Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fikanick

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanultunk valamit az iskolában erről a fogalomról. Itt pedig a kiegészítése következik, csupa copy: Sarolt 17. Női Munkatábor fénykép forrása: www.fortepan.hu Pohl Pálma gyűjteménye Szécsényi András történész, gyűjteményvezető. Holokauszt Emlékközpont …..
Fikanick 2013.01.24 13:11:12
@nagyjoco: Ha ember nem is, azért én igen. Karban kell tartanom a rekeszizmomat.
a brazil Os Mutantes volt (thx brazil blog!) hát, tényleg nem rossz, portugálul pedig a beat, ha pszichedelikus korai hendrixiánus wah-wah! -mondjuk a gitárszólót mintha én játszanám Vegye mindenki fenyegetésnek, de a Dudi Rággyó legközelebb a méltatlanul lenézett,…..
Tudni -semmi. Tenni tudni -minden./Tersánszky JJ/ Egy nagycsomóan írnak most róla nekrológ címén avagy ürügyén. Érdekes, úgy látszik, mostanában –és ezalatt tíz évet értenek–, találkoztak vele vagy látták, az egyik faszi azt írja, hogy nembeszélt, mert olyan…..
magyar-magyar szótár elbalta' 2012.02.05 05:19:00
Mit találtam taná'tam már megint.    KettősMérce :Orbán: Ne reménykedjenek a kalyibákban, a sufnikban a hajléktalanokHa nem büntetni akarnák a szegényeket, hanem segíteni, akkor nem kéne parancsot adni.  Azt hiszem, ez komment nélkül is mehetne a…..
Nem csak a Hír24 portál kérdezett meg műértő kritikusokat a Kerényi által megrendelt történelmi tablókról - állandó szakértőnket kértük fel az értékelésre. A HírCsárda főmunkatársa, Lakatus Endre István, barátainak és pincérnőknek csak Pista bá, törzshelyén, az…..
Fikanick 2011.11.09 17:41:51
Fikanick 2011.11.09 17:48:53
@CatMother: Valami kommunista csökedék lehet a vörös nyakkendőből kiindulva.
Rihaj!Hölgyeim, Önöknek nyilván kézenfekvő és egyszerű egy szépségszalon árlistáját végigolvasni, de én -miközben vártam a gyerekekre, és bóklásztam- egy szépségszalon kirakatába botlottam. És érdekes dolgokat láttam ott!Idézetek egy szépségszalon…..
Fikanick 2011.11.06 15:23:24
@Laci Today Magazin:
Már miért lenne gáz?
Dr Veres Pál is megmondta, hogy a férfiak 95 százaléka végez rendszeresen önkielégítést, 4 százaléknak nem áll föl, a maradék meg úgy hülye ahogy van.
A Demokratikus Koalíció nagyon szeretne frakciót alapítani. Ha ők igen, szerintünk másnak is kellene. És az Olvasók szerint?         Ki alapítson frakciót még a Parlamentben?..
Az interneten terjengő űrben játszódó szexvideók ügyében rendelt el nyomozást az FBI és az űrkutatási hivatal. "Eredetileg saját szórakoztatásunkra készítettük a filmeket, nem hittük, hogy kiszivárognak" - nyilatkozta Szergej Foscsilenko, az űrállomás egyik belga…..
Fikanick 2011.10.27 11:49:36
@fasza nagyon fasza:

Felhomályosíthatnál, hogy hova soroljalak:

a. trollcsúfolásra idomított házi-troll
b. nemes-troll, aki úgy gondolja, hogy a kolléga alulmúlja a szakma követelményeit
c. rajongó, aki tiszteleg mestere előtt
d. lófasznak is van határa, apofámatbefogom
 >>A jobboldalnak van ütőképes csürhéje.<</B.Aranka logopédus 2006. M.László buszvezető 2006. B. Ferenc Bástya Nyugdíjas Sakk Kör 2006. Zné Kiss Hajnalka bolti eladó 2007.  . U. Károly csaplár 2007. Cs. Géza hegesztő 2007. J.László politikus 2007.…..
Fikanick 2011.10.26 15:59:21
@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nem rossz teória.
Mielőtt máma egy újabb fészbúkmozgalom gründolódik, gondolom a lovat/kutyát/gyereket már idomítják, a 2012-es előrehozott választásokra (nyugi, majd ősszel lesz, a nyári vakációt nem fogja zavarni!) gyorsan-gyorsan, először a mottót:>>Le drapeau va au paysage immonde,…..
Fikanick 2011.10.25 16:27:06
@magyar-magyar szótár: Mikor kezdődött a Fidesz gyűlés? Mikor mutatta a hírtv a focizást? A kettő között tényleg nem lehetett volna azt mondani, hogy báránykáim, senki ne menjen gyűlésre? Én tényleg parafenomén vagyok, hogy távol maradtam, és a haveroknak is szóltam, hogy ne menjetek, mert balhé lesz? Volt olyan haverom, aki a gyűlés közepéről ment el, de legalább elment.

