Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antisocialnetwork

0 bejegyzést írt és 708 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Lehet, hogy Ő gyerekként sokat nélkülözött és amiatt van ez? Ilyesmi hagyhatott nyomot benne ennyire, hogy a mostani viselkedését is befolyásolja?” - A barátnő mértéktartóan költekezik és megfontolt, ami jó pont, viszont ha ugyanilyen okokból megvétóz egy Portugál nyaralást,…..
                       Posztolónk egyre elkeseredettebb, hiszen eddig túl sokat csalódott ahhoz, hogy a bizalmat és optimizmust egyik napról a másikra stabilan újjáépítse. Lehet, hogy valakinek csak alkalmi kapcsolatok járnak?                                  Fedezd fel és használd!  Ha lazán…..
antisocialnetwork 2022.12.20 18:21:29
                       „Sokan választanak úgy párt, hogy 100%-os átláthatóságot követelnek. Az már súlyosabb eset, ha valaki azt se veszi észre, mikor hazudik” – Különböző szintjei vannak a hazugságoknak egy párkapcsolatban, és addig egészséges a dolog, amíg valaki képes különválasztani az…..
Amikor felfedezed, hogy a pasid úgy beszél egy másik nővel, ahogy veled már nem szokott, ráadásul felismered a hódítós, illetve a „be akarok vágódni nálad”-orgánumát a közös beszélgetéseik során, akkor lehet, hogy párod nem csak nasizni jár össze a büféssel...   Fedezd fel és használd!  Ha…..
antisocialnetwork 2022.12.17 16:50:06
                       „A korábbi lányokkal is úgy volt, hogy előre megbeszéltük a laza viszonyt, de a végén ők állítottak be engem hibásnak, majd jól kiosztottak” - A pasi eddig csak alkalmi kapcsolatokban gondolkodott, ám az aktuális lánnyal már hetedik hónapja tart a dolog, és arra kíváncsi,…..
                       A szexuális résztől eltekintve minden másban mintapárnak számít a szóban forgó páros: hasonló ízlés, humor és világlátás. Posztolónknak nincs olyan elviselhetetlenül nagy szexuális étvágya, és úgy véli, hogy heti 1-2 alkalomnak nem kéne megterhelőnek lennie egy 28 éves nő…..
                       „A legtöbbet nálam vagyunk. Ő szeretne napi szintű együttléteket, én kevesebbel is beérem. Így ő sok mindent kitalál, hogy sűrűbben találkozzunk” – Levélírónknak sokáig nem volt szerencséje a férfiakkal, és most emiatt elnéz pár dolgot aktuális barátjának, aki gyakran…..
                       Vajon mennyire kell válogatás nélkül elfogadni párunk rokonait és ismerőseit? Levélírónk barátjának nagybátyja rendszeresen piszkálja őt, és amikor szóváteszi, semmi nem történik. Egy besavanyodott, öreg piás rokonnak szánalomból bármi elnézhető?                        …..
                       A barátnő szívesen összeköltözne a pasijával, mindössze egy dolgot szeretne megúszni, nevezetesen azt, hogy az életük fele arra menjen el, hogy a barátja összes rokonát végig látogassák. Kinek a feladata új barátokat szerezni?                                   Fedezd fel…..
Ahogyan a múltkor említettem, egy olvasónk által beküldött képekből még erre a hétre is maradt vagy fél tucat az új sorozatba, de én is tettem bele néhány igazi csemegét.  1903. Karácsonyfa-vásár. Barclay Station, New York..
antisocialnetwork 2022.12.05 16:08:15
                       „Mennyi bizalmat érdemel egy ilyen férfi? Fog változni, vagy csak majd az első májátültetés vagy agyvérzés után?” - Levélírónk pasija tagadja az éveket, nem hisz az öregedésben, ami életigenlő filmekben még jól is mutatna, de a valóság az, hogy negyven fölött kevesen viselik…..
                       Ha a pasidnak annyit jelent a kommunikáció, hogy csak az exeiről beszél, hozzájuk mér, vagy épp azt meséli, hogyan bántak vele, az elég egyoldalú. De még ha ezek után is ő érzi magát áldozatnak, hasznosabb lenne új albérlet után nézni.                                  …..
antisocialnetwork 2022.12.03 06:42:58
                        „Szemét dolog lenne tőlem, ha mielőtt kilépnék ebből, már elkezdenék ismerkedni ez idő alatt?” - Egy három éves házasság került most válságba az asszony elhidegülése miatt, és Levélírónk azon gondolkodik, hogy a sok otthoni flegmázást egy másik nővel kötött ismeretséggel…..
