Regisztráció Blogot indítok
Adatok
idestova

1 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Scavenger Por száll mindenhol 2019.09.24 10:08:00
Por száll mindenhol Talpam alatt Lapított kavicsok Nyögnek. Álmos hétköznap Hosszú délután Dolgos órák Fáradt lélek Ablakon bámuló bamba Tekintet. Az érzés nem hagy nyugodni: Valami hiányzik. Egy kérdőjel mögötti üres rész Mit kitölteni csak Te lehetsz kész. Tátong, S mint hibás fog az orvost…..
idestova 2019.09.24 17:30:21
Komoly kihívás elé állította a magyar nemzet az EU népeit az idiótasági versenyben, de úgy tűnik, a németek még minket is képesek voltak beelőzni...
Az EU abban bízik, hogy az anyagi támogatás megvonásának kilátásba helyezésével jobb belátásra tudja bírni Orbán Viktort, akit már legfelső szinten is kérdőre akarnak vonni. Ausztriában is ezerrel megy a sorosozás, a szélsőjobbos Szabadságpárt vezére tényként kezeli a magyar miniszterelnök…..
Azért beszédes véletlenek történtek a választás során. Az informatika nem működött, az eredmények későn kerültek fel, a rendszer leállt, és hamarabb tudta a kormány az eredményt, mint az látszott volna. Van ilyen. És még az is előfordult,  a végén kevesebben vettek részt a szavazáson, mint az utolsó…..
idestova 2018.04.09 22:38:55
Timea Földesiné Ollé
3 hrs ·
A tegnapi választás margójára.
1994 óta dolgozom a választásokban és sosem voltak kétségeim.
Tegnap estig.
Azóta őrlôdöm.
Őrlődöm mert bizottsági elnökként társaimmal arra esküdtem fel hogy a szavazás tisztaságára vigyázok. Mi ezt az esküt és ezt a munkát mindig komolyan vesszük . Az előző évekhez hasonlóan most is állítom hogy a szavazókörben nem történt csalás. NEM volt radirozható vagy eltűnő tintás toll, NEM cserélte ki senki az urnàkat, NEM módosította senki a szavazólapokat. Erre - hacsak nincs benne az egész bizottság delegáltastól - egyszerűen nincs lehetőség .
ÁMDE nem hagy nyugodni néhány miért. Mert
MIÉRT szóltak ki a HVI-től a szavazókörökbe hogy ne siessünk mert először a fővárost rögzítik addig úgysem tudnak mást
MIÉRT mondták hogy 10 óra elôtt ne menjünk be akkor sem ha készen vagyunk
MIÉRT nem tudtak elérni senkit a hivatalban telefonon ebben az időszakban több szavazókörből pl abból az óvodából ahol bezártak egy komplett bizottságot akik nem tudtak kijönni
MIÉRT volt az hogy amikor beértünk a hivatalos dokumentumokkal ( JEGYZŐKÖNYVEK) melyekben levő végeredményt ilyenkor szokták jelenlétükben rögzíteni a rendszerbe akkor kiderült hogy már minden fel van töltve és csak egy erről kinyomtatott papirt láttunk? Magánál a rögzítésnél NEM VOLTUNK JELEN SEM MI SEM A JEGYZŐKÖNYVEK !!
MIÉRT mutatott ebben az időben a TV már 80%-os feldolgozottságot amikor a szavazóköröknek csak 1/3- a volt bent ?
Én kis ember vagyok a gépezetben több társammal együtt . Becsülettel tesszük / tettük a dolgunkat .
MIÉRT és kinek jó az hogy hiteltelenné tegye a MI munkánkat ??
Harsog az internet és én nem tudom hogy hiteles-e az eredmény avagy nem de szeretném javasolni hogyha csalást keresnek azt ne a szavazóköri bizottságokban keressék mert mi a belünket is kidolgoztuk és úgy tudom nem mi kapunk 1 millás prémiumot...
Minden esetre elgondolkodtató az amit tegnap este tapasztaltam . Legalábbis én elgondolkodtam és úgy döntöttem leírom ide. Hátha mást is érdekel
Az ISIS jelentős fegyverarzenált szerezett 2014-ben az összeomló iraki hadseregtől. Ezek között sok amerikai fegyver is volt, amiket (M4, M16 gépkarebély) szép számmal fel is használták a propagandavideóikban vagy öngyilkos akcióikhoz (Humvee-k). Az igazság azonban az, hogy ezek az amerikai…..
A szocialisták javaslatáról kellene beszélni, hogy az összefogásért cserébe – már amennyire ilyen létezik – tuti listás helyeket ajánlottak fel a potenciális szövetségeseknek, A potenciális szövetségesek pedig elsőként fintorognak és fanyalognak – ami nyilván nem erősíti a szavazói elszántságot,…..
Okostelefon helyett egy Kirin 970-es lapkát mutatott be a Huawei a berlini IFA-n, és több mint valószínű, hogy ez kerül bele az október közepén megjelenő Mate 10 (már nem okos, hanem) szupermobilba. Ebben a lapkában a szokásos összetevők, a központi CPU és a grafikus GPU mellett egy vadiúj egység,…..
 ..
idestova 2017.01.14 13:37:08
@Szarvas Norbert: ugyanazt csináltam Magyarországon, mint te, csak nekem - bár nehezen ismertem be - picivel hamarabb lett tele a hócipőm.

