Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csupapötty

53 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltérve a hagyományostól, nem vendégkönyvbe, hanem kövekre írattam a születésnapi jókívánságokat. A vendégeknek nagyon tetszett az ötlet, örömmel írták rá a kisfiamnak szánt kedves szavakat.  Ehhez nem kell más, mint néhány nagyobb méretű lapos kő amire könnyű írni,…..
A meghívókat használhatod születésnapra, de akár keresztelőre, más eseményre is. Kérésre egyedi szövegezéssel, idézettel készítem. A mérete A6-os, így egy A4-es lapra négy darabot nyomtathatsz. Kérhetsz hozzá ültetőkártyát vagy bármilyen díszítő cimkét, amit aztán…..
A kislányoknak készült matricákat is a fiús nyakkendőhöz hasonlóan egy öntapadós lapra kell kinyomtatni és a körvonal mentén végigvágni. Ezután tetszőlegesen ráragasztható body-ra vagy pólóra. Ha van igény a többi hónapra is, írjátok meg bátran! :) Ha szeretnéd nagy…..
Bevallom az első időszakban egy lépést nem tudtam tenni úgy, hogy a fényképezőgép ne legyen mellettem. Igyekeztem minden egyes pillanatot megörökíteni és minden hónapfordulónál csinibe öltöztetve kattintottam néhányat a kis emlékkönyvébe is. Ilyen célból készültek ezek a…..
Bár odakint zord, hűvős az időjárás a naptár mégis vidám hangulatúra sikeredett. Talán a közelgő farsang miatt is lehet, hogy olyan bohókás a színes pöttyeivel. Ha szeretnéd a kis családod számára, akkor letöltheted a kép alatt található linken. Februári letölthető…..
A családi tervező naptárral átláthatóbbá tehetitek, hogy az adott hónapban kinek milyen elfoglaltsága akad a családban. Egy A4-es vagy A3-as oldalra négy fő programját tudjátok beírni, a naptár alján pedig a fontosabb eseményeket, születésnapokat, névnapokat jegyezhetitek…..
Egy kis nyomás hatására - hiszen többen is kértétek, hogy mihamarabb letölthető legyen - elkészültem a naptárakkal. Az alábbi linken mind a tizenkét hónap letölthető és nyomtatható. Sok szeretettel :) 2014 naptár Ha gondot okoz a minták miatt a nyomtatás, akkor…..
Azt gondoltam, csak holnap fogom tudni feltenni a blogra a koszorút, de olyan hamar elkészültem vele, hogy már mutatom is Nektek a végeredményt. A legtöbb időt egyébként a drót hajlítgatása vette igénybe, a harmadiknál azonban már az is rutinosabban ment. :) A mécsestartókat…..
Amire szükséged lesz: koszorú alap kis méretű befőttesüveg, vagy peremes szélű mécsestartó szalagok, csipkék gyöngyök elemes led sor (kihagyható) karácsonyi díszek ragasztó, drót mécses A mécsestartókat (amiből eredetileg négyet terveztem feltenni, de csak…..
Szerintem elég borsos áron lehet hozzájutni kész koszorúkhoz, úgyhogy eldöntöttem, néhány száz forintból készítek egyet a saját ízlésem szerint. Ez az első koszorúm, de nagyjából elégedett vagyok az eredménnyel. Csupán egy koszorú alapot vásároltam hozzá, minden egyéb…..
A téli hónapok pikk-pakk megvoltak, a többivel csak szenvedek. A kinti hófehér táj valahogy nem inspirál most. :)  Töltenétek így is, vagy megvárjátok a teljes sorozatot? ..
Előre elnézést kérek a képek minőségéért, most készültek este, telefonnal... Koncentráljunk inkább arra, hogyan készült és mindenki csodálja majd a saját falán. :) Szükségünk lesz hozzá: egy sablonra, amit innen letudsz tölteni (én két A4-es papírra nyomtattam, hogy…..
Ha már megunták a gyerkőcök a régieket... de ha nem, akkor még onnan is csemegézhettek.:) A kifestők A4-es méretben letölthetők innen. 1 2 3  ..
Idén nem akarok szégyenben maradni, úgyhogy hamar nekifogtam az összes hónap elkészítésébe. Jelentem itt tartok. Nemsokára letölthető formában is publikálom, addig is várom az észrevételeket, használható lesz így? Szerintem A3-as méretben lesz célszerű kinyomtatni, úgy…..
Igyekszem jól látható módon, egy bejegyzésbe tenni az azonos kategóriákat, hogy ne kelljen sokat keresgéljetek. Az alábbiakban karácsonyos és mikulásos grafikákat találtok.  Folyamatosan frissítem! Érdemes visszajönni nézelődni. Válogassatok…..
Egy új blogot szeretnék Nektek bemutatni, ami a napokban indult és folyamatosan töltődik!  Amit a blogon találtok: sok-sok ingyenesen letölthető, illetve rendelhető egyedi, névre szóló szülinapos és egyéb eseményekkel kapcsolatos grafikák, termékek. Szerintem érdemes…..
Csupapötty Májusi naptár 2012.05.04 18:01:00
A májusi naptárat a kertben illatozó orgona ihlette. A legkedvesebb növény számomra, megannyi emlékkel anyák napjákról, ballagásokról, feldíszített osztálytermekről, boldog gyermekkorról. Ha a járdára kihajlik egy ága, mindig megállok egy pillanatra és magamba szívom a finom…..
Hétvégére beterveztem a fűszertartóim újracimkézését, valamint átnézem a fagyasztónk tartalmát is, mivel anyósom rövid időn belül egy kisebb báránnyal érkezik majd Erdélyből. Szóval muszáj helyet csinálnom a husinak. :) Ennek kapcsán jutott eszembe, hogy nem ártana a…..
 A naptár letölthető innen. Kellemes húsvéti készülődést! :)..
Virágos hangulatban vagyok. :)Nyomtatható pdf formátumban letölthetitek innen...
Az első márciusi napsugarak kicsalogattak néhány hóvirágot, ezért a márciusi naptárra is hóvirágot rajzoltam, hogy előttem legyen nap, mint nap.Ezt a gyönge kis virágot a tavasz első hírnökének is nevezik, hóolvadás után láthatod a naposabb kertekben, erdőkben, de kérlek,…..
 Szivecskés muffinpapírok a szerelmes hangulathoz. :)Vágd ki, ragaszd össze és csúsztasd bele a kihűlt muffinokat. A madárkásra még egy szerelmes üzenetet is írhatsz.A túrós muffin receptjéért kattints az Ancifalatkáira. Nyomtatható formában az alábbi két linken…..
Ugye nem feledkeztél meg a kismadarakról? Ebben a zord időjárásban nem találnak elegendő táplálékot maguknak, de néhány forintból és egy kis leleményességgel örömet szerezhetünk tollas kis barátainknak.Tegyél ki a fák ágaira, vagy az ablakodba felszeletelt almát,…..
Letölthető februári naptárak a farsang és a Valentin nap jegyében. :) Pdf formátumban a linkre kattintva töltheted le: baglyos, madárkás..