Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lord Shen

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 - SPOILERMENTES - A legutóbbi mozis élményem, A zátony amellett, hogy messze felülmúlta a vele szemben támasztott elvárásaim, még arra is képes volt, hogy a rengeteg pozitívum ellenében mindössze két valós negatívumot állítson csatasorba. Ehhez persze az is hozzá tartozik, hogy a magam részéről a…..
Igyekeztem megállni, hogy ez az írás ne habzó szájú gyűlölködő fröcsögésbe menjen át. Nem ment. Rekordrövid okvetetlenkedés következik, mivel az Akasztófa sajnos nem érdemel többet.   Egy iskolai színdarab előadásán tragikus baleset történik, a főszereplő életét…..
Tökéletes randifilm. Ennyi. Vidd el rá a csajod, a pasid, vagy a jobb kezed. Nem egy hibátlan alkotásban lesz részetek, de a Valami követ még így is köröket ver az idei horrorfelhozatal mezőnyére. A koncepció: Adott egy Valami, amit szex útján ”kaphatsz el”, és ha nem adod…..
”Itt van, és még sincs itt”- hangzik el a tételmondat a filmben. Szerintünk jobb lett volna ha inkább nincs sehol, és ott is marad. A vetítés végeztével szerkesztőségünk oszlopos tagjai szinte menekültek a moziteremből. Az ominózus film az elolvasom gomb után ONLINE is…..
A Lazarus hatás az a fajta horrorfilm, ahol ha a vásznon nem is, a nézőtéren patakokban fog folyni a vér. Minél tovább nézzük, annál több bőrt nyúzunk le az arcunkról (vagy a szomszédunkéról). Nem azért mert annyira rossz a film. Nem. Töménytelen lehetőség van arra, hogy ez…..
Szerettem volna azzal kezdeni, hogy Reese a kanalával együtt sokat sétál, picsog, picsogva sétál, és mindeközben az életén lamentál. Azonban nem írhatok le ilyet, mivel ez így nem teljesen igaz. De kanál tényleg van nála. Ha A nyughatatlannal nem sikerült, ezzel a filmmel biztosan…..
Hans Zimmer sorozatban már harmadik szuperhősét fogyasztja el, ezzel kb. ki is merítette a legismertebb igazságosztók táborát. Batman… Superman… Pókember, talán már csak Aquamant hiányolhatja képzeletbeli álomlistájáról. Némi szerkesztőségi önkritikával kezdeném,…..
Megvolt az Oscar, és tudjátok, hogy ez mit jelent: itt az ideje kihirdetni a szezon utolsó, egyben legnagyobb díjának jelöltjeit, melyek közül Te, kedves olvasó választhatsz majd győztest (ugye megmondtam, hogy ez a legnagyobb?). Igen, jól sejted: eljött a GOLDEN ACTION BOY ideje (a…..
A szavazás lezárult. Hamarosan eredményt hirdetünk. Miután kiosztották a GAB előszobájának is nevezett Oscar-díjakat, ideje rátérni az év legfontosabb díjára, a GOLDEN ACTION BOY-ra! Komolyra fordítva: szerkesztőségünk immáron hatodik alkalommal dugja össze kreatív buksiját…..
Jövő héten Django a magyar mozikban is elszabadul: január 17-én robban be a magyar mozikba Quentin Tarantino nyolcadik egész estés filmje, a Django elszabadul, melyben a western műfaja kap egy alapos svungot. A blogunknak és az InterComnak hála három szerencsés párjával együtt a…..
Lord Shen 2013.01.09 20:11:23