Németországban verek gyökeret, egyik régebbi szakmám pont jó volt, egy-két múlva valamelyik diplomámat is tudom használni. Összehasonlíthatatlanul nagyobb a tisztaság, őszinteség, egyenesség, támogatás, a pozitív hozzáállás, a türelem, az elfogadás és befogadás...

Gratulálok a kitartásodhoz! (Habár nem értek mindig egyet azzal amit írsz, de régóta követem a munkád.)

Sok sikert!
Az a jó hír, hogy az összes külföldön élő magyar nyugdíjas megkapta az Erzsébet-utalványt. Az meg a rossz, hogy semmire nem mennek vele...
A szabály az szabály. Nyilván ez van a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. szobáinak falára kiakasztva hitvallásként, mert a cég nem méltányol, nem kegyelmez, hanem mindenfajta ellágyulás nélkül behajta, ami jár neki. Figyelem, a tavaly megváltott éves bérletek tegnap éjfélig voltak érvényesek,…..
idestova 2016.08.31 22:51:37
@brumm.a.tejbe: tömés 7-20 ezer, gyökérkezelés 15-50, műfog beültetése 200-tól. Bolondnak is megéri.
Szerintem teljesen életszerű, amit a miniszterelnök elsőszülött gyermeke, Orbán Ráhel állít, hogy szeptember 17-20 között az ember lánya csak úgy kiugrik Bahreinbe, magánútra...
NemvagyunkBölcsészek Az első 2013.06.25 21:47:16
Íme itt a legelső versKicsit izgulok, ez az első amit "nagyközönség" láthat Az egész világ fejemben Az egész világ fejemben mint torz másolat szívem tükrében kalapot lejt és tovább halad némán. Állhatok útjába, de nem teszem mert csak átlép érdektelen figyelmét fel…..
Egy leporolt üzenet   Kékszemű Laraa: Képtelenség Képtelen vagyok kimondani a szót, a szépet, mégis hátborzongatót, amivel sorsomat sorsodba fonom, s egy másik világba kapaszkodom. Erővel nem hagyhatja el a számat, nem kérheted tőlem ezt az árat. Az esküszó…..
Mottó: „ Fortes fortuna adjuvat” vagyis „Aki mer, az nyer”. A legnagyobb pénzügyi probléma ma a deviza hitel, amelyek az elnevezése is megtévesztő, és melyhez egy alapvető fogalomelhatárolás szükséges, ugyanis mint a legtöbb hitel esetében itt is kölcsönszerződésekről…..
Bár még gőzerővel szervezik az újabb békemenetet. Aktivisták rohangálnak Pesten és vidéken. Szervezik a bértüntetőket, próbálják megtölteni a vidéki ingyenbuszokat. Erdélyi fiatalokat agitálnak, hogy jöjjenek élő golyófogónak a Kedves Vezető elé. Nem értem miért kell az…..
Tulajdonképpen nem akartunk semmit a következő képek elé írni, aztán úgy gondoltuk, pár dolgot talán mégis érdemes. A képeken látható katona, Taylor Morris 23 éves és az amerikai hadsereg robbantási szakértője. Az afganisztáni Kandahárban szolgált, amikor idén tavasszal…..
