Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mtr

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közvélemény kutatást végeztünk olvasóink, követőink között. Arra voltunk kíváncsiak, hogy egyes háztartási gépek a háztartások hány %-ban vannak jelen és milyen meghibásodási gyakorisággal bírnak. E két kérdésre kapott válaszok alapján kirajozolódott, hogy mely elektromos háztartási eszközöknek a…..
Ma a világon mindenhol Bhopálra emlékeznek, a történelem legsúlyosabb vegyi katasztrófájára, és annak helyszínére, valamint az éjszakára, amikor több ezer ember arra ébredt, hogy nem kap levegőt, és kibírhatatlanul ég a szeme. A gyilkos üzem képei következnek...
Szívószálat általában csak óriási kiszerelésben lehet kapni. Több száz darabot ritkán használunk el, ezért csak porosodik a spájzban, és rakosgatjuk őket ide-oda. Pedig őrült jó dolgokat lehet vele csinálni. Visszazárhatóvá teheted a tasakokat Mirelit zöldség, só a…..
A Lawrence Berkley laboratórium adatai szerint egy átlagos telefon töltés közben 3,68W energiát fogyaszt, és amikor már feltöltött, ez az érték 2,24W-ra csökken.  Tehát amikor éjszaka a töltőn marad (véletlenül) a mobilunk, akkor 8 óra alatt összesen 018kWh elektromosságot…..
Feltűnik a semmiből, majd eltűnik a semmibe Tom Cruise a Jack Reacher című akciófilmjében, ahol az ifjú McClane-nel is meg kell küzdenie. A fél évszázados színésznek látszólag jót tett a válás, hiszen egymás után fogadja el a jobbnál-jobb ajánlatokat. Jack Reacher, Oblivion,…..
mtr 2013.04.22 02:43:13
@ZWolfS666: már megjelent az utolsó is, ha valaki papíron szeretné: www.generalpress.hu/termek/985.OSSZEESKUVES
Puli Space blog Hornet plusz három 2013.03.17 14:30:00
Az Apollo-11 a landolást követően átbukfencezett önmagán, és fejjel lefelé állt: a három asztronautát hevedereik tartották, mögöttük az üléseik, a műszerfal pedig alattuk volt - ahelyett, hogy a fejük fölött lett volna. Erről is beszámol Michael Collins, aki 1969. július…..
mtr 2013.03.18 04:41:39
hi!
egy kis fordítási helyesbítés: a rumos-gines társasjáték az gin-römi akart lenni. (
en.wikipedia.org/wiki/Gin_rummy )
Amúgy nagyon érdekes a cikk. Nem gondoltam, hogy ennyit kell még karanténban tölteniük hazatérés után.
Üdv,
metro
Baromi jó időt fogtunk ki szombaton: hidegben, viszont szikrázó napsütésben és havon ment a futás. Az előzetes tervekkel ellentétben nem két táv lett végül, csak egy, viszont azt befuthatta aki akarta kétszer is (kb. 2x4 km). Én egyszer futottam meg, viszont senki nem mondta, hogy az…..
Futóblog Lehajtott fejjel 2012.07.20 11:37:00
Csütörtökönként már kezdtem érteni, hogy mire gondolhatott Bitliszbá, amikor azt mondta, hogy a maratoni felkészülés lehajtott fejet kíván. Van ez az őrület nálam, hogy futva járok dolgozni, aztán meg munkahelyről a Szigetre. Amikor kitaláltam, hogy de jó is lenne ez így…..
Futóblog Smashrun bemutató 2012.05.03 16:31:00
Szeretem a Nike Running oldalt, nem azért mert gyors, és hibátlan, hanem azért mert rá tudott engem is venni, hogy megmozduljak. Emlékszem, ahogy jártam a várost az első sportbandemért, minden vágyam volt végre belépni a hypertérbe és töltögetni a futásaimat, hogy a…..