Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freelineosszem

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első nap délutánján freelineosok látogatták meg a budapesti city jump fesztivált a Városligeti Műjégpályán. Tevékenységükhöz kiváló alapot jelentett az a finom beton burkolat, ami a területet borítja. Vagy jelentett volna, ha száraz lett volna. Sok helyen állt a víz a…..
Ugyanúgy suliba járnak, de ők öten olyasmit tudnak ezzel a szerkezettel, amit ma hazánkban (megkockáztatom) senki más! Igen, a magyar hivatalos freeline válogatottra gondolok, aminek tagjai folyamatosan edzenek, mindennapjaikról pedig videósorozat készül. Ők a Freeline magyar…..
Jöjjenek most hasznos tanácsok kezdőknek, vagyis a tanulás három lépése. Mielőtt kipróbálnád a freelinet, ha van lehetőséged figyelj meg egy tapasztaltabb freelineost személyesen vagy felvételről! Ezután a testi épséged megőrzése érdekében vegyél fel védőfelszerelést…..
Frí János Akik beadták 2011.10.18 09:17:00
A felhívásra pedig érkeztek a mutatványok. A versenyzők telefont, fényképezőt, kamerát ragadtak és posztoltak a freeline magyar rajongói oldalán. Külön kiemelendő, hogy egyesek az utómunkába is belekóstoltak. Jó mozizást!  Sára beadta fth…..
Frí János Beadtam 2011.10.18 08:49:00
Volt ugyebár ez a felhívás.. Bizonyítsd be, hogy eléggé tudsz Freelineozni és te is közösségünk karszalagos tagja lehetsz. Jó sport, jó társaság, jó hangulat és még több.. Kapd elő a mobilod, állítsd mozgókép felvétel üzemmódba, majd a következő három dolgot vedd fel:1.…..
Ezzel járok az utcán. Közben ha lejtőhöz érek olyan érzésem van, mintha nem is Pesten lennék, hanem valamelyik havas pályán snowboarddal. Karcolom a kanyarokat s a hátam mögött hullámvonalakat takarít a koszba a sorba elhelyezett két-két kerék. Lehetne nagyobb a tisztaság. …..