 Nagy bajban lehet a T-Com, van is rá közvetett bizonyítékunk: hat év után jelentkeztek, hogy megpróbáljanak levenni pár rongyos ezrest egy halott előfizetőtől. Szemfedélillatú részletek hajtás után.   Ismét egy érdekes történet egyik mellékszereplőjévé…..
Nincs is annál édesebb, mint a keményen, véres verítékkel dolgozó emberek nyomorán kacagni. Alábbiakban két brókernetes sztorit olvashatnak, különösebb összefüggés vagy tanulság nélkül. Az elsőben Alex papáját keresték meg telefonon, majd osztották ki smsben, amiért nem…..
idestova 2008.02.15 18:42:23
hali!
Én is röhögni, meg lazulni járok ide, természetesen nem veszem komolyan a beajánlott kulcsozást, kromofágozást, járda-fel-szántást :-) (Az volt a legjobb!)
Egyébként elhihetitek, hogy a sok idióta, rablóbankos, lehúzos pénzügyi megoldás közül még mindig egy _jól képzett_ pénzügyi tanácsadó (akár bnetes, akár másmilyen) tud jót (vagy kevésbé fájót) kiválasztani. A jól képzett alatt azt is értem, hogy nem a saját jutaléka, hanem az ügyfél érdeke fontos(abb) számára (na, ilyen kevés van).
Szcientológia egyházhoz a volt bnetes csapat egy minoritása (forgalomban majdem a negyede) tartozott, ki is szakadtak már lassan másfél éve, azóta picit más egyedi rendszámmal ugyanúgy hasítanak a pénzügyi sötétségben. Ronda sztori.
Összességében pénzügyi tervezésre szükség van. Főleg a korrekt, független, ügyfélközpontú pénzügyi tervezésre. (olyan ez, mintha visszasírnátok a Hypocrates előtti gyógymódokat, vagy az égési sérülési kent zsírt: mégiscsak a profi gyógymódok, a vizsgálat és megfelelő ír és orvosság a tuti...)

Mindazonáltal vannak felfuvalkodott brókerek, és akadnak tök rendesek köztük. A cikkben említett, kocsijával bunkón parkoló bnetes nem a képzettek közé tartozik, ő inkább bevásárolta magát a magas jutalékszintbe, és ott vigyorog, hónapok óta valszeg már nem szerződik új ügyféllel. MÁshonnan van a lóvé.

Ja, a bnet nem fog meglépni senki pénzével, nem nála van. Ő közvetítők, többes biztosítási ügynökök, maguk által aposztrofálva független pénzügyi tanácsadók. Elvből nem nyúlnak a zügyfél pénzéhez.

Szerintem kellenek (a jobbak). És szükség van etikai képzésre a szakmai előtt - mindkettőt kötelezővé tenném... Ha már "Minőség a Lendületben" :-))
Január 1-jén egyesült az Inter-Európa és a CIB Bank, amiből sejteni lehetett, hogy minden idők egyik legnagyobb kavarodása lesz. Tavaly mondjuk az Elműnek sikerült hasonló elfekvést produkálnia pusztán saját számlázási rendszere lecserélésével, most azonban két rendszerből…..