Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koschwarz

0 bejegyzést írt és 786 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A parlamenti választás ismét sokakban előhozta a külföldre költözés vágyát (ez már nem az első alkalom, hogy aztán némi idő elteltével visszaálljon az alapállapot). Legalább ilyen érdekes, milyennek látják a Magyarországhoz fűződő viszonyukat a már hosszabb ideje külföldön élők. Közéjük tartozik…..
Az amerikai nézők már elbúcsúztatták az itthon Agymenők címen forgalmazott sorozatot, a Comedy Central pedig ma este fogja, stílusosan, tegyük hozzá gyorsan, hiszen ma reggel nyolctól este fél 11-ig csak erről a sorozatról szól a csatorna. Reggel nyolctól régebbi részek ismétlésével hangolnak, majd…..
Aszongyahogy H E L Y R E I G A Z Í T Á S ! 2017. augusztus hó 25. posztomban tett kijelentéseim, melynek lényege szerint az RTL Klub 2011 májusában fogva tartott volna, nem felelnek meg a valóságnak. Nem történt semmiféle fogva tartás. Nem felel meg a valóságnak az sem, hogy a mosdóra is…..
koschwarz 2019.04.10 12:32:29
@Félmeztelencsigazokni: Kíváncsi lennék, ez a fazon hogy szerez nőt egyáltalán. Vagy férfi. Vagy egyáltalán bármit, amin lyuk van. Mármint nem pénzért.
Megérkezett az első előzetes az AMC következő nagy dobásához, a NOS4A2-hoz (érted, mert Nosferatu), aminél hülyébb címe nem is tudom mikor volt egy sorozatnak. A június elején érkező új sorozat koncepciója annyira komplikált, hogy inkább csak a tovább mögött magyarázzuk el...
Régóta lehetett sejteni (mit sejteni, TUDNI), hogy az AMC hosszú távra tervez a zombiapokalipszissel. Ennek első jele a Fear The Walking Dead volt, aminek a pilotja alapján jobb sorozatnak kellett volna lennie, mint az eredetinek, de valahol a kreatív koncepció és a csatorna elvárásai közötti fekete…..
Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a Punishert. Ő megöl, bazdmeg. A Punisher első évada szerintem messze a legjobb Marvel sorozat volt a Netflixen, imádkoztam is, hogy ne kaszálják el, egyelőre sikerrel, mert, mint a Gyalog galoppban a vár, egyelőre áll, és január 18-án jön a második kanyar…..
A The Walking Dead nézettsége az előző szezonban teljesen bezuhant az USA-ban, az idei kilencedik évaddal pedig nemhogy megállt volna a nézővesztés, hanem tovább folytatódott, a korábbi csúcsidőszak 15 milliós nézettségéhez képest a mostani évad részei minössze 5-6 millió nézőt hoznak. Valószínűleg…..
comment:com F.É.R.F.I. 2018.11.14 22:30:18
Ha esetleg valakinek kétségei lennének afelől, hogy a seggnyalás hivatalos mértékegysége létezik-e, és az a Ripost vagy az origo, akkor segítünk: a Ripost. Ez így ahogy van, tökéletes: Az origo is reagált, némi spéttel ugyan, de fél négykor ők is kitolták az anyagot címlapra...
  Amikor Schobert Norbert tíz perc alatt hatodjára ismételte el, hogy ő gyerekkorában a nyóckerben egy gödörben aludt kamionsofőr kurvákkal, és SOSETÖBBÉ nem fog tetvek között, egérszarba forgatva aludni, már túl voltunk azon, hogy a szegény ember két lábon járó Vallejo-illusztrációja közölte a…..
koschwarz 2018.10.11 15:59:18
@RTB: egy genya t-vel
Fotó: The Walking Dead / Facebook Soha nem indított még olyan rosszul évadot a The Walking Dead, mint vasárnap, amikor a sorozat kilencedik etapja kezdődött - írja a Vulture. A 6,1 millió néző nagyjából a fele annak, mint ahányan egy éve ilyenkor a nyolcadik évadpremiert nézték, és a Nielsen mérése…..
Október 19-én érkezik a Daredevil harmadik évada a Netflxre. Az évad előzetesét a New York Comic Conon mutatták be, ahol a készítők és a színészek elmondták, hogy ki lesz az évad főgonosza és nagyjából merre folytatódik majd a történet. ..
Jó, nem PONT olyan, de van benne valami. A fenti kép a Knightfall című templomos lovagos sorozat második évadából van, ide érkezik Hamill, azaz Talus, a harcedzett veterán templomos lovag, aki tíz évig senyvedett a szaracén börtönökben, és most az a dolga, hogy a gyakornok/tanonc/inas/csicska…..
A Mészáros Lőrinc által felvásárolt Mediaworks összes megyei lapja megszavaztatta az olvasóit arról, hogy a Sargentini-jelentés szerintük, esetleg, talán, nem lehet-e, hogy Soros, Gyurcsány, a Sátán és a hazánkra irigykedve fenekedő többi gazemberek együttes műve. De sajnos akárhogy is igyekeztek,…..
koschwarz 2018.09.21 09:59:08
@Abdul Shakur Awf Haik: Én ezt inkább úgy mondanám, hogy feltehetően főleg azok a vidékiek szavaztak, akiknek VAN internetjük, ennél fogva talán tájékozottabbak, még talán azt is tudták, hogy miről szól a jelentés. A többiek továbbra is a náluk egyetlen elérhető magyar királyi tévéből kapják továbbra is az agyrohasztó hazugságokat, így sosem fognak megalapozott döntéshelyzetbe kerülni. És mivel a tájékozottabbak szavaztak, ezért ki is jött a megfelelő eredmény.
