Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ungparty

826 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A terasz beépítés télikertnek olyan folyamat, amely során egy kültéri területet zártabbá vagy komfortosabbá tesznek, például üvegezéssel, hőszigeteléssel, árnyékolással vagy fűtéssel. A téli védőruha pedig olyan ruházat, amely megvédi a testet a hidegtől, a nedvességtől, a széltől vagy a hótól.…..
Valaminő avantgárd kiállítás tervezése egy pálmaházban vagy télikertben nagyon izgalmas lehetőség lehet, hiszen a télikert környezete önmagában is egyedi atmoszférát teremt. Íme Alberd Yollaka néhány ötlete arra nézvést,  hogyan lehetne kihasználni a növényház sajátosságait és egyedi hangulatát egy…..
Avantgárd, neoavantgárd, posztavantgárd Bevezetés Az avantgarde, a neoavantgarde és a posztavantgarde fogalmak a művészettörténet jelentős korszakait jelölik, melyek jelentős hatással voltak a kulturális és művészeti paradigmák alakulására. Ezek a mozgalmak a hagyományos esztétikai normák és…..
A fitoterápia oly sok mindenre kínál lehetőséget, hogy minél inkább megkímélhessük magunkat a gyógyszerektől. Így, ha ízületi panaszaink vannak, akkor is segíthetnek a gyógynövények. Körömvirágkenőccsel a gyulladás ellen Kézen, csuklón, térden vagy bokában jelentkező gyulladásra a körömvirágkenőcs…..
Hosszabb ideje elérhetetlen a Szőrös Kő c. lap archívuma. Ide mentettük Tsúszó Sándorra emlékező 2011-es cikküket (lentebb). Az életrajzi adatok hitelességének vizsgálatát mellőztük, ellenben előtte a ChusoGPT mesterséges intelligencia által frissen kreált nem kevésbé hiteles szöveget és képet adunk…..
Már Hippokratész, az ősi görög gyógyászat atyja megfogalmazta azt a véleményét, hogy a „hasonló gyógyítja a hasonlót”. Ezt nevezhetjük a homeopátia definíciójának. Szembe megy a hagyományos orvoslással, amely a betegségeket általában olyan gyógyszerekkel kezeli, amelyeknek a beteg tüneteivel…..
Tippek: hogyan csökkenthető optimalizálással a notebook energiafelhasználása? Zöldebb és hatékonyabb laptophasználat A laptopok a modern élet elengedhetetlen eszközei, de sokan nem is gondolnak bele abba, hogy ezek az eszközök hogyan használják az energiát, és milyen hatással lehet ez az…..
Rajzolj egy fantáziaképet az elmagányosodott 46 éves William James Sidisről, aki csodagyerekként 7 éves korában alkotta meg a vendergood mesterséges nyelvet! Egy mesterséges intelligencia alapú képgeneráló program a fenti módon oldotta meg a feladatot. Azért kértük ezt az illusztrációt, mert nem…..
Fűtött télikertek, beépített teraszok Téli fűtésről nyáron kell gondoskodni. Ősztől drágább lesz az alapanyag, a munkaerő. Kültéri télikertek fűtésére azért van szükség, mert ha a háztól elkülönülve helyezkednek el, és télen nem kapnak elegendő napsütést, az éjszakai hőveszteséget pótolni kell. A…..
Üzenet küldés: SMS Gateway rendszer A lapesetben a Gateway üzenetküldő rendszerek nagyvállalati környezetekben alkalmazott megoldások, amelyeket a vállalatok belső kommunikációjának és adatátvitelének támogatására használnak. Például a vállalati e-mail rendszerek vagy az IP-alapú telefonrendszerek…..
Felmerülhet a kérdés budapesti télikert-tulajdonosok körében, hogy a karibi térség mely növényeit nevelhetjük a magyar főváros klímaviszonyai közepette. Nos, a Karibi-térségben honos növények egy része szerencsére kiválóan alkalmazkodik a télikertek meleg, nedves klímájához, amely azonban persze…..
Ma már számtalan önjelölt egészségguruval találkozhatunk az interneten, akik tanácsaikkal az egészséges életmód irányába kívánnak minket terülni. Kétségtelen, hogy vannak igazságok az általuk hangoztatottokban, de sokszor rémisztően hatnak ránk és kedvünket szegik. Pedig nem kell messzire menni,…..