Ugyanez a történet politika nélkül augusztus huszadikai viharral. Nem tudom az évet, de biztos emlékszel. Miért kellett a tömegnek várni a hivatalos viharjelzésre? Miért kellett várni, hogy az illetékes elvtárs, aki amúgy sehol se volt szóljon, hogy nincs tüzijáték? Én elindultam a barátnőmmel, aztán láttam, hogy kezd beborulni, és inkább visszafordultunk. Kisgyerekes családok miért maradtak?
Fikanick 2011.10.25 17:14:55
@magyar-magyar szótár:
1.Akkor meg na pláne!
Te is azt mondod, hogy tudni lehetett, hogy balhé lesz. Az ment ki, aki balhét akart. Csak a tömeg nagy része arra várt, hogy majd más csinálja meg a balhét, Ő meg majd utólag lesz partizán.
2. Nem hiszek a lélekvándorlásban. De ez most hogy jön ide?
Jó, nem nézel Hírtv-t, de sok pesti meg néz. Azt egy szóval sem mondtam, hogy bármelyik tv korrekt közvetítést adott. De lehetett tudni, hogy tánc lesz, és nem volt nehéz Katát táncba vinni, mert Kata is akarta. Vannak akik a csürhét összemossák a tömeggel, Te meg fölmented a tömeget, hogy szegény átatlan báboci tömeg csak élt a jogával, és jajj be bántották. Nekem is van, és akkor is volt jogom ahhoz, hogy gyülekezzek. Akkor, fidesz szavazóként még gondolkoztam is, hogy ki kellene menni. De van a világon józan ész is. Fotelból néztem, és telefonálgattam, hogy mindenki aki nekem fontos otthon lapít-e, vagy intelmeim ellenére kiment bulizni.
magyar-magyar szótár ti 2011.10.25 11:53:00
Ha a Síkbolygón a kétfelé sikáltságok szerint eltekintek, akkor a választéknál rendszerint valahány év-re való hivatkozásokat találok. Sokáig a Negyven év volt divatban. nagyjából az europeér, mint fesönkifejezés idejében. Még délnapjait élte a Szomszédok c. teleregény az…..
Hetek óta folynak a találgatások, miért akar Gyurcsány külön frakciót alapítani. Mi megtaláltuk a megoldást. Klinikai vizsgálatok nemrég bizonyították, hogy a botox nevű idegméreg arcba fecskendezve eljuthat az agyig. Kutatók most azt vizsgálják, hogyan tudott eljutni az anyag…..
Az elmúlt napok lézerblokkolós botrányai után sokan betiltanák az eszközt, a HírCsárda szerint azonban inkább egyfajta Pimp My Szolgálati Autó mozgalmat kéne indítani.       Mit szereljenek még a képviselők autóira?..
Fikanick 2011.10.13 00:40:38
@◄ViZion:
Egy autofellációt oktató protokolldroid is hasznos lenne.
Nemcsak lézerblokkolót, de hiperhajtóművet is használnak a parlamenti képviselők, derült ki egy keddi felmérésből. Miután az Index újságírói több parlamenti képviselő autójában is lézerblokkolót találtak, a Hírcsárda munkatársai is nyomozásba kezdtek. Megdöbbentő…..
Fikanick 2011.10.13 00:36:24
@Klo:
Rollert a segge alá?
Nem geciség ez egy kicsit?
Vagy az, de pont megérdemli?
Kigondoltam A Gödrösök 2011.10.02 07:50:00
Antropológiai tagozatunk szörnyű, bélszín utáni fingszaghoz hasonló liberális förmedvényt talált annak tanúbizonyságaként, hogy nem lehetünk elég éberek: az egyetemes kultúra a totális lelki fekély irányába csúszik, nem kímélve Magyar őseink gazdag hagyatékát:…..
Fikanick 2011.10.04 16:57:01
@Levéltáros: Sámán???!!!
Művelt embertől nem vártam ilyen kapitális ostobaságot!

TÁLTOS!

Tessék már megjegyezni, ha kérhetem!

A sámán az valami voodoo vagy navajo krampusz.
A legendásan Isten- és idegenfélő, valamint idegengyűlölő és egyszersmind minden újtól és újítástól paranoiásan ódzkodó magyar nép megannyi kissé kiszinezett mondában és hősregényben, újabban silány minőségű hollywood-i produkciók által is szivesen emlékezik meg…..
Fikanick 2011.10.04 16:34:15
„Az X-Faktorban szereplő Mamah Marika is bizonyítja, hogy Bartók Béla néger volt” - állítja Keceli-Murat Árpád hungaro-antropológus. A szakértő szerint így végre belátják a Kodályt eddig lájtos nóta-karaokésnak tituláló liberális Bartók-fan sznobok, hogy a…..
Fikanick 2011.10.04 16:01:39
Öt darab kétjegyű nyerőszámot húznának, ebből raknák össze a húzás sorrendjében a szerencsés vesztes adószámát. A lottózás magyarországi hagyományait igyekszik meglovagolni a kormány legújabb akciója, jelentette be hétfő reggel Matolcsy György. Ezentúl minden héten 400…..
Fikanick 2011.10.04 14:47:15