Nem az alak adta a nevet, hanem inkább fordítva. A szálak a Szputnyik 1-ig és Tyereskováig vezetnek vissza!..
antisocialnetwork 2022.11.30 22:37:42
                       „Ma már sok nő is úgy van ezzel, hogy addig keresgél, amíg megtalálja a neki legeslegjobb kanit, de nekik szabad” – Posztolónk barátnője hét hónap után már házasságban gondolkodik. Amikor ennek hangot is adott, és azt látta, hogy párja hezitál, bosszúból bezárkózott. Vajon mi…..
                        „Rájöttem, hogy gold diggerré váltam mellette, még úgy is, hogy soha nem kértem tőle semmit, mindig csak magától, kérés nélkül adta” – Posztolónk egyelőre nem köteleződött még el egyik jelölt mellett sem hivatalosan, és semmilyen barátnős feelinget sem nyújt nekik, de lassan…..
                       Ha közös döntés volt a szakítás és a felek szépen váltak el, mert már kihunyt a szerelem, akkor maradhatnak barátok. Bár még ez se garancia a hűségre, mert bármilyen szakítást megszépíthet az idő, és már csak egy közös nosztalgiázás kell ahhoz, hogy a magányos fél elfelejtse,…..
                       „Abban én nem akarok részt venni, hogy 4-5 srácot tart maga mellett és majd a végén választ, mint egy vetélkedőnél” – Mik a hűtlenség jelei? Félünk a hűségünktől, vagy egyes nők félnek a saját hűtlenségüktől? Két hét után milyen ajándék jár egy nőnek? Levélírónk még mindig az…..
                        Ebben a kapcsolatban komolyabb problémák nincsenek, ami mégis adódott, az nem más, mint Posztolónk pasijának édesapja, aki a kezdetektől fogva indokolatlan ellenszenvet tanúsít fia barátnője felé, és kedveskedéssel sem lehet nála sokra menni.                            …..
                       „Nem rázná meg egy szakítás, a tetteit nézve szerintem várja is, de az milyen, ha a haverjával járnék nem sokkal utána?” - Levélírónk még nem vetemedett ilyen manőverre, viszont a jelenlegi kapcsolata már alkonyulóban, így vetődött fel benne a kérdés, hogy maradni a…..
antisocialnetwork 2022.11.18 15:35:36
@sírjatok: Ez jó volt. Nevettem hangosan.
                       A barátnő ráébredt, hogy egy ideje eltűnt az az intim, gyöngéd és különleges érzés, ami két olyan ember közt szokott lenni, akik állítólag szeretik egymást. Úgy érzi, hozzá képest mindenki más előtérben van a párja életében, mégis inkább tűr, hogy a másik meg ne sértődjön.  …..
                       „Ő a kikötözéses, fenékpaskolós dolgokra gerjedt. Engem ez nem hoz lázba, nem is taszít annyira, csak nálam a kinky mindig is kimaradt” - Posztolónk 31 évesen átélt már néhány dolgot, és találkozott pár fura emberrel, de még mindig helyes és normális férfiakban gondolkozik,…..
antisocialnetwork 2022.11.14 16:22:42
antisocialnetwork 2022.11.13 16:14:01
                       Öt hónap éppen elég kiismerni valakit, és ha ebben a másik igen segítőkész, azon csak nyerhetünk. Ha a csaj pénzügyileg könnyelmű, figyelmetlen, állandóan a saját kényelmét keresi, és mindig a fókuszban akar lenni, akkor nem árt keresni egy másik 21 évest, ...esetleg…..
                       „Ahhoz képest, hogy mindig hangsúlyozza, hogy köztünk nincs semmi komoly, ő az, aki úgy viselkedik velem, mint egy kapcsolatban” - Ma bármikor elválhat bárki, ha nem működik a házassága, bár utána egyeseknek nehezebb közel engedniük valaki mást, mert a biztonság keresése…..
antisocialnetwork 2022.11.02 15:42:37