Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sypso

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, nem bírt a Wizz Air sem ellenállni annak az utaskopasztásnak, amit eddig csak a Ryanair mert meglépni: egyre több levelet kapunk arról, hogy ők is átprogramozták a helyosztó algoritmust, külön fizetni kell azért, hogy egymás mellett ülhessünk a velünk azonos foglaláson levő…..
sypso 2018.05.08 16:31:57
@Vírusbácsi: hagyjuk már ezt a félmillás laptoppal a hóna alatt sír 500ft miatt szöveget. Az nem merül fel, hogy nem futná félmillás laptopra, ha mindenhol ilyen szarságokra lehúzzák 500-zal? Ez egy szemét húzás a wizztől, tökmindegy, hogy ki reklamál miatta, mert minden jóérzésű embernek bassza a csőrét
Nem túlzás, tényleg: olyan még soha nem fordult elő a magyar tévétörténelemben, vagy legalábbis sehol nem írtak róla egy árva sort sem, hogy egy online újság videótartalmát egy világszerte elérhető, globális televízió vegye meg. Az Indexen 2008 óta látható Attraktor viszont…..
Van is min, az a hisztéria, amit a média rittyentett a gyerek születése köré, igen ijesztő mértéket öltött. A CNN négy órán át élőben koverolta a vajúdást, ami egyszerűen nevetséges, hiszen NEM VOLT MIT JELENTENI, a nő bent izzadt a szülőszobában, mint sokmillió társa…..
Kedves, hőn szeretett olvasók, van egy jó (rossz?) hírünk. A Hírek kávé mellé címre keresztelt hírrovatunk mától véglegesen a közösségi médiára költözik. Még mielőtt mindenki elkezdene hevesen kommentelni és abban nőnemű rokonainkkal létesítendő szexuális kapcsolatra…..
Twitteren címezte az @urbanistablognak (melynek már több mint 800 követője van hurrá!) @chybee az alábbi képet. A legszebb a fotóhoz címzett szöveg - bár túl sok más szépséget ugye nem nagyon lehet felfedezni rajta. Ha nem jelenne meg beágyazva, kattintsatok ide érte. Pár…..
A Red Bull Racing kettős győzelmet aratott a 2013-as szezon második nagydíján, ám az ünneplést beárnyékolta a két pilóta párharca. Sokáig az ötödik helyről nagyszerűen rajtoló, majd jobban taktikázó Mark Webber vezette a futamot, ám a verseny utolsó szakaszában Sebastian…..
Nemcsak a magyar tévék tudnak érzéketlenek lenni és például Szita Bence nevével eladni egy nyereményjátékot, hanem az amerikaiak is. A CNN például képes volt úgy lehozni egy elég nagy port felkavaró bírósági ügyről szóló hatperces riportot, hogy abban volt minden, síró…..
A trailer alapján pont olyan lesz, mint az első, azaza akinek bejön ez a fajta humor, az kiválóan fog szórakozni megint. ..
sypso 2013.03.20 15:48:02
Nagyszerű őrület indult útjára valamikor múlt héten azzal, hogy valaki elkészítette a The Walking Dead előzetesét 1995-ös tévésorozatok stílusában. (Megmutattuk mi is.) Most itt van még kettő, a Trónok harca és a Breaking Bad, tessék röhögni nyugodtan. ..
Észak-Koreában bemutattak egy "dokumentumfilmet" arról, hogy milyen nyomorúságos az élet és mennyire szegények az emberek az Egyesült Államokban. A drámai zenével aláfestett film szerint Amerikában az emberek sátrakban laknak és fegyvereket vásárolnak, hogy "megöljék egymást,…..
sypso 2013.03.12 13:57:35
@sypso: Ez kb olyan szöveg mint a klasszikus "nem fogják tudni, hogy hol vannak a dolgok mert apáik csak előző este nyolc körül rakták oda" :D
Hamarosan jön hozzánk is Selena, minden idők legbénább alelnöke. Veep, HBO, április 14. ..
sypso 2013.03.01 16:02:02
Várható volt, hogy Seth MacFarlane, a Family Guy és a Ted alkotója legalább egy olyan viccet/poént elereszt majd a 85. Oscar gála műsorvezetése közben, amire valaki, valahol felkapja a fejét, és azt mondja, hogy ejnyemár. A műsort egyébként elég unalmasan és sótlanul, főleg…..
