Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Novi Nowotny

50 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eredeti dalt meglehetősen bugyutának tartom, de ezzel a trióval már díjnyertes. :D  ..
Visszatérő alkotó a blogon Koszt Ferenc, aki Steampunk Garage Company névvel készíti az érdekesebbnél érdekesebb cuccokat, (például egy szőlőprés, Némó kincsesládája, Passerpatout bőröndje, és a klasszikus Bárónő) ismét egy mini-pc számítógépházzal…..
szt!mpank Feltámad a Szőke Tisza? 2013.06.23 12:52:07
Tavaly írtunk az igen hányatott sorsú Szőke Tisza névre hallgató gőzösről. Hónapokon át semmit, pontosabban semmi jót nem lehetett hallani felőle, ám most, felcsillant egy reménysugár. Múlt évben még úgy tűnt, hogy egyszerűen szétszedik az egészet, aztán végül…..
Az egykori első, fémépítésű csatahajón, a Monitor fedélzetén szolgált tűzoltó, Philip Schellinger hadnagy tulajdona volt. Ennél többet nem sikerült meg tudnom, annyi biztos, hogy valóban korabeli (1860-as .44-es Colt) lőfegyver, viszont sem a tűzoltó hadnagyról, sem pedig a…..
Lehet én vagyok vaksi és süket, de mintha ezt nem annyira reklámozták volna az utóbbi években. Nem állítom, hogy ez lenne a legfontosabb hazai összefogás, de mégis csak a történelmünk egy darabkája volt a tárgya. Röviden a lényeg: a Hajósnép.hu-n meghirdetésre került a…..
Nem csalás, nem ámítás, bizony egy arany (24 karátos) intarziás fegyverről van szó. Egész pontosan egy .44-es kaliberű 1847-es Colt Walker-ről, mely Sam Houston (akiről egyébként elnevezték az USA "űrfellegvárának" otthont adó várost) tulajdonát képezte, majd 2011-ben az…..
Ugyan nem a blogunk és közösségünk hirdette meg, de úgy véljük érdemes indulni ezen a "versenyen". Már pusztán a móka kedvéért is. A DeviantArt újra és újra bizonyítva végtelen, művész-óceán mivoltát, sodorta felénk az alábbi felhívást.  Akinek esetleg nem jelenne…..
Kiégett, régi izzókból elektroncsövekből figurát. Miért ne? Mintha csak kicsi robotok lennének Csatos Imre figurái, a Vacum család tagjai, cukistáknak és kreativkodóknak kötelező a bennük való gyönyörködés. :) További képek a Vacum családról, izzós kandelláberről,…..
Novi Nowotny 2013.06.18 16:40:44
@bogyo112:
Látom, neked is a lényeg esett le. :D
De legyen gyereknap, javítjuk. :)
A DeviantArt folyamatos forrása a mindenféle érdekességeknek és ez szerencsére a steampunkra is igaz. A stílus egyre több alkotót ihlet meg, s nem kevesen igen dicséretes alkotásokat hoznak össze. Az ízeltlábúak általi ihletettség legutóbbi példája az "Óraműves állatsereglet"…..
A címből már lehet sejteni, hogy a Steam Powered Giraffe névre hallgató együttes produkciója várható a videóban. Ezúttal egy kissé elvont képi világú videó következik, amiben Rihanna, Diamonds című dalát dolgozták fel, ráadásul feltűnik végre a névadó gépezet is. :) …..
Morebadkitty névre hallgató művész részéről már volt blogunkon alkotás. Ezúttal egy cuki sárkány került terítékre.  ..
Ajánlót már közzétettünk itt a blogon, korábban. Nehezen lehet úgy beszélni a történetről, hogy a fordulatokat ne áruljam el. Éppen ezért figyelmeztetünk az esetleges spoilerveszélyre, ha nem zavarnak a spoilerek, olvasd a cikket tovább. A Gépjárómű Buda Dénes grafikus…..
Koszt Ferenc legutóbbi alkotását így is hívhatná, bár az igazi neve: The Circle Prison (A Kerek Börtön). Egy Fitpc-3 masinának alkotott ezúttal új köntöst és a végeredmény, akárcsak korábbiak esetében ( Némó kincsesládája, Passerpatout bőröndje ), meggyőző.…..
Koszt Ferenc ismét alkotott, ezúttal "dobozkát". Az alkotás, a maga letisztult egyszerűsége miatt igazán nagyszerű. A múltkori számítógép ház után most egy mini-pc rejlik az elegancia belsejében. De beszéljenek helyettem inkább a képek.  A háttérben egy korábbi alkotás…..
Jin-Saotome leleményességét dícséri a képen látható akciójáték figura, ami már csak azért is érdekes, mert egy meglévő játékot alakított át. Ha pedig valaki nem értené a címet, annak íme a videó.  ..
Fogaskerekes tojás, ami egyben válasz a kérdések kérdésére... ..
szt!mpank Rejtély a Titanicon 2013.03.30 14:21:00
Egyszerűen csupán ennyi a neve a játéknak, amit most bemutatok. Elsőre egy klasszikus "point-and-click", vagyis kattintgatós, rejtvényfejtős játéknak tűnik, ami nagyjából igaz is. De ennél kicsit azért mégis több. Először is, mert szép a grafikája, és a története,…..
szt!mpank Ga(rá)zdálkodj okosan! 2013.03.20 19:54:00
"Egy gőzalapú világ elrejtett, érintetlen zugában felfedezett ércek és értékes erőforrások vezettek el egy új kolónia alapításához. Nem marad azonban sokáig érintetlen, a világ minden szegletéből szárnyalnak a léghajók, épségüket kockáztatva a Gőz-tenger felett, hogy…..
Rovatunk mai adagjában Koszt Ferenc alkotását csodálhatjátok meg. A Steampunk Garage Company márkajelzés alatt ezúttal egy ügyesen megalkotott számítógépházról készült képeket láthattok. A "bőrönd" egyébként a Veletech 2013 versenyre készült, reméljük szép helyezést fog…..
A Kickstarter-en nemrégiben megjelent egy újabb felhívás, "adomány" gyűjtés egy új játékra. Ez önmagában nem nagy hír, csakhogy ez egy steampunk, víz alatti csodavilágba kalauzolja el a játékost, a helyszín ugyanis maga az ősi és elveszett civilizáció, Atlantisz. A készűlő…..
Manapság már számos ingyenes MMO RPG kínálja magát az internet végtelenségében, és nagy örömömre szolgál bemutatni, hogy bizony a steampunk stílusában is született egy igen komoly alkotás. Legalábbis a látványvilágát illetve. Először is kezdjük az ígéretekkel, hiszen…..
Valahol a semmi közepén adott egy szénnel fűtött torony, ami egy elszánt hadsereg meg akar kaparintani. Nekünk pedig ezt kell megakadályoznunk. Lényegében ennyi. A szokásos "tower defense" illetve "fejlesztgetős" kategória ötvözése, steampunk elemekkel. Szénnel fűtött…..
Erre a cukiságra Monsterkookies DA oldalán akadtunk rá.  ..
Forrás a DeviantArt ..
Ezt a kis imádnivaló kétéltűt a DeviantArt-on találtam nektek. :) Méghozzá a itt ..