Párásító léghűtőt vagy mobil klímát vegyünk? Az idei nyár forró napjaiban elég elmenned bármelyik bevásárlóközpontba, hogy érezd a kellemes hűvösséget. Erre vágysz otthonodban is? Egy bizonyos hőmérséklet fenntartása érdekében különféle klímaberendezéseket használnak. Mivel a hűtendő levegő…..
Az alábbi cikkben összegyűjtöttünk mindent, amit a SEO marketingről tudni érdemes, azok számára, akik szeretnék weboldalukat valóban sikeressé tenni. Az utóbbi évek karanténokkal, lezárásokkal terhelt időszakában még inkább felértékelődött az online térben való sikerességre törekvés. A…..
A grillezés és a barbecue az egyik legnépszerűbb kerti tevékenység. Egy családi, baráti vagy társasági összejövetel szerves része lehet, gyakran ízletes nyári italok, különböző játékok és szórakozás kíséretében zajlik egy ilyen kerti grillparti. Ha ilyen partit szeretnénk szervezni a kertünkben,…..
PR-tanácsadás marketing szakértőknek Ment-e? Tartalommarketing és online média által a világ... Előbbre? Vagy nagy farolás ez a papíralapú újságíráshoz képest? Ki tudja, inkább csak bizakodunk, hogy bármerre is száguld, nem gázol agyon minket. Konferencia Budapesten - az online média…..
Az alábbiakban azoknak próbálunk segítséget nyújtani, akik logisztikai problémáik közepette feltették a kérdés, hogy milyen raktársátorra van szükségük. A raktársátrak logisztikai, valamint raktározási területen nyújthatnak hathatós segítséget. Ezek segítségével gyorsan létrehozható egy nagyobb…..
Fogalmad nincs, mi az a válaszfal vagy zuhanyfal? Mire jó ez a fürdőszobában? Ha szeretnéd, most cikkünkből megtudhatod! Építhető-e télikerben zuhanykabin? Az elmúlt években a zuhanyról alkotott képünk alapjaiban változott. Hosszú ideig csak egy kicsiny zuhanyfülkével tudtuk elképzelni a…..
Infrafűtés: az infrasugárzó fűtőtestek, panelek típusai, előnyei és hátrányai - Az infravörös fűtőkészülékek használat szerinti csoportosítása Alkalmazási módjuk szerint az infravörös sugárzókat csoportokra oszthatjuk: oldalfali infrák; mennyezeti panelek; padlón álló hősugárzók; padló…..
A divatos fogalmak mögött, gyakran nem tudjuk, hogyan zajlik maga a munka, és mikor, milyen eredményt várhatunk. Ezért most benézünk a függöny mögé, és megnézzük, hogyan dolgozik egy SEO szakember. Mit várhatunk tőle? Mikor? És mi lesz az együttműködés eredménye? Lássuk! SEO audit Az audit…..
Fontos írás jelent meg a témában Németh Zoltán tollából: Könyvsorsok: A Tsúszó Sándor-projekt. Az Új Szó hasábjain napvilágot látott cikk felhívja a figyelmet többek között arra, hogy friss közlésként két vers jelent meg a jelenleg Wakanaiban, Pápua Új-Guineában élő 112 éves költő tollából,…..
Amikor akkumulátor vásárlásra kerül sor, akkor sokakban felmerülhet a kérdés, hogy gyári, vagy utángyártott terméket vásároljanak. A gyári akkumulátorokkal szemben sokan az olcsóbb termékeket részesítik előnyben. Azonban felmerülhet a kérdés, hogy megbízható-e az utángyártott akkumulátor? Az…..
Az M6-os autópályát használva könnyedén megközelíthetjük a déli határszakaszt, miközben néhány látnivaló mellett is elhaladhatunk. Az alábbiakban éppen ezért összegyűjtöttünk minden szükséges információt az M6-os autópálya tudnivalói közül. Tudnivalók az M6-os autópályáról Az M6-os autópálya…..
Miért kell blogolni 2020-ban? PR-cikk és link elhelyezése blogokban Cikkelhelyezés és linképítés egyben? Igen! A tartalokmarketing istenének akarata vagy  sors úgy hozta, hogy 2020. áprilisának elejére, amikor majd az alább említett online konferencián részt veszek, a blogok sokat vesztettek…..
A linképítés és úgy általában véve a keresőoptimalizálás kapcsán sokan esnek abba a hibába, hogy kizárólag a mennyiséget tartják szem előtt. Ez nemhogy nem előnyös, de sokszor számos hátulütője is van. Ahogy sok esetben, itt is a minőség számít inkább, nem pedig a mennyiség. Ha biztosra akar menni,…..