serko" Gábor képeivel többször találkozhattatok már itt a blogon, így tudhatjátok, hogy előszeretettel készít különleges hatást keltő "multiexpó" képeket, ezt a technikát mutatja be nekünk részletesen Gábor itt az Indafotóblogon. Nem erősségem a bemutatkozás,…..
Analóg fényképezésnél gyakran ejthetjük meg azt a véletlen hibát, hogy a filmet nem továbbítjuk a következő kattintás előtt. Ilyenkor többszörös expozíció, multiexponálás jön létre. Azonban amit régen igyekeztek elkerülni, az manapság egyre nagyobb trendnek örvend. Mára…..
serko79 2014.02.18 09:31:13
Nem toplista, csak az év kiemelkedő fotói egymás után beágyazva. 150 indafotós indította képeit a Best of 2013 gyűjteményben, azok közül válogattam ki a legszebbeket, rövid indoklással. Mészáros Viktor: Határok - "Az Alacsony-Tátra az egyik legközelebbi és legszebb helyszín…..
Ötven képes válogatás a tavalyi év legjobb indás munkáiból. Ködös Toszkánától a repülő ninja-macskáig, bögölymakrótól a fényvillamosig - itt van az Indafotó krémje, 2012-ből. Az első négy fotó azonos pontszámot kapott a zsűritől, ezek szerintünk az év legjobb…..
serko79 2013.01.07 07:43:51
A mottó: "A kép középpontjában az ember legyen, de a környezetén keresztül tudjunk meg minél több dolgot arról, hogy ki ő, hol van és miért lett érdekes számodra." Ezen elv mentén értékelt Nagy Mihály és idén az Indafotó közösség legfőbb mozgatórugójává szilárdult…..
Kacsafarkú Szender (Macroglossum Stellatarum) Akartam írni valami jó kis bejegyzést mert már régóta nem írtam, de semmi érdekes nem jutott eszembe nyár,meleg,punnyadás így, maradt egy klasszikus nyári fotótéma, pillangók, lepkék.....válogatás. "A mai kor lepkésze…..
serko79 2012.08.01 11:49:28
Minipályázatot indítunk két - egymáshoz közel álló - témában a Photoshop tudásotok fejlesztésére. Professzionális portréretus Photoshop mágikus trükkök tervezőknek A könyvet az nyerheti meg, aki már rendelkezik valamennyi Photoshop tudással a témákban és egy-egy…..
...ízelítőnek - a többit várjuk a Múzeumok Éjszakája gyűjteményünkbe! Békéscsaba, Munkácsy Emlékház - serko   Törley Múzeum - islander Mentő Múzeum - Puffancs   Mentő Múzeum - Puffancs Vasúttörténeti Park - multkor (Kádár János különvonata /…..
2011-ben a legtöbbször - összesen 48-szor - lamerle szerepelt! Az Érdekes képek az a maximum 63 fotó, amit naponta választunk ki automatikusan a közelmúltban feltöltött képeitek közül. Ebbe bekerülni kiváltság, mert akkor elég sokan eljutnak a fotóidhoz, érdemes ezért…..
 Hát eljött az idő. Beküldtétek, kilistáztuk, belistáztuk, összegyűjtöttük, lepontoztuk, kiszámoltuk és tessék! 2011 legjobb indafotós képeinek krémje, a top 20. Közte az első helyezettekkel. Igen, ketten vannak, a zsűri szavazatai alapján pontegyenlőség alakult ki, így…..
frissítés dec.30.: December 29-re már újra van adat, dolgozunk a visszatöltésen. Kedves Indafotósok, mélységesen sajnáljuk, a nézettségszámlátok akadozását, karácsony előtt romlott el először két napra, aztán az ünnepek alatt is - pont a legrosszabbkor, amikor…..