Nagy nehezen véget ért a 47. Super Bowl, amit a Baltimore Ravens nyert meg a San Franciso 49ers ellen teljesen megérdemelten, de úgy hogy még az utolsó percekre is bőven marad annyi izgalom, mint egy megye kettes labdarúgómeccs katarzisában megszoktunk. A tegnapi meccs mégsem erről…..
Eredetileg Liszt Ferenc 2. Magyar rapszódiájáról akartam írni, illetve arról, hogy a rajzfilmkészítők valamiért nagyon szerették azt, és már majdnem nekiálltam megírni a bejegyzést, amikor az elég részletes angol Wikipedia bejegyzés mellett rábukkantam egy magyar oldalra is, amin…..
Nem sokat kell vagy lehet hozzáfűzni a videóhoz, Aaron Paul úgy biccsel, mint senki. ..
sypso 2013.01.24 12:48:01
comment:com Meghalt Prop Joe 2013.01.23 13:30:00
A Drót egyik mellékszereplőjét, a drogdíler Prop Joe-t alakító Robert F. Chew 52 éves volt, amikor Baltimore-i otthonában lefeküdt aludni, és többet nem ébredt fel. A szívelégtelenségben meghalt színész testvére értesítette a  Baltimore Sun-t a rossz hírről. Chew…..
Valaki írta, hogy milyen jó lenne, ha minden nap lenne két bejegyzés, és lehetőleg az egyik vasúttal kapcsolatos legyen. Nos, ilyen nem várható, vagy legalábbis nem rendszeresen, most mégis ez következik. Azok számára, akik ennek nem annyira örülnek, van egy másik magyarázat is: a…..
Zseniális kamucenzúrás videóválogatást találtunk a Youtube-on! Egy elmeroggyant, de lelkes retrómániás összevágta mindenki kedvenc Szomszédokjából azokat a részeket, ahol kúrás helyett fúrást, baszás helyett meg alvást emlegetett Lenke néni, Böhm bácsi vagy épp Gazdagrét…..
sypso 2013.01.09 09:14:19
Döbbenetes sokkok érték a magyar futballt a mai napon. A két eset messze nem tartozik egy lapra, de mindkettő hatása kíméletlen. 2012. január 8.-án 19:00-kor a FIFA nyilvánosságra hozta, hogy zárt kapus meccsen kell lejátszanunk a románok elleni sorsdöntő VB-selejtezőt, ami…..
Ultrák, jól elqurtátok! Magukról megfeledkezett magyarok és bolgárok miatt lesz zárt kapus meccs két kelet-európai derbi. Az eset nemzetközi visszhangja és a kemény büntetés mutatja: Magyarország az európai antiszemitizmus központja, a poszt címe pedig egy svejki idézet, még…..
sypso 2013.01.09 09:01:10
@WhyCantITouchIt?: A gyűlölünk titeket nekem simán tűréshatáron belül van. Neked mi a gondod vele?
HamPLÓ Busz esztétika 2013.01.08 08:00:00
Az ember néha elbizonytalanodik: lehet, hogy a 200-as Ikarusok igazából csúnyák, csak azért szeretjük őket, mert hozzánőttek a mindennapjainkhoz? Aztán elmegy mellettünk egy ilyen francia busz Aradon: ... vagy egy ilyen román troli Temesváron: ... és rájövünk, hogy nem: a…..
sypso 2013.01.08 13:53:34
Pont úgy vagyunk ezzel, mint az országos kereskedelmi televíziók. Nem arról van szó, hogy mi is hiszünk az emelt díjas sms-ekkel megtámogatott tehetségkutatókban, vagy rákapnánk az amatőr színészekkel eljátszatott családi drámákra. Viszont nekünk is túl sok a tartalmunk, és…..
comment:com Ilyen lesz a Derek 2013.01.03 16:00:00
Ricky Gervais új, idősek otthonában játszódó sorozatát a trailer alapján nemigen lehet sitcomnak nevezni, majd meglátjuk, mi lesz belőle. Bemutató idén. ..
Kiváló mashupot találtunk, ami alapján az It's Always Sunny in Philadelphia Charlie nevű karaktere és a Homeland Carrie.je simán kicserélhető egymással, legfeljebb Brody-nak lesz egy kicsit meglepő az első közösen töltött éjszaka.   ..