Kíváncsi lennék, hogy alakulna Viktrollka sorsa, ha az a rengeteg, egyébként a választás előtt 10000 forint szociális segéllyel "megfizetett" vidéki szavazó egyébként nem csak a kormánypropagandát hallaná egyfolytában, hanem más forrásokból is tájékozódhatna (ha van rá egyáltalán igénye..)..
Egyébként meg vesszenek a libsik. Csak a miheztartás végett.
Előző bejegyzésemben a Bakony lábánál fekvő Palota udvarházának, majd várának 1397-től 1559-ig terjedő történetét mutattam be. Az első épületeket Nagy Lajos király (1342-1382) nádora, II. Kont Miklós emeltette, majd az udvarházat Újlaki Miklós bosnyák király építette át várrá. A XVI. század első…..
A „honjok” egy egész társadalmi csoport jelöl Dél-Koreában. Ők azok a független fiatalok, akik a kemény munka helyett (vagy mellett) önmagukkal törődnek. A magányosság azonban komoly társadalmi problémát jelent a távol-keleti országban...
Tavaly májusban jelentette be a Netflix, hogy sorozatot készít majd az elmúlt évek egyik legjobb számítógépes szerepjátékából, a Witcherből, mostanra pedig a főszereplőt, Ríviai Geraltot is kiválasztották, aki nem más, mint az elmúlt években Superman szerepét betöltő, illetve a legutóbbi Mission…..
Kate McKinnon, a Saturday Night Live című vicces műsor egyik szereplője jelenleg az egyik legfelkapottabb humorista azt USA-ban. Joggal, a nő elképesztően vicces, (ezeket a videókat érdemes megnézni) és ezt már filmekben is bizonyította, szerepelt a Ghostbusters remake-ben, legutóbb pedig Budapesten…..
Az AMC bejelentette, hogy folytatja a Budapesten forgatott The Terror című sorozatát. A második évad egy teljesen más történet lesz: a második világháború idején játszódik majd, főszerepben egy olyan rejtélyes kísértettel, ami egy japán-amerikai közösséget üldöz dél-kaliforniai otthonából a…..
Az amerikai Office-ban Jimet alakító John Krasinski nem egy akcióhős alkat, mármint nem úgy néz ki, mint Jason Statham és A Szikla szerelemgyereke, de ez csak addig zavarhatja a Jack Ryan című Amazon-sorozatnek nekiülőket, míg rá nem jönnek, hogy Krasinski (aki egyébként a 13 óra: Bengázi titkos…..
Nyolcadik epizóddal folytatódott az HBO Westworld című sorozata. Az alábbi poszt spoileresen tárgyalja a rész legfontosabb eseményeit...
A dolgok jelenlegi állása szerint a TWD a kilencedik évad második felére változik meg gyökeresen, ugyanis Lauren Cohen és Andrew Lincoln, azaz Maggie és Rick összesen hat-hat részre szerződött csak le a sorozathoz. Azért feltételezem, hogy az első nyolc részben láthatjuk majd őket "élőben" - azaz…..
Kilenc évad után lelép Andrew Lincoln, azaz az abszolút főszereplő Rick Grimes a Walking Deadből, jelentette be teljesen biztosként tálalva az információt a Collider - de persze azért benne lehet a pakliban, hogy valójában még meg lehet győzni a színészt egy magasabb gázsival. De ha Lincoln tényleg…..
koschwarz 2018.05.31 08:05:59
Ötödik epizóddal folytatódott az HBO-n a Westworld című sorozat. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk a rész eseményeit...
koschwarz 2018.05.23 14:30:21
@saks: Igen, kezdik túlhúzni ezt a Dolores-es "komoly hangon elbúgott bölcsességek" vonalat. Az oké, hogy sok mindent tud, de valahogy úgy érzem, az androidoknak nem kellene ennyire rejtelmesen-sejtelmesen kommunikálniuk egymás között... valahogy túl "emberivé" teszi őket. Hogy úgy mondja, egy kicsit jobb hatékonyságot várnék tőlük.
Sajnos a SyFy a harmadik évad végével lelövi a The Expanse című sorozatát. ami a legjobb scifi-sorozat a Battlestar Galactica óta, ha pedig a puszta látványról beszélünk, messze a legjobb evör. De hát ez nem érdekel senkit, ha a nézettsége nem az igazi. A gyártó Alcon Television Groupnak eleve van…..
koschwarz 2018.05.14 12:27:10
Hétfőn új résszel folytatódott az HBO sorozata, a Westworld. Alábbi posztunkban, illetve kommentekben spoileresen beszéljük meg a második évad második epizódjának eseményeit...
koschwarz 2018.05.03 09:55:24
@kublerek: Ki. Az első évadot, meg a második